2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben kullandim ama lidokain varmis icinde.

cnm uygulamanin adi uyku icin sesler icinde envai cesit ses var mix bile yapabiliyorsun ben cok memnun kaldim beyaz gurultu su sesi insan sesi ninni tavsiye edeyim dedim. Ben ninni ile fon makinesi sesini karistiriyorum cok guzel uyuyor:)

Bi uyku düzeni oturtamadık ya cıldırıcam. Sıcaktan mı acaba evde klima yok bisey yok asırı sıcak… artı dis donemi. Aksam 9 da uyuyor sabah 9 a kadar sadece sabah 5 gibi kalkıyor ondwn mı acaba? Öğlen 1 den once uyutamıyorum kızı naptıysam uyanır max 15 dk

Huysuzmu uykusuzken benimkide uyumayinca huysuzlaniyor ama gece iyi uyuyormus:) sabah 5 te kalkmaktan biktim bende

Bugün 2. Doz rota ve menenjiti yaptırdık, aşı fiyatlarına zam gelmiş kızlar. Bilginiz olsun

Benimki geceden sabaha kadar bu sekilde uyusa daha ne isterim 5-6 defa emmek icin uyaniyor oglum. Gunduz de 40 dk lik 3 uykusu var. Ama kucuk daha emsin, sabredecegiz

Canim kaynatip veriyroum ya guvenemiyorum cok bekliyor o.siselerde. Cam olsa tamam da icime sinmez damacana
Evet çok beklediği için bnde tereddüt ediyorum işte kaynatinca sorun olmaz ama dimi. Yeterince emmiyo bezi çok bekliyo. Bugün 3 TE taktım bezi 2-3 kez 5-10 dk lik emdi saat 9 a kadar bezi dolmamisti bile çok terliyo bı de. Susuzluktan huysuzluk da ediyo olabilir uykuya gecisler sıkıntılı biraz.

Küçük şişede olması iyi aslında bı yere giderken at çantaya.

Minik minik hayır demeye alıştım bn anladım ki karşıdaki uzulmuyo ve değerin daha fazla oluyo

Huysuz ama tek sebebi yok o yüzden tam anlamıyorum. Diş, uykusuzluk bazen açlık. Evet gece uyuyor canım. Seninki nasıl?
Aksam 8 sabah 5 gunduzleri toplamda 3 saat uyuyordur. Uykuya daliyor 15 dk sonra agliyor. Aglamadan uyandigi an basinda durup tekrar uyutmak gerekiyorda nasi bekliyim başında tum gun:)

2-3 haftadır böyle valla biberondan dolayı oldu sanırım ben çalışma başlayınca biberonla verdi eşim mecburen sütü şimdi biberonu görünce ağzını açıyor direkt zaten beni emmiyor aç bırakalım diyorum eşime oda kıyamıyor napacaz bilmiyorum valla bende kaşık yöntemini deneyebilirim

Çözümü nasıl sağladınız peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…