Canım geçmiş olsun bayramda eşim öyle hastaydı serum taktırdı, 2 gün sonra büyük oğlum hastanelik oldu. Allahtan bana ve ufaklığa geçmedi.Kızlar bu arada eşim de ishal kusma oldu bugün benim de midem bulaniyor galiba Ekinden bize bulaştı. Birazdan serum taktiricam yıkılmamak için
Abisinden özellikle çok sıçrıyor, yüksek ve aniden konuştuğu içinKizlar sizde uyanikken ani sicramalar oluyomu bebislerinizde?
Boş konuşmuş tamamen,Kizlar az once sitenin kahve gunuydu ciktim kadinaldan biri bana diyor ki 3.5 yasinda oglu var iste sutle zsten bebek.doymaz mama da vermen lazim benim ki doymuyordu diyor. Ee sutun yoktur ya da bebegin cok oburmus dedim. Yoo sutum.coktu oglum memeyi cok az emip birakiyordu doymuyordu ben mama.veriyordum. Yani soyledigi sacma.degil mi bebegin emmedigi icin doymamis ve kesin iste biberona alismis ondan kolayina o gelmis memeyi de az emmis. Kadina soyledim iste ben ondan vermiyorum memeyi guzel emsin diye
Doktorun bir şey dedi mi ? Atiye hanım 5. Ayda başlarız tadımlara demişti bizeBir de bizzzyarın beş aylık oluyor bizim minnoşlarr tadımlara başlasak mı?
Canım bu sabah olduk sünneti şuan uyuyor. Uyansın fitil verdi doktor onu atıcam. Güzel geçti ilk başlarda değilde sonlara doğru biraz ağladı. Gerçekten ucu varya nasıl tıkalı iyikide yaptırmışız diyorum yani. Orası nasıl tıkanır öyle şaştım kaldımFh2512 canim sunnet oldu mu Alp nasil gecti?
Ben de bu kucakta uyutan tayfadanımKızlar ben kucakta sallayarak uyutma işini bitirdim sanırım, 4 gündür beşiğinde uyuyor benim gibi beli kırılmak üzere olan birkaç kişi vardı yaptığımı yazayım, öncelikle uyku sinyallerini görür görmez esneme göz kaşıma gibi vakit kaybetmeden yatacağımız odaya gidiyorum, perdeler kapalı içerisi loş oluyor bir tur dolaşıyoruz eşyalarımıza iyi uykular diliyoruz yoksa hemen yatırırsak odaya girer girmez ağlıyor, ebeveyn yatağımıza uzanıp kitap okuyoruz yumuşak bir sesle, agu bugu demeye başlıyor annemler çocuğun uykusu yok konuşuyor diyor bu sırada ama tam tersi uykusu geldiği için direnme başlıyor ondan konuşuyor, hiç aldırış etmeden tepki vermeden yumuşak sesle kitap okumaya devam 10dk fln kitaba bakmasa da okumaya devam edin, sonra yavaşça yatağına koyuyorum biberon veriyorum diyalog yok, biberon bitince bir el popoda pış pış hafif sallama bir el beşikte hafif sallamaya devam, bu noktada ahtapot olmak gerekiyor çünkü bir el de bebeğin alnından burnuna çizgi çekerek göz kapattırmada olacakHafif ağlama olabiliyor pış pışa devam ama çok ağlarsa kucağa alıp çok çok hafif sallama ve uzatmadan geri yatağa koyma, gülebilir konuşabilir diyaloğa girmiyorum sonuç 5.dk uykuya dalıyor. Bir kere çok ağladı kucakta uyuttum onun dışında başarıyla ilerledik hoşçakal bel fıtığı.
Çok çok geçmiş olsunCanım bu sabah olduk sünneti şuan uyuyor. Uyansın fitil verdi doktor onu atıcam. Güzel geçti ilk başlarda değilde sonlara doğru biraz ağladı. Gerçekten ucu varya nasıl tıkalı iyikide yaptırmışız diyorum yani. Orası nasıl tıkanır öyle şaştım kaldımumarım kolayca atlatırız süreci
Aa evet onu yazmamışım yan yatıyor bizimki de daha kolay uykuya dalıyor sırtüstünden kesinlikle, popodan sallamak da daha kolay oluyor yan yatınca. İlk gün benim de bu uğraşlarım yarım saat sürdü ama gitgide azaldı devam et cnm başaracaksınBen de bu kucakta uyutan tayfadanımbu sabah desteksiz uyutayım dedim. Dediğin gibi her şeyi yaptım tam dalıyor uykuya sonra birden ağlama krizine giriyor. 35 dakika sonunda nihayet uyudu ama benim yüzümde cizilmedik yer birakmadi uyurken, sürekli eli kıpır kıpırdı. Bir de şunu gördüm yan yattı yüzüne yastık değdi diyelim hemen mayışıyordu
Cnm bir de eli kıpır kıpırsa uyku arkadaşı deneyebilirsin , bizimki de cibinlik tülüyle oynuyor uyku arkadaşı kargoda henüz onu vericem gelince.Ben de bu kucakta uyutan tayfadanımbu sabah desteksiz uyutayım dedim. Dediğin gibi her şeyi yaptım tam dalıyor uykuya sonra birden ağlama krizine giriyor. 35 dakika sonunda nihayet uyudu ama benim yüzümde cizilmedik yer birakmadi uyurken, sürekli eli kıpır kıpırdı. Bir de şunu gördüm yan yattı yüzüne yastık değdi diyelim hemen mayışıyordu
Kesin karar verdim, böyle kucakta ve ayakta nereye kadar. Bir de kısa uyuyor desteksiz uyutunca uyku süresi. O da uzar mı acaba. Sabah uyuttum 35 dakika uyudu meselaAa evet onu yazmamışım yan yatıyor bizimki de daha kolay uykuya dalıyor sırtüstünden kesinlikle, popodan sallamak da daha kolay oluyor yan yatınca. İlk gün benim de bu uğraşlarım yarım saat sürdü ama gitgide azaldı devam et cnm başaracaksın
Amin inşallah canım benim
Saolasın canımÇok çok geçmiş olsun
Aynen cnm çok işkence sallama işi. Aslında tam tersi desteksize alıştıkça artacak uyku süresi göreceksin çünkü uyansa da kendi kendine geri uyumayı öğrenecek, bizimki iki gündür bir kısa 40dk, iki üç de uzun uyku yapıyor 1.5-2 saat falan dün 3 saate yakın uyudu ben şokKesin karar verdim, böyle kucakta ve ayakta nereye kadar. Bir de kısa uyuyor desteksiz uyutunca uyku süresi. O da uzar mı acaba. Sabah uyuttum 35 dakika uyudu mesela
Atlatirsin canim merak etme 3. Gunu artik baya rahatlamis olacaksin. Fitili buyuk oglumda vermislerdi Yigitte vermediler ama fitil baya etkili.Sonlara dogru aglama nedeni sikilmsitir. Sizin de kirec gibi pislik cikti mi canim derinin altinda.Bizim bugun 5. Gun dunden 3. Gunden beri altini acinca hic icim.sizlamiyor dus aldirinca cok guzel oluyor.Canım bu sabah olduk sünneti şuan uyuyor. Uyansın fitil verdi doktor onu atıcam. Güzel geçti ilk başlarda değilde sonlara doğru biraz ağladı. Gerçekten ucu varya nasıl tıkalı iyikide yaptırmışız diyorum yani. Orası nasıl tıkanır öyle şaştım kaldımumarım kolayca atlatırız süreci
Öyle canım gerçekten o konuda da bir ders almış olduk en yakın zamanda dolapları sabitlicez duvara. Dün de dedim eşime söyle daha önce dolap yaptığı kişileri uyarsın güçlendirmeleri için diye çünkü bize yaptığı dolap küçük mesela bazı akrabalarına full mutfak dolabı yaptı. Yani onlar sağlam değilse olacakları düşünmek istemiyorumFh2512 cnm çok geçmiş olsun kolayca atlatsın umarım
annewith cnm size de geçmiş olsun çok daha kötü de sonuçlanabilirdi, yapan kişi mutlaka ciddi uyarılmalı arkadaşınız da olsa başka insanlara da bu şekilde uygulama yaptıysa gidip güçlendirsin hatta. Mutfak dolapları dışında gardroplarınızı büfeyi kitaplığınızı falan da mutlaka duvara sabitlettirin arkadaşlar, çocuklarla çok fazla ev kazası oluyor bu konuda hem de deprem ülkesindeyiz unutmayın.
Fh2512 cnm çok geçmiş olsun kolayca atlatsın umarım
annewith cnm size de geçmiş olsun çok daha kötü de sonuçlanabilirdi, yapan kişi mutlaka ciddi uyarılmalı arkadaşınız da olsa başka insanlara da bu şekilde uygulama yaptıysa gidip güçlendirsin hatta. Mutfak dolapları dışında gardroplarınızı büfeyi kitaplığınızı falan da mutlaka duvara sabitlettirin arkadaşlar, çocuklarla çok fazla ev kazası oluyor bu konuda hem de deprem ülkesindeyiz unutmayın.
Ay ağlıyor acıyor demekki bende dayanamıyorum fitil iyi gelir inşallahAtlatirsin canim merak etme 3. Gunu artik baya rahatlamis olacaksin. Fitili buyuk oglumda vermislerdi Yigitte vermediler ama fitil baya etkili.Sonlara dogru aglama nedeni sikilmsitir. Sizin de kirec gibi pislik cikti mi canim derinin altinda.Bizim bugun 5. Gun dunden 3. Gunden beri altini acinca hic icim.sizlamiyor dus aldirinca cok guzel oluyor.
Geçmiş olsun canım bitti gitti şükür erkenden olması çok sağlıklı her açıdanCanım bu sabah olduk sünneti şuan uyuyor. Uyansın fitil verdi doktor onu atıcam. Güzel geçti ilk başlarda değilde sonlara doğru biraz ağladı. Gerçekten ucu varya nasıl tıkalı iyikide yaptırmışız diyorum yani. Orası nasıl tıkanır öyle şaştım kaldımumarım kolayca atlatırız süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?