2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun ihmal etmeyip gitmen iyi olmuş körlüğe kadar gidiyor bu sarı nokta Allah'tan ilacı var inşallah tekrar etmez
Yok ihmal etmem hiç canın teşekkür ederim inşallah kuruturuz sarı noktsyı. Yıllarca tekrarlanmayanlarda varmış şans banada güler inşallah

Babam hem de yas ve kuru diye iki turlusu var. Kurusu Babam, bu pahali tedavilere cevap vermedi. Genede kendini idare ediyor, durdurdu ilac ve vitamin. Babami 55 yasinda fark ettik cok gec kalinmis. Birden ilerledi. Suan okuyamiyo yazamiyor

Babam hem de yas ve kuru diye iki turlusu var. Kurusu Babam, bu pahali tedavilere cevap vermedi. Genede kendini idare ediyor, durdurdu ilac ve vitamin. Babami 55 yasinda fark ettik cok gec kalinmis. Birden ilerledi. Suan okuyamiyo yazamiyor
İlerki yaşlarda tedavisi daha zor oluyormuş sen hemen farkedip geldin bu iyi dedi. Hemen yarın ya da perşembe müdahale olacağım bende canım. Güneşten dolayı olduğunu düşünüyorum ben o da çok erki ediyormuş ben hiç güneş gözlüğü kullanmam. Bundan sonra sürekli kullanmam gerekecek sanırım. İnşallah benimkisi de komple kuru. Benimkisi ne türlü bilmiyorum ama bir tanesi iğne ile de olmuyormuş. Senin iğneyle olur dedi 10 sene gider dedi. Çok güçlü bir ilaçmış. İnşallah 10 sene çıkmaz hiç çıkmaz ilerlemese sorun etmem ama ilerliyormuş tedavi olunmazsa

Aa sen yaparsın o elektriği aldım ben inşallah da hayırlısıyla kız olur ama ya erkek olursa

Canım çok çok geçmiş olsun hiç de bilgim yok bu hastalıkla ilgili ama inşallah geçip gider

Canım çok çok geçmiş olsun hiç de bilgim yok bu hastalıkla ilgili ama inşallah geçip gider
Amin inşallah canım. İnsan başına gelmeyince bilmiyor maalesef ben hastanede çalıştığım halde bilmezdim canım. Allah tedavisi olmayan hastalıklar vermesin kimseye inşallah. İnşallah bunu da iğneyle atlatırım tekrarlamaz inşallah

Gecmis olsun canim bazen tekrar bile etmiyor. Babamin tanisini gec koydular. O zaman cok bilinmiyordu. Turkiyede ilaci yoktu dusun. Biz Amerikadan getirttik. Servet harcadik ama nafile... Allah saglik versin gerisi olur gider...

Şu pütürlü yedirin aman alışır vs olayından etkilenip bende havucu haşladıktan sonra çatalla ezdim. Minik minik taneler kalmıştı ama elimle baktığımda yumuşaktı yani. Yedirken öğürmedi ama bir kaç saat sonra komple kustu hiç sindirmemiş yavrum.
Bende püre şeklinde vermeye başladım iki gündür gayet güzel yiyor bir daha da kusmadı.

Zaten sürekli süt içen bebeğe pütürlü nasıl verilir ki bir daha hiç öyle kasmayacağım. Bize de dümdüz muhallebiyi vermişler, blw falan hak getire ne oldu kendi kendimize yemeyi mi öğrenemedik yada pütürlü yeyince kustuk mu hayır.

Maşallah Ankara premmmsesine Yolu yarıladı sayılır ne çabuk geçiyor zaman…
Doğan büyüyormuş cidden kuzu
Tatliş tatliş çok tatliş
Teşekkür ederiz teyzoşu
Sağ gözüm net görmese de sol gözüm Şahin gibi kesin senin o güzelliğini net görüyorum fıstığım benim maşallah sana nice nice 5 lerin olsun sağlıkla inşallah güzel kuzum benim
Amiiin hepimizin bebeği inşallah canımmm
Yaa yerim bunun ustunu basini her yerini
Yemek serbest
Kız olcak onun yüzük falında kız çıktı
Bilimsellik desen var bak bizim erkek çıktı çıkalı tek çocuk da iyi ya aslında diyorum ben işin şakası tabi sağlıklı hayırlı evlat olsun hepsi
Anneme cekti isem kiz olurOnun da ilk iki erkek sonra kiz. Ama 3 erkek riski var iste3 gelinle ugrasamam yasimdiden kaynanalik
Kız üç erkekle uğraşmak daha sıkıntı bi de kocan var dört
Sen çoook tatlı bir kelebeksinnnn maşallahhh
Teşekkür ederiz bebiiiiş

Bardak ilk 4 gun koydum ben, beze değince yarası aciyordu. İlk gün ağladı ama ertesi gün gayet iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…