Çocuğum olmasına rağmen tecrübesi hissettiğim doğrudurSelam sevgili anneler ek gıdaya geçenler oldu mu.? Biz 10 ağustosta 6 aylık oluyoruz. Geçen hafta ilk yoğurt ile başladim, sebze püreleri ile devam ediyoruz kabak püresini oğlum çok sevdi ama patatesi beğenmedi havucu şu an vermeyeceğim mevsimi değil. Sabahları tahıllardan meyve katıpmama yapıyorum ama ona tam alışamadı bende çok zorlamıyorum. Bu arada 2. Çocuğum olmasına rağmen hala tecrübesiz hissediyorum her çocuk farklı onunla alakalı galiba. Sizler nasıl bir yol izliyorsunuz, bilgi ve tecrübelerimizi birbirmize paylaşalım bu dönemide kolaylıkla geçirelim inşallah,
Ahahah benimkisi armut piş ağzıma düşValla muhtemelen öyle olacak herhangi bir şey görsün hemen ağzı açılıyor
Cok gecmis olsun canimCanım bu sabah olduk sünneti şuan uyuyor. Uyansın fitil verdi doktor onu atıcam. Güzel geçti ilk başlarda değilde sonlara doğru biraz ağladı. Gerçekten ucu varya nasıl tıkalı iyikide yaptırmışız diyorum yani. Orası nasıl tıkanır öyle şaştım kaldımumarım kolayca atlatırız süreci
Zaten 45 dk uykulari, 15 dk sonra da uyaniyorKesin karar verdim, böyle kucakta ve ayakta nereye kadar. Bir de kısa uyuyor desteksiz uyutunca uyku süresi. O da uzar mı acaba. Sabah uyuttum 35 dakika uyudu mesela
Amin inşallah canım benim saolasın. Maşallah kuzucuğaCok gecmis olsun canimben de sok olmustum. Iyi ki demistim... Iyi masallah, bizim 15 gun oldu eser kalmadi. Hemen gecer insallah
Ya ben de kadin toplantilarini pek sevmem ama kucuk oglum var o da ortamlara girsin eglensin diyeBi sus be kadın keseydin nefret ediyorum herkesi kendisiyle bir tutanlardan. Ben de mama verdim ama doktor kontrolünde doktor vereceksin dedi. Kilo almadığı için. Doymuyordu bezi kupkuruydı sarılığı ilerliyordu. Mecburdum keşke bende sadece emzirseydim çok uğraştım. Ama kimseye mama ver sütle doymaz demedim. O yüzden sitenin kahve çay keyiflerine katılmıyorum kadınlsrın çoğu hatta hemen hemen hespi beni tanımıyor bilehiç işim de olmaz zaten. Gerçekten mutlaka birisi boş konuşacaktır. Evde daha rahatım.
Sen şanslısın canım çocuğunu hala emzirebiliyorsun böyle söylemesi gerekirdi bence
Bugün nasıl biter acabaCok gecmis olsun canimben de sok olmustum. Iyi ki demistim... Iyi masallah, bizim 15 gun oldu eser kalmadi. Hemen gecer insallah
Sargi mi var ped bardak mi koydunuz canim. Insan cok uzuluyor demi ama gececek canim yarinda icin gider ama.sonrasi rahatlikBugün nasıl biter acabaŞimdiden yoruldum ya canı acıyor ağlıyor uyuyamıyor
Normal canım normal bizimki de böyleKızlar sizin de bebekleriniz surekli her şeyi yapıyor mu 5,5 aylik kızım her seyi ağzına götürmüyor ağzını her şeye götürüyor resmen sırf bu yüzden yavaş yavaş emekliyor bile sürünmeyi gecti dizlerinin üstünde ilerlemeye çalışıyor ağzı açık ilerideki bir şeyi yalamak içindoktorlar normal diyor ama.bana nedense pek normal gelmiyor dilini çıkarıp sap sap yaliyor valla 1 aydır da yaklaşık böyle
Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm okuyorum şimdi mesajları inşallah bir an önce geçer hepiniz iyileşirsiniz
Canim bu arada doktor bana demisti maflor etkisini 4 5 gune gosterir. Ama kullandigim gunden itibaren bile baya fayda etti senin de ysrina daha duzelir
Canım üçünüze de çok geçmiş olsun tekrardan. Minik bedeniyle sabrediyor yavrucak. İnşallah bu gece rahat uyur kısa sürede toparlar
Siz de patates falan haşlayıp yiyin hemen
Arkadaşım bugün arya da bi kere sulu kaka yaptı baya su gibi ama. Bende de ishal oldu bi
Kere. Aryaya aşıdan oldu desem bende neden oldu bilmiyorum yani
minseo galeriyi karıştırırken denk geldim. Bunu ne zaman ne diye kaydetmişim bilmiyorum ama aklıma geldin. Ekin’in bünyesine de çok yüklenmemek lazım ama ek gıdaya geçeli epey olmuştu. Belki denersin
Eki Görüntüle 3281281
minseo nasilsiniz canim?
Cok gecmis olsun,siz de probiyotik alip kullanin cok iyi gelir daha cabuk atalatirsiniz.
Çok geçmiş olsun canım ya nasıl birşeymiş bu isal
minseo gecmis olsun size de en kisa zamanda atlatirsiniz insallah
Kızlar Ekin iyi pudra çok iyi geldi pişiğine altını silerken ağlamiyor artik. Ama ben de hasta oldum bana bulaştı eşim dün akşam serum bağladı sabah çok kötüydüm şimdi daha iyiyim. S syildizs salgın varmış canım inşallah asidandir sizinCanım geçmiş olsun bayramda eşim öyle hastaydı serum taktırdı, 2 gün sonra büyük oğlum hastanelik oldu. Allahtan bana ve ufaklığa geçmedi.
Çok sevindim büyük konfor canimHafif ağlama olabiliyor pış pışa devam ama çok ağlarsa kucağa alıp çok çok hafif sallama ve uzatmadan geri yatağa koyma, gülebilir konuşabilir diyaloğa girmiyorum sonuç 5.dk uykuya dalıyor. Bir kere çok ağladı kucakta uyuttum onun dışında başarıyla ilerledik hoşçakal bel fıtığı.
Canım nasıl oldunuz daha iyisinizdir umarımminseo
Hasta canım salgin varmış bugün daha iyi olduCanım ekin nasıl oldu? Hasta olduğu için mi ishal yoksa aşı falan mı oldu yavrum ya kaçırdım o konuyu. Benimkisi de huysuz 2 gündür ağlar zırlak bir bebek oldu. İshali devam etmedi ama aşı kaynaklıydı. İnşallah ekinin de düzelmiştir
Evet bu yüzden virüs kapti zatenKızlar sizin de bebekleriniz surekli her şeyi yapıyor mu 5,5 aylik kızım her seyi ağzına götürmüyor ağzını her şeye götürüyor resmen sırf bu yüzden yavaş yavaş emekliyor bile sürünmeyi gecti dizlerinin üstünde ilerlemeye çalışıyor ağzı açık ilerideki bir şeyi yalamak içindoktorlar normal diyor ama.bana nedense pek normal gelmiyor dilini çıkarıp sap sap yaliyor valla 1 aydır da yaklaşık böyle
Canım almıştım o kremden ben hepsinini kullandim antibiyotikli krem dahi kullandım ama 10 dk da ishal oluyordu ve altı hep ıslak hiç bi kremin faydasi olmadi yaraya dönmeye başlayınca annemi dinleyip pudra döktüm çünkü kuru kalmasindan başka çözüm yok iyilesmesi için. Pudrayı elime döküp pişik olan yerlere sürdüm aninda fayda etti ve artik şükür ağlamiyor baya geçti biraz daha toparlasin kreme geçeceğim. Çocuğun acı çekmesine dayanamadim yapacak bir şey yok pudra dökmesem şuan açık yara olmuştu poposuO kadar mı kötü oldu yavrum kıyamambiz bile dayanmıyoruz en ufak bişeyfe al kadar yavrum nasıl dayansın. İstersen doktorunla görüş sende benim kullandığım kremden kullan canım. Bir arkadaşım da kullandı hala kullanıyor çok memnun kaldı onunkisi de ishalde başlamıştı. Bende pudra kullanmıştım doktor pudra kullanma demişti bana o yüzden o kremi önermişti. Ama mecbur kalınca kullanıyoruz işte ne yapalım bizimse elimiz kolumuz bağlanıyor. İnşallah düzelmiştir fındığım benim ya
İshali azaldi canım sık sık yapmıyor keyfi yerinde ama ben pert oldum iste toparlamaya çalışıyorum pudra hayatımızı kurtardi acı çekmiyor en azından artıkminseo aklim siz de kaldi canim umarim iyisinizdir guzel haberlerini bekliyorum
Hadi gözünüz aydın canım. Cidden şu küçüklük zamanlarında yaptırmak hem bebeğin sağlığı hem kendi konforumuz için çok iyi olduCanım bu sabah olduk sünneti şuan uyuyor. Uyansın fitil verdi doktor onu atıcam. Güzel geçti ilk başlarda değilde sonlara doğru biraz ağladı. Gerçekten ucu varya nasıl tıkalı iyikide yaptırmışız diyorum yani. Orası nasıl tıkanır öyle şaştım kaldımumarım kolayca atlatırız süreci
Kesinlikle canım bi kaç gün sabretcez ama iyi oldu erken olduğuHadi gözünüz aydın canım. Cidden şu küçüklük zamanlarında yaptırmak hem bebeğin sağlığı hem kendi konforumuz için çok iyi oldu
Şöyle 2-3 saat uyusaZaten 45 dk uykulari, 15 dk sonra da uyaniyor
Sargı var canım. Evet valla ağladıkça içim gidiyor üzülüyorum. İnşallah canım yaSargi mi var ped bardak mi koydunuz canim. Insan cok uzuluyor demi ama gececek canim yarinda icin gider ama.sonrasi rahatlik
Ya canim iste bazi seyler de de eskilerin yontemleri işe yariyor. Iyi yapmissin nasilsa devamli kullanacak degilsin bizim de aklimizin bir kosesinde dursun. Cocuk hasta olunca anne de birlikte yipraniyor cok sevindim daha iyi olmaniza.İshali azaldi canım sık sık yapmıyor keyfi yerinde ama ben pert oldum iste toparlamaya çalışıyorum pudra hayatımızı kurtardi acı çekmiyor en azından artık
Benimkinde sargi yoktu ped bardak. Ilk gun gozun gormemis olur canimSargı var canım. Evet valla ağladıkça içim gidiyor üzülüyorum. İnşallah canım ya
Bende koysammı acaba ped bardak canım iyi gelirmi?? Valla gördüm göreceğimi zaten gitmiyor gözümün önündenBenimkinde sargi yoktu ped bardak. Ilk gun gozun gormemis olur canim
Bizde oyle bir sey olmamisti cnm. Bir sorun yoktur umarim. Carpol verdin mi?Bugün nasıl biter acabaŞimdiden yoruldum ya canı acıyor ağlıyor uyuyamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?