2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kuzum sağol evet vazgeçtim zaten, yarın e bebekten bebek irmiği falan alıcam öyle halledicem.
Hocam sevdi mi bilmiyorum ama öğürmedi ve çok çok yiyemiyor yani 2 3 çay kaşığ anca
Kızlar bu arada eşim de ishal kusma oldu bugün benim de midem bulaniyor galiba Ekinden bize bulaştı. Birazdan serum taktiricam yıkılmamak için
Arkadaşım bugün arya da bi kere sulu kaka yaptı baya su gibi ama. Bende de ishal oldu bi
Kere. Aryaya aşıdan oldu desem bende neden oldu bilmiyorum yani

Sacmalamis bence, sutun varsa mama vermeye gerek yok ki.Sonucta cahil insanlar degiliz sut olmasa tabiki mama veririz ama varken de mama vermeye gerek yok.Anne sutu şifa bebekler icin.kizim iki sene emdi o surecte hic antibiyotik kullanmadik, grip oldugunda cok kolay atlatiyordu.

Kızlar bu arada eşim de ishal kusma oldu bugün benim de midem bulaniyor galiba Ekinden bize bulaştı. Birazdan serum taktiricam yıkılmamak için
Cok gecmis olsun,siz de probiyotik alip kullanin cok iyi gelir daha cabuk atalatirsiniz.

Tabi canim oyle tabi sacma bir konusmaydi

Selam sevgili anneler ek gıdaya geçenler oldu mu.? Biz 10 ağustosta 6 aylık oluyoruz. Geçen hafta ilk yoğurt ile başladim, sebze püreleri ile devam ediyoruz kabak püresini oğlum çok sevdi ama patatesi beğenmedi havucu şu an vermeyeceğim mevsimi değil. Sabahları tahıllardan meyve katıp mama yapıyorum ama ona tam alışamadı bende çok zorlamıyorum. Bu arada 2. Çocuğum olmasına rağmen hala tecrübesiz hissediyorum her çocuk farklı onunla alakalı galiba. Sizler nasıl bir yol izliyorsunuz, bilgi ve tecrübelerimizi birbirmize paylaşalım bu dönemide kolaylıkla geçirelim inşallah,

Canım bir arkadaş bebeklerin de damak tadı var yemediği gıdalara çok az tuz atıp deneyebilirsin yazmıştı sanırım doktoru önermişti, sende patatese çok az tuz atarak deneyebilirsin.

Rheaa canim ben de henuz baslamadim. Cok istekli diye bir iki bir sey tatti sadece. Cigneme hareketini dun biraz yapti. Biraz gelistirsin. Bir de 5 ay dolsun 6.aydan gun alsin oyle baslarim. Yumusak baslangic olsun ve hevesi kirilmasin diye tattirdim.

Bu da güzel bir şey hazır demek ki zaten o kadar yiyecekler dur
E hadi sen de gel arkamdan artık beş ay oldu tadımlara başla
Geliyorum az kaldı 11 inde dr kontrolü var bir gidelim de ondan sonra başlayalım artık inşallah bende istiyorum o da istiyor bence

Kızlar herkes ek gıdaya gecti galiba bir biz kaldık gibi hissediyorum
Yok biz de henüz hiç başlamadık, 4. Ay kontrolünde doktor bidaki ay tadımlara başlarız demişti. Benim ilk 2 ay ciddi meme reddi olduğu için, ben şuan full emzirme odakliyim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…