2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Senin işin neydi canim unuttum.

Kismet canim, kizimda bakicim vardi; oglumda kendim bakmak nasip oluyor cok sukur. Insallah herkes en iyi cozumu kolayca bulur

Arti eksileri taratip karar ver canim, bu calisma meselesi cok kisisel bir karar. Iyidir kotudur denilip gecilemez bence. Insallah en guzeli olur senin ve bebegin icinde

Evet bizim gibi sürekli çalışan insanlar için gerçekten ev hayatı çok zor ama çocuğu bırakıp gitmekte insna ne olursa olsun vicdan azabı çekiyor ya

Kötü bir gece ve kötü bir gün geçirdik. Ekin daha yeni uyudu dün öğlen uyumuştu en son. Toplasan 3 saat uyumamistir o zamandan beri. Sürekli huzursuz, ağlamaklı bir haldeydi ne yaptıysak uyutamadik. Gece ateşi 38 e çıktı calpolle düşürdük ama etkisi geçince tekrar yükseldi. Doktor ile görüştüm yapılabilecek tek şey serum verilebilir ama mama su alimi iyi olduğu için çokta bir şey farketmez dedi. İlaç tedavisi vermiyorlar. Antibiyotikte vermiyor bu tarz durumlarda iyileşmesini geciktiriyormus antibiyotik. Saat 16.00 gibi ateş 38.8 olunca hemen fitil koyduk. Klimali odada çıplak tutuyoruz. Fitil hemen etki etti sakinledi. Şuan ateşi 37.2 ye düştü az önce kustu rahatladi ve uykuya daldı. Allah kimseye hastalık vermesin ilk ciddi hastalığımızı biraz zor geçiriyoruz ama önemli olan soğukkanlı olmakmiş annemler çok panik davranıyor herkesi sakinleştiren yine ben oldum bu da beni ekstra yordu. Geçmiş olsun diyenler için şimdiden teşekkürler

Canim isal devam ediyor mu enfeksiyon varsa antibiyotiksiz nasil olacak enfeksiyon olmasa ates yukselmez. Cok gecmis olsun uzuldum. Bu nasil bir hastalik baya surdu yigenim de halen hastanede doktor 1 hafta bile olmadi tedavi 1 haftaya anca duzelir demis. Ekin icin baska doktora da mi sorsan. Yigenimde.yogun karin agrisi var Ekin in de kimbilir belki oyledir canim

En zoruda bebegin hastayken aileyle ugrasmak ben anlamiyorum buyuklerin sakin kalip bize destek olmalari gerekirken bizden daha panik oluyorlar. Bi an once iyilesir insallah .

Sorduk canım sorduk tüm dr lar aynı şeyi söylüyorm yeğenin 3 yaş olduğu için ilaç tedavisi alabiliyor ama 1 yaş alti bebeklerin organlari bu ağır tedaviyi kaldırmıyor o yüzden dr vücut savaşacak bol su yoğurt kefir verin diyorlar. İshal devam ama sıklığı azaldi bol bol yoğurt verdim allahtan seviyor da yiyor. Son konuştuğum dr da ilaçlı da ilaçsız da 1 haftayı bulur dedi. Bebek olmak çok zor cidden Allah yardımcıları olsun.

En zoruda bebegin hastayken aileyle ugrasmak ben anlamiyorum buyuklerin sakin kalip bize destek olmalari gerekirken bizden daha panik oluyorlar. Bi an once iyilesir insallah .
Babam çok panik. Çocuk kusarken boğulacak sanıp heyecanlı yüksek sesle hareket ediyorlar ben de ona kızıyorum sakin olunsa çocuk korkmayacak söyleye söyleye öğrendiler neyse ki

Geçmiş olsun canım ya, küçücük çocuk neler yaşıyor. Keske bir şey olsa ve çocuklar hiç hasta olmasa. Benim oğlumda dün menenjit ve rota oldu, çok ateşi var sürekli ııı diye sayikliyo çocuk. İlk dozda böyle olmamıştı, bacağına da değdirmiyo

Çok sevindim bu mesajı okuduğuma, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın. Olumsuz düşünme tekrardan hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun arkadaşım hemencik iyileşsin inşallah Ekincik

Cok uzuldum. Cok gecmis olsun duzeliyor demistin ama... nasil bir hastalikmis bu ailecek oldunuz ustune kızına musallat olmus, tahlil falan yaomiyorlar mi canim? Cok uzuldum, insallah en zor gunun bu olsun da tekrar yasama...

Minikler hasta olunca en zoru bu degil mi! Caresizlik, korku, uzuntu hayatimin en yogun ve en zor anlari kizim hasta oldugu zamanlarda... Cok iyi anliyorum seni... Insallah gececek, atlatacaksiniz ve cadiliklarini yapmaya devam edecek minigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…