2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Cok ama cok tebrikler insallah saglikla kucagina alirsin ne guzel bir anlam cok manidar her sey, cok duygulu... Tebrikler

Hocam çay kaşığı testi şöyle mi arkasıyla dişlerinde gezdim alt orta dişlerde resmen diş varmış gibi ses geliyor zaten gelmiş gibi

Sıcaktan bence bizim ki bugün uyudu uyandı bi değişikti sığamadı yataga bir türlü

Kızlar bebeklere ilk olarak damacana suyu kullanılır mı damacana biraz fazla bekliyo ya ne düşünüyorsunuz bu konuda. Kaynatıp vermeyi düşünüyorum.
Hazır suyu kaynatıp sogutup kullanıyorum ben ve evet bazen damacana dan da alıp kaynattigim oldu

Dün birtakım sudan mevzular konuşulmuş
Yanında bardaktan su bile içemedim saldırıyor dur dedim bi vereyim ne yapacak bunu yaptı sanki beş yaşında içti valla lık lık bende bugün e bebekten su aldım şimdi onu vereceğim artık

Eklentiler

• 9D6B0E9B-AA37-4664-8421-A42E4F944098.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 64
Sıcaktan bence bizim ki bugün uyudu uyandı bi değişikti sığamadı yataga bir türlü
Gece nasıl bir sıcak vardı ben uyuyamadım Alya sürekli uyandı camı da açamıyorum açsam esiyor güzel oluyor ama korna sesleri çok fazla ben çok yakın oturuyorum anayola gerçi burda ara sokakta bile gece yarılarına kadar ses oluyor.
Üst kattaki komşuda 3 gündür sinir etti beni. En çıkıp uyanacaktım. Geçen gün gece 11:30 da matkap çalıştırıyor tak tuk tak tuk bişeyler vuruyor tamam dedim çalışıyor vakti yoktır acelesi vardır sustum. Dün misafirleri vardı herhalde bütün gece saat 1 e kadar kahkaha sesleri bağırıp çağırmalar bağıra bağıra konuşmalar resmen evin içinde gibiydi zaten sıcaktan uyuyamıyoruz. Yönetime söyleyeceğim hiç saygıları yok. Evler küçük bi katta 4 daire var birbirlne çok yakın. Çok istiyorsan böyle yaşamayı git müstakil evde otur.
9 sene olacak neredeyse buradayım 9 san sonra ne eşim ne ben ne de kızım asla ses çıkartmaz rahatsız vermeyelim diye çalıştığım halde bile haftasonu erkenden süpürge açmazdım insanlar dinleniyor diye.. Alya bile gece ağlamadı bebek olduğu halde ağlatmadım hep susturdum oyaladım kimse rahatsız olmasın diye
Yemin ediyorum bu kadar düşüncesiz saygısız insanlarla yaşıyoruz. Yazlık yer olsa onu da anlarım. Zaten üst kata gelen kiracılar bi tuhaf. Bi önceki kiracının küçük çücoğu da imdat imdat yardım edin diye ağlayarak bağırıyordu en son dayanamadım yukarıya çıktım. Bu çocuk neden ağlıyor diye. Neden imdat diyor diye. Çocukla konuştum meğer oyun oynuyormuş annesine baktım sürekli yapıyor. Dedim böyle oyun mu olur. Lütfen onun yardım çağrısı olduğunu öğretin dedim. O da onu öğrettikten sonra böyle oldu dedi

Benim kızda suyu çok seviyor artık istiyorlar bence. Doktor ne xamsn isterse ver özellikle yazın çool terliyorlar su kaybediyorlar ihtiyaçları oluyor dedi maşallah ne güzel de içiyor kuşum yaaa

Kiz bogulmasin boyle bardakta icirmeye korkuyorum ben

Canım benim tavsiyem, bebeğini uyuturken beyaz gürültüyle uyut ses açık kalsın, zamanla sende alışıyorsun, o ses dışarıdaki sesi kesiyor ve bebeğin hiç bir ses duymadan rahat rahat uyuyor. Ben öyle yapıyorum.

Canim cidden cok terliyorlar ve salye Ile de su kaybi oluyor. Su ihtiyac bu sicaklarda. Hz. Peygamberimiz doneminde de 3 aylik olunca zemzem verirlermis bebeklere...

Kizlar basindan cok terliyor oglum. Biz cocukken basortusu takarlardi erkek kiz hepsine bebeklerin. Cocukken erkeklere neden takarlar ki derdim. Demekki bu yuzdenmis. Yattigi basini koydugu yer su gibi. O sekilde ustunde uyudugu oluyor. Hasta olacak diye korkuyorum. Siz ne yapiyorsunuz?..

Son düzenleme:
Aynı dert ben de de var üst komsumda dyson varmıs dyson demeye bin sahit ister onun yüzünden almicam kadın calıstıyor matkap calısıyor sanki allahımmm delirmelikk ya günde kaç kere açıyor saymıyoruma artık şikayet ettik vs yokkk sürekli pat küt bir seyler düsürüyor hayır 5 ay oldu tasınalı bu kadar patırtıya kırılmaya evde bir sey kalmamıstır bence… minoş bunların sesine korkarak kalkıyor çirkinleşmek istemiyorum sabrım sınanıyor hayırlısıyla ev alıp gitsek diyorum… sıcakta ekstra cekilmiyor

Çok sevindim cnm çok çok tebrik ederim

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmenizi nasip etsin

Ay canım ya başını sinirle okudum ana sonu çok komikti
saygı ve nezaket çok önemli gerçekten herkes her yerde yaşamayı bilemiyor ne yazık ki
Kiz bogulmasin boyle bardakta icirmeye korkuyorum ben
Yaa öyle denemelik verdim alıştırma bardağı ile vereceğim canım bu anlık gelişti ben içerken
Yaa beyaz gürültüsüz biz naparız acaba
Yaa varmış bir bildikleri, valla kontorle bi hafta var bekleyemem veriyorum istiyor yani cocuk içinde mutlu da oluyor hem zehir vermiyoruz

Ben kış insanıyım, bugun bize de doktor disler gelmek üzere dedi. Bn pek bir şey göremiyorum ama

Kızlar dün arkadaşımdaydım defne yine dişten dolayı huzursuzlamaya başladı calgel sürdük biraz calpol ün diş için olanıymış çok iyi geldi ya bugün de alayım diye eczaneye gittim yokmuş dentinox jel verdi kullanan var mı?

Ilk defa duydum. Biz de alalim olmadi... Mahvolduk valla bi cikamiyor su dis...

Ekin de doğduğundan beri beyaz gürültü ile uyuyordu şimdi kapı çalsın evde köpek havlasin yine uyanmiyor
Kötü komşu insani dert sahibi iyi komşu insanı mal sahibi yapar diye boşuna dememişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…