2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aa bilmiyordum olabilir gerçi oioi için de öyle yorumlar var memnun olan da çok belki kullanım şekliyle alakalıdır
Ben de daha almadim. bi tabakla önlük eksik kaldı. sen hangilerini aldin? benim de almam lazim yavaş yavaş

Birisi deterjan yemek kokusu çıkmıyor demişti baby plus için nerde okudum hatirlamiyorum ama
Bende baby plus bölmeli silikon tabaktan almıştım ama daha denemedim (
Oioi tabakta kokusuz deterjanla elde yıkayın, yağlı yemekleri içinde bekletmeyin gibi talimatlar vardı. Birde koku oluşursa limon yada sirkeyle ovalayıp 1 gece karbonatlı suda bekletin yazıyordu, baby plus da böyle bir şey olursa bu talimatları kullanırım :dd

Kızlar yavaş yavaş 6.aya doğru gidiyoruz geceleri kendi odasıda yatırmayı düşünen var mı ben biraz biraz denicem galiba
Uzmanlar en az 1 yaşa kadar ayni oda farklı yatak öneriyor ben de en az 1 yaşa kadar ayni odada yatağında yatırmaya devam edeceğim canim Ekin başka odada uyurken uyuyamam şuan
Dene canim aslinda daha faydali diyorlar sindirim sistemini calistiriyor. Ben de kilo vermeye calistigim zamanlar bol bol yiyordum tadina bir bak
Tadı kötü bence yoğurt gibi olmuyor Aycoregi1 migrosta toz yoğurt mayalari satılıyor onla alip kurabilirsiniz
Benim babam muhteşem bir çözüm bulmuş bize camlari balkonlari kapatin iceri sicak hava girmesin diyor sjjxdj
Çok hakli ama benim evde kapali camlar ev daha serin cam acinca disardan içeri sıcak hava doluyor

Ikisi de slikon değil mi ben anlamadim ne fark var umarim koku falan olmaz. Yemek kokusu kalmasin da dedigin gibi kokusuz deterjanla halledilir gerisi

Dogrudur canim. Cok tesekkur ederim

Benim de tasinirken esyama cok zarar verdiler yeni evlenmistim koltuklarim ezilmekten.kenardan tirtilmislardi tamam yol uzundu Aydin elazig arasi ama o kadar olmaz. Senin de dolapina yazik olmus canim. Ama anlatisin cok.komik valla gulduruyorsunAdamin ki de ayri sacmalik kiz boyle tuaflari.seni nerden buluyor

Kızlar suyu sulukla mi veriyorsunuz ben kaşıkla verdik birkaç kaşık ama sulukla mi versem? Versem içecek çünkü
Kasikla veriyorum canim. Ama seninki biberon falan da kullaniyor kucuk alistirma bardagi ile verebilrsin. Ekgidaya baslayinca o.sekilde verecegim

arwengsd ac da olabilir diyor canim. Bana da susuzluk gibi geldi
Canim ona bakarsan doktorlar.gece uyandirmayin beslemek icin.uyusun duyorlar ama bizimkiler kalkip emiyorlar. Bu idrarda koyuluk geceden kalma bezde.oluyor. Ama gunduz olmuyor bence demek ki doymamak degil gece uzun sure yatip terleyip sivi kaybi oluyor ve bezi de sabaha kadar altinda kaliyor sarariyor cis.

arwengsd ac da olabilir diyor canim. Bana da susuzluk gibi geldi
Ben bacagindaki sislik icin yine acildeki doktora gitmistim idrari nasil oldu dedi. Dedim su veriyorum biraz duzelir gibi oldu. Su vermeden doktora sordun mu dedi yoo dedim ama düzeldi. Sen yine de doktorla konuş su vermeden dedi. Ben ne diyim doktorun yalancisiyim valla ama cidden sma da verdim aptamil de verdim icmedi emziriyorum da ben ayni zamanda. Gittim keci sütü aldim bayagi iciyor idrarda kalmadi bir sey. Doktora da sordum su verim mi diye önermiyorum dedi daha fazla beslemem gerekiyormus

Aslında süt+su ya da mama ayni mantik hepsi su içeren besinler doymamak değil de çok terledikleri için yetersiz kaliyor aldiklari su o yüzden canim bu şekilde söylemek daha doğru olur. Ya ekstra emzirmek lazim su vermem deniyorsa ya da su takviyesi yapmak lazim kesinlikle. Ben 2 gündür hastayim su tüketimim azaldi idrarim kopkoyu oldu mesela

Bu suya neden zehir muamelesi yapıyorlar anlamiyorum sanki yenidoğanlar

Belki de gece doymuyorlar canim. Sabah kalktim baya doyurdum berrak bezi. Ama suyu da seviyor biraz iciriyorum cay kasigiyla mideyi dolduracak kadar degil 3 4 cay kasigi

Canim.iste benim ki toksa oyle durmadan emmez anca kasikla iste doyrurum fazlasini. Soyledigin cok dogru.

Ben normalde çok sinirliyim ama elden de bir sey gelmiyor dalga geçmekten başka whjdje karakolu aradik anlattik durumu gelin şikayetçi olun dediler biz de olalim bari başkalarina yapamazlar dedik belki zararimizi bile alabiliriz belli mi olur ben haksizliga asla gelemiyorum ya. Telefonumda annemin alman hatti var adama whatsapptan sövüp sövüp engelliyorum nasilsa bulamaz beni diye ejdjejjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…