2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
En ufak bir şeyde memeyi bırakıyorlar zaten ben kafayı yemeden şu süreci atlatırız umarım ben çalışınca hep aynı yerde emziremem ama napacaz bilmem

Aaa canım çok geçmiş olsun hepinize bulaşmış birde dikkat edin canım bol su için. Bi kaç güne geçer inşallah ya Bebekler ciddi şu kaybı oluyor canım serum takviyesi Alp e iyi gelmişti taktırdınız mı ekine?

Hayir canim su kaybi yok Ekinde su ve mama da içiyor o yüzden serum vermedi dr ben de istemiyorum bi de onun travmasini yasayamayacagim minicik elini delmeye çalışacaklar falan şuan hiç kaldiracak modda değilim

Hayir canim su kaybi yok Ekinde su ve mama da içiyor o yüzden serum vermedi dr ben de istemiyorum bi de onun travmasini yasayamayacagim minicik elini delmeye çalışacaklar falan şuan hiç kaldiracak modda değilim
Anladım canım sen daha iyisini bilirsin tabi ishalde serumla daha çabuk toparlar diye söylemek istedim yaşadığımız için

Sen ünlem koydukca bağırıyormuşsun gibi geliyor sanki hep bağıran biriymissin gibi canlaniyor gözümde
Bende hep böyle düşünüyorum biliyor musun genelde de böyle düşünürüm burası için değil sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…