Ben kullandim ama lidokain varmis icinde.Kızlar dün arkadaşımdaydım defne yine dişten dolayı huzursuzlamaya başladı calgel sürdük biraz calpol ün diş için olanıymış çok iyi geldi ya bugün de alayım diye eczaneye gittim yokmuş dentinox jel verdi kullanan var mı?
Canım benim tavsiyem, bebeğini uyuturken beyaz gürültüyle uyut ses açık kalsın, zamanla sende alışıyorsun, o ses dışarıdaki sesi kesiyor ve bebeğin hiç bir ses duymadan rahat rahat uyuyor. Ben öyle yapıyorum.
Huysuzmu uykusuzken benimkide uyumayinca huysuzlaniyor ama gece iyi uyuyormus:) sabah 5 te kalkmaktan biktim bendeBi uyku düzeni oturtamadık ya cıldırıcam. Sıcaktan mı acaba evde klima yok bisey yok asırı sıcak… artı dis donemi. Aksam 9 da uyuyor sabah 9 a kadar sadece sabah 5 gibi kalkıyor ondwn mı acaba? Öğlen 1 den once uyutamıyorum kızı naptıysam uyanır max 15 dk
Lidokain olmayan var mı bildiğiniz acabaBen kullandim ama lidokain varmis icinde.
Tetagil var icerigi temiz toz seklindeLidokain olmayan var mı bildiğiniz acaba
Benimki tetagille rahatlamiyor artik. 2.kutuyu bosuna aldik... Ilk kutuda iyiydi de demekki cikmaya yakin ise yaramiyor!Tetagil var icerigi temiz toz seklinde
Benimki geceden sabaha kadar bu sekilde uyusa daha ne isterimBi uyku düzeni oturtamadık ya cıldırıcam. Sıcaktan mı acaba evde klima yok bisey yok asırı sıcak… artı dis donemi. Aksam 9 da uyuyor sabah 9 a kadar sadece sabah 5 gibi kalkıyor ondwn mı acaba? Öğlen 1 den once uyutamıyorum kızı naptıysam uyanır max 15 dk
Masallah bebisineKızlar Arya biraz biraz desteksiz oturmaya başladı
Huysuz ama tek sebebi yok o yüzden tam anlamıyorum. Diş, uykusuzluk bazen açlık. Evet gece uyuyor canım. Seninki nasıl?Huysuzmu uykusuzken benimkide uyumayinca huysuzlaniyor ama gece iyi uyuyormus:) sabah 5 te kalkmaktan biktim bende
Evet aynen tetagil kesmiyorBenimki tetagille rahatlamiyor artik. 2.kutuyu bosuna aldik... Ilk kutuda iyiydi de demekki cikmaya yakin ise yaramiyor!
Evet çok beklediği için bnde tereddüt ediyorum işte kaynatinca sorun olmaz ama dimi. Yeterince emmiyo bezi çok bekliyo. Bugün 3 TE taktım bezi 2-3 kez 5-10 dk lik emdi saat 9 a kadar bezi dolmamisti bile çok terliyo bı de. Susuzluktan huysuzluk da ediyo olabilir uykuya gecisler sıkıntılı biraz.Canim kaynatip veriyroum ya guvenemiyorum cok bekliyor o.siselerde. Cam olsa tamam da icime sinmez damacana
Benim meme reddi varken sağıyordum, 2 saatte bir gece de dahil
E bebekten su aldım bi süre öylece devam ederim, sonra biz ne icersek o
Hayırlı olsun gelmesi eli kulağında
Diş mi acaba, bu ara tüm bebeler huzursuz
Çok doğru her çocuk farklı. Evet hepsi aynı gelişim basamaklarından geçiyor ama farklı zamanlarda olabilir.
Bu ben . Tam olarak. Hatta kendimi değiştirmeye çalışıyorum. Hep ben üzülmekten sıkıldım.
Ogrendigim iyi oldu o surecte almam bende baya pahalı zatenBenimki tetagille rahatlamiyor artik. 2.kutuyu bosuna aldik... Ilk kutuda iyiydi de demekki cikmaya yakin ise yaramiyor!
Aksam 8 sabah 5 gunduzleri toplamda 3 saat uyuyordur. Uykuya daliyor 15 dk sonra agliyor. Aglamadan uyandigi an basinda durup tekrar uyutmak gerekiyorda nasi bekliyim başında tum gun:)Huysuz ama tek sebebi yok o yüzden tam anlamıyorum. Diş, uykusuzluk bazen açlık. Evet gece uyuyor canım. Seninki nasıl?
Evettt çok tatlılar yaaaa gerçekten büyük insansı hareketler yapabilmeleri beni çok mutlu ediyorMasallah bebisinebenimki de bi 30 saniye koltukta sirti dayali oturuyor. Cok tatlilar dimi? Yerde henuz 5 saniye kadar, pat dusuyor
Benimki de aynı, saat kurmuş gibi 40-42 dakika arası uyanırBenimki geceden sabaha kadar bu sekilde uyusa daha ne isterim5-6 defa emmek icin uyaniyor oglum. Gunduz de 40 dk lik 3 uykusu var. Ama kucuk daha emsin, sabredecegiz
2-3 haftadır böyle valla biberondan dolayı oldu sanırım ben çalışma başlayınca biberonla verdi eşim mecburen sütü şimdi biberonu görünce ağzını açıyor direkt zaten beni emmiyor aç bırakalım diyorum eşime oda kıyamıyor napacaz bilmiyorum valla bende kaşık yöntemini deneyebilirimKac gundur boyle canim. Sadece emziriyor musun. Benim gecen cumartesi.oyleydi gece dahi emmedi. Ben hep kasikla besledim biberon kullanmadim. Dun memeye geri donus yspti. Eger biberon kullaniyorsa kullanma.uzun sure kendini ac birakirsa ona ragmen meme almazsa ki benim oyle yapti kasikla verdim.
Çözümü nasıl sağladınız peki?Benim böyleydi canım ilk 2 ay emmedi desem yeridir. Mama aldığı için kolayına geliyordu, gece emerdi sadece sonra onu da asla almamaya başladı. Emzirme danışmanı ile konuştum onunla dönmüştü geri memeye, şimdi sıfır mama, bol anne sütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?