2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım elhamdulillah cok sevındım saglıkla gelsin inşa Hep dualarımda olacaksın cok guzel bir haber bu masallah

Seste yatıyor zaten canım ani sesler ben bile uyanıyorum birden patlama sesi geliyor matkap sesi geliyor taktak duvar deliyorlar aniden gelince sıçrıyoruz. hele korna sesi onu yatıştırmam için müziği son ses açmam lazım

Ben kış insanıyım, bugun bize de doktor disler gelmek üzere dedi. Bn pek bir şey göremiyorum ama
Bencede artık kolları sıvadılar gelmek üzereler ben baht ayarını seviyorum sonbahar ve ilk bahar be kış seviyorum çok soğukları ne de böyle sıcakları sevmiyorum. Artık sonbahar gelsin

Canım sıcaklar olabilir dişlerde artık huzursuz aynı şeyleri yaşıyorum gündüz uyutuyorum 15 dk sonra uyanıyor huzursuz çocuk anlıyorum. Gece zor uyuyor bu aralar aşıya yormuştum ama 4 gün oldu sanmıyorum aşıyla alakası olduğunu. Sıcaklar çok bunaltıcı yattığım yerde ıslanıyorum resmen bebekler bizden daha çok etkileniyor sıcaklardan zaten. 1 ay sonra havalar kırılır düzelirler inşallah

Kesinlikle katiliyorum. Bu nedir! ( Kizmadim kizlar minseo Fh2512 ) biz dayanamiyoruz cok fena cok...

Sıkıntı yok canım benim Bu arada sıcak hava çok fena bide bizim sünnete denk geldi Alp te daralıyor mızmızlanıyor.
Ay evet, yerinde olsam hep acik tutardim. Ortu ac birak gitsin cnm ya ben 2 gundur attim bezi valla... kiyamiyorum bu sicakta seninki insallah hemen iyilesir

Ay evet, yerinde olsam hep acik tutardim. Ortu ac birak gitsin cnm ya ben 2 gundur attim bezi valla... kiyamiyorum bu sicakta seninki insallah hemen iyilesir
Ya dönüyor canım sürekli yüz üstü durmak istiyor. Bende aslında açık bırakmak istiyorum dediğin gibi ama hepten canı acır Bi yerinde durmuyor ki sıpa inşallah canım ya

Ay canim ne kadar cok uyarici yapmislar. Korku filmi gibi yemin ederim Bana kalirsa hepsini birden kullanma, sikildikca ortaya ciksinlar birer birer
Şuan vakti değil ama denemek istedim o kadar güzel oyalandi ki anlatamam resmen rahatladim o mutlu ben mutlu ama henüz bacaklari yere ulaşamadığı için kullanmicam. Eğer böyle sakin kalacaksa ben 100 tane daha oyuncak eklemeye raziyim

Saclari dokulen varsa decavit almistim baya azaltti dokulmeyi yarim kutuyu bitirdim sabahlari ac karnina iciyorum ayrica sac dokulmesi icin bioblas sampuanda kullaniyorum pcfl gerci tekrar geriye ciktigini soylemisti ama ilk defa basima gelince korktum ne yalan solim:) normalde sariya boyatirim saclarimi korkumdan onu bile yapamiyorum yarim diple geziyorum:)) ay bide beyazlarim o kadar artmiski şok oldum resmen cile cekmekten beyazladi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…