AyValla bacagi kıldan görünmüyordu neyin lafını yapiyo anlamadımçok şükür bn o raddeye getirmiyorum kendimi bı saçım dagiliyo işte
Teşekkür ederim canım, ben de çok beğendim
Senin işin neydi canim unuttum.Keşke hepimizin evde çalışma imkanı olsaydı canım bende çalışırdım. Ama benim işim hep aktif olmamı gerektiriyor çok bunalıyorum sıkılıyorum dört duvar arasında alışmamış ki hiç. Evden çalışsaydım bende baribi de bende bezi bırakana kadar bak diyorum kendime bebeğe. Altı pislenir ishal olur bilmem ne benden başkası ilgilensin istemiyorum bakımıdır kreştir falan.
Kismet canim, kizimda bakicim vardi; oglumda kendim bakmak nasip oluyor cok sukur. Insallah herkes en iyi cozumu kolayca bulurKeşke hepimizin evde çalışma imkanı olsaydı canım bende çalışırdım. Ama benim işim hep aktif olmamı gerektiriyor çok bunalıyorum sıkılıyorum dört duvar arasında alışmamış ki hiç. Evden çalışsaydım bende baribi de bende bezi bırakana kadar bak diyorum kendime bebeğe. Altı pislenir ishal olur bilmem ne benden başkası ilgilensin istemiyorum bakımıdır kreştir falan.
Annem bakacak nasipse. O açıdan içim rahat en azındanHiç bişey kalmamış zor olacak belki ama zamanla alışıyorsun kızımdan biliyorum. İnsan bebekken çok zorlanıyor anneye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun çünkü ama mecbur kalıyoruz maalesef
Evet bizim gibi sürekli çalışan insanlar için gerçekten ev hayatı çok zor ama çocuğu bırakıp gitmekte insna ne olursa olsun vicdan azabı çekiyor yaBence kabul ediyorlarsa ekimde başla canım ben de büyük kızıma bebekken bakamadım hep çalıştım doğuma kadar çalıştım doğumdan sonra 40 o çıkınca çalışmaya başladım annemler getiriyordu iş yerime emziriyordum süt sağıyordum bir yandan da. Onda çok vicdan azabı yaşadım keşke bebekken daha çok yanında kalsaydım ilgilenseydim ben baksaydım diye. O yüzden şimdi tedirgin oluyorum bi gelip gidiyor. Bazen bezi çıkarana kadar çalışma diyorum ama o kadar bunalıyorum ki yıllarca aktif çalıştığım için evde duramıyorum esip esip geliyor işte aklıma
Canim isal devam ediyor mu enfeksiyon varsa antibiyotiksiz nasil olacak enfeksiyon olmasa ates yukselmez. Cok gecmis olsun uzuldum. Bu nasil bir hastalik baya surdu yigenim de halen hastanede doktor 1 hafta bile olmadi tedavi 1 haftaya anca duzelir demis. Ekin icin baska doktora da mi sorsan. Yigenimde.yogun karin agrisi var Ekin in de kimbilir belki oyledir canimKötü bir gece ve kötü bir gün geçirdik. Ekin daha yeni uyudu dün öğlen uyumuştu en son. Toplasan 3 saat uyumamistir o zamandan beri. Sürekli huzursuz, ağlamaklı bir haldeydi ne yaptıysak uyutamadik. Gece ateşi 38 e çıktı calpolle düşürdük ama etkisi geçince tekrar yükseldi. Doktor ile görüştüm yapılabilecek tek şey serum verilebilir ama mama su alimi iyi olduğu için çokta bir şey farketmez dedi. İlaç tedavisi vermiyorlar. Antibiyotikte vermiyor bu tarz durumlarda iyileşmesini geciktiriyormus antibiyotik. Saat 16.00 gibi ateş 38.8 olunca hemen fitil koyduk. Klimali odada çıplak tutuyoruz. Fitil hemen etki etti sakinledi. Şuan ateşi 37.2 ye düştü az önce kustu rahatladi ve uykuya daldı. Allah kimseye hastalık vermesin ilk ciddi hastalığımızı biraz zor geçiriyoruz ama önemli olan soğukkanlı olmakmiş annemler çok panik davranıyor herkesi sakinleştiren yine ben oldum bu da beni ekstra yordu. Geçmiş olsun diyenler için şimdiden teşekkürler
En zoruda bebegin hastayken aileyle ugrasmak ben anlamiyorum buyuklerin sakin kalip bize destek olmalari gerekirken bizden daha panik oluyorlar. Bi an once iyilesir insallah .Kötü bir gece ve kötü bir gün geçirdik. Ekin daha yeni uyudu dün öğlen uyumuştu en son. Toplasan 3 saat uyumamistir o zamandan beri. Sürekli huzursuz, ağlamaklı bir haldeydi ne yaptıysak uyutamadik. Gece ateşi 38 e çıktı calpolle düşürdük ama etkisi geçince tekrar yükseldi. Doktor ile görüştüm yapılabilecek tek şey serum verilebilir ama mama su alimi iyi olduğu için çokta bir şey farketmez dedi. İlaç tedavisi vermiyorlar. Antibiyotikte vermiyor bu tarz durumlarda iyileşmesini geciktiriyormus antibiyotik. Saat 16.00 gibi ateş 38.8 olunca hemen fitil koyduk. Klimali odada çıplak tutuyoruz. Fitil hemen etki etti sakinledi. Şuan ateşi 37.2 ye düştü az önce kustu rahatladi ve uykuya daldı. Allah kimseye hastalık vermesin ilk ciddi hastalığımızı biraz zor geçiriyoruz ama önemli olan soğukkanlı olmakmiş annemler çok panik davranıyor herkesi sakinleştiren yine ben oldum bu da beni ekstra yordu. Geçmiş olsun diyenler için şimdiden teşekkürler
Sorduk canım sorduk tüm dr lar aynı şeyi söylüyorm yeğenin 3 yaş olduğu için ilaç tedavisi alabiliyor ama 1 yaş alti bebeklerin organlari bu ağır tedaviyi kaldırmıyor o yüzden dr vücut savaşacak bol su yoğurt kefir verin diyorlar. İshal devam ama sıklığı azaldi bol bol yoğurt verdim allahtan seviyor da yiyor. Son konuştuğum dr da ilaçlı da ilaçsız da 1 haftayı bulur dedi. Bebek olmak çok zor cidden Allah yardımcıları olsun.Canim isal devam ediyor mu enfeksiyon varsa antibiyotiksiz nasil olacak enfeksiyon olmasa ates yukselmez. Cok gecmis olsun uzuldum. Bu nasil bir hastalik baya surdu yigenim de halen hastanede doktor 1 hafta bile olmadi tedavi 1 haftaya anca duzelir demis. Ekin icin baska doktora da mi sorsan. Yigenimde.yogun karin agrisi var Ekin in de kimbilir belki oyledir canim
Babam çok panik. Çocuk kusarken boğulacak sanıp heyecanlı yüksek sesle hareket ediyorlar ben de ona kızıyorum sakin olunsa çocuk korkmayacak söyleye söyleye öğrendiler neyse kiEn zoruda bebegin hastayken aileyle ugrasmak ben anlamiyorum buyuklerin sakin kalip bize destek olmalari gerekirken bizden daha panik oluyorlar. Bi an once iyilesir insallah .
Geçmiş olsun canım ya, küçücük çocuk neler yaşıyor. Keske bir şey olsa ve çocuklar hiç hasta olmasa. Benim oğlumda dün menenjit ve rota oldu, çok ateşi var sürekli ııı diye sayikliyo çocuk. İlk dozda böyle olmamıştı, bacağına da değdirmiyoKötü bir gece ve kötü bir gün geçirdik. Ekin daha yeni uyudu dün öğlen uyumuştu en son. Toplasan 3 saat uyumamistir o zamandan beri. Sürekli huzursuz, ağlamaklı bir haldeydi ne yaptıysak uyutamadik. Gece ateşi 38 e çıktı calpolle düşürdük ama etkisi geçince tekrar yükseldi. Doktor ile görüştüm yapılabilecek tek şey serum verilebilir ama mama su alimi iyi olduğu için çokta bir şey farketmez dedi. İlaç tedavisi vermiyorlar. Antibiyotikte vermiyor bu tarz durumlarda iyileşmesini geciktiriyormus antibiyotik. Saat 16.00 gibi ateş 38.8 olunca hemen fitil koyduk. Klimali odada çıplak tutuyoruz. Fitil hemen etki etti sakinledi. Şuan ateşi 37.2 ye düştü az önce kustu rahatladi ve uykuya daldı. Allah kimseye hastalık vermesin ilk ciddi hastalığımızı biraz zor geçiriyoruz ama önemli olan soğukkanlı olmakmiş annemler çok panik davranıyor herkesi sakinleştiren yine ben oldum bu da beni ekstra yordu. Geçmiş olsun diyenler için şimdiden teşekkürler
Duzeldi masallah canim, 5 cc ancak iciyor ama cok fark etti masallah. Sayida sikinti yoktu, renkte vardi. Cok sukur iyi o da. Senin de her sey yolunda insallahpcfl sizin cis rengi duzeldi mi ve dolu cis sayisi nasil?
Çok sevindim bu mesajı okuduğuma, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın. Olumsuz düşünmeSelamlar kızlar, başlığı takip etmiyorum, umarım hepinizin bebekleri turp gibi sağlıklı ve çok mutludurlar.
Ben geçen sene hamile olduğumu test yapıp 1 Ağustos’ta öğrenmiştim, bu yıl da yine ilk pozitif testim 1 Ağustos’ta. Tarihin denk gelmesi de tamamen tesadüf, ertesi gün fark ettim. Güzel kızımın hediyesi mi diyeyim bilmiyorum.
Tabii ki duygularım çok karmaşık, hem mutluyum hem çok korkuyorum. En huzur bulduğum yer güzel bebeğimin mezarı, oraya çiçekler ekip, onlara bakıyorum. Hem karnımdaki bebeğe de üzülüyorum, sürekli ağlayan mutsuz bir annesi olacak diye, ablasını öyle çok sevdim seviyorum ki küçüğe yer kalmayacak diye korkuyorum.
Kızım geldiği gün gelmeseydi de ben tümörü yüzünden sezaryen olsaydım, şimdi hamilelik ya düşünemeyecektim ya tehlikeli olacaktı. Onun sayesinde oldu diyorum.
Daha çok erken, 4+1deyim ki yumurtlama biraz geç oldu, birkaç gün daha da erken muhtemelen. Kızımı 5 Nisan’da bekliyorduk ama ben içime doğmuş gibi Mart grubuna katılmıştım. Şimdiki bebeğimi de 11 Nisan’da bekliyoruz. Erken kayıp riski yüksek biliyorum.
Hem herkeslerden önce iyi haber vermeye hem de iyi dileklerinizi dualarınızı istemeye geldim. Lütfen bana şans dileyin de sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım. Tekrar kayıp yaşamaktan çok korkuyorum.
Çok geçmiş olsun arkadaşım hemencik iyileşsin inşallah EkincikKötü bir gece ve kötü bir gün geçirdik. Ekin daha yeni uyudu dün öğlen uyumuştu en son. Toplasan 3 saat uyumamistir o zamandan beri. Sürekli huzursuz, ağlamaklı bir haldeydi ne yaptıysak uyutamadik. Gece ateşi 38 e çıktı calpolle düşürdük ama etkisi geçince tekrar yükseldi. Doktor ile görüştüm yapılabilecek tek şey serum verilebilir ama mama su alimi iyi olduğu için çokta bir şey farketmez dedi. İlaç tedavisi vermiyorlar. Antibiyotikte vermiyor bu tarz durumlarda iyileşmesini geciktiriyormus antibiyotik. Saat 16.00 gibi ateş 38.8 olunca hemen fitil koyduk. Klimali odada çıplak tutuyoruz. Fitil hemen etki etti sakinledi. Şuan ateşi 37.2 ye düştü az önce kustu rahatladi ve uykuya daldı. Allah kimseye hastalık vermesin ilk ciddi hastalığımızı biraz zor geçiriyoruz ama önemli olan soğukkanlı olmakmiş annemler çok panik davranıyor herkesi sakinleştiren yine ben oldum bu da beni ekstra yordu. Geçmiş olsun diyenler için şimdiden teşekkürler
Cok uzuldum. Cok gecmis olsunKötü bir gece ve kötü bir gün geçirdik. Ekin daha yeni uyudu dün öğlen uyumuştu en son. Toplasan 3 saat uyumamistir o zamandan beri. Sürekli huzursuz, ağlamaklı bir haldeydi ne yaptıysak uyutamadik. Gece ateşi 38 e çıktı calpolle düşürdük ama etkisi geçince tekrar yükseldi. Doktor ile görüştüm yapılabilecek tek şey serum verilebilir ama mama su alimi iyi olduğu için çokta bir şey farketmez dedi. İlaç tedavisi vermiyorlar. Antibiyotikte vermiyor bu tarz durumlarda iyileşmesini geciktiriyormus antibiyotik. Saat 16.00 gibi ateş 38.8 olunca hemen fitil koyduk. Klimali odada çıplak tutuyoruz. Fitil hemen etki etti sakinledi. Şuan ateşi 37.2 ye düştü az önce kustu rahatladi ve uykuya daldı. Allah kimseye hastalık vermesin ilk ciddi hastalığımızı biraz zor geçiriyoruz ama önemli olan soğukkanlı olmakmiş annemler çok panik davranıyor herkesi sakinleştiren yine ben oldum bu da beni ekstra yordu. Geçmiş olsun diyenler için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?