2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Belki de gece doymuyorlar canim. Sabah kalktim baya doyurdum berrak bezi. Ama suyu da seviyor biraz iciriyorum cay kasigiyla mideyi dolduracak kadar degil 3 4 cay kasigi
Canim benim gündüz de böyleydi gece de böyleydi bezlerini takip et insallah gündüzleri de olmaz. Bence çok su da verme böyle az ver karnini suyla şişirmesin. Bezler böyle devam ederse bil ki doymuyor hatta doktora da sor olmadi. Bizim bezde kalmadi turunculuk falan su vermesem de olmuyor. Emziriyorum mama da veriyorum

Bence de dedigin gibi cnm. Tam boyle dusunuyorum ben de

Kızlar minoş yataktan düstü allahım korkunc aklıma geldikçe kendime kızıyorum oysa onu köşeye koymustum sen git geri geri emekle düs off
Cok gecmis olsun canim, yuksek miydi? 2 saat bi sey verme, takip et kusma ya da farkli bir sey olacak mi? Girursen hemen hastaneye git ..

Ben de daha almadim. bi tabakla önlük eksik kaldı. sen hangilerini aldin? benim de almam lazim yavaş yavaş
Tabak oioi bölmeli tabak aldım önlük de yorninin önlüğünü ve wee baby nin silikon önlüğünü aldım
Kasikla veriyorum canim. Ama seninki biberon falan da kullaniyor kucuk alistirma bardagi ile verebilrsin. Ekgidaya baslayinca o.sekilde verecegim
Aynen canım suyun tadına biraz alışsın haftaya öyle denicem

Kızlar ayağımda nasır vardı onu aldırdım lokal anestezi ile. Doktor dört saat emzirme dedi
Ne yapacağım şimdi göğsümdeki sütü sağıp dökmem mi lazım sonrasında emse sıkıntı olur mu?

Kızlar benim bebiş iyice emmemeye başladı önde uyku sersemi alırdı emerdi şimdi oda yok alsa bile 2-3 dk emip bırakıyor sadece gece emiyor onuda bırakır diye korkuyorum sütümde iyi kesilcek diye de korkuyorum sürekli sağmaktan bana fenalık geldi valla böyle durum yaşayıp çözüm bulanınız var mı?

Çok sağol canim ben de bakayim başka renklerine bunlarin

Yaa canim senin o zaman doyurmamis.kendi tam benim gunduz cok sukur iyi ama bakarim az emerse kalanini elle sagip kasikla veririm sagol canim dikkat ederim

Kac gundur boyle canim. Sadece emziriyor musun. Benim gecen cumartesi.oyleydi gece dahi emmedi. Ben hep kasikla besledim biberon kullanmadim. Dun memeye geri donus yspti. Eger biberon kullaniyorsa kullanma.uzun sure kendini ac birakirsa ona ragmen meme almazsa ki benim oyle yapti kasikla verdim.

Kızlar minoş yataktan düstü allahım korkunc aklıma geldikçe kendime kızıyorum oysa onu köşeye koymustum sen git geri geri emekle düs off
Çok geçmiş olsun kafasini vurdu mu ? 2 saat uyutma takip et fazla uyku hali gözlerde kayma kusma olursa acile götür

Ben senin yazılarını neden aşk ile okuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…