2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ayy hiç muhattap bile olmamak lazım böyle tiplerle. Ne alakası var yani Yağız 5 aydır sadece anne sütü alıyor doymuyorsa nasıl kilo alıyor bu çocuk? Saçmalamış resmen. Doymayan, aç olan çocuk ortalığı yıkar ayrıca hastaneden eve geldiğimiz ilk gün tecrübe etmiştik

Off kıyamam ya biraz ılık suda oturtsan mi sıcaklık rahatlatir diye düşünüyorum. 15-20 ne demek ya bnim canım yandı burdan. Toton bu gece pamuk gibi olsun Ekin kuş

Ayy kurban olurum ya cok uzuldum. Patateste verdin mi canim. Arko kremi sur canim bak yigenime en cok o fayda etmisti. Gecer canim Allah dermansiz dert vermesin bu durumlar bizi cok uzse de gecip gidiyor. istahi falan yerinde mi
Patates istemedi canim lapa yedirdim biraz azaldı gibi ishali arko krem denerim ama pudra iyi geldi galiba ağlamadi şimdi altını aldım
Çok geçmiş olsun kuzum geçer bir an önce inşallah ya hiç kıyamıyor insan ah analık
İnşallah canım
minseo canim doktora serum baglattirsan daha cabuk isali gecer. Serum hizli toparliyor. O zaman.pisikte olmaz artik
Serum eşim de bağlar ama içim elvermiyor

Off kıyamam ya biraz ılık suda oturtsan mi sıcaklık rahatlatir diye düşünüyorum. 15-20 ne demek ya bnim canım yandı burdan. Toton bu gece pamuk gibi olsun Ekin kuş
Su değince de aciyor kuzum pudra iyi geliyor galiba ciğer gibiydi alti rengi solmuş altını alirken de ağlamadi inşallah fayda eder

Su değince de aciyor kuzum pudra iyi geliyor galiba ciğer gibiydi alti rengi solmuş altını alirken de ağlamadi inşallah fayda eder
Yani o kadar çok yapmış ki zaten ciltleri ipincecik inşallah pudra çare olur. Akilvar in dediği gibi serum gerekmez mi çok sıvı kaybetmiş sanki Dr un haberi var mı o kadar çok yaptığından

Patates istemedi canim lapa yedirdim biraz azaldı gibi ishali arko krem denerim ama pudra iyi geldi galiba ağlamadi şimdi altını aldım

İnşallah canım

Serum eşim de bağlar ama içim elvermiyor
Yok canim ne olacak onun iyligi icin rahatlar bak serum biz buyuklere de cok.iyi geliyor ona da iyi gelecek. Bana doktor.soylemisti getir serum takalim da sonra ben baska doktora.gidince kalmisti.Pudra iyi gelmisse sevindim pudraya devam iyi olunca bizi de bilgilendir kuzucuguma cok uzuldum Rabbim şifa versin carcabuk

Yani o kadar çok yapmış ki zaten ciltleri ipincecik inşallah pudra çare olur. Akilvar in dediği gibi serum gerekmez mi çok sıvı kaybetmiş sanki Dr un haberi var mı o kadar çok yaptığından
Evet kuzum bol su içiyor bi de sıvı kaybi için bi çözelti aldim suda eritip onu veriyorum halsizligi yok sadece pişik için agliyor mamasini da yiyor. Doktor normal 3 günden fazla sürerse tekrar getir kakasindan örnek alalim dedi. Bi de bu ara aşırı kanlı ishal salgını varmış dikkat edin

Devam ederse düşüncem canım azalıyor gibi inşallah bakalim Haber ederim

Çook büyük geçmiş olsun canım Allah korumuş sizi
Maşallah canım afiyet olsun minnoşaa
Kanak havuç patates yoğurt tadımı yaptırdım ben kuzum ama sırada ne var inan bilmiyorum
Ne güzel başlamışsınızz nasıl sevdi mi yaa
Hadi bakalım ne güzel ek gıdalar geldi yaa afiyet olsun alintoşaa

Kızlar bu arada eşim de ishal kusma oldu bugün benim de midem bulaniyor galiba Ekinden bize bulaştı. Birazdan serum taktiricam yıkılmamak için
Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm okuyorum şimdi mesajları inşallah bir an önce geçer hepiniz iyileşirsiniz

Kızlar bu arada eşim de ishal kusma oldu bugün benim de midem bulaniyor galiba Ekinden bize bulaştı. Birazdan serum taktiricam yıkılmamak için
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin Ekin kuş da hemencecik iyilessin hiç bir bebek çocuk hasta olmasın

Şükür ki suyunu iciyo kendine iyi geleni biliyo yavrucum. Aman surmesin o kadar bitsin gitsin bugün. Ederiz canım benim
Hay Allah ya nereden bulaştı bu size ya geçmiş olsun aman serumlayin kendinizi Ekin e lazimsiniz

Yaa geçmiş olsun canım serumla toparlarsın hemencik umarım
Kızlar herkes ek gıdaya gecti galiba bir biz kaldık gibi hissediyorum
Biz de geçmedik henüz

Canım üçünüze de çok geçmiş olsun tekrardan. Minik bedeniyle sabrediyor yavrucak. İnşallah bu gece rahat uyur kısa sürede toparlar
Siz de patates falan haşlayıp yiyin hemen

Doğrudur canım haklısın. Bir de dört-beş saat ara verin emmek istemiyorsa diyor. Ama ebeler de üç saati aşarsanız sütünüz azalır diyor Nasıl iş anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…