Yok ihmal etmem hiç canın teşekkür ederim inşallah kuruturuz sarı noktsyı. Yıllarca tekrarlanmayanlarda varmış şans banada güler inşallahÇok geçmiş olsun ihmal etmeyip gitmen iyi olmuş körlüğe kadar gidiyor bu sarı nokta Allah'tan ilacı var inşallah tekrar etmez
BabamKızlar bu arada dün akşam üzeri sanki güneşe bakmışım gibi sağ gözüm baktığım noktayı görmedi. Bende duş falan almıştım bişey vardır diye düşündüm. Sonrasında bugünde devam etti görmüyor değil görüyor ama net değil. Mesela sol gözümü kapatıp sağ gözümle okumak istediğim yere odaklanınca o kelimeydi dalgalı görüyorum. Bursa bölgenin en iyi doktorların birisi var bende kendisiyle çalıştım ona gittin muayene olmaya.tomografi çekildi.
Sarı nokta hastalığıymış. İlaç sipariş verdim kendim getirince uygun oluyor eczaneler 8 bine satıyorlar. Hastane üzerinden doktor sipariş vermiş gibi yaptım. Öyle 5000 tl ye geldi. Yarın ya da diğer gün elime ulaştığında ilaçta iğne yapılacak gözümün beyaz kısmına. Offf gerçekten bir bu eksikti. 10 sene kadar sürüyormuş tekrar etmesi 5 te olur dedi ama 2/3 dozları varmış. Olmaya yakın yine yapılıyormuş.
Genelde 50 yaş üstünde görülüyormuş.
Benim erken yaşta gözüktü. Bu da iyi bişey dedi.
Çevrenizde sarı nokta olan var mı ya da aileden.
İlerki yaşlarda tedavisi daha zor oluyormuş sen hemen farkedip geldin bu iyi dedi. Hemen yarın ya da perşembe müdahale olacağım bende canım. Güneşten dolayı olduğunu düşünüyorum ben o da çok erki ediyormuş ben hiç güneş gözlüğü kullanmam. Bundan sonra sürekli kullanmam gerekecek sanırım. İnşallah benimkisi de komple kuru. Benimkisi ne türlü bilmiyorum ama bir tanesi iğne ile de olmuyormuş. Senin iğneyle olur dedi 10 sene gider dedi. Çok güçlü bir ilaçmış. İnşallah 10 sene çıkmaz hiç çıkmaz ilerlemese sorun etmem ama ilerliyormuş tedavi olunmazsaBabamhem de yas ve kuru diye iki turlusu var. Kurusu Babam, bu pahali tedavilere cevap vermedi. Genede kendini idare ediyor, durdurdu ilac ve vitamin. Babami 55 yasinda fark ettik cok gec kalinmis. Birden ilerledi. Suan okuyamiyo yazamiyor
Aa sen yaparsın o elektriği aldım benEşim cok istiyor bana bir kiz da yaparsan her seyi bastan sona yeniden alirim kizima diyorOglumda kiz cocuk hayrani. Kendime guveniyorum bakabilirim de dunyanin hali pek hosuma gitmiyor Ama çesit çesit cocuklarim olsun isterim Bakalim zaman ne gosterecek asla yapmam demiyorum olabilir belki
Canım çok çok geçmiş olsun hiç de bilgim yok bu hastalıkla ilgili ama inşallah geçip giderİlerki yaşlarda tedavisi daha zor oluyormuş sen hemen farkedip geldin bu iyi dedi. Hemen yarın ya da perşembe müdahale olacağım bende canım. Güneşten dolayı olduğunu düşünüyorum ben o da çok erki ediyormuş ben hiç güneş gözlüğü kullanmam. Bundan sonra sürekli kullanmam gerekecek sanırım. İnşallah benimkisi de komple kuru. Benimkisi ne türlü bilmiyorum ama bir tanesi iğne ile de olmuyormuş. Senin iğneyle olur dedi 10 sene gider dedi. Çok güçlü bir ilaçmış. İnşallah 10 sene çıkmaz hiç çıkmaz ilerlemese sorun etmem ama ilerliyormuş tedavi olunmazsa
Maşallah Ankara premmmsesineBazı prensesler de beş aylık oldu şükürler olsunAnkara kütüklü prenses
Tatliş tatliş çok tatlişBazı prensesler de beş aylık oldu şükürler olsunAnkara kütüklü prenses
Amin inşallah canım. İnsan başına gelmeyince bilmiyor maalesef ben hastanede çalıştığım halde bilmezdim canım. Allah tedavisi olmayan hastalıklar vermesin kimseye inşallah. İnşallah bunu da iğneyle atlatırım tekrarlamaz inşallahCanım çok çok geçmiş olsun hiç de bilgim yok bu hastalıkla ilgili ama inşallah geçip gider
Sağ gözüm net görmese de sol gözüm Şahin gibi kesin senin o güzelliğini net görüyorum fıstığım benim maşallah sana nice nice 5 lerin olsun sağlıkla inşallah güzel kuzum benimBazı prensesler de beş aylık oldu şükürler olsunAnkara kütüklü prenses
Senin ilk demi 3. mu istiyorsunÇok geçmiş olsun umarım tekrarlamaz ilaçlarla geçer
Ben de istiyorum ben deeDaha buna bakamadan hem de
Gecmis olsun canimİlerki yaşlarda tedavisi daha zor oluyormuş sen hemen farkedip geldin bu iyi dedi. Hemen yarın ya da perşembe müdahale olacağım bende canım. Güneşten dolayı olduğunu düşünüyorum ben o da çok erki ediyormuş ben hiç güneş gözlüğü kullanmam. Bundan sonra sürekli kullanmam gerekecek sanırım. İnşallah benimkisi de komple kuru. Benimkisi ne türlü bilmiyorum ama bir tanesi iğne ile de olmuyormuş. Senin iğneyle olur dedi 10 sene gider dedi. Çok güçlü bir ilaçmış. İnşallah 10 sene çıkmaz hiç çıkmaz ilerlemese sorun etmem ama ilerliyormuş tedavi olunmazsa
Yaa yerim bunun ustunu basini her yeriniBazı prensesler de beş aylık oldu şükürler olsunAnkara kütüklü prenses
Kız olcak onun yüzük falında kız çıktıAa sen yaparsın o elektriği aldım beninşallah da hayırlısıyla kız olur ama ya erkek olursa
Anneme cekti isem kiz olurAa sen yaparsın o elektriği aldım beninşallah da hayırlısıyla kız olur ama ya erkek olursa
Sen çoook tatlı bir kelebeksinnnn maşallahhhBazı prensesler de beş aylık oldu şükürler olsunAnkara kütüklü prenses
Dün bi filmden sahne izledim koptum ya kadına diyor ki son zamanlarda çok streslisin bi bebek yapalım öneriye bak kadını iyice delirtcekSenin ilk demi 3. mu istiyorsunOnemli olan bakamiyorken istemek
Aha haa sacmalikDün bi filmden sahne izledim koptum ya kadına diyor ki son zamanlarda çok streslisin bi bebek yapalım öneriye bak kadını iyice delirtcek
Maşallah şifa olsun kuzuma. Ben de tadımlık veririm bu aralar iştahı açıldı biraz ama o yüzden karıştırmak istemiyorum çok fazla bu arasa doktor bana püre ver çocuk pütürlü olduğu zaman da reddeder bu aylarında dedi 8.aydan sonra pütürlüye geç dedi. Bende çatalla eziyorum pütürlü oluyor bu sefer de midesi bulanıyor. Herkes çocuk püreye alışır pütürlü yemez ilerde blenderdan geçince vitamin ölür falan diyorlar dedimo da bana sen herkesin dediğine bakarsan bu çocuğa hiç bişey yedirmezsin millete kalsa herşey zararlı. Ben kaç senelik doktorum blenderdan geçip yiyen çocukların bağışıklığının düştüğünü görmedim gayet iyi alıyor vitaminini. Püreye alıştıklarını da görmedim dedi. Sen bide sağlıklıçısın başkaları ne yapsın boşver ki şeyi umursama dedi. Gerekirse biberonla vereceksin çorbasını dedi. Bende yaptığım çorbaları hep blenderdan geçiriyorum o zamandan beri yiyor çocuk hepsini bitiriyor demekki iştahla alakası yoktı pütürlü diye yemiyordu. Bu da burda kalsın çocuk yemiyorsa püre şeklinde deneyin ezmek yerine kızlar
Doğan büyüyormuş cidden kuzuMaşallah Ankara premmmsesineYolu yarıladı sayılır ne çabuk geçiyor zaman…
Teşekkür ederiz teyzoşuTatliş tatliş çok tatliş
Amiiin hepimizin bebeği inşallah canımmmSağ gözüm net görmese de sol gözüm Şahin gibi kesin senin o güzelliğini net görüyorum fıstığım benim maşallah sana nice nice 5 lerin olsun sağlıkla inşallah güzel kuzum benim
Yemek serbestYaa yerim bunun ustunu basini her yerini
Bilimsellik desen varKız olcak onun yüzük falında kız çıktı
Kız üç erkekle uğraşmak daha sıkıntı bi de kocan var dörtAnneme cekti isem kiz olurOnun da ilk iki erkek sonra kiz. Ama 3 erkek riski var iste 3 gelinle ugrasamam ya simdiden kaynanalik
Teşekkür ederiz bebiiiişSen çoook tatlı bir kelebeksinnnn maşallahhh
Bardak ilk 4 gun koydum ben, beze değince yarası aciyordu. İlk gün ağladı ama ertesi gün gayet iyiydiTeşekkürler kizlar yapılırken sagdigim sütü verdim işlem de kolay geçti. Eve geldik 1 saate yakın çok ağladı ağrı kesici verdim uykusuzluk da vurmuştu tabi şimdi uyuttum.
İşlem bitti Dr tam gidicek çiş yaptı
Sizde de ağrı olmuş muydu ilk gün yoksa sadece ilk idrarda mi ağrı oldu. Bez degiyo diye bardak koydum Dr koymamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?