2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çocuğum olmasına rağmen tecrübesi hissettiğim doğrudur ilk çocuğum sanki her şeyi unutmuşum tek hatırladığım kolikti uyumuyordu 8 ay boyunca huzursuz çocuktu gecemi gündüzümü bir yerle bir etmişti ne yediriyordum ben bu kıza ne zaman başladım kaç kaşık yiyordu hepsini unutmuşum

Cok gecmis olsun canim ben de sok olmustum. Iyi ki demistim... Iyi masallah, bizim 15 gun oldu eser kalmadi. Hemen gecer insallah

Ya ben de kadin toplantilarini pek sevmem ama kucuk oglum var o da ortamlara girsin eglensin diye Canim emseler tabi ki meme işi cok rahat ama ememdiklerinde iste ya da doymadiklarin da neyse ki cok sukur mama var. Buyuk kizini emzirmissindir

Normal canım normal bizimki de böyle Hele o popoyu havaya dikip kendini ilerletmeye çalışması yok mu o kadar gülüyorum ki çok tatlı oluyor Bu dönemde her şeyi oral yolla öğrenmeye çalışıyorlar hem dişleri kaşınıyor hem de öğrenme sürecinde annesi Benimki sağolsun kucağıma alır almaz suratıma saldırıyor her yerim şapır şapır bi de hırslı ısırmaya çalışıyor korkuyorum bazen Bi de dişi çıktı ya geçen elimi bi kaptı o kadar canım yandı ki jilet gibi keskin

Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm okuyorum şimdi mesajları inşallah bir an önce geçer hepiniz iyileşirsiniz
Canim bu arada doktor bana demisti maflor etkisini 4 5 gune gosterir. Ama kullandigim gunden itibaren bile baya fayda etti senin de ysrina daha duzelir
Canım üçünüze de çok geçmiş olsun tekrardan. Minik bedeniyle sabrediyor yavrucak. İnşallah bu gece rahat uyur kısa sürede toparlar
Siz de patates falan haşlayıp yiyin hemen
Arkadaşım bugün arya da bi kere sulu kaka yaptı baya su gibi ama. Bende de ishal oldu bi
Kere. Aryaya aşıdan oldu desem bende neden oldu bilmiyorum yani
Cok gecmis olsun,siz de probiyotik alip kullanin cok iyi gelir daha cabuk atalatirsiniz.
Çok geçmiş olsun canım ya nasıl birşeymiş bu isal
minseo gecmis olsun size de en kisa zamanda atlatirsiniz insallah
Canım geçmiş olsun bayramda eşim öyle hastaydı serum taktırdı, 2 gün sonra büyük oğlum hastanelik oldu. Allahtan bana ve ufaklığa geçmedi.
Kızlar Ekin iyi pudra çok iyi geldi pişiğine altını silerken ağlamiyor artik. Ama ben de hasta oldum bana bulaştı eşim dün akşam serum bağladı sabah çok kötüydüm şimdi daha iyiyim. S syildizs salgın varmış canım inşallah asidandir sizin MelodiminEsi tarifi kaydettim canım sağol
Çok sevindim büyük konfor canim
Canım nasıl oldunuz daha iyisinizdir umarım minseo
Hasta canım salgin varmış bugün daha iyi oldu
Evet bu yüzden virüs kapti zaten
Canım almıştım o kremden ben hepsinini kullandim antibiyotikli krem dahi kullandım ama 10 dk da ishal oluyordu ve altı hep ıslak hiç bi kremin faydasi olmadi yaraya dönmeye başlayınca annemi dinleyip pudra döktüm çünkü kuru kalmasindan başka çözüm yok iyilesmesi için. Pudrayı elime döküp pişik olan yerlere sürdüm aninda fayda etti ve artik şükür ağlamiyor baya geçti biraz daha toparlasin kreme geçeceğim. Çocuğun acı çekmesine dayanamadim yapacak bir şey yok pudra dökmesem şuan açık yara olmuştu poposu

Hadi gözünüz aydın canım. Cidden şu küçüklük zamanlarında yaptırmak hem bebeğin sağlığı hem kendi konforumuz için çok iyi oldu

Sargi mi var ped bardak mi koydunuz canim. Insan cok uzuluyor demi ama gececek canim yarinda icin gider ama.sonrasi rahatlik
Sargı var canım. Evet valla ağladıkça içim gidiyor üzülüyorum. İnşallah canım ya

İshali azaldi canım sık sık yapmıyor keyfi yerinde ama ben pert oldum iste toparlamaya çalışıyorum pudra hayatımızı kurtardi acı çekmiyor en azından artık
Ya canim iste bazi seyler de de eskilerin yontemleri işe yariyor. Iyi yapmissin nasilsa devamli kullanacak degilsin bizim de aklimizin bir kosesinde dursun. Cocuk hasta olunca anne de birlikte yipraniyor cok sevindim daha iyi olmaniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…