2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet biberona alisinca emmiyor ben de kasikla verince düzelmisti. Bu sefer de kasikla yavas oldugu icin sinirlenip agliyordu

minseo canim Ekin yerdeyken kalmaya oturma pozisyonuna gecmeye calisiyor mu? Emeklemeden sonra mi kendileri kalkiyordu sirasini da hatirlamiyorum. Yerdeyken ne kadar kaldiriyor kendini? Oturma konusunda ayni sekilde gidiyor bebeklerimiz, ne zaman kendi dusmeden oturcak yatacak onu kestirmedeye calisiyorum, sabirsizca

Kizlar sabah su verdim ilk bezi normaldi. Sonra gun boyu vermedim, sadece bol bol emzirdim. Biraz once koyu yapti. Benim oglum kesinlikle suya ihtiyac duyuyor. Simdi 5 cc kadar icti, cok icmiyor zaten. Suyu 3-4 saatte bir teklif edicem duzenli olarak ...

Hayir canim kalkmaya çalışmıyor ben oturtunca oturuyor. Yüzüstü yatarken poposunu kaldiriyor ya da geri geri sürünüyor

Ben de ne kadar vereceğim hiç bilmiyorum.

Hayir canim kalkmaya çalışmıyor ben oturtunca oturuyor. Yüzüstü yatarken poposunu kaldiriyor ya da geri geri sürünüyor
Masallah, bunu zaten bence ileri surundukten sonra yaparlar gibi geliyor. Kendilerini kaldirabilmeleri gerekir sanki. 8.ayda ancak

Ekin'i başka bi dr a daha götürdüm bugün ishali az az da olsa devam ediyor başka bi görüş daha alayim dedim. Rota aşılarını sordu, rota salgını da varmış kızlar. Denize havuza soktun mu diye sordu kesinlikle yasak sokmuyorsun dedi. Kaka örneği verdik. Bu tarz ishaller 3-5 gün sürer dedi. Derisini kontrol etti susuz değil bu şekilde devam et bol su+mama devam et dedi. 39 a varan ateş olursa, göz altlarinda kararma, halsizlik,artan ishal olursa o zaman antibiyotik tedavisi başlıyorlarmis. Şuan bizde öyle bir sorun yok şükür. İlaç olarakta sadece maflor önerdi onun dışında bir şey verme dedi... Bu arada Ekinden sonra evdeki herkese bulaştı annem ve babam dahil. Ciddi bir salgın var.

Baya ciddi bir salgin yani... Cok gecmis olsun ya, kızın atlatiyor insallah. Peki Sen nasilsin?

Masallah, bunu zaten bence ileri surundukten sonra yaparlar gibi geliyor. Kendilerini kaldirabilmeleri gerekir sanki. 8.ayda ancak
Sırtüstü yatarken boynunu kaldırıp duruyor canım onu soruyorsan eğer arya hiç yatmak istemiyor çok yoruyor bu ara sürekli oturiyim ve sohbet edelim gibi bi durumu var o zaman kalk ev işlerine yardım et diyesm geliyor
Emziren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyorsunuz
az emme sorunandan sonra 2 saatten önce emzirmiyorum genelde. Ama bazen 1 saatte bile istiyor

Akilvar yeğenin nasıl oldu canım? Teşhis ne kondu?
Normal isal canim kanda yuksek miktarda enfeksiyon var bagirsak enfeksiyonu geciriyor. Devamli serum vs hastanede iste. Ama durmak istemiyor eve gidelim diyormus. Pazartesiye kadar burdasiniz tahlil yapip oyle gonderecegiz demisler.isali de bugun az az yapiyormus duzelmeye gidiyor ama bir sey yemek.istemiyor.

Nee 40 dk mii bnde o kadar sabır yok ya bn uyurum ya onu uyutmam Yani yatağına koyuyosun emzikle şak diye kendi kendine uyuyo Allah im büyük kolaylık ya aldım senden cesareti umarım yaparım

Çok geçmiş olsun canım çok şükür bişey olmamış

İyi yapmışsın farklı görüş almak rahatlatiyo insanı. Bu salgınlar sıcaklarda daha bı artiyo gezmeler tatiller derken yayıldikca yayiliyo. Hepinize çok geçmiş olsun çabucak toparlarsiniz inşallah

Emziren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyorsunuz
Bizde zaman kavrami pek yok ben verdiğimde bazen tutmuyo tutarsa 1-2 dk anca emiyo kendi istediginde de 5 dk falan emiyo anca 3-4 saatte istiyo ama geceee gece varya 2-2,5 saatte uyanıp emiyo gunduz emmedigi için iyi oluyo işte

Aa cok gecmis olsun canımsıcaklar arttı salgın da olur

Off kiyamam Ekin'in kaka tahlili iyi geldi kültür daha çıkmadı bakalım o nasıl gelecek. Kardeşim bağırsak enfeksiyonu geçirdi cok kötü ağrılı bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…