2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar günaydınnn
Bizim ocean d vitamini bitti cumartesi kontrole kadar beklemeyelim değil mi kendim yenisini almalı mıyım?

canım jelleri bizim çocuk doktorumuz onermiyor ve vermiyor.
Kizlar karanfil Ile zeytin yagindan dis icin karisim yaptim.. Tam surecektim ki karanfile bi bakayim dedim. 2 yas oncesi asla vermeyin demisler. Ani solunum yetmezliginden vakalar bile varmis. Cesaret edemedim ben
Ben arastirmadim internetten ama zararlı olsa çocuk doktorumuz verin demezdi diye düşünüyorum. Ben kızımda verdim oglanda da veriyorum.
İnanılmaz gerçekten 2 aşı 3.069 tl , şaka olmalı
Rotaya 1400 civarı verdik gecen, sıra beklerken telefon konuşmasına şahit oldum menenjitte sanırım bexeroya 1600 fiyat verdiler. 7.ayda olacağız herhalde bexero nimenrix 3 kusur tutar.

Yaa o nedir? Çok mu zararlı bir şey eczaneden aldım vallahi onu verdi iyi de geldi

Bende öyleyim 3 kg vermişim terleye terleye eridim canım yaz bitmesin
Kız ben deli gibi terliyorum ama kilo veremiyorummmm. Geçen kv lere gittik tam eve donucez hersey hoş güzel arabaya bindim kv demesin mi çok kilo almışsın azcık kilo ver ay bir moralim bozuldu. Kendi sanki filinta 120 kilocuk cebime girecek kadar

Ben gencim veririm deseydin:))

Benimki de gri sac rengimden eser kalmadi Ben de acik tona boyatmak istiyorum da emziriyorum ya 6 ay gecsin diye bekliyorum...

Tamam canim sagol o zaman Ben de hafiften deneyeyim

Bebekli kadinla kilo muhabbeti yapanlardan nefret ediyorum. Zaten emzirme sureci istah aciyor. Elim ayagima karisiyor, kosuyorum mutfaga... Nasil verelim yani uzuluyoruz, biliyoruz ne gerek var yuzumuze yuzumuze! Bu yorumlardan cok guzel insan taniyorsun baska bir sey degil

1 yasina kadar kullanacazmi peki bingildak baktim simdi cukur hala:)
Oyleymis canim. Bizim ebe bakmisti, sertlesmis iyi demisti. Doktorumuz dogum iznine ayrildi. Kaldik doktorsuz... 2 aydir gitmiyoruz kontrole biri tatile denk gelmisti de buna da gidemedik... Saglik ocagi 1 yas demisti.

Oyleymis canim. Bizim ebe bakmisti, sertlesmis iyi demisti. Doktorumuz dogum iznine ayrildi. Kaldik doktorsuz... 2 aydir gitmiyoruz kontrole biri tatile denk gelmisti de buna da gidemedik... Saglik ocagi 1 yas demisti.
Bende her ay goturmuomki 6ci ayda gotururum rutin kontrolune.

Kızlar kimler işe başladı ya da başlayacak olanlar var mı? Ben de bazen diyorum kendine git işe başla çalış diyorum sonra da boşver biraz bekle diyorum günden güne değişiyor ruh halim. Çalışmak istiyorum bi an da istemiyorum vazgeçiyorum sonra

Ne bozuyorsun moralini kız 2 çocuk yapmışsın hem de peş peşe.
Kvden de tuhaf, insan söyler mi öyle şey sanki durduk yere aldın kiloyu. Zaten iki bebekle uğraşıyorsun emziren bir annesin de. Hiç sinirlenme bebeklerin biraz büyüsün o zaman zaten zayıflarsın sporsunu yaparsın yürüyüşe çıkarsın diyetini yaparsın. Konuşurken düşünmeyen insanlara gıcık oluyorum. Oğlu doğursaymış o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…