Canım elhamdulillah cok sevındım saglıkla gelsin inşa Hep dualarımda olacaksın cok guzel bir haber buSelamlar kızlar, başlığı takip etmiyorum, umarım hepinizin bebekleri turp gibi sağlıklı ve çok mutludurlar.
Ben geçen sene hamile olduğumu test yapıp 1 Ağustos’ta öğrenmiştim, bu yıl da yine ilk pozitif testim 1 Ağustos’ta. Tarihin denk gelmesi de tamamen tesadüf, ertesi gün fark ettim. Güzel kızımın hediyesi mi diyeyim bilmiyorum.
Tabii ki duygularım çok karmaşık, hem mutluyum hem çok korkuyorum. En huzur bulduğum yer güzel bebeğimin mezarı, oraya çiçekler ekip, onlara bakıyorum. Hem karnımdaki bebeğe de üzülüyorum, sürekli ağlayan mutsuz bir annesi olacak diye, ablasını öyle çok sevdim seviyorum ki küçüğe yer kalmayacak diye korkuyorum.
Kızım geldiği gün gelmeseydi de ben tümörü yüzünden sezaryen olsaydım, şimdi hamilelik ya düşünemeyecektim ya tehlikeli olacaktı. Onun sayesinde oldu diyorum.
Daha çok erken, 4+1deyim ki yumurtlama biraz geç oldu, birkaç gün daha da erken muhtemelen. Kızımı 5 Nisan’da bekliyorduk ama ben içime doğmuş gibi Mart grubuna katılmıştım. Şimdiki bebeğimi de 11 Nisan’da bekliyoruz. Erken kayıp riski yüksek biliyorum.
Hem herkeslerden önce iyi haber vermeye hem de iyi dileklerinizi dualarınızı istemeye geldim. Lütfen bana şans dileyin de sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım. Tekrar kayıp yaşamaktan çok korkuyorum.
Ay canim ne kadar cok uyarici yapmislar. Korku filmi gibi yemin ederimBizim hoppalanın ortaya girişi
Seste yatıyor zaten canım ani sesler ben bile uyanıyorum birden patlama sesi geliyor matkap sesi geliyor taktak duvar deliyorlar aniden gelince sıçrıyoruz.Canım benim tavsiyem, bebeğini uyuturken beyaz gürültüyle uyut ses açık kalsın, zamanla sende alışıyorsun, o ses dışarıdaki sesi kesiyor ve bebeğin hiç bir ses duymadan rahat rahat uyuyor. Ben öyle yapıyorum.
Bencede artık kolları sıvadılar gelmek üzerelerBen kış insanıyım, bugun bize de doktor disler gelmek üzere dedi. Bn pek bir şey göremiyorum ama
Canım sıcaklar olabilir dişlerde artık huzursuz aynı şeyleri yaşıyorum gündüz uyutuyorum 15 dk sonra uyanıyor huzursuz çocuk anlıyorum. Gece zor uyuyor bu aralar aşıya yormuştum ama 4 gün oldu sanmıyorum aşıyla alakası olduğunu. Sıcaklar çok bunaltıcı yattığım yerde ıslanıyorum resmen bebekler bizden daha çok etkileniyor sıcaklardan zaten. 1 ay sonra havalar kırılır düzelirler inşallahBi uyku düzeni oturtamadık ya cıldırıcam. Sıcaktan mı acaba evde klima yok bisey yok asırı sıcak… artı dis donemi. Aksam 9 da uyuyor sabah 9 a kadar sadece sabah 5 gibi kalkıyor ondwn mı acaba? Öğlen 1 den once uyutamıyorum kızı naptıysam uyanır max 15 dk
Kesinlikle katiliyorum. Bu nedir! ( Kizmadim kizlarCanım sıcaklar olabilir dişlerde artık huzursuz aynı şeyleri yaşıyorum gündüz uyutuyorum 15 dk sonra uyanıyor huzursuz çocuk anlıyorum. Gece zor uyuyor bu aralar aşıya yormuştum ama 4 gün oldu sanmıyorum aşıyla alakası olduğunu. Sıcaklar çok bunaltıcı yattığım yerde ıslanıyorum resmen bebekler bizden daha çok etkileniyor sıcaklardan zaten. 1 ay sonra havalar kırılır düzelirler inşallah
Kesinlikle bende kış insanıyım bu ne sıcak ya olduğum yerde ter akıyor her yerdenBen kış insanıyım, bugun bize de doktor disler gelmek üzere dedi. Bn pek bir şey göremiyorum ama
Ay evet, yerinde olsam hep acik tutardim. Ortu ac birak gitsin cnm ya ben 2 gundur attim bezi valla... kiyamiyorum bu sicaktaSıkıntı yok canım benimBu arada sıcak hava çok fena bide bizim sünnete denk geldi Alp te daralıyor mızmızlanıyor.
İnanılmaz gerçekten 2 aşı 3.069 tl , şaka olmalıÇok şükür devletimiz sağolsun
Allah evlerine ateşler salsın kahrolsun dış güçlerİnanılmaz gerçekten 2 aşı 3.069 tl , şaka olmalı
Bu arada bi de haram zıkkım olsun aminİnanılmaz gerçekten 2 aşı 3.069 tl , şaka olmalı
Ya dönüyor canım sürekli yüz üstü durmak istiyor. Bende aslında açık bırakmak istiyorum dediğin gibi ama hepten canı acır Bi yerinde durmuyor ki sıpaAy evet, yerinde olsam hep acik tutardim. Ortu ac birak gitsin cnm ya ben 2 gundur attim bezi valla... kiyamiyorum bu sicaktaseninki insallah hemen iyilesir
Şuan vakti değil ama denemek istedim o kadar güzel oyalandi ki anlatamamAy canim ne kadar cok uyarici yapmislar. Korku filmi gibi yemin ederimBana kalirsa hepsini birden kullanma, sikildikca ortaya ciksinlar birer birer
Hem de ne zam yüzde 30 menenjitlerin 2. Dozunu bu hafta yaptıracağım bende bakalım neyle karsilacagizBugün 2. Doz rota ve menenjiti yaptırdık, aşı fiyatlarına zam gelmiş kızlar. Bilginiz olsun
Keske zamaninda eczaneden satin alip ayirtsaydim onlar asi dolabinda muhafaza ediyorlardi tuh neyseHem de ne zam yüzde 30 menenjitlerin 2. Dozunu bu hafta yaptıracağım bende bakalım neyle karsilacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?