Canim benim gündüz de böyleydi gece de böyleydi bezlerini takip et insallah gündüzleri de olmaz. Bence çok su da verme böyle az ver karnini suyla şişirmesin. Bezler böyle devam ederse bil ki doymuyor hatta doktora da sor olmadi. Bizim bezde kalmadi turunculuk falan su vermesem de olmuyor. Emziriyorum mama da veriyorumBelki de gece doymuyorlar canim. Sabah kalktim baya doyurdum berrak bezi. Ama suyu da seviyor biraz iciriyorum cay kasigiyla mideyi dolduracak kadar degil 3 4 cay kasigi
Bence de dedigin gibi cnm. Tam boyle dusunuyorum ben deCanim ona bakarsan doktorlar.gece uyandirmayin beslemek icin.uyusun duyorlar ama bizimkiler kalkip emiyorlar. Bu idrarda koyuluk geceden kalma bezde.oluyor. Ama gunduz olmuyor bence demek ki doymamak degil gece uzun sure yatip terleyip sivi kaybi oluyor ve bezi de sabaha kadar altinda kaliyor sarariyor cis.
Cok gecmis olsun canim, yuksek miydi? 2 saat bi sey verme, takip et kusma ya da farkli bir sey olacak mi? Girursen hemen hastaneye git ..Kızlar minoş yataktan düstü allahım korkunc aklıma geldikçe kendime kızıyorumoysa onu köşeye koymustum sen git geri geri emekle düs off
Tabak oioi bölmeli tabak aldım önlük de yorninin önlüğünü ve wee baby nin silikon önlüğünü aldımBen de daha almadim. bi tabakla önlük eksik kaldı. sen hangilerini aldin? benim de almam lazim yavaş yavaş
Aynen canım suyun tadına biraz alışsın haftaya öyle denicemKasikla veriyorum canim. Ama seninki biberon falan da kullaniyor kucuk alistirma bardagi ile verebilrsin. Ekgidaya baslayinca o.sekilde verecegim
Geçmiş olsun artık diken üstü zamanlardayızKızlar minoş yataktan düstü allahım korkunc aklıma geldikçe kendime kızıyorumoysa onu köşeye koymustum sen git geri geri emekle düs off
Çok geçmiş olsun iki saat uyumaması gerek ve gözlerde kayma vs varsa hemen acile götür canımKızlar minoş yataktan düstü allahım korkunc aklıma geldikçe kendime kızıyorumoysa onu köşeye koymustum sen git geri geri emekle düs off
Kuzum çok geçmiş olsunKızlar minoş yataktan düstü allahım korkunc aklıma geldikçe kendime kızıyorumoysa onu köşeye koymustum sen git geri geri emekle düs off
Çok sağol canim ben de bakayim başka renklerine bunlarinTabak oioi bölmeli tabak aldım önlük de yorninin önlüğünü ve wee baby nin silikon önlüğünü aldım
yorni 6-24ay, Family, Sıvı Geçirmez, Cepli, Makinede Yıkanabilir, Cırtlı, Uzun Kollu Bebek Mama Önlüğü - Fiyatı, Yorumları
yorni 6-24ay, Family, Sıvı Geçirmez, Cepli, Makinede Yıkanabilir, Cırtlı, Uzun Kollu Bebek Mama Önlüğü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Wee Baby Silikon Önlük Prime Turuncu - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby Silikon Önlük Prime Turuncu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl OiOi Porsiyon Vakum Tabanlı Silikon Tabak - Pinky Pink - Fiyatı, Yorumları
OiOi Porsiyon Vakum Tabanlı Silikon Tabak - Pinky Pink yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynen canım suyun tadına biraz alışsın haftaya öyle denicem
Ay çok geçmiş olsunKızlar minoş yataktan düstü allahım korkunc aklıma geldikçe kendime kızıyorumoysa onu köşeye koymustum sen git geri geri emekle düs off
Yaa canim senin o zaman doyurmamis.kendi tam benim gunduz cok sukur iyi ama bakarim az emerse kalanini elle sagip kasikla veririm sagol canim dikkat ederimCanim benim gündüz de böyleydi gece de böyleydi bezlerini takip et insallah gündüzleri de olmaz. Bence çok su da verme böyle az ver karnini suyla şişirmesin. Bezler böyle devam ederse bil ki doymuyor hatta doktora da sor olmadi. Bizim bezde kalmadi turunculuk falan su vermesem de olmuyor. Emziriyorum mama da veriyorum
Kac gundur boyle canim. Sadece emziriyor musun. Benim gecen cumartesi.oyleydi gece dahi emmedi. Ben hep kasikla besledim biberon kullanmadim. Dun memeye geri donus yspti. Eger biberon kullaniyorsa kullanma.uzun sure kendini ac birakirsa ona ragmen meme almazsa ki benim oyle yapti kasikla verdim.Kızlar benim bebiş iyice emmemeye başladı önde uyku sersemi alırdı emerdi şimdi oda yok alsa bile 2-3 dk emip bırakıyor sadece gece emiyor onuda bırakır diye korkuyorum sütümde iyi kesilcek diye de korkuyorum sürekli sağmaktan bana fenalık geldi valla böyle durum yaşayıp çözüm bulanınız var mı?
Ekin şuan günde 2 suluk bitiriyor vermeyince ağlıyor aynı şekildeNe bilim ama ben veriyorum günde 2 3 kere istiyor hatta agzindan alinca ağlamaya başlıyor
Çok geçmiş olsun kafasini vurdu mu ? 2 saat uyutma takip et fazla uyku hali gözlerde kayma kusma olursa acile götürKızlar minoş yataktan düstü allahım korkunc aklıma geldikçe kendime kızıyorumoysa onu köşeye koymustum sen git geri geri emekle düs off
alıştırma bardağıyla mı veriyosun canımEkin şuan günde 2 suluk bitiriyor vermeyince ağlıyor aynı şekilde
Ben senin yazılarını neden aşk ile okuyorum yaEvet oğlan doğduğunda ben burda rahat uyuyamıyorum dedi kızın odasına gittihalen de orda birkaç defa çocukları uyuttugumda yanıma geldi , bu arada yatağın bir tatafinda kızın diğer tarafında oğlanın yatağı var. Ikiside yerlerinde uyuyor. Eşim yanıma gelince kızın gece uyanacagi tuttu babayı görünce resmen saldırdı adama burası benim yerim sen git istemiyorum seni diye Kız ben yemek yemeyi unutuyorum bazen ne takviyesi
Birde eşim çok yoğun çalışıyor surekli araç üstünde çok yolda oluyor gece uykusunu almazsa kaza yapar diye bende zorlamadim hiç açıkçası. Nedense oda ayırmak için bana çok küçük geliyorlar ya
Makarna lütfen i biliyorum canım, kızda alerji testi olmadan önce bir çok şey almıştım, ama çoğu kullanamamistim. Kızdan zaten çok fazla şey var elimde, ek olarak alabileceğim tek şey bebek irmigi ve ruseym. Zaten makarna ,tarhana , salca vs olsun hepsini biz kendimiz yapıyoruz. Oglanda ablasıyla birlikte olan şeyleri yer ek olarak ona ilave ederim bazı şeyleri.damak tadı ablasıyla aynı olması lazım ki ilerde sorun yaşamayalım.
Bize dün bir anda suya başlattı ben alışveriş yapmayınca daha , evdeki yeni doğan biberon vardi zaten hiç kullanmadı , deliklerine bir iki ilave yaptımondan veriyorum alışveriş yapana kadar idare etsin artık.
bize dün günlük minimum yarim cay bardagi, üst sınır yok dedi.
Çok geçmiş olsun inşallah önemli bir durum yokturKızlar minoş yataktan düstü allahım korkunc aklıma geldikçe kendime kızıyorumoysa onu köşeye koymustum sen git geri geri emekle düs off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?