Su verdigimden beri kakasini da yapar oldu. Gec gec kaka yapardi. Bana doktor da gecen hafta su ver dedi ama o soylemeden basladim benGunduz yeter bence canim. Bugun 3 defa emdi gece onunda etkisi olmustur. Normalde 5- 6 defa istiyor.
Kamera almadım bi sesine koşuyorum hemen zaten etrafı korumalıklı ev de öyle büyük değil duyabiliyorumValla aşkı memnu ve kızılcık şerbetinin tekrarı oluyor o kadar çok izlemek istiyorum ki
Hepi topu izlediğim 2 dizi var zaten ama yine de açmıyorum tv açmamak da çok sıkıcı yani evde ses olsa ben nedense iyi oluyorum normalde de izlemem ama tv hep açık olur. Ama şuan arya uyanır uyanmaz kapatıyorum
Çok iyi ya kamerayla takip ediyorsunuz dimi uyandığı zaman hemen uyanabiliyor musun
Ben de gördüm ama onu tam olarak yoğurt değil ki bilemedim daha faydali ama sürekli tuvalete çıkarıyor cocuga kilo aldirir miBenim takip ettiğim ek gıda sayfalarında çoğu activia sade var ya ondan yapıyordu
Daha önce hic denemedim , kendimde denemem lazim bebeğe vermeden. Ya da direkt evde köy sütü ile yoğurt yapıyorum ondan veririm belki ekşi diye yemez amaBen de gördüm ama onu tam olarak yoğurt değil ki bilemedim daha faydali ama sürekli tuvalete çıkarıyor cocuga kilo aldirir mi
Hepsiburada da makarna lütfende indirim var canım bir bak 18 ay raf ömrü varmış zaten baya bir şey aldım benDoktor anlatarak yazdı ondan canım. Dün tek tek anlatmıştım burda da
Aynen canım 1 ay tadim, sonra direk sabah kahvaltısı öğle corba akşam püre olayına dönüyor. Sonra yavaş yavaş yemekler ekleniyor
Hadi insallah ya, bizim bugun 3.gun bakalim yapacak mi ... Cok mantikliSu verdigimden beri kakasini da yapar oldu. Gec gec kaka yapardi. Bana doktor da gecen hafta su ver dedi ama o soylemeden basladim ben
Canim suluk geleneksel biberonla veriyorum. Kasikla beceremedi benimki. Eger kasikla iciyorsa devam et benceKızlar suyu sulukla mi veriyorsunuz ben kaşıkla verdik birkaç kaşık ama sulukla mi versem? Versem içecek çünkü
Günde ne kadar su veriyorsun canim? Fazlasının zararı olur mu kiCanim suluk geleneksel biberonla veriyorum. Kasikla beceremedi benimki. Eger kasikla iciyorsa devam et bence
Evet oğlan doğduğunda ben burda rahat uyuyamıyorum dedi kızın odasına gittiKocaya terfi mikoptum yaa... Seninki iyi emiyor kendine dikkat et canim. Sen mutlaka takviye al.
Odasini ayirmam 1 yasina kadar da, yatagini ayiricam artik. Gozu acildikca zor olur. Dun uyumadi mesela yataginda, boncuk boncuk bakiyor...babasi da kiyamiyorValla gece bile bazen esim uyandiriyor, mamiskosunu istiyor diye artik 6 aylik olsun yataginda uyanmadan uyusun istiyorum. Yoksa yipratici olacak...
Makarna lütfen i biliyorum canım, kızda alerji testi olmadan önce bir çok şey almıştım, ama çoğu kullanamamistim. Kızdan zaten çok fazla şey var elimde, ek olarak alabileceğim tek şey bebek irmigi ve ruseym. Zaten makarna ,tarhana , salca vs olsun hepsini biz kendimiz yapıyoruz. Oglanda ablasıyla birlikte olan şeyleri yer ek olarak ona ilave ederim bazı şeyleri.Hepsiburada da makarna lütfende indirim var canım bir bak 18 ay raf ömrü varmış zaten baya bir şey aldım bengelecek ay işler daha da keyifli hale gelecek
Bize dün bir anda suya başlattı ben alışveriş yapmayınca daha , evdeki yeni doğan biberon vardi zaten hiç kullanmadı , deliklerine bir iki ilave yaptımKızlar suyu sulukla mi veriyorsunuz ben kaşıkla verdik birkaç kaşık ama sulukla mi versem? Versem içecek çünkü
bize dün günlük minimum yarim cay bardagi, üst sınır yok dedi.Günde ne kadar su veriyorsun canim? Fazlasının zararı olur mu ki
Ben tek bakıyorum annem calısıyor kayınvalidem sehir dısında yaşıyor. çok sıkıştığımda artık hani bayılacak raddeye geldigimde bi 10 dk acıyorum eğitici bişeyler. Ela dis doneminde max 10 dk oyalanıyor evim de sıcak klima yok ölecek gibi oluyorum bazenBu konuyu geçenlerde bir araştırdım, elbette hiç bir doktor önermiyor fakat, bebekliğinden beri izleten annelerin yorumları "çocuğum zehir gibi, hiç bir zararını görmedim hatta çok faydasını gördüm, yaşıtlarından daha zeki, daha çok şey biliyor" v.s şeklinde yazılanları okudum. Hani bizde t.v ile büyüdük. Ben de çok taktım bu konuyu. Çünkü kızım çok seviyor izlemeyi, çok güzel tepkiler veriyor gülüyor değişik sesler çıkarıyor ama korkuyorum ve 10 dk sonra kapatıyorum, açsammı kapatsammı bir kısır döngüdeyim hep.
Ben suluğa baslarım heralde kasıkla veriyordumKızlar suyu sulukla mi veriyorsunuz ben kaşıkla verdik birkaç kaşık ama sulukla mi versem? Versem içecek çünkü
Ilk etapta gunluk 30 cc verecegim canim. Ek gidaya baslayinca yedikce sonunda veririm zaten cay bardaginin 3te biri kadarGünde ne kadar su veriyorsun canim? Fazlasının zararı olur mu ki
Çok saol canımÇok geçmiş olsun canım
Ben biberonla veriyorum canım hem ne kadar içtiğini de kolay takip etmiş oluyorumKızlar suyu sulukla mi veriyorsunuz ben kaşıkla verdik birkaç kaşık ama sulukla mi versem? Versem içecek çünkü
canim hatirliyor musun bilmiyorum aynisi bende de olmustu. Acile gitmistim acil doktoru kan idrar tahlili yapti sorun cikmadi. Emziriyordum arada mama da veriyordum. Mamasini mi degistirdin ondandir dedi ben de mama degistirdim ama alakasi yok hâla turuncu gelmeye başladi. Cocuk doktoruna gittim sicaktan terledikleri için çok sivi kaybediyor bol bol emzir mama ver su vermeni önermiyorum dedi de ben yine de su verdim. En önemlisi tadini sevdigi bir mama aldim su vermesem dahi o turunculuk asla olmuyor. Yeterli beslenemediği için oluyor bu durum haberin olsun. Bence emzirdikten sonra sevebilecegi bir mama da ver aradaki farki göreceksin diğer türlü suyla karnini doyurmus olacak çocuk. Tabi su da ver ama doymuyor haberin olsunGunaydin kizlar,
Bugun uyandim..oglumun bakimini yapayim dedim bezini gorunce sok oldum. Resmen turuncu. Cok terliyor. Surekli emdigi halde susuz kalmis. Sabah hemen su verdim. Artik su verecegim ben.
Amazon dan bak canım orda daha uygun400 tl slikon mama tabağı diyor oioi ben şok
Canim yeterli beslenemedigi icin oluyor susuz kaldigi icin degilGece susuz kaliyorlar ben 1 haftadir veriyorum su Ama sabah.kalktim bak gece beslenmesine ragmen hemen hemen turuncuydu. Iste gece veremiyoruz baya terliyorlar.
Anliyorum aslinda seni. Iki kucukle... Esin de dikkat gerektiren bir iste ise... Nasil senin kolayina gidiyor ise canim, suanda kimse annesi ile uyumuyor. Eninde sonunda uygun zamanda geceler, uyuman cok onemliEvet oğlan doğduğunda ben burda rahat uyuyamıyorum dedi kızın odasına gittihalen de orda birkaç defa çocukları uyuttugumda yanıma geldi , bu arada yatağın bir tatafinda kızın diğer tarafında oğlanın yatağı var. Ikiside yerlerinde uyuyor. Eşim yanıma gelince kızın gece uyanacagi tuttu babayı görünce resmen saldırdı adama burası benim yerim sen git istemiyorum seni diye Kız ben yemek yemeyi unutuyorum bazen ne takviyesi
Birde eşim çok yoğun çalışıyor surekli araç üstünde çok yolda oluyor gece uykusunu almazsa kaza yapar diye bende zorlamadim hiç açıkçası. Nedense oda ayırmak için bana çok küçük geliyorlar ya
Makarna lütfen i biliyorum canım, kızda alerji testi olmadan önce bir çok şey almıştım, ama çoğu kullanamamistim. Kızdan zaten çok fazla şey var elimde, ek olarak alabileceğim tek şey bebek irmigi ve ruseym. Zaten makarna ,tarhana , salca vs olsun hepsini biz kendimiz yapıyoruz. Oglanda ablasıyla birlikte olan şeyleri yer ek olarak ona ilave ederim bazı şeyleri.damak tadı ablasıyla aynı olması lazım ki ilerde sorun yaşamayalım.
Bize dün bir anda suya başlattı ben alışveriş yapmayınca daha , evdeki yeni doğan biberon vardi zaten hiç kullanmadı , deliklerine bir iki ilave yaptımondan veriyorum alışveriş yapana kadar idare etsin artık.
bize dün günlük minimum yarim cay bardagi, üst sınır yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?