2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bende koysammı acaba ped bardak canım iyi gelirmi?? Valla gördüm göreceğimi zaten gitmiyor gözümün önünden
Canim sen koyma. Benimki de sargi idi. Ertesi gun cikacak o sargi. Sana ne dediler? Sarginin altina bol krem surmediler mi?

Canim sen koyma. Benimki de sargi idi. Ertesi gun cikacak o sargi. Sana ne dediler? Sarginin altina bol krem surmediler mi?
Evet canım sargıda. Kremde sürdüler. Kremi sür sargı zaten çıkacak dediler aynen. Ucunda kan olması normal dimi ya.

Bizde oyle bir sey olmamisti cnm. Bir sorun yoktur umarim. Carpol verdin mi?
Fitil vermiştim zaman geçsin calpol vericem. Çok hareketli durmuyor oda canını acıtıyor. Nasıl yani hiç ağlamadımı canım?

Ya ben de kadin toplantilarini pek sevmem ama kucuk oglum var o da ortamlara girsin eglensin diye Canim emseler tabi ki meme işi cok rahat ama ememdiklerinde iste ya da doymadiklarin da neyse ki cok sukur mama var. Buyuk kizini emzirmissindir
O da 5 ay emdi onda da sütüm çekildi sıkıntıdan üzüntüden zaten benim bünyem herhalde pek fazla süt üretmiyor kız kardeşlerim Hollanda ineği gibi maşallah onlarda bıraktırmak için çok uğraşıyorlardı.

İyi yapmışsın canım vallahi bende pudra kullandım ishal olduğunda kaçınılmaz oluyor pişik. Diyorum ya kanayacaktı neredeyse pudra emdi nemini kuruttu geçti sonra da çinkolu pişik kremini kullandım o gün bugündür olmadı. Bi de benimkisi ishal olmamıştı öyle olduğunda.
Çocuklar hastalanmasın gerçekten dayanamıyoruz bizim içimiz parçalanıyor.
Ekin kuşumda inşallah tamamen iyi olur annesi size de çok geçmiş olsun tekrardan canım benim.

Kanak havuç patates yoğurt tadımı yaptırdım ben kuzum ama sırada ne var inan bilmiyorum

Ben kızımda olduğu gibi karıştırmadan tek tek vereceğim gıda reddi yapmasın diye. Genelde ilk yoğurt sonra havuç la başlanıyor sindirimi kontrol etmek için cnaim tabi her doktorun stratejisi farklı olabilir.
Su değince de aciyor kuzum pudra iyi geliyor galiba ciğer gibiydi alti rengi solmuş altını alirken de ağlamadi inşallah fayda eder
Su değince acır ama su çabuk geçmesini sağlıyor canım yıkayıp açık bırakmayı denedin mi ben hep öyle yapmıştım.
Bizimkide çok hevesli, her şeye saldırıyor. Bugün kontrolde rota 2.doz yapıldı. Gelişim olarak ileri olduğu için 1-2 hafta erken başlayabiliriz ek gıdaya dedi . Ama rota bugün olunca başlamamalı ek gıda rotanin etkinliğini azaltıyor bi 2 hafta sonra başlayalım dedi. 2 hafta sonra başlıyoruz bizde.
Biz başlamadık 6. Ayda basla dedi doktor sadece anne sütü içiyor ne şu ne tadım 6. Aya kadar hiçbirine gerek duymadı demir ilacını da o zaman başlatacak
Bizimde sadece anne sutu. Geçen ay erken başlamaya gerek yok demişti ama bugün kontrolde 5.5 aylıkken başlayabiliriz dedi. Suya bugün başlayacağız.
Yok biz de henüz hiç başlamadık, 4. Ay kontrolünde doktor bidaki ay tadımlara başlarız demişti. Benim ilk 2 ay ciddi meme reddi olduğu için, ben şuan full emzirme odakliyim sanırım
Anne sütü güzel şey
Gıdaları tek tek verince tatlarını yadirgamiyorlar canım bizimde ben ek gıdaya tek tek uğramıştim herseyi yiyor şuan. Aynı şekilde oglanda da yapacağım. Detaylı listemi aldım 2. Hafta sonra başlıyoruz bizde

Maşallah kuzucuğa ek gıda için bişey dedi mi doktor peki
4.ayda ek gıda için 6 ay diye konuşmuştuk. Fakat bugünkü tartı ve detaylı muayeneden sonra 1-2 hafta erken başlayabiliriz dedi. Ama rota aşısı olduk bugün. Ek gıdaya başlarsak etkisi azalır aşının dedi 2 hafta sonra 5.5 aylikken başlayacağız bizde.

Ben de aynı sekilde emziriyorum tek fark olarak emmesi bitiyor uyuyada kalıyor hemen kaçıyorum

Bende koysammı acaba ped bardak canım iyi gelirmi?? Valla gördüm göreceğimi zaten gitmiyor gözümün önünden
Canim ped bardagi ben dun cikardim 3 4 gun tak demisti yani burda baska arkadaslarda takmisti da doktorun ne.onerdi ise onu yap.

Çok sağol canım bizim doktor da aynı şeyi söyledi tadım için rotanın geçmesini bekleyelim dedi

Nasil tikaliydi ne renkti mesela biraz ayrintili anlatsana ben goremediydim

Evet canım sargıda. Kremde sürdüler. Kremi sür sargı zaten çıkacak dediler aynen. Ucunda kan olması normal dimi ya.
Ucunda dedigin canim? yani genel kirmiziydi bizim de dikisi.tuturdugu yerde kanlanma vardi. Ben de normal mi degil mi deyip foto cekip atmistim normal merak etmeyin demsiti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…