2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar a101de çok şirin kamp sandalyeleri vardı çocuklar için, seneye otururlar ayıcıklı kaplanlı falan bayıldım ama alamadım tam bakarken bir adam geldi Monik dedi gülümsedim kafayı çevirdim yine geliyor peşimden monik monik diyor, deli gelmiş içeri elinde de kavun vardı kafama falan atar diye korktum kaçtım alamadım

Eklentiler

• CE79090B-C41B-4544-A4EC-1BE96F8D2B20.webp
    26 KB · Görüntüleme: 36
Benim böyleydi canım ilk 2 ay emmedi desem yeridir. Mama aldığı için kolayına geliyordu, gece emerdi sadece sonra onu da asla almamaya başladı. Emzirme danışmanı ile konuştum onunla dönmüştü geri memeye, şimdi sıfır mama, bol anne sütü

kuzum ben yatak odasında emziriyorum şunu farkettim annemlere kayınvalideme gidince odayı incelemekten çok az emiyor. O yüzdne bi tek yatak odasında emziriyorum şuan bana sonradan sorun yaratıcak olsa bile gün kurtarıyor şuan sıcakta emmiyorlar seste emmiyorlar. Ben başka şeyle ilgilensem emmiyor full konsantre arya da oluyorum yorucu ben biraz biraz böyle atlattım gibi. Bide 2 buçuk 3 saatten önce vermemeye çalış meme

Ben siyah ekran bebek şarkıları açıyorum onları da seviyor
Elanın da Çişi turuncu yaaaa su veriyordum az geliyormus demek ki
Benim oğlumun meme reddinden dolayı az beslendiği zamanlarda böyle turuncu leke oluyordu bezinde

Cnm benim de öyleydi sonunda da bıraktı, biberon kullanırsan bırakıyorlar memeyi mümkünse kaşık biberonla besle o zaman dönebilir.

Ekin şuan günde 2 suluk bitiriyor vermeyince ağlıyor aynı şekilde
Sen ek gidaya geçtin ya o alışmıştır iyice su içmeye. Ben daha hiç sulukla vermedim bugün koliden çıkarayim da ben de vereyim acaba icebilecek mi

Bnde yapmak istiyorum bunu ama bı turlu baslayamadim hemen pes ediyorum çok sabirsizim sni de tebrik ederim valla büyük kolaylık

Geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin inşallah
Canım çok sabır istiyor dün mesela 40dk uyutma prosedürü sürdü artık pes edecektim ki uyudu, akşam da işe yaramadı kucağa almak zorunda kaldım ama aldığım anda uyudu en azından bugün ise beşiğe koyduğum an sallamama pışpışa bile gerek kalmadan uyudu az önce, emziği verdim kitabı gördü döndü uyudu inanamadım 1 hafta sabretsen sonu çok büyük rahatlık olur.
Tebrikler çok güzel olmuş bende isterim denemeyi ama defne memede uyuyor mama almadığı için biberon da yok o yüzden yiyor ve uyuyor bilmiyorum normal mi
Memede uyumada nasıl bir rutin oluyor acaba onu bilemiyorum cnm ama vardır memede uyumayı bıraktırmanın da yolları elbet, biberonda doyduğunu biliyorum ve çekiyorum ama meme öyle değil tabi.

Neler uyguladın bu süreçte?

alıştırma bardağıyla mı veriyosun canım
Vlevet mamajoo ile canim
Güldürdün beni good morning mi demeye çalıştı acaba bu sandalyelerden migrosa da gelmişti kardeşim almış Ekin'e çok tatlı
Sen ek gidaya geçtin ya o alışmıştır iyice su içmeye. Ben daha hiç sulukla vermedim bugün koliden çıkarayim da ben de vereyim acaba icebilecek mi
Evet kurbağa oldu resmen guluk guluk zevk alıyor içmekten

Cok gecmis olsun canim, yuksek miydi? 2 saat bi sey verme, takip et kusma ya da farkli bir sey olacak mi? Girursen hemen hastaneye git ..

Geçmiş olsun artık diken üstü zamanlardayız

Çok geçmiş olsun iki saat uyumaması gerek ve gözlerde kayma vs varsa hemen acile götür canım

Kuzum çok geçmiş olsun

Ay çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun kafasini vurdu mu ? 2 saat uyutma takip et fazla uyku hali gözlerde kayma kusma olursa acile götür

Çok geçmiş olsun inşallah önemli bir durum yoktur
Çok teşekkürler kızlar dediklerinizi yaptım şükür bir sey olmadı kızarma morarma olmadı düstükten sonra sadece biraz ağladı allahtan yere yakın yatagım yüksek değil bir de yanındaydım ona ragmen Allah korusun bebislerimizi

Allah korumuş canım gelmiş geçmiş olsun artık çok dikkat etmemiz gereken dönemdeyiz ama kaşla göz arası işte bi anlık Allah tüm bebekleri çocukları korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…