2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Anliyorum aslinda seni. Iki kucukle... Esin de dikkat gerektiren bir iste ise... Nasil senin kolayina gidiyor ise canim, suanda kimse annesi ile uyumuyor. Eninde sonunda uygun zamanda geceler, uyuman cok onemli
Evet canım çok haklısın bu konuda. Büyüdükçe özgürlük istiyorlar .
Kızlar bu bebek irmiği, pirinç unu yada kaşık mamaları ne zaman verebiliyoruz. Tadım yaparken bunlarla muhallebi yapıp verilebilir mi?
.
İlk 1 ay tadim , 2 ay 1.ayda tadım olan besinlerle corba, 3. Ay muhallebilerine katabilirsiniz. Biz öyle yapmıştık.
Canım ruseymi altıncı aydan itibaren verdin mi?
Yok canim, tadım başladıktan 3.ayda vermiştik biz.
Kızlar kapya biberden bebek salçası yapıcak mısınız ben yapmayı düşünüyorum
Her sene yapıyorum yine yapacağım
Emziren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyorsunuz
Bazen yarım saate 1. Cok cok sık emiyor.

Duzeldi mi senin tamamen.mama vermiyorsun artik demi
Yok veriyorum doymuyor, ilk emziriyorum ama. bugün süt sağma makinem geldi kendi sütümü sağıp vericem ne kadar sürede bir sağmamız lazim biliyor musun? Ben sağmaya başladım bu sefer de emesi geldi ortaligi inletti beni delirtecek sanirim emmedi emmedi makineyi taktim emesi tuttu

Off kiyamam Ekin'in kaka tahlili iyi geldi kültür daha çıkmadı bakalım o nasıl gelecek. Kardeşim bağırsak enfeksiyonu geçirdi cok kötü ağrılı bir şey
Ay evet karin agrisi cok azalmis ama halen agriyor diyomus. Kucukte 3 yasinda iri yari yani kilolu degil ama iyiydi yapisi baya suzuldu zsyif cocuklarin halini dusunemiyorum. Iyi canim cok guzel Ekin in icin

Kızlar bebeklere ilk olarak damacana suyu kullanılır mı damacana biraz fazla bekliyo ya ne düşünüyorsunuz bu konuda. Kaynatıp vermeyi düşünüyorum.

Canim ben hic makina kullanmadim pompaliydisutumu taziklendirince de onu da biraktim elle sagiyorum. Ama bildigim once emzirip sonra 2.gogsu 15 dk sagmak.Senin memeleri gorunce agzi sulanmis demek

Kızlar Alya çok huzursuz aşı olalı 3.gün ateş falan yok iştahı da açıldı çok şükür sebze çorbası da yaptım içti onu neredeyse kendi kesesini bitirdi.
Uyumaya yakın çok ağlıyor uyuturken çok ağlıyor . Aşırı terliyor uyurken kaldırdığımda yastık sırılsıklam oluyor. Ağlamayan çocuğum ağlak oldu. Belki canı yanıyor diye öğlen biraz calpol verdim akşam üzeri yine ağladı az önce yatırdım 15 dk uyudu ağlamadı uyanırken ama birazdan başlar mesaisi. Atak mı yapıyor atak haftası mı bilmiyorum ki 8 ağustosta tam 6 aylık olacak çok şükür

Bence dis sancilari baslamis. Cunku 3. 4. Aylarda dis huzursuzlukari baslarmis damaklar sertlestigi icin. Senin 6. Ay olacak 7. Ayda falan patlayabilirler.Aman istahlari yerinde olsunda insan en cok onu kafaya takiyor

Selamlar kızlar, başlığı takip etmiyorum, umarım hepinizin bebekleri turp gibi sağlıklı ve çok mutludurlar.

Ben geçen sene hamile olduğumu test yapıp 1 Ağustos’ta öğrenmiştim, bu yıl da yine ilk pozitif testim 1 Ağustos’ta. Tarihin denk gelmesi de tamamen tesadüf, ertesi gün fark ettim. Güzel kızımın hediyesi mi diyeyim bilmiyorum.

Tabii ki duygularım çok karmaşık, hem mutluyum hem çok korkuyorum. En huzur bulduğum yer güzel bebeğimin mezarı, oraya çiçekler ekip, onlara bakıyorum. Hem karnımdaki bebeğe de üzülüyorum, sürekli ağlayan mutsuz bir annesi olacak diye, ablasını öyle çok sevdim seviyorum ki küçüğe yer kalmayacak diye korkuyorum.

Kızım geldiği gün gelmeseydi de ben tümörü yüzünden sezaryen olsaydım, şimdi hamilelik ya düşünemeyecektim ya tehlikeli olacaktı. Onun sayesinde oldu diyorum.

Daha çok erken, 4+1deyim ki yumurtlama biraz geç oldu, birkaç gün daha da erken muhtemelen. Kızımı 5 Nisan’da bekliyorduk ama ben içime doğmuş gibi Mart grubuna katılmıştım. Şimdiki bebeğimi de 11 Nisan’da bekliyoruz. Erken kayıp riski yüksek biliyorum.

Hem herkeslerden önce iyi haber vermeye hem de iyi dileklerinizi dualarınızı istemeye geldim. Lütfen bana şans dileyin de sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım. Tekrar kayıp yaşamaktan çok korkuyorum.

Yaaa cok sevindimNeden bir mutsuz.annesi olsun ki bu bebek sana ilac olacak ilac. Oyle sevindim ki anlatamam tuylerim diken diken oldu. Gor bak her sey cok guzel olacak

Benimkilerde öyle beyazlaştı ama daha çıkmadı 1 aydır öyleler neredeyse
Yakındır o zaman çıkması
Coook sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle

Kızlar bebeklere ilk olarak damacana suyu kullanılır mı damacana biraz fazla bekliyo ya ne düşünüyorsunuz bu konuda. Kaynatıp vermeyi düşünüyorum.
Canim kaynatip veriyroum ya guvenemiyorum cok bekliyor o.siselerde. Cam olsa tamam da icime sinmez damacana

Yaaa nasıl sevindim anlatamam Resmen melek yavrun anne o kadar ağladın 1 ağustosta üzülme sana kardeşimi gönderiyorum demiş İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın buraya da yaz mutlaka olur mu güzel haberlerini bekliyoruz. Tüm güzellikler ve mucizeler sizinle olsun.

Ahhhh tipik erkek işte gözünün önündeyken ilgisini çekmez bi başkası el uzatınca da birden kıymetini anlar Baktı gördü başkası emcüklüyor tırnaklarını çıkardı

Ben iyiyim canim toparladim vücut ağrım çok fazlaydı ilaç aldim iyi geldi. Evet büyükler ve bebeklerde ciddi bir salgın var cidden dışarda falan wc ye girmeyin
Cok sevindim. Evin kadini hasta oldu mu yandin demek. Cok dogru gormemek lazim...hatta surekli el yikamali... Tez sifa bulun insallah ailecek

Çok çok sevindim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah. Çok güzel bir anne olacaksın kaybın içinde kalacak ama bebisin sana şifa olacak.( bir kaybim oldu benimde seninle mukayase bile edemem belki ama hep içimde)güzel haberlerini bizlerle paylaş lütfen

Bence dis sancilari baslamis. Cunku 3. 4. Aylarda dis huzursuzlukari baslarmis damaklar sertlestigi icin. Senin 6. Ay olacak 7. Ayda falan patlayabilirler.Aman istahlari yerinde olsunda insan en cok onu kafaya takiyor
Beni de perişan ediyor. uyumadı hala huzursuz beşiğinde sallıyorum şimdi birazdan dalacak gibi sesi kesildi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…