Karni iyice doydu mu canim bizim sabah sunnet yaptirdik öglen 2 gibi falandi sanirim oyle yapti ama az yapti gun icinde azar azar yaptikca biraz agladiİlk çişi ne zaman yapıyorlar canım daha yapmadı Alp?
Ne bileyim canim ucunda kan dedi yaCanim her bebegin bunyesi farkli ondandir.Huzursuzluk oluyor ilk gun ne de olsa cok agrimasa da sizi var o bolgede ki agriyordur da benve
Aynı canım dediğin gibi normaldir oluyormuş zatenUcunda dedigin canim? yani genel kirmiziydi bizim de dikisi.tuturdugu yerde kanlanma vardi. Ben de normal mi degil mi deyip foto cekip atmistim normal merak etmeyin demsiti.
Beyaz bişey vardı canım tıkalı dediğim oydu yaniNasil tikaliydi ne renkti mesela biraz ayrintili anlatsana ben goremediydim
Bizimkide hareket ettikçe ağlıyor canım. Sürekli yüz üstü durmak istiyor oda acıyorCanim benim ki de arada agliyordu cisini tam bosaltmadigi icin ara ara az az yapinca biraz agliyordu.
Siz de.oturtma banyosu olacak mi 3 gundur suda oturtuyorum bir sure sonra sikiliyor dakika sayiyorumAynı canım dediğin gibi normaldir oluyormuş zaten
Acıyor demek kiSadece ilk idrarda agladi. Onda da anastezi etkisi devam ediyordu az ama siddetliydi.
2 gün sonra dedi canımSiz de.oturtma banyosu olacak mi 3 gundur suda oturtuyorum bir sure sonra sikiliyor dakika sayiyorum
Yaa yuz ustu agrir bence de ped.bardak baskiya engel oluyor pipi bir yere degmiyor iyi oluyor canim sor.istersen doktora.kesiyorsun pipiye yerlestiriyrosunBizimkide hareket ettikçe ağlıyor canım. Sürekli yüz üstü durmak istiyor oda acıyor
Ben dun sicak diye lehene oyuncak doldurup oturttu, kisimla ile oynadilar, cikmak istemediSiz de.oturtma banyosu olacak mi 3 gundur suda oturtuyorum bir sure sonra sikiliyor dakika sayiyorum
Yumurta miKizlar anne sutu ile ilgili guncel deneyimkizim tatmak istiyordu. Bugun kasik getir tat bakalim dedim. Nasil dedim, normal sute benziyor ama sekerli bir de yumurta kokuyor dedi sutum guzel olsun diye sabahlari 2 yumurta yiyorum demekki ne yiyorsak onun tadi kokusu oluyor belki ondan da red oluyordur
Sünnet kilodu almıştım ayına göre sevi bebeden giydirsem mi acabaYaa yuz ustu agrir bence de ped.bardak baskiya engel oluyor pipi bir yere degmiyor iyi oluyor canim sor.istersen doktora.kesiyorsun pipiye yerlestiriyrosun
Allah tez zamanda şifa versin canım çok geçmiş olsunKizlar isal isi gozumu baya korkuttu yigenim su gibi isal yapiyordu 3 yasinda bugun hastaneye yatirdilar.Cok uzuldum.
Oğlum yaninda olsa baya duruyor ona bakip falan da yanliz 10 dk sabrediyor.Ben dun sicak diye lehene oyuncak doldurup oturttu, kisimla ile oynadilar, cikmak istemedidikisleri de bu esnada dustu
Aynen canım sızısı muhakkak oluyorCanim her bebegin bunyesi farkli ondandir.Huzursuzluk oluyor ilk gun ne de olsa cok agrimasa da sizi var o bolgede ki agriyordur da benve
Yok canim bize ozellikle yazmislar sunnet kilotu kesinlikle giydirmeyin diye kagitta yaziyorduSünnet kilodu almıştım ayına göre sevi bebeden giydirsem mi acaba
Bizede doktor gerek yok demisti bez var zateb demistiSünnet kilodu almıştım ayına göre sevi bebeden giydirsem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?