2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Y yazosey canim nasilsin?Bir ara sen de gecmeyen kasinti vsrdi nasil gecti?Bir tanidigimda baslamis gecmek bilmiyorum ne kullandi ise
Canım benım 3 ay kadar sürdü ama cok yogun yuzumde dahi cıktı kurdesdn denildi kortizon tedavısı gordum ama cok dusuk mg 4 mg medrol verdi doktor 2 hafta onu sonra 2 hafta yarım 2 haftada ceyrege düşürdüm sonra levosetirizin ile devam ettım 1 hafta simdi kroniklesti ve basınc ürtikerine döndü mesela sıkan bir kemer c cok ayak üstüne bastıgımda ayak altlarım cok ellerimde basınc gerektircek bir sey yaptıysam avuc içlerimde cıkıyor özellikle gece ve kasınıyor ama abuna şükrediyorum cunku 3 ay kadar yogun değil asla cok sukur simdide haftada bir levosetrizin atıyorumki olmasın cok korkuyorum bir daha alevlenmesinden vok zor allah kimseye yaşatmasın

kızlar tv, ekran sınırı hakkında ne düşünüyorsunuz
Valla aşkı memnu ve kızılcık şerbetinin tekrarı oluyor o kadar çok izlemek istiyorum ki
Hepi topu izlediğim 2 dizi var zaten ama yine de açmıyorum tv açmamak da çok sıkıcı yani evde ses olsa ben nedense iyi oluyorum normalde de izlemem ama tv hep açık olur. Ama şuan arya uyanır uyanmaz kapatıyorum
Ben 4 aylık oldugundan beri odasında yatırıyorum beşikte rahat etmediği icin
Çok iyi ya kamerayla takip ediyorsunuz dimi uyandığı zaman hemen uyanabiliyor musun

Her bebek farklidir kendini burdakilerle veya cevrendekilerle kiyaslama,benim ilk kizim yedi aylikken dondu mesela bu kizim dort aylik oldugumuzda donmeye basladi.Bence kendini de bebegi de strese sokma,tadini cikar cabuk buyuyorlar.

Canim Ekinle ayni gun hastalandilar aniden oldu. Ilk gece serum falan takildi ama yok gecmedi. Bir de ilaclarini da icmiyordu. Enfeksiyon yuksek cikti.kan ve kaka tahlili yapildi yogun isal var diye de yatis yapildi bugun
Gecmis olsun canim, simdi nasilsiniz?

Canım çok teşekkür ederim ne kadar ayrıntılı yazmışsın bence de karıştırmadan gitmek besin reddi olmaması için çok önemli ama ne kadar böyle gidicez bir ay full tadım mi yapıcaz? Ben de bugün son kez kabak verip yarın havuca geçiyorum bakalım sever inşallah onu da. Kabağı sevdi zorla kaşığı ağzına sokmaya çalışıyor doktor iki tatlı kaşığı dedi Alin tabağın yarısını yedi

Çocuğunu en iyi sen bilirsin canım, hazırsa devam

Yalnız kızlar bugün ne biçim bir sıcak var ya bu saat oldu hala yanıyoruz
Bursa' daydin sen de galiba, evimiz dagin dibinde olmasina ragmen icerisi 31 dereceydi ama onceki gun uludaga cikmistik inanilmaz serindi, bir ara da koca yaylaya cikmistik orasi da cok iyiydi tavsiye ederim.

Gunaydin kizlar,

Bugun uyandim..oglumun bakimini yapayim dedim bezini gorunce sok oldum. Resmen turuncu. Cok terliyor. Surekli emdigi halde susuz kalmis. Sabah hemen su verdim. Artik su verecegim ben.
Gece susuz kaliyorlar ben 1 haftadir veriyorum su Ama sabah.kalktim bak gece beslenmesine ragmen hemen hemen turuncuydu. Iste gece veremiyoruz baya terliyorlar.

Kızlar yavaş yavaş 6.aya doğru gidiyoruz geceleri kendi odasıda yatırmayı düşünen var mı ben biraz biraz denicem galiba
Geceleri benimki uyanmiyor zaten 6ci ayda ayrilabilir diye dusunuyorum.
Yatagi neden ayiriyoduk tam olarak mantigi neydi acaba unuttum:))
Gunaydin kizlar,

Bugun uyandim..oglumun bakimini yapayim dedim bezini gorunce sok oldum. Resmen turuncu. Cok terliyor. Surekli emdigi halde susuz kalmis. Sabah hemen su verdim. Artik su verecegim ben.
Bende de terleyince oyle oluyor cnm su verince geciyor

Çok karışık bu nasıl anlıyorsun
Doktor anlatarak yazdı ondan canım. Dün tek tek anlatmıştım burda da
Aynen canım 1 ay tadim, sonra direk sabah kahvaltısı öğle corba akşam püre olayına dönüyor. Sonra yavaş yavaş yemekler ekleniyor

Bursa' daydin sen de galiba, evimiz dagin dibinde olmasina ragmen icerisi 31 dereceydi ama onceki gun uludaga cikmistik inanilmaz serindi, bir ara da koca yaylaya cikmistik orasi da cok iyiydi tavsiye ederim.

Gece fenaydı gerçekten kocayaylaya kampa giderdik eskiden en güzeli dağlara kaçmak sanırım, salıya kadar devam edecekmiş

Gece susuz kaliyorlar ben 1 haftadir veriyorum su Ama sabah.kalktim bak gece beslenmesine ragmen hemen hemen turuncuydu. Iste gece veremiyoruz baya terliyorlar.
Gunduz yeter bence canim. Bugun 3 defa emdi gece onunda etkisi olmustur. Normalde 5- 6 defa istiyor.

Kocaya terfi mi koptum yaa... Seninki iyi emiyor kendine dikkat et canim. Sen mutlaka takviye al.

Odasini ayirmam 1 yasina kadar da, yatagini ayiricam artik. Gozu acildikca zor olur. Dun uyumadi mesela yataginda, boncuk boncuk bakiyor...babasi da kiyamiyor Valla gece bile bazen esim uyandiriyor, mamiskosunu istiyor diye artik 6 aylik olsun yataginda uyanmadan uyusun istiyorum. Yoksa yipratici olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…