- 29 Temmuz 2022
- 1.127
- 2.630
- 83
- 33
Yaa o nedir? Çok mu zararlı bir şey eczaneden aldım vallahi onu verdi iyi de geldiBen kullandim ama lidokain varmis icinde.
Bende öyleyim 3 kg vermişim terleye terleye eridim canım yaz bitmesinSular akıyor resmen eridim ahahah 1,5 kilo verdim 1 haftada kesinlikle terleye terleye attım
Al canım daha çok var cumartesiyeKızlar günaydınnn
Bizim ocean d vitamini bitti cumartesi kontrole kadar beklemeyelim değil mi kendim yenisini almalı mıyım?
Uyusturuyor iste:))Yaa o nedir? Çok mu zararlı bir şey eczaneden aldım vallahi onu verdi iyi de geldi
Bende öyleyim 3 kg vermişim terleye terleye eridim canım yaz bitmesin
canım jelleri bizim çocuk doktorumuz onermiyor ve vermiyor.Kızlar dün arkadaşımdaydım defne yine dişten dolayı huzursuzlamaya başladı calgel sürdük biraz calpol ün diş için olanıymış çok iyi geldi ya bugün de alayım diye eczaneye gittim yokmuş dentinox jel verdi kullanan var mı?
Ben arastirmadim internetten ama zararlı olsa çocuk doktorumuz verin demezdi diye düşünüyorum. Ben kızımda verdim oglanda da veriyorum.Kizlar karanfil Ile zeytin yagindan dis icin karisim yaptim.. Tam surecektim ki karanfile bi bakayim dedim. 2 yas oncesi asla vermeyin demisler. Ani solunum yetmezliginden vakalar bile varmis. Cesaret edemedim ben
Rotaya 1400 civarı verdik gecen, sıra beklerken telefon konuşmasına şahit oldum menenjitte sanırım bexeroya 1600 fiyat verdiler. 7.ayda olacağız herhalde bexero nimenrix 3 kusur tutar.İnanılmaz gerçekten 2 aşı 3.069 tl , şaka olmalı
Kafa üstü bingildak kapanmadan d vitaminini kesmiyor doktorlar canım.Kızlar günaydınnn
Bizim ocean d vitamini bitti cumartesi kontrole kadar beklemeyelim değil mi kendim yenisini almalı mıyım?
Kız ben deli gibi terliyorum ama kilo veremiyorummmm. Geçen kv lere gittik tam eve donucez hersey hoş güzel arabaya bindim kv demesin mi çok kilo almışsın azcık kilo verYaa o nedir? Çok mu zararlı bir şey eczaneden aldım vallahi onu verdi iyi de geldi
Bende öyleyim 3 kg vermişim terleye terleye eridim canım yaz bitmesin
1 yasina kadar kullanacazmi peki bingildak baktim simdi cukur hala:)Kafa üstü bingildak kapanmadan d vitaminini kesmiyor doktorlar canım.alıp verebilirsin
Ben gencim veririm deseydin:))Kız ben deli gibi terliyorum ama kilo veremiyorummmm. Geçen kv lere gittik tam eve donucez hersey hoş güzel arabaya bindim kv demesin mi çok kilo almışsın azcık kilo veray bir moralim bozuldu. Kendi sanki filinta 120 kilocuk cebime girecek kadar
Benimki de griSaclari dokulen varsa decavit almistim baya azaltti dokulmeyi yarim kutuyu bitirdim sabahlari ac karnina iciyorum ayrica sac dokulmesi icin bioblas sampuanda kullaniyorumpcfl gerci tekrar geriye ciktigini soylemisti ama ilk defa basima gelince korktum ne yalan solim:) normalde sariya boyatirim saclarimi korkumdan onu bile yapamiyorum yarim diple geziyorum:)) ay bide beyazlarim o kadar artmiski şok oldum resmen cile cekmekten beyazladi:)
Tamam canim sagol o zaman Ben de hafiften deneyeyimcanım jelleri bizim çocuk doktorumuz onermiyor ve vermiyor.
Ben arastirmadim internetten ama zararlı olsa çocuk doktorumuz verin demezdi diye düşünüyorum. Ben kızımda verdim oglanda da veriyorum.
Rotaya 1400 civarı verdik gecen, sıra beklerken telefon konuşmasına şahit oldum menenjitte sanırım bexeroya 1600 fiyat verdiler. 7.ayda olacağız herhalde bexero nimenrix 3 kusur tutar.
Bebekli kadinla kilo muhabbeti yapanlardan nefret ediyorum. Zaten emzirme sureci istah aciyor. Elim ayagima karisiyor, kosuyorum mutfaga... Nasil verelim yaniKız ben deli gibi terliyorum ama kilo veremiyorummmm. Geçen kv lere gittik tam eve donucez hersey hoş güzel arabaya bindim kv demesin mi çok kilo almışsın azcık kilo veray bir moralim bozuldu. Kendi sanki filinta 120 kilocuk cebime girecek kadar
Oyleymis canim. Bizim ebe bakmisti, sertlesmis iyi demisti. Doktorumuz dogum iznine ayrildi. Kaldik doktorsuz... 2 aydir gitmiyoruz kontrole1 yasina kadar kullanacazmi peki bingildak baktim simdi cukur hala:)
Aslında yazın spor yapabilsek dal gibi kalırız ama bu sıcakta yürümek istemiyorum bileBende öyleyim 3 kg vermişim terleye terleye eridim canım yaz bitmesin
Bende her ay goturmuomki 6ci ayda gotururum rutin kontrolune.Oyleymis canim. Bizim ebe bakmisti, sertlesmis iyi demisti. Doktorumuz dogum iznine ayrildi. Kaldik doktorsuz... 2 aydir gitmiyoruz kontrolebiri tatile denk gelmisti de buna da gidemedik... Saglik ocagi 1 yas demisti.
Evet canım rota tahlili varKizlar bu kusma ve ishal vakalarinda rota virusu olup olmadığını test yaparakmi anliyorlar?
Ne bozuyorsun moralini kız 2 çocuk yapmışsın hem de peş peşe.Kız ben deli gibi terliyorum ama kilo veremiyorummmm. Geçen kv lere gittik tam eve donucez hersey hoş güzel arabaya bindim kv demesin mi çok kilo almışsın azcık kilo veray bir moralim bozuldu. Kendi sanki filinta 120 kilocuk cebime girecek kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?