Aynen canım dün daha kötüydüZoru bitti artik, atlattiniz
Evet biberona alisinca emmiyor ben de kasikla verince düzelmisti. Bu sefer de kasikla yavas oldugu icin sinirlenip agliyorduKac gundur boyle canim. Sadece emziriyor musun. Benim gecen cumartesi.oyleydi gece dahi emmedi. Ben hep kasikla besledim biberon kullanmadim. Dun memeye geri donus yspti. Eger biberon kullaniyorsa kullanma.uzun sure kendini ac birakirsa ona ragmen meme almazsa ki benim oyle yapti kasikla verdim.
Duzeldi mi senin tamamen.mama vermiyorsun artik demiEvet biberona alisinca emmiyor ben de kasikla verince düzelmisti. Bu sefer de kasikla yavas oldugu icin sinirlenip agliyordu
Hayir canim kalkmaya çalışmıyor ben oturtunca oturuyor. Yüzüstü yatarken poposunu kaldiriyor ya da geri geri sürünüyorminseo canim Ekin yerdeyken kalmaya oturma pozisyonuna gecmeye calisiyor mu? Emeklemeden sonra mi kendileri kalkiyordu sirasini da hatirlamiyorum. Yerdeyken ne kadar kaldiriyor kendini? Oturma konusunda ayni sekilde gidiyor bebeklerimiz, ne zaman kendi dusmeden oturcak yatacak onu kestirmedeye calisiyorum, sabirsizca
Ben de ne kadar vereceğim hiç bilmiyorum.Kizlar sabah su verdim ilk bezi normaldi. Sonra gun boyu vermedim, sadece bol bol emzirdim. Biraz once koyu yapti. Benim oglum kesinlikle suya ihtiyac duyuyor. Simdi 5 cc kadar icti, cok icmiyor zaten. Suyu 3-4 saatte bir teklif edicem duzenli olarak ...
Masallah, bunu zaten bence ileri surundukten sonra yaparlar gibi geliyor. Kendilerini kaldirabilmeleri gerekir sanki. 8.ayda ancakHayir canim kalkmaya çalışmıyor ben oturtunca oturuyor. Yüzüstü yatarken poposunu kaldiriyor ya da geri geri sürünüyor
Veriyorum kendisi ne kadar icerseBen de ne kadar vereceğim hiç bilmiyorum.
Bence anca belleri kuvvetlendikce yaparlar canimMasallah, bunu zaten bence ileri surundukten sonra yaparlar gibi geliyor. Kendilerini kaldirabilmeleri gerekir sanki. 8.ayda ancak
Baya ciddi bir salgin yani... Cok gecmis olsun ya, kızın atlatiyor insallah. Peki Sen nasilsin?Ekin'i başka bi dr a daha götürdüm bugün ishali az az da olsa devam ediyor başka bi görüş daha alayim dedim. Rota aşılarını sordu, rota salgını da varmış kızlar. Denize havuza soktun mu diye sordu kesinlikle yasak sokmuyorsun dedi. Kaka örneği verdik. Bu tarz ishaller 3-5 gün sürer dedi. Derisini kontrol etti susuz değil bu şekilde devam et bol su+mama devam et dedi. 39 a varan ateş olursa, göz altlarinda kararma, halsizlik,artan ishal olursa o zaman antibiyotik tedavisi başlıyorlarmis. Şuan bizde öyle bir sorun yok şükür. İlaç olarakta sadece maflor önerdi onun dışında bir şey verme dedi... Bu arada Ekinden sonra evdeki herkese bulaştı annem ve babam dahil. Ciddi bir salgın var.
Sırtüstü yatarken boynunu kaldırıp duruyor canım onu soruyorsan eğer arya hiç yatmak istemiyor çok yoruyor bu ara sürekli oturiyim ve sohbet edelim gibi bi durumu var o zaman kalk ev işlerine yardım et diyesm geliyorMasallah, bunu zaten bence ileri surundukten sonra yaparlar gibi geliyor. Kendilerini kaldirabilmeleri gerekir sanki. 8.ayda ancak
az emme sorunandan sonra 2 saatten önce emzirmiyorum genelde. Ama bazen 1 saatte bile istiyorEmziren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyorsunuz
Ben iyiyim canim toparladim vücut ağrım çok fazlaydı ilaç aldim iyi geldi. Evet büyükler ve bebeklerde ciddi bir salgın var cidden dışarda falan wc ye girmeyinBaya ciddi bir salgin yani... Cok gecmis olsun ya, kızın atlatiyor insallah. Peki Sen nasilsin?
Normal isal canim kanda yuksek miktarda enfeksiyon var bagirsak enfeksiyonu geciriyor. Devamli serum vs hastanede iste. Ama durmak istemiyor eve gidelim diyormus. Pazartesiye kadar burdasiniz tahlil yapip oyle gonderecegiz demisler.isali de bugun az az yapiyormus duzelmeye gidiyor ama bir sey yemek.istemiyor.Akilvar yeğenin nasıl oldu canım? Teşhis ne kondu?
Nee 40 dk mii bnde o kadar sabır yok ya bn uyurum ya onu uyutmamCanım çok sabır istiyor dün mesela 40dk uyutma prosedürü sürdü artık pes edecektim ki uyudu, akşam da işe yaramadı kucağa almak zorunda kaldım ama aldığım anda uyudu en azından bugün ise beşiğe koyduğum an sallamama pışpışa bile gerek kalmadan uyudu az önce, emziği verdim kitabı gördü döndü uyudu inanamadım1 hafta sabretsen sonu çok büyük rahatlık olur.
Memede uyumada nasıl bir rutin oluyor acaba onu bilemiyorum cnm ama vardır memede uyumayı bıraktırmanın da yolları elbet, biberonda doyduğunu biliyorum ve çekiyorum ama meme öyle değil tabi.
Çok geçmiş olsun canım çok şükür bişey olmamışÇok teşekkürler kızlar dediklerinizi yaptım şükür bir sey olmadı kızarma morarma olmadı düstükten sonra sadece biraz ağladı allahtan yere yakın yatagım yüksek değil bir de yanındaydım ona ragmenAllah korusun bebislerimizi
İyi yapmışsın farklı görüş almak rahatlatiyo insanı. Bu salgınlar sıcaklarda daha bı artiyo gezmeler tatiller derken yayıldikca yayiliyo. Hepinize çok geçmiş olsun çabucak toparlarsiniz inşallahEkin'i başka bi dr a daha götürdüm bugün ishali az az da olsa devam ediyor başka bi görüş daha alayim dedim. Rota aşılarını sordu, rota salgını da varmış kızlar. Denize havuza soktun mu diye sordu kesinlikle yasak sokmuyorsun dedi. Kaka örneği verdik. Bu tarz ishaller 3-5 gün sürer dedi. Derisini kontrol etti susuz değil bu şekilde devam et bol su+mama devam et dedi. 39 a varan ateş olursa, göz altlarinda kararma, halsizlik,artan ishal olursa o zaman antibiyotik tedavisi başlıyorlarmis. Şuan bizde öyle bir sorun yok şükür. İlaç olarakta sadece maflor önerdi onun dışında bir şey verme dedi... Bu arada Ekinden sonra evdeki herkese bulaştı annem ve babam dahil. Ciddi bir salgın var.
Bizde zaman kavrami pek yok ben verdiğimde bazen tutmuyo tutarsa 1-2 dk anca emiyo kendi istediginde de 5 dk falan emiyo anca 3-4 saatte istiyo ama geceee gece varya 2-2,5 saatte uyanıp emiyo gunduz emmedigi için iyi oluyo işteEmziren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyorsunuz
Aa cok gecmis olsun canımEkin'i başka bi dr a daha götürdüm bugün ishali az az da olsa devam ediyor başka bi görüş daha alayim dedim. Rota aşılarını sordu, rota salgını da varmış kızlar. Denize havuza soktun mu diye sordu kesinlikle yasak sokmuyorsun dedi. Kaka örneği verdik. Bu tarz ishaller 3-5 gün sürer dedi. Derisini kontrol etti susuz değil bu şekilde devam et bol su+mama devam et dedi. 39 a varan ateş olursa, göz altlarinda kararma, halsizlik,artan ishal olursa o zaman antibiyotik tedavisi başlıyorlarmis. Şuan bizde öyle bir sorun yok şükür. İlaç olarakta sadece maflor önerdi onun dışında bir şey verme dedi... Bu arada Ekinden sonra evdeki herkese bulaştı annem ve babam dahil. Ciddi bir salgın var.
Off kiyamam Ekin'in kaka tahlili iyi geldi kültür daha çıkmadı bakalım o nasıl gelecek. Kardeşim bağırsak enfeksiyonu geçirdi cok kötü ağrılı bir şeyNormal isal canim kanda yuksek miktarda enfeksiyon var bagirsak enfeksiyonu geciriyor. Devamli serum vs hastanede iste. Ama durmak istemiyor eve gidelim diyormus. Pazartesiye kadar burdasiniz tahlil yapip oyle gonderecegiz demisler.isali de bugun az az yapiyormus duzelmeye gidiyor ama bir sey yemek.istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?