2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben meme+mama veriyorum hatta daha çok mama veriyorum diyebilirim. Evet Kilo alımı yavaşladı canım.

Evet, acikcasi bana da oyle geliyor... Persentili iyi de, kiloyu onemseme sebebim ilk yaslarinda hasta oldular mi istahta olmazsa kilosundan gidiyor. Bence kilolu olmasi bu aylar icin bu yonuyle arti
Bu hastalikta onu çok iyi anladim Ekin 8500 dü 8300 olmuş mesela iştahı yerinde olmasına rağmen. Demek yemese 1 kiloya yakin gidecekti. Neyse sağlık olsun da kilo alınır verilir ama tabi vücut direnci için de önemli zayıf düşmemeleri

Yaa benim ki de.emiyor ama cok cabuk acikiyor ben de kendini tam doyurmadigini dusunmustum ya da sut mu.azaldi falan diye

Bebeklerde kilo.onemli ya hasta.olduklarinda iyice eriyorlar. Yigit de 3. ayini isalden sebep az aldi o donem de cok guzel emmesine rahmen. Senin şuan isal devam ediyor mu kesildi mi

Sorma ya hiç bi tane de oğlum olsun hevesi yok bende gerçi ikinci hevesi de yok şuan Ekintosum bana yetiyor sanki ondan başka bebek sevemezmisim gibi geliyor
Bana da öyle geliyordu. Ama gel gör ki bildiğin deli oluyorum 2 numaram için, nedense çok farklı geliyor bana

Kizlar az once Yigit agliyor huzursuz karni da tok yeni doyurmustum. Sonr dedim belki susamistir bardaga bir saldirisi vardi.luk luk nasil su icti cocuk susuyor ya uzuldum icti rahatladi. Siz hangi araliklarla veriyorsunuz?

Bebeklerde kilo.onemli ya hasta.olduklarinda iyice eriyorlar. Yigit de 3. ayini isalden sebep az aldi o donem de cok guzel emmesine rahmen. Senin şuan isal devam ediyor mu kesildi mi
İshal sıklığı azaldi canim ama hala ishalimsi yapiyor

İshal sıklığı azaldi canim ama hala ishalimsi yapiyor
Benim ki de oyle olmustu canim yani gunduz en fazla 4 yapmisti gece de 3 ama 2.5 hafta o isalimsilil devam etti biz de mukusta vardi ya o neydi anlamadim ondan direk sut alerjisi demislerdi baya canim sikilmisti.

Kizlar az once Yigit agliyor huzursuz karni da tok yeni doyurmustum. Sonr dedim belki susamistir bardaga bir saldirisi vardi.luk luk nasil su icti cocuk susuyor ya uzuldum icti rahatladi. Siz hangi araliklarla veriyorsunuz?
2-3 saatte bir teklif ediyorum canim istediği kadar içmesine izin veriyorum ama açken teklif etmiyorum ki midesi suyla dolup mama yememezlik yapmasın diye

Benim ki de oyle olmustu canim yani gunduz en fazla 4 yapmisti gece de 3 ama 2.5 hafta o isalimsilil devam etti biz de mukusta vardi ya o neydi anlamadim ondan direk sut alerjisi demislerdi baya canim sikilmisti.
İshal neyse de kusma çok fena burnundan bile çıkıyor bugün hiç kusmadi kusmasin diye dua ediyorum

Çok geçmiş olsun kuzum, ilacın sana şifa olsun inşallah. Benim de bir tanıdığım var ama o 50 yaş üzeri. Sen vaktinde müdahale ediyorsun çok şükür

Bana da öyle geliyordu. Ama gel gör ki bildiğin deli oluyorum 2 numaram için, nedense çok farklı geliyor bana

Yaa sen bizi bir görsen! Hiç çocuğumuz yokmuş da ilk ke anne baba olmuş gibiyiz büyükler bazen kıskanıyor; onlara diyorum ben sizi de aynı Meryem gibi seviyordum. Gerçekten de öyleydi.. bu şekilde olmasa tekrar nasıl o acıları yaşar insan..

Evet canim dediklerin mantikli. Seninki de mi azaldi?

Evet, o yuzden onemli

Çok geçmiş olsun kuzum, ilacın sana şifa olsun inşallah. Benim de bir tanıdığım var ama o 50 yaş üzeri. Sen vaktinde müdahale ediyorsun çok şükür
Amin inşallah çok saol canım.
Evet canım genelde yaşlı hastalığı diyorlar zaten 50 yaş üzerinde gözüküyormuş %80 bana erken vurdu biraz. İnşalah tez zamanda kurur bende sağlığıma kavuşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…