2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
kızlar tv, ekran sınırı hakkında ne düşünüyorsunuz
Valla ne yalan solim tek basima bakiyorum tvsiz telefonsuz bebegi nasi oyalacagim bilmiyorum o yuzden cok olmamasi kosuluyla izlettirebilirim diye dusunuyorum. Zaten ben ne kdr izletmesem annemle babam 70 yasinda acmislar youtubedan oyun havasi izlettiriyorlar:) ama kati kurallar koyup uygulayanlara saygim sonsuz:)

Ben hep yüzü dışarı kullandim diğer türlü asla durmuyordu çünkü illa bakinmak istiyordu
Evet bazı bebişler hep dışarı bakmak istiyor öyle olunca yapacak bir şey yok canım ama genel öneri bu yönde tabi sanırım omurga ve kalça sağlığı için belli süre size baksın diyorlar

Neden ki? Ben yarim saat oturtuyorum. Yatmak asla istemiyor artik
Destekli oturtuyorum desteksiz çok tutmuyorum canım daha
Ekran bağımlılığının sosyal ve zihinsel açıdan çok kötü yan etkileri olduğunu düşünüyorum şuan çok küçükler ama belirli bi yaştan sonra güzel içerikli cizgifilmler saat kontrolü ile izletilir
Hahahah olabilir hevesli ve hazirsa zaten sen ne yapsan da engel olamazsin yapamayacak olsa yapmak istemez
Süper ben de 7. Ayın başında yaptirayim madem canim

Valla teknoloji çağındayız ne kadar engellemeye çalışsak da bi yerden sonra illaki bakacaklar. Hiçbir konuda katı değilim “asla” demiyorum o yüzden. Çocuğu oturtup saatlerce tv izletmekten bahsetmiyorum tabiki ama çocuk bir iki dakika tvye ekrana baktı diye kıyameti koparmam yani

Her çocuğun gelişim basamakları farklı canım öncelikle mukayese edip kendine bebişinin en güzel zamanlarını zehir etme. Ama illa içini rahatlatacaksa benimki de yüz üstü yatmayı asla sevmiyordu dün bi baktım sırtüstünden yüz üstü dönmüş bugün de ayni sekilde tekrarladi Aslında biz ne yapsak da bebek kendisi kadar veriyor zamanına içini ferah tut o yüzden

Asidandir canım bu menenjit bni korkutuyo ya şimdi zaten dişten uykudan huysuz

Ben de öyle hemen pes ediyorum ama inan artık tak dedi canıma, çocuk sürekli ya ayağımda ya kucağımda, koyduğum fakika uyanıyor.
Bnde koydum kafaya yapicam inşallah

Kizlar isal isi gozumu baya korkuttu yigenim su gibi isal yapiyordu 3 yasinda bugun hastaneye yatirdilar.Cok uzuldum.
Hadi ya geçmiş olsun sıvı kaybettiği içindir farklı bı durum yoktur inşallah canım. Hem sıcak hem ishal insanı yıpratır küçücük bebelere zulüm resmen ya

Bnde koydum kafaya yapicam inşallah
Instagramda desteksiz uyumayı bebeğine öğreten bir anne var eğer bakmak istersen, ben bugün full onu izledim belki sana da faydalı olur. sutlacin.annesiiiii semanur kelen. Öne çıkanlara sabitlemis uyku eğitimi videolarını

İllaki bakacaklar canım, ama saatlerce çocuk sussun diye tv ya da tablet karşına oturtmam. Tv izlettim diye çocuğu da ihmal etmek. Kitap okumaktır, etkinlik, oyun hepsini yapıyorum ama şuan bilinçli olarak izletmiyorum, biz bakarken gözü kayıyor ama dert etmiyorum

Aynen öyle tam olarak aynı düşüncedeyiz kuzu

Yok canim baska bir durum cok sukur suan daha iyi ya.Yatirmalari cok iyi oldu

Ha ha haa tahmin ettim az uyuyordur dedim inan benimki 4.ay 7100 idi 5.ayda sanmam 8 olmaz... Yaninda dimi seninki de? Ben yatagi 6.ay ayiricam insallah

Ek gidada Ben de kizimda benzer yapmistim. Gene aynen.

Ikincide bi rahatlik oluyor

Canim daha cok kucuk

Bizim evde oglumun yaninda TV acilmiyor canim, kizim cizgi filmini tabletten odasinda izliyor. Sesini dahi kimseye actirmiyorum suan. Telefonumuda o gormeden kullaniyorum. Ne kadar uzak o kadar iyi. 1 yasina gelince zaten gorecek. Suan kontrol bizde asinalik olusmaz bari...

Sağol canım bakarım kendi kendine uykuya dalmayı öğrense gündüz uykuları uzar gece de düzelir en azından
Yok canim baska bir durum cok sukur suan daha iyi ya.Yatirmalari cok iyi oldu
Çok şükür sevindim iyi Olmasına canim

Peki canım yoğurdu, açık sütten mi yapacaksın. Yoksa marketlerin günlük sütleri var onlardan mi. Bu konuda da çok farklı fikirler var kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…