- 16 Kasım 2021
- 414
- 519
- 53
- 31
En ufak bir şeyde memeyi bırakıyorlar zaten ben kafayı yemeden şu süreci atlatırız umarım ben çalışınca hep aynı yerde emziremem ama napacaz bilmemkuzum ben yatak odasında emziriyorum şunu farkettim annemlere kayınvalideme gidince odayı incelemekten çok az emiyor. O yüzdne bi tek yatak odasında emziriyorum şuan bana sonradan sorun yaratıcak olsa bile gün kurtarıyor şuansıcakta emmiyorlar seste emmiyorlar. Ben başka şeyle ilgilensem emmiyor full konsantre arya da oluyorum yorucu ben biraz biraz böyle atlattım gibi. Bide 2 buçuk 3 saatten önce vermemeye çalış meme
Aaa canım çok geçmiş olsun hepinize bulaşmış birde dikkat edin canım bol su için. Bi kaç güne geçer inşallah yaEkin'i başka bi dr a daha götürdüm bugün ishali az az da olsa devam ediyor başka bi görüş daha alayim dedim. Rota aşılarını sordu, rota salgını da varmış kızlar. Denize havuza soktun mu diye sordu kesinlikle yasak sokmuyorsun dedi. Kaka örneği verdik. Bu tarz ishaller 3-5 gün sürer dedi. Derisini kontrol etti susuz değil bu şekilde devam et bol su+mama devam et dedi. 39 a varan ateş olursa, göz altlarinda kararma, halsizlik,artan ishal olursa o zaman antibiyotik tedavisi başlıyorlarmis. Şuan bizde öyle bir sorun yok şükür. İlaç olarakta sadece maflor önerdi onun dışında bir şey verme dedi... Bu arada Ekinden sonra evdeki herkese bulaştı annem ve babam dahil. Ciddi bir salgın var.
Valla bizde saat kavramı kalmadı canım sürekli sık sık emiyorEmziren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyorsunuz
Sen ünlem koydukca bağırıyormuşsun gibi geliyor sanki hep bağıran biriymissin gibi canlaniyor gözümdeBenimki tetagille rahatlamiyor artik. 2.kutuyu bosuna aldik... Ilk kutuda iyiydi de demekki cikmaya yakin ise yaramiyor!
Hayir canim su kaybi yok Ekinde su ve mama da içiyor o yüzden serum vermedi dr ben de istemiyorum bi de onun travmasini yasayamayacagim minicik elini delmeye çalışacaklar falan şuan hiç kaldiracak modda değilimAaa canım çok geçmiş olsun hepinize bulaşmış birde dikkat edin canım bol su için. Bi kaç güne geçer inşallah yaBebekler ciddi şu kaybı oluyor canım serum takviyesi Alp e iyi gelmişti taktırdınız mı ekine?
Çok şükür devletimiz sağolsunBugün 2. Doz rota ve menenjiti yaptırdık, aşı fiyatlarına zam gelmiş kızlar. Bilginiz olsun
Sen ünlem koydukca bağırıyormuşsun gibi geliyor sanki hep bağıran biriymissin gibi canlaniyor gözümde
Ünlem öyle hissettiriyor sanki kızıp bağırıyormuşsun gibiciddi misin? Yok canim aksine hic bagirmam Neden oyle dusundun acaba?
Pek noklamaya uyan yok belki ondandirÜnlem öyle hissettiriyor sanki kızıp bağırıyormuşsun gibi
Anladım canım sen daha iyisini bilirsin tabi ishalde serumla daha çabuk toparlar diye söylemek istedim yaşadığımız içinHayir canim su kaybi yok Ekinde su ve mama da içiyor o yüzden serum vermedi dr ben de istemiyorum bi de onun travmasini yasayamayacagim minicik elini delmeye çalışacaklar falan şuan hiç kaldiracak modda değilim
Bende hep böyle düşünüyorum biliyor musunSen ünlem koydukca bağırıyormuşsun gibi geliyor sanki hep bağıran biriymissin gibi canlaniyor gözümde
Doğru söylüyorsun kuzum ama doktor da gerek yok su alımı iyi dedi oyy çok zor yaAnladım canım sen daha iyisini bilirsin tabi ishalde serumla daha çabuk toparlar diye söylemek istedim yaşadığımız için
Süper o zaman ekintoş iyileşsin hemencik bebekler hasta olunca çok üzülüyorum yaDoğru söylüyorsun kuzum ama doktor da gerek yok su alımı iyi dedi oyy çok zor ya
Aynen ben de işteBende hep böyle düşünüyorum biliyor musungenelde de böyle düşünürüm burası için değil sadece
Aynen yaa
Off neredeyse hic uyumuyor uyanikken nasil peki huyu suyu?Benimki geceden sabaha kadar bu sekilde uyusa daha ne isterim5-6 defa emmek icin uyaniyor oglum. Gunduz de 40 dk lik 3 uykusu var. Ama kucuk daha emsin, sabredecegiz
Sana bilge hatun diyesim geliyor benimde:)Pek noklamaya uyan yok belki ondandircok zor bagiririm canim ben...
Aglak bir bebek degil canim, cogu zaman neseli. Sadece uyumuyor ve surekli farkli seyler yapmak istiyorOff neredeyse hic uyumuyor uyanikken nasil peki huyu suyu?
Tesekkur ederim canim keske oyle olsamSana bilge hatun diyesim geliyor benimde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?