2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ne guzel bir haber bu, hayirla saglicakla gelsin kuzucuk

Ne büyük tesadüf, tüylerim ürperdi gerçekten çok mutlu oldum, sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallah öp kokla onu, geceleri uykundan uyan emzir sonra kokusunu çek uyut, sabahları onun gülücükleriyle güne başla günaydın anneciğim de, hepsi nasip olsun canım. Kolay ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum Sağlıcakla doğduğunda o büyük yangını o canının acısını birazda olsa dindirecek inşallah Allahım yardımcın olsun

Kızlar ben yürüteç sipariş verdim. Sosyal medya olmaması gerçekten bazen iyi çok korkutuyorlar insanın gözünü. Gelişmiş ülkelerde yasak olduğunu biliyorum yürüteçin ama yakın arkadaşımla konuştum Newyorkta yaşıyor iş işin gitmişti yaklaşık 8 senedir de orada hemde sağlık sektöründe o da bana ebeveynler uzun süre tuttuğu için rahat edebilmek için özellikle erkek çocuklarda sakıncalı olduğundan yasak dedi. O yüzden kimse almıyor zaten dedi. Testislerin gelişimine zarar verebiliyormuş. Allah korusun ileriki yaşlarda varikosele sebep olabilirmiş. Kızlarda da çarpık bacak olma ihtimali ve geç yürüme ihtimaline karşı dedi.
Ben burada okuyorum vay anam neler yazmışlar. Memnun olan da çok. Büyük kızımda 6,7/7 aylıkken kullanmaya başlamıştım ilk 2 hafta kısa kısa bir kaç dakika falan tutuyordum. Kızım o kadar uyuşuktu ki faydasını bile gördüm. Dönmüyordu emekliyordu doğru düzgün oturtamıyrodum bile. Ama adım atmayı onda öğrendi. Sonrasında 8 aylıkken destekli yürümeye başladı tam 11 aylık olduğu gün desteksiz yürüyordu artık. Geç yürümedi. Çarpık bacaklı da değil aksine bacakları kalem gibi dümdüz. Çok güzel.
Şimdi bakıyorum herkes çatışma yaşamış resmen ama kullananların hemen hemen hepsi memnun kalmış tabi ev kazalarından rahatsız olanlarda var. Ben hangi odadaysam yürüteçi oraya koyuyordum bir de çok hareketli olmadığı için hiç düşmemişti.
Offf ne uzun yazdım yaa yardırmışım resmen buraya

Ben yapicam canım tek kullanımlık olsun diye buz kalıbında buzluğa atarım

Ver tabi canım, bebeğini en iyi sen bilirsin. Annelik iç güdülerini.yabana atmayalım
Emziren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyorsunuz
2 saati geçmiyor

Ben büyük oğlumda 6 aylık olduğunda kullandım. Yemek yaptığım zaman yanımda dursun diye, buzdolabının üstüne magnet oyuncaklar yapıştırmıstım, onlar eğleniyordu. 11 aylıkken yürümeye başladı, 12 aylıkken koşuyordu hatta. Biz bir zararını görmedik şükür

Çok sevindim amaa ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bnim hayatinda olan hiç birsey sebepsiz değil bunu zaman geçtikçe anliyosun ve senin sevgin ikisine de yetecek kadar var emin ol. Hep dualarimda olacaksin canım

Benim meme reddi varken sağıyordum, 2 saatte bir gece de dahil
Kızlar bebeklere ilk olarak damacana suyu kullanılır mı damacana biraz fazla bekliyo ya ne düşünüyorsunuz bu konuda. Kaynatıp vermeyi düşünüyorum.
E bebekten su aldım bi süre öylece devam ederim, sonra biz ne icersek o
Kızlar bu diş mi
Hayırlı olsun gelmesi eli kulağında
Diş mi acaba, bu ara tüm bebeler huzursuz

Canim ben almamistim ablam vermisti ben yurume arkadasi almistim ikisini de kullandim ama yuruteci yurume.arkadasindan sonra kullandim. Yuruteci 8 aylik falandi kullandim ama şu sekilde en fazla 10 dk ona da degisiklik oluyordu biraz egleniyordu fakat sonra kendi kesinlikle istmedim zaten 11.5 aylikken yurudu.

Aynen bende öyle canım hiç zararını görmedim aksine yararını gördüm

evet canım çocuklar mutlu oluyor öyle kendi durdukları zaman bende ilk zamanlar hiç uzun süre tutmadım. 7.aydan sonra falan yarım saat kadar kaldığı da oluyordu gayet memnundu

evet canım çocuklar mutlu oluyor öyle kendi durdukları zaman bende ilk zamanlar hiç uzun süre tutmadım. 7.aydan sonra falan yarım saat kadar kaldığı da oluyordu gayet memnundu
Parmak.ucunda yurumeye de neden oldugundan tavsiye edilmedigi soyleniliyor bazilari gun boyu icine koyuyor.

Çok doğru her çocuk farklı. Evet hepsi aynı gelişim basamaklarından geçiyor ama farklı zamanlarda olabilir.
Bu ben . Tam olarak. Hatta kendimi değiştirmeye çalışıyorum. Hep ben üzülmekten sıkıldım.

Emziren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyorsunuz
Saati yok ne zaman huzursuzlanırsa ağlarsa veriyorum açsa içiyor değilse başka şeyler buluyorum
Kızlar bu diş mi
Benziyor canım arada çay kaşığının arkasıyla test yap
Çok çok çok sevindim
Çok iyi bir anne olacaksın
Sağlıkla sıhhatle kucağına almanı diliyorum,yüreğimiz öyle büyük ki hem acıları hem sevinçleri her şeyii içine alıyor. Orada her şeye yer var bebeğini öyle seveceksin ki bazı günler aklına hiç başka şeyler gelmeyecek ama hep içinde olacak
Güzel haberler bekliyoruz senden bizi habersiz bırakma

Şuan gördüm bu mesajı nasıl mutlu oldum bilemezsin, allahım sağlık sihatle kucağına almayı nasip etsin bebeğini tabiki dualarımız seninle

Parmak.ucunda yurumeye de neden oldugundan tavsiye edilmedigi soyleniliyor bazilari gun boyu icine koyuyor.
Abartıyorlar işte zaten çocuk gün boyu kalmaz ki. Bir de ayarını iyi yapmak lazım. Boyuna göre ayarlamıyor çoğu insan ayaklarıyla tam başlamadığı için de parmak ucuyla yürümeye çalışıyor çocuklar. Zaten ayaklarıyla yere basmayı keşfediyorlar. Daha sonrasında koltuk kenarlarında tutunarak yürüyorlar. Yürütece de çok gerek kalmıyor. Ama sürekli akşama kadar da çocuk yüeüteçte olmaz ki yazık günah günde toplam 1 saat koysan yeter ki. O da ilerleyen zamanda

Güzel düşün ki güzel olsun canım. Bebeğinin bütün organları sana bağlanıyor. Ne hissedersen o da hissediyor. Ağlarsan, üzülürsen hepsini o da seninle birlikte yaşıyor. Duygu geçişi yaşıyorlar. Senin için çok güzel bir hayat diliyorum bundan sonra doğacak olacak bebişinle beraber…
Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah

Gunaydin kizlar nasilsiniz nasil gidiyor koye iyiki gelmisim suan hava 15⁰:) bebekde rahat uyuyor artik 1 hafta surdu duzeni oturtmamiz. Annem panik oldugu icin doktora gitmistik doktor gayet iyi dedi sunnet sonrasi belki enfeksiyon kapmistir diye idrar tahlili istedi. Ilkkez idrar verdik ne kadar ilgincmis posete isiyorlar ordan kaba koyuyorsun:)) 5 dk isemesini bekledik. Tahlil sonucuda iyi bu sekilde:)

Canım çok sevindim, gözün aydın tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Veren O, alan O.. Katında sonsuz hazineleri var. Kalbi evladı sebebiyle yanan bütün annelerin hüznünü sevince çevirsin Rabbimiz..

Teşekkür ederiz bizimle paylaştığın için; ilk kalp atışı, cinsiyet, doğum.. bütün güzel anlarında yanında olmak isteriz. Güzel haberlerini bekliyor olacağız hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…