2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Eylülde iş başı

Yani bazen insanlar yerini bilmiyo gerçekten kimin üstüne vazife ki bunu söylemek dogurmamis olsan bile kilolu zayıf diye insanlara tepki gösterenleri bı kaşık suda bogasim geliyo

Kızlar günaydınnn
Bizim ocean d vitamini bitti cumartesi kontrole kadar beklemeyelim değil mi kendim yenisini almalı mıyım?
Hocam ben sordum bittikçe devam mı diye 1 yaşına kadar devam dedi.
Valla bende eylül aslında ama özel anaokulu ve branş dersi olduğum için ekimde başlayalım dedim sağolsun kabul ettler. Ama diyorum daha çabuk başlayıp daha hızlı mı adepte olsak sonra diyorum daha çok tüm gün vakit geçiriyim bilemiyprum açıkcası ya

Tamamen boş bir laf atmış ortaya, zaten kaynanalar sevilmiyor böyle yaparlarsa nasıl sevilsinler
Onu diyenlerde manken sanki, kendine bakmadan başkası hakkında yorum yapabilme cüretini nereden buluyorlarsa.

Evden calisiyorum ben canim. Is yetismeyince stres oluyorum. Ister istemez evde gerginlik oluyor. Ancak calismak istiyorum ara vermek istemiyorum ben. 1 yasina kadar zor bence. Sonrasi hem bebek kolaylar hem alismis olurum...

Canım otizmi tetikliyor ekran. Ben önermem.

Bnde de var bu patavatsızlardan kendi zaten kiloluydu doğumda baya şişti. O zamanlar bn biri bişey diyince hamile ne bekliyorsunuz diyodum dogurunca bebek içinde kalmış diyenlere de tepki gosteriyodum. Bana geldiğinde sen benden beter cokmussun falan dedi zaten çocuğu güzelce sevmek yok. Bnde baya zayiftim 60 i zor gördüm hamileyken Bn tek başına gece 2-3 lere kadar uyumuyodum gündüz desen tektim yorgun gozukmem normal yani. Onun öyle değildi ama annesi ablası hep destekti çocuğu onlar büyüttü sayılır. Anca ay bnim oglum snn kadarken yataktan düşüyordu sn hiç kimildamiyosun falan diyodu te Allah im ya bnce o çocuğu yataktan itiyordu uyku sersemi şimdi de bana bı sürat yapiyo anlam veremiyorum bnde çok muhattap olmuyorum napim . Annesi bile kızının kıskanç olduğunu soyluyo. Bnde onun bu yüzünü tanıdım işte dogurmasak bilemicez

Ekin de doğduğundan beri beyaz gürültü ile uyuyordu şimdi kapı çalsın evde köpek havlasin yine uyanmiyor

Kötü komşu insani dert sahibi iyi komşu insanı mal sahibi yapar diye boşuna dememişler.
Büyüdükçe daha rahat daha uzun uyuyorlar, şükür büyüyorlar

Teşekkür ederim canım, denerim

Bence kabul ediyorlarsa ekimde başla canım ben de büyük kızıma bebekken bakamadım hep çalıştım doğuma kadar çalıştım doğumdan sonra 40 o çıkınca çalışmaya başladım annemler getiriyordu iş yerime emziriyordum süt sağıyordum bir yandan da. Onda çok vicdan azabı yaşadım keşke bebekken daha çok yanında kalsaydım ilgilenseydim ben baksaydım diye. O yüzden şimdi tedirgin oluyorum bi gelip gidiyor. Bazen bezi çıkarana kadar çalışma diyorum ama o kadar bunalıyorum ki yıllarca aktif çalıştığım için evde duramıyorum esip esip geliyor işte aklıma

Evden calisiyorum ben canim. Is yetismeyince stres oluyorum. Ister istemez evde gerginlik oluyor. Ancak calismak istiyorum ara vermek istemiyorum ben. 1 yasina kadar zor bence. Sonrasi hem bebek kolaylar hem alismis olurum...
Keşke hepimizin evde çalışma imkanı olsaydı canım bende çalışırdım. Ama benim işim hep aktif olmamı gerektiriyor çok bunalıyorum sıkılıyorum dört duvar arasında alışmamış ki hiç. Evden çalışsaydım bende bari bi de bende bezi bırakana kadar bak diyorum kendime bebeğe. Altı pislenir ishal olur bilmem ne benden başkası ilgilensin istemiyorum bakımıdır kreştir falan.

Ben evde oturmayi sevdim ya:) 10 yildir calisiyorum bende. Herseye ragmen evde oturmak guzelmis:))

Ben de şuna sinir oluyorum, ya bı dön bak kendine demi, başkasına bir şey demeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…