Canim sabaha kadar memede. Gayet de guzel kilo alimi. Idrar oldugu icin susuzlukla ilgili canimCanim yeterli beslenemedigi icin oluyor susuz kaldigi icin degil
Canim doymadigini dusunmuyorum. Ac olsa halinden anlarim. Mama yerken su da aliyor sonucta, emerken de... Doktorun bence dogru bilgilendirmemis. Idrar tamamen suyla ilgili bir sey... Yeterince beslenemeyen cocuk Kaka da yapmaz. Benimki yapiyor dolu dolucanim hatirliyor musun bilmiyorum aynisi bende de olmustu. Acile gitmistim acil doktoru kan idrar tahlili yapti sorun cikmadi. Emziriyordum arada mama da veriyordum. Mamasini mi degistirdin ondandir dedi ben de mama degistirdim ama alakasi yok hâla turuncu gelmeye başladi. Cocuk doktoruna gittim sicaktan terledikleri için çok sivi kaybediyor bol bol emzir mama ver su vermeni önermiyorum dedi de ben yine de su verdim. En önemlisi tadini sevdigi bir mama aldim su vermesem dahi o turunculuk asla olmuyor. Yeterli beslenemediği için oluyor bu durum haberin olsun. Bence emzirdikten sonra sevebilecegi bir mama da ver aradaki farki göreceksin diğer türlü suyla karnini doyurmus olacak çocuk. Tabi su da ver ama doymuyor haberin olsun
Sen annesisin en doğrusunu sen bilirsin canim. Emmesi de idrarla alakali zaten internete baksan ya anne yeterli sivi alamiyor ya da bebek yeterli beslenemiyor diye çıkıyor. Instada da bir doktora sormustum soru cevap yapmisti o da aynisini söylemisti keske ekran görüntüsü alsaydim. Sen yine de ver suyunu gözlemlersin en doğrusuna sen karar verirsin ben karışamam sadece yaşadığım için bu durumu tecrübe ettimCanim doymadigini dusunmuyorum. Ac olsa halinden anlarim. Mama yerken su da aliyor sonucta, emerken de... Doktorun bence dogru bilgilendirmemis. Idrar tamamen suyla ilgili bir sey... Yeterince beslenemeyen cocuk Kaka da yapmaz. Benimki yapiyor dolu dolusenin inancin dusuncen paylastigin icin tesekkur ederim ama bana mantikli gelmedi
Dene canim aslinda daha faydali diyorlar sindirim sistemini calistiriyor. Ben de kilo vermeye calistigim zamanlar bol bol yiyordumDaha önce hic denemedim , kendimde denemem lazim bebeğe vermeden. Ya da direkt evde köy sütü ile yoğurt yapıyorum ondan veririm belki ekşi diye yemez ama
Benim babam muhteşem bir çözüm bulmuş bize camlari balkonlari kapatin iceri sicak hava girmesin diyor sjjxdjKızlar bu ne sıcakkkkkkkk ne arya uyuyabiliyor ne de benkocam tabiki uyuyor inanılmaz
Canım ruseymi altıncı aydan itibaren verdin mi?Evet oğlan doğduğunda ben burda rahat uyuyamıyorum dedi kızın odasına gittihalen de orda birkaç defa çocukları uyuttugumda yanıma geldi , bu arada yatağın bir tatafinda kızın diğer tarafında oğlanın yatağı var. Ikiside yerlerinde uyuyor. Eşim yanıma gelince kızın gece uyanacagi tuttu babayı görünce resmen saldırdı adama burası benim yerim sen git istemiyorum seni diye Kız ben yemek yemeyi unutuyorum bazen ne takviyesi
Birde eşim çok yoğun çalışıyor surekli araç üstünde çok yolda oluyor gece uykusunu almazsa kaza yapar diye bende zorlamadim hiç açıkçası. Nedense oda ayırmak için bana çok küçük geliyorlar ya
Makarna lütfen i biliyorum canım, kızda alerji testi olmadan önce bir çok şey almıştım, ama çoğu kullanamamistim. Kızdan zaten çok fazla şey var elimde, ek olarak alabileceğim tek şey bebek irmigi ve ruseym. Zaten makarna ,tarhana , salca vs olsun hepsini biz kendimiz yapıyoruz. Oglanda ablasıyla birlikte olan şeyleri yer ek olarak ona ilave ederim bazı şeyleri.damak tadı ablasıyla aynı olması lazım ki ilerde sorun yaşamayalım.
Bize dün bir anda suya başlattı ben alışveriş yapmayınca daha , evdeki yeni doğan biberon vardi zaten hiç kullanmadı , deliklerine bir iki ilave yaptımondan veriyorum alışveriş yapana kadar idare etsin artık.
bize dün günlük minimum yarim cay bardagi, üst sınır yok dedi.
Aynen ben de kaşıkla veriyorum su an bir süre sonra suluga geçerim sanirimBen suluğa baslarım heralde kasıkla veriyordum
Elanın da Çişi turuncu yaaaa su veriyordum az geliyormus demek kiCanim sabaha kadar memede. Gayet de guzel kilo alimi. Idrar oldugu icin susuzlukla ilgili canim
Canim gece kalkip luk luk baya emdi. Ama.cok terliyor benim turuncu degildi canim eski berraklik yoktuCanim yeterli beslenemedigi icin oluyor susuz kaldigi icin degil
Haklısın canım şu an tadımlara baslıcal zatenKızlar bu bebek irmiği, pirinç unu yada kaşık mamaları ne zaman verebiliyoruz. Tadım yaparken bunlarla muhallebi yapıp verilebilir mi?
Bu arada makarna lütfen indiriminden bende bir kaç ürün aldım gerçekten güzel indirim olmuş.
ikizlerkadini96 Ben kapaklı kase ve kaşığı bir iki ay önce çok güzel bir indirimle almıştım. İsterseniz indiirm bekleyin zaten daha kullanılmaz. Ben şu an tadım yaparken onu kullanmıyorum.
Wee baby de çok tatlıWee baby aldım
Kiyamam bir an önce düzelir inşallah ben de 2 3 hafta uğraşmıştım anca düzeldi. Hatta herhalde ilk benim oğlumda oldu hatirlar misin bilmem amaCanim gece kalkip luk luk baya emdi. Ama.cok terliyor benim turuncu degildi canim eski berraklik yoktu
Birisi deterjan yemek kokusu çıkmıyor demişti baby plus için nerde okudum hatirlamiyorum amaWee baby de çok tatlıe bebekte de baby plusın silikon tabakları kaşıkları vardı onlar da güzel uygun fiyatlı
Aynen canim ya. Evet ilk sende olmustu turunculuk. Yazin bebek isi dahs zor kisin sar sarmala valla.daha rahat. Sen ne yaptin evine tasindin mi canimKiyamam bir an önce düzelir inşallah ben de 2 3 hafta uğraşmıştım anca düzeldi. Hatta herhalde ilk benim oğlumda oldu hatirlar misin bilmem amaşu sicaklar bir gecseydi de rahatlasalardi. Bu ay da biterse kurtuluyoruz
Evet normalmiş ağzına götürmesi ama hiçbir oyuncak ile oynayamıyoruz hep agiznda neyse geçer zamanla insallahEvet her şeyi ağzına götürüyor canım her şeyii hemdemesela emzik bağlamak için örgü el yapımı bir şey geldi hediye ucundaki emziği değil o örgü yeri emiyor zaten emzik almıyor ama ben zorla deniyorum çünkü damakları kaşınıyor en azından öyle oyalansın ama normaldir öyle okumuştum geçen yine burada
Biz yaa hala memede uyuyor emiyor ve uyuyakalıyor sonra beşiğine geçiriyorum zaten mama biberon falan yok bizde
Ay bizim evde küçücük valla deniyim ben bugün arkadaşımKamera almadım bi sesine koşuyorum hemen zaten etrafı korumalıklı ev de öyle büyük değil duyabiliyorum
Ya anahahahahahahhwha kıyamam yaaaaa haklı adamBenim babam muhteşem bir çözüm bulmuş bize camlari balkonlari kapatin iceri sicak hava girmesin diyor sjjxdj
Eve daha dün su geldi süpürmüştük bugun anca gidip silmekle uğrasicaz. Anca yerleşiriz herhalde. Bir de nakliyeci eşyalarima hep zarar vermiş düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Evi temizlemeden karakola gidip şikayette bulunsam daha mi mantikli olur onu düşünüyorum. Eşim uyansin duruma göre ya temizlige ya da ilk karakola gidicezAynen canim ya. Evet ilk sende olmustu turunculuk. Yazin bebek isi dahs zor kisin sar sarmala valla.daha rahat. Sen ne yaptin evine tasindin mi canim
Ben kasikla veriyorumKızlar suyu sulukla mi veriyorsunuz ben kaşıkla verdik birkaç kaşık ama sulukla mi versem? Versem içecek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?