Bana da öyle geliyor yani sanki yaparsam sırf alin için yapıcam gibi ama muhtemelen en az birinciler kadar severizSorma ya hiç bi tane de oğlum olsun hevesi yok bende gerçi ikinci hevesi de yok şuanEkintosum bana yetiyor sanki ondan başka bebek sevemezmisim gibi geliyor
Ben meme+mama veriyorum hatta daha çok mama veriyorum diyebilirim. Evet Kilo alımı yavaşladı canım.Canim benim.oglumda ilk ay 1350 gr almisti sonra cok dustu alimi. Bugunlerde şunu fark ettim emerken kendini tam doyurmadiğini ben de daha sonra dun attigim siringa ile iciriyorum cunku erken acikiyor memede durma sureleri de azaldi. Tabi buyudukce kilo alimlari azaliyor ya anne sutunun eski kalitesi kalmiyor ya da iste buyume hizla yavasliyor. Mama verenlere soralim eski.kilolarini mi aliyorlar yoksa alimlari yavasladi mi?
Bu hastalikta onu çok iyi anladim Ekin 8500 dü 8300 olmuş mesela iştahı yerinde olmasına rağmen. Demek yemese 1 kiloya yakin gidecekti. Neyse sağlık olsun da kilo alınır verilirEvet, acikcasi bana da oyle geliyor... Persentili iyi de, kiloyu onemseme sebebim ilk yaslarinda hasta oldular mi istahta olmazsa kilosundan gidiyor. Bence kilolu olmasi bu aylar icin bu yonuyle arti
Neden daha cok mama canim doktorun mu oyle onerdiBen meme+mama veriyorum hatta daha çok mama veriyorum diyebilirim. Evet Kilo alımı yavaşladı canım.
Yaa benim ki de.emiyor ama cok cabuk acikiyor ben de kendini tam doyurmadigini dusunmustum ya da sut mu.azaldi falan diyeMama veriyor musun? Canim benimki masallah cok saglam emiyor. Ona ragmen almiyor. 5 ayini doldursun ek gidaya baslicam. Bence doymak icin yetmiyor anne sutu. Doktorlar 4-5 saat aralikli emzirmek yeter diyor. Ben 1.5-2 saat ara Ile veriyorum, ac kalmis gibi nasil saldiriyor. Belli yani ac. Gece de cok siklasti. Zor oluyor yani... Oglum icin de benim icin de ...
Bebeklerde kilo.onemli ya hasta.olduklarinda iyice eriyorlar. Yigit de 3. ayini isalden sebep az aldi o donem de cok guzel emmesine rahmen. Senin şuan isal devam ediyor mu kesildi miBu hastalikta onu çok iyi anladim Ekin 8500 dü 8300 olmuş mesela iştahı yerinde olmasına rağmen. Demek yemese 1 kiloya yakin gidecekti. Neyse sağlık olsun da kilo alınır verilirama tabi vücut direnci için de önemli zayıf düşmemeleri
Bana da öyle geliyordu. Ama gel gör ki bildiğin deli oluyorum 2 numaram için, nedense çok farklı geliyor banaSorma ya hiç bi tane de oğlum olsun hevesi yok bende gerçi ikinci hevesi de yok şuanEkintosum bana yetiyor sanki ondan başka bebek sevemezmisim gibi geliyor
İshal sıklığı azaldi canim ama hala ishalimsi yapiyorBebeklerde kilo.onemli ya hasta.olduklarinda iyice eriyorlar. Yigit de 3. ayini isalden sebep az aldi o donem de cok guzel emmesine rahmen. Senin şuan isal devam ediyor mu kesildi mi
Benim ki de oyle olmustu canim yani gunduz en fazla 4 yapmisti gece de 3 ama 2.5 hafta o isalimsilil devam etti biz de mukusta vardi ya o neydi anlamadim ondan direk sut alerjisi demislerdi baya canim sikilmisti.İshal sıklığı azaldi canim ama hala ishalimsi yapiyor
2-3 saatte bir teklif ediyorum canim istediği kadar içmesine izin veriyorum ama açken teklif etmiyorum ki midesi suyla dolup mama yememezlik yapmasın diyeKizlar az once Yigit agliyor huzursuz karni da tok yeni doyurmustum. Sonr dedim belki susamistir bardaga bir saldirisi vardi.luk luk nasil su icti cocuk susuyor ya uzuldum icti rahatladi. Siz hangi araliklarla veriyorsunuz?
İshal neyse de kusma çok fena burnundan bile çıkıyor bugün hiç kusmadi kusmasin diye dua ediyorumBenim ki de oyle olmustu canim yani gunduz en fazla 4 yapmisti gece de 3 ama 2.5 hafta o isalimsilil devam etti biz de mukusta vardi ya o neydi anlamadim ondan direk sut alerjisi demislerdi baya canim sikilmisti.
Kızlar bu arada dün akşam üzeri sanki güneşe bakmışım gibi sağ gözüm baktığım noktayı görmedi. Bende duş falan almıştım bişey vardır diye düşündüm. Sonrasında bugünde devam etti görmüyor değil görüyor ama net değil. Mesela sol gözümü kapatıp sağ gözümle okumak istediğim yere odaklanınca o kelimeydi dalgalı görüyorum. Bursa bölgenin en iyi doktorların birisi var bende kendisiyle çalıştım ona gittin muayene olmaya.tomografi çekildi.
Sarı nokta hastalığıymış. İlaç sipariş verdim kendim getirince uygun oluyor eczaneler 8 bine satıyorlar. Hastane üzerinden doktor sipariş vermiş gibi yaptım. Öyle 5000 tl ye geldi. Yarın ya da diğer gün elime ulaştığında ilaçta iğne yapılacak gözümün beyaz kısmına. Offf gerçekten bir bu eksikti. 10 sene kadar sürüyormuş tekrar etmesi 5 te olur dedi ama 2/3 dozları varmış. Olmaya yakın yine yapılıyormuş.
Genelde 50 yaş üstünde görülüyormuş.
Benim erken yaşta gözüktü. Bu da iyi bişey dedi.
Çevrenizde sarı nokta olan var mı ya da aileden.
Bana da öyle geliyordu. Ama gel gör ki bildiğin deli oluyorum 2 numaram için, nedense çok farklı geliyor bana
Evet canim dediklerin mantikli. Seninki de mi azaldi?Canim benim.oglumda ilk ay 1350 gr almisti sonra cok dustu alimi. Bugunlerde şunu fark ettim emerken kendini tam doyurmadiğini ben de daha sonra dun attigim siringa ile iciriyorum cunku erken acikiyor memede durma sureleri de azaldi. Tabi buyudukce kilo alimlari azaliyor ya anne sutunun eski kalitesi kalmiyor ya da iste buyume hizla yavasliyor. Mama verenlere soralim eski.kilolarini mi aliyorlar yoksa alimlari yavasladi mi?
Kusmaz canim duzelmeye basladi zsten.insallahİshal neyse de kusma çok fena burnundan bile çıkıyor bugün hiç kusmadi kusmasin diye dua ediyorum
Tabi canim azaldi alimi. Hadi gecen ay isaldi de bakalim bu ay nasil acaba havalar sicak ondan da mi yedikleri yaramiyor.Evet canim dediklerin mantikli. Seninki de mi azaldi?
Evet, o yuzden onemliBu hastalikta onu çok iyi anladim Ekin 8500 dü 8300 olmuş mesela iştahı yerinde olmasına rağmen. Demek yemese 1 kiloya yakin gidecekti. Neyse sağlık olsun da kilo alınır verilirama tabi vücut direnci için de önemli zayıf düşmemeleri
Bence etkisi var terleyerek zaten yediklerinin yarısını kaybediyorlar çocuklar zaten sıvı besleniyor ne kadar tutacak ki sık acıkma sebepleri de bundan benceTabi canim azaldi alimi. Hadi gecen ay isaldi de bakalim bu ay nasil acaba havalar sicak ondan da mi yedikleri yaramiyor.
Amin inşallah çok saol canım.Çok geçmiş olsun kuzum, ilacın sana şifa olsun inşallah. Benim de bir tanıdığım var ama o 50 yaş üzeri. Sen vaktinde müdahale ediyorsun çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?