2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım geçmiş olsun neden tıkanmış acaba orası

Ebet doktor bana da kaya tuzu koy dedi biraz tat versin onların damak tadı da bizimkiler gibi tuzsuz nasıl beğenmiyorsak onlarda beğenmiyor dedi çok az da olda koy tat versin dedi. Annemde Sivas’tan kaya tuzu getirmişti bana ondan koyuyorum. Dün yaptım yayla çorbası yani eve yaptım sosunu dökmeden onunkisine ayırdım küçük tencereye. Dün 1 kase içti beğendi de ama pirinçleri çatalla ezdiğim halde boğazına takılıyor sanırım yine de böğürerek yedi. Ama azğnı açıp kaşığı arıyordu. Bugün blenderdan geçireceğim. Ay napıyım bebek sonuçta yok alışır yok bilmem ne büyük kızımda da ilk zamanlar gel blendirdab geçirdim öyle yedirdim hiçte alışmadı zamanla tadımlıklar verdim eline alıştı. Çocuğu hayattan ve yemekten soğutuyorum. Böyle doktor da geçir Tabiki sen bakma öyle söyleyenlere gerekirse biberonla ver dedi hatta

Bnde yapmak istiyorum bunu ama bı turlu baslayamadim hemen pes ediyorum çok sabirsizim sni de tebrik ederim valla büyük kolaylık
Geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin inşallah

İnşallah olmaz canım bizim 2-3 gün sonra olmuştu ateş. Biz ilk dozu ve rota yi aynı anda 3.ayda yaptırdık belki o yüzden çok sürdü ateş
İnşallah olmaz bugün 2.gün aynı anda olduğu için olmuş olabilir doktor bana aşıların arasına 2 hafta koy demişti ben de 2.doz rotayı 18 temmuzda yapmıştım. Ama huzursuzluk başladı bir ara 4:3 dah 8 a kadar 1 kes uyanıyor mırıldanıyordu atak diyorlardı ama aşı etkisi herhalde. Ağlamayan çocuk ağlamayı öğrendi 2 gündür böyleyiz

Sağol canım ishal devam altini alirken biraz zorlaniyoruz cani acıyor onun dışında keyfi yerinde canim bakalım akşam nasıl geçecek
Canım ekin nasıl oldu? Hasta olduğu için mi ishal yoksa aşı falan mı oldu yavrum ya kaçırdım o konuyu. Benimkisi de huysuz 2 gündür ağlar zırlak bir bebek oldu. İshali devam etmedi ama aşı kaynaklıydı. İnşallah ekinin de düzelmiştir

Atak bitince sen çok rahat edeceksin inşallah, bence. Hadi bakalım inşallah ben de pes etmeden devam edeyim

@Akilvar kızlar bu kısa süreli meme reddi yaşayanlar, biberon yada emzik kullanıyor musunuz sizce sebebi nedir? Yoksa sıcaklardan yada ataktan mı oluyor
Bizde var aynı durum ben sıcaklara ve diş huzursuzluğuna bağlıyorum.Emmek istemiyor gün içinde pek gece uykuya veriyorum,gündüz de ise meme vermeye çalışıp mama ile destekliyorum.Mamayı da kaşıkla veriyorum,biberon rahatlığına alışmasın diye

Bi sus be kadın keseydin nefret ediyorum herkesi kendisiyle bir tutanlardan. Ben de mama verdim ama doktor kontrolünde doktor vereceksin dedi. Kilo almadığı için. Doymuyordu bezi kupkuruydı sarılığı ilerliyordu. Mecburdum keşke bende sadece emzirseydim çok uğraştım. Ama kimseye mama ver sütle doymaz demedim. O yüzden sitenin kahve çay keyiflerine katılmıyorum kadınlsrın çoğu hatta hemen hemen hespi beni tanımıyor bilehiç işim de olmaz zaten. Gerçekten mutlaka birisi boş konuşacaktır. Evde daha rahatım.
Sen şanslısın canım çocuğunu hala emzirebiliyorsun böyle söylemesi gerekirdi bence

Kızlar sizin de bebekleriniz surekli her şeyi yapıyor mu 5,5 aylik kızım her seyi ağzına götürmüyor ağzını her şeye götürüyor resmen sırf bu yüzden yavaş yavaş emekliyor bile sürünmeyi gecti dizlerinin üstünde ilerlemeye çalışıyor ağzı açık ilerideki bir şeyi yalamak için doktorlar normal diyor ama.bana nedense pek normal gelmiyor dilini çıkarıp sap sap yaliyor valla 1 aydır da yaklaşık böyle

Eklentiler

• Screenshot_20230803_124933_Gallery~2.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 66
Bir de bebegi memede uyuyan var mı hatta eskiden memede uyuyup bundan vazgecirebilen var mı bir türlü meme dışında uyumuyor Derin ve uyandiginda da bu yüzden tekrar emip uyuyor sıcaklarda fenalık geldi artık

O kadar mı kötü oldu yavrum kıyamam biz bile dayanmıyoruz en ufak bişeyfe al kadar yavrum nasıl dayansın. İstersen doktorunla görüş sende benim kullandığım kremden kullan canım. Bir arkadaşım da kullandı hala kullanıyor çok memnun kaldı onunkisi de ishalde başlamıştı. Bende pudra kullanmıştım doktor pudra kullanma demişti bana o yüzden o kremi önermişti. Ama mecbur kalınca kullanıyoruz işte ne yapalım bizimse elimiz kolumuz bağlanıyor. İnşallah düzelmiştir fındığım benim ya

Bnde yapmak istiyorum bunu ama bı turlu baslayamadim hemen pes ediyorum çok sabirsizim sni de tebrik ederim valla büyük kolaylık

Geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin inşallah
Ben de öyle hemen pes ediyorum ama inan artık tak dedi canıma, çocuk sürekli ya ayağımda ya kucağımda, koyduğum fakika uyanıyor.

Maşallah yaş kuzuma. Benim kız 6 aylık olacak daha 2 kere döndü ama böyle koyunca o da dizleriyle tepinmeye başlıyor ellerini kurtarmaya başlarsa emeklemeye başlar herhalde. Ama elleri altta kalıyor tam kurtaramıyor maalesef. Ama seninkisi ağzına almak için gidiyorsa o gazla emeklemeden koşar herhalde

Kızlar bu arada eşim de ishal kusma oldu bugün benim de midem bulaniyor galiba Ekinden bize bulaştı. Birazdan serum taktiricam yıkılmamak için
Canım salgın var herhalde aman sen kendini dinç tut canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.

Kızlar herkes ek gıdaya gecti galiba bir biz kaldık gibi hissediyorum
Merak etme canım hepimiz geçirtmeye çalışıyoruz tatlıları seçiyor sebzeleri sevmiyor mama reddi yaşıyorum 2 aydır 50 gr bile almamış. Neyse dün yoğurt çorba yaptım yayla bir kase içti hemen hemen. Tek tek sebzeleri sevmiyor doktor da verme öyle dedi. Günlük çorba ve yoğurt mutlaka var dedi o kadar. Gerçekten bu süreç çok yorucu. Delleniyorum artıkkkkkkk

Valla muhtemelen öyle olacak herhangi bir şey görsün hemen ağzı açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…