Ayy hiç muhattap bile olmamak lazım böyle tiplerle. Ne alakası var yani Yağız 5 aydır sadece anne sütü alıyor doymuyorsa nasıl kilo alıyor bu çocuk? Saçmalamış resmen. Doymayan, aç olan çocuk ortalığı yıkar ayrıca hastaneden eve geldiğimiz ilk gün tecrübe etmiştikKizlar az once sitenin kahve gunuydu ciktim kadinaldan biri bana diyor ki 3.5 yasinda oglu var iste sutle zsten bebek.doymaz mama da vermen lazim benim ki doymuyordu diyor. Ee sutun yoktur ya da bebegin cok oburmus dedim. Yoo sutum.coktu oglum memeyi cok az emip birakiyordu doymuyordu ben mama.veriyordum. Yani soyledigi sacma.degil mi bebegin emmedigi icin doymamis ve kesin iste biberona alismis ondan kolayina o gelmis memeyi de az emmis. Kadina soyledim iste ben ondan vermiyorum memeyi guzel emsin diye
Off kıyamam ya biraz ılık suda oturtsan mi sıcaklık rahatlatir diye düşünüyorum. 15-20 ne demek ya bnim canım yandı burdan. Toton bu gece pamuk gibi olsun Ekin kuş10 u geçiyor canim 15-20 olduğu bile oluyorm mukus yok su gibi sarı renk canim dr da gördü sorun olacak bir kaka değil dedi. Bitsin artik inşallah ishalden çok pişiğe üzülüyorum canı çok aciyor gözyaşları akıyor ağlarken bu aksam o ağladı ben ağladım
Patates istemedi canim lapa yedirdim biraz azaldı gibi ishali arko krem denerim ama pudra iyi geldi galiba ağlamadi şimdi altını aldımAyy kurban olurum ya cok uzuldum. Patateste verdin mi canim. Arko kremi sur canim bak yigenime en cok o fayda etmisti. Gecer canim Allah dermansiz dert vermesin bu durumlar bizi cok uzse de gecip gidiyor. istahi falan yerinde mi
İnşallah canımÇok geçmiş olsun kuzum geçer bir an önce inşallah ya hiç kıyamıyor insan ah analık
Serum eşim de bağlar ama içim elvermiyorminseo canim doktora serum baglattirsan daha cabuk isali gecer. Serum hizli toparliyor. O zaman.pisikte olmaz artik
Su değince de aciyor kuzumOff kıyamam ya biraz ılık suda oturtsan mi sıcaklık rahatlatir diye düşünüyorum. 15-20 ne demek ya bnim canım yandı burdan. Toton bu gece pamuk gibi olsun Ekin kuş
E sağıp içine ekmek dograsaymisAynen bebegi emmiyormus az emip birakiyormus bir de diyor bebek sirf anne sutu ile nasil doysun benim ki.doymazdiSutum de coktu diyor baya sacmaladi
Yani o kadar çok yapmış ki zaten ciltleri ipincecik inşallah pudra çare olur. Akilvar in dediği gibi serum gerekmez mi çok sıvı kaybetmiş sanki Dr un haberi var mı o kadar çok yaptığındanSu değince de aciyor kuzumpudra iyi geliyor galiba ciğer gibiydi alti rengi solmuş altını alirken de ağlamadi inşallah fayda eder
Yok canim ne olacak onun iyligi icin rahatlar bak serum biz buyuklere de cok.iyi geliyor ona da iyi gelecek. Bana doktor.soylemisti getir serum takalim da sonra ben baska doktora.gidince kalmisti.Pudra iyi gelmisse sevindim pudraya devam iyi olunca bizi de bilgilendir kuzucuguma cok uzuldum Rabbim şifa versin carcabukPatates istemedi canim lapa yedirdim biraz azaldı gibi ishali arko krem denerim ama pudra iyi geldi galiba ağlamadi şimdi altını aldım
İnşallah canım
Serum eşim de bağlar ama içim elvermiyor
Evet kuzum bol su içiyor bi de sıvı kaybi için bi çözelti aldim suda eritip onu veriyorum halsizligi yok sadece pişik için agliyor mamasini da yiyor. Doktor normal 3 günden fazla sürerse tekrar getir kakasindan örnek alalim dedi. Bi de bu ara aşırı kanlı ishal salgını varmış dikkat edinYani o kadar çok yapmış ki zaten ciltleri ipincecik inşallah pudra çare olur. Akilvar in dediği gibi serum gerekmez mi çok sıvı kaybetmiş sanki Dr un haberi var mı o kadar çok yaptığından
Devam ederse düşüncem canım azalıyor gibi inşallah bakalimYok canim ne olacak onun iyligi icin rahatlar bak serum biz buyuklere de cok.iyi geliyor ona da iyi gelecek. Bana doktor.soylemisti getir serum takalim da sonra ben baska doktora.gidince kalmisti.Pudra iyi gelmisse sevindim pudraya devam iyi olunca bizi de bilgilendir kuzucuguma cok uzuldum Rabbim şifa versin carcabuk
Çook büyük geçmiş olsun canım Allah korumuş siziSabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Maşallah canımKızlar selam nasılsınız?minseo ekin kuşumuzun pişiği hemen geçsin inşallah. Sende rahatla o da arkadaşım.
Bugün doktor kontrolümüz vardı
Rota ve bexero aşısını oldu Arya. Ek gıda için tamamdır geçebilirsin ama yumuşak bi geçiş yap dediyavaş yavaş ki ben o yumuşak geçişi yaptım zatendişleri gelmek üzere dedi.
Kilosu boyu gayet iyi çok şükür biliyosunuz ara ara emmek istemeyince triplere girmiştim. Çok şükür bi sıkıntımız yok. Şimdi tecrübeli annelere bi sorum olucak kızlar. Bugün pirinç lapası vermeyi düşünüyorum. Ne diyosunuz
Ne güzel başlamışsınızz nasıl sevdi mi yaaKanak havuç patates yoğurt tadımı yaptırdım ben kuzum ama sırada ne var inan bilmiyorum
Hadi bakalım ne güzel ek gıdalar geldi yaa afiyet olsun alintoşaaKızlar bugün tadımlara başlıyorum kv organik kabak yollamış doktorumuza yazmıştım başlasam mi diye başlayalım dedi üç gün kabak sonra havuç ekleyelim dedi ben bir heyecanlandım@pcfl canım kabağı buharda haşlıyorlar genelde sen suda mi haşladın nasil yapsam ben? Çok hazırlıksız yakalandım gibi hissediyorum bir de su vermeye baslayım mi onu sormayı unuttum doktora
Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm okuyorum şimdi mesajları inşallah bir an önce geçer hepiniz iyileşirsinizKızlar bu arada eşim de ishal kusma oldu bugün benim de midem bulaniyor galiba Ekinden bize bulaştı. Birazdan serum taktiricam yıkılmamak için
Canim bu arada doktor bana demisti maflor etkisini 4 5 gune gosterir. Ama kullandigim gunden itibaren bile baya fayda etti senin de ysrina daha duzelirDevam ederse düşüncem canım azalıyor gibi inşallah bakalimHaber ederim
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin Ekin kuş da hemencecik iyilessin hiç bir bebek çocuk hasta olmasınKızlar bu arada eşim de ishal kusma oldu bugün benim de midem bulaniyor galiba Ekinden bize bulaştı. Birazdan serum taktiricam yıkılmamak için
Şükür ki suyunu iciyo kendine iyi geleni biliyo yavrucum. Aman surmesin o kadar bitsin gitsin bugün. Ederiz canım benimEvet kuzum bol su içiyor bi de sıvı kaybi için bi çözelti aldim suda eritip onu veriyorum halsizligi yok sadece pişik için agliyor mamasini da yiyor. Doktor normal 3 günden fazla sürerse tekrar getir kakasindan örnek alalim dedi. Bi de bu ara aşırı kanlı ishal salgını varmış dikkat edin
Hay Allah ya nereden bulaştı bu size ya geçmiş olsun aman serumlayin kendinizi Ekin e lazimsinizKızlar bu arada eşim de ishal kusma oldu bugün benim de midem bulaniyor galiba Ekinden bize bulaştı. Birazdan serum taktiricam yıkılmamak için
Yaa geçmiş olsun canım serumla toparlarsın hemencik umarımKızlar bu arada eşim de ishal kusma oldu bugün benim de midem bulaniyor galiba Ekinden bize bulaştı. Birazdan serum taktiricam yıkılmamak için
Biz de geçmedik henüzKızlar herkes ek gıdaya gecti galiba bir biz kaldık gibi hissediyorum
Canım üçünüze de çok geçmiş olsun tekrardan. Minik bedeniyle sabrediyor yavrucak. İnşallah bu gece rahat uyur kısa sürede toparlarKızlar bu arada eşim de ishal kusma oldu bugün benim de midem bulaniyor galiba Ekinden bize bulaştı. Birazdan serum taktiricam yıkılmamak için
Doğrudur canım haklısın. Bir de dört-beş saat ara verin emmek istemiyorsa diyor. Ama ebeler de üç saati aşarsanız sütünüz azalır diyorCanim evet bize.hitap ediyorda soyle bir sey var benim oglum normalde 2 saatte bir emmek isterdi. Neyse emmese de ben ona 3 saat 4 saate kadar rahat birakiyordum. Ama mesela bu ara aclik sinyali veriyor 3 saat olmus 4 saat ya da 5 memeye gelince ciglik cigliga ve 2 gun gece de emmedi ben direk red yasadim yani. Şuan duzelmeye gidiyor bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?