Ben blw yapamam , panik atak geçiririm yoksaŞu pütürlü yedirin aman alışır vs olayından etkilenip bende havucu haşladıktan sonra çatalla ezdim. Minik minik taneler kalmıştı ama elimle baktığımda yumuşaktı yani. Yedirken öğürmedi ama bir kaç saat sonra komple kustu hiç sindirmemiş yavrum.
Bende püre şeklinde vermeye başladım iki gündür gayet güzel yiyor bir daha da kusmadı.
Zaten sürekli süt içen bebeğe pütürlü nasıl verilir ki bir daha hiç öyle kasmayacağım. Bize de dümdüz muhallebiyi vermişler, blw falan hak getire ne oldu kendi kendimize yemeyi mi öğrenemedik yada pütürlü yeyince kustuk mu hayır.
Valla bana da korkunç geliyor bende yapamam sanırımBen blw yapamam , panik atak geçiririm yoksa
Zavalli kocanin bir seyiyle ugrasmiyorum ya ama 3 erkek cocukla ugrasmaya korkarimDoğan büyüyormuş cidden kuzu
Teşekkür ederiz teyzoşu
Amiiin hepimizin bebeği inşallah canımmm
Yemek serbest
Bilimsellik desen varbak bizim erkek çıktı çıkalı tek çocuk da iyi ya aslında diyorum ben işin şakası tabi sağlıklı hayırlı evlat olsun hepsi
Kız üç erkekle uğraşmak daha sıkıntı bi de kocan var dört
Teşekkür ederiz bebiiiiş
Nasılsa hiçbir zaman bakabiliyor olamayacağımSenin ilk demi 3. mu istiyorsunOnemli olan bakamiyorken istemek
Çok geçmiş olsun canımKızlar bu arada dün akşam üzeri sanki güneşe bakmışım gibi sağ gözüm baktığım noktayı görmedi. Bende duş falan almıştım bişey vardır diye düşündüm. Sonrasında bugünde devam etti görmüyor değil görüyor ama net değil. Mesela sol gözümü kapatıp sağ gözümle okumak istediğim yere odaklanınca o kelimeydi dalgalı görüyorum. Bursa bölgenin en iyi doktorların birisi var bende kendisiyle çalıştım ona gittin muayene olmaya.tomografi çekildi.
Sarı nokta hastalığıymış. İlaç sipariş verdim kendim getirince uygun oluyor eczaneler 8 bine satıyorlar. Hastane üzerinden doktor sipariş vermiş gibi yaptım. Öyle 5000 tl ye geldi. Yarın ya da diğer gün elime ulaştığında ilaçta iğne yapılacak gözümün beyaz kısmına. Offf gerçekten bir bu eksikti. 10 sene kadar sürüyormuş tekrar etmesi 5 te olur dedi ama 2/3 dozları varmış. Olmaya yakın yine yapılıyormuş.
Genelde 50 yaş üstünde görülüyormuş.
Benim erken yaşta gözüktü. Bu da iyi bişey dedi.
Çevrenizde sarı nokta olan var mı ya da aileden.
İnşallah bizde rahat ederiz idrarı yaparken agliyo halaBardak ilk 4 gun koydum ben, beze değince yarası aciyordu. İlk gün ağladı ama ertesi gün gayet iyiydi
Ilk idrarda agladi sonrasinda hic aglamadi benim oglum. Ama bebeklerde de aci esigi farkli olurmus. Haliyle kimisi aglarmis. Bir kac video baktim oyle yorumlamislar. Agri kesiciyi doktorun dedigi gibi vermeye devam edin diodu bu durumlarda... Insallah bir kac gune bi seyi kalmicakİnşallah bizde rahat ederiz idrarı yaparken agliyo hala
Bebekler büyüdükçe anne sütünün besin değeri yeterli gelmiyor bence o yüzden ek gıda önemli ek gıdaya geçince toparlar diye düşünüyorum ama 500 gr bile yeterli diyolar yani yine de kötü değil persentil icindeyse bi sorun olmazBu aylarda 600 gr almasi normalmis. Ama benimki o kadar alir mi emin degilim. Guzel emiyor ama kilo alimi yavasladi. Ilk iki ay 750 gr almasi normali imis ama masallah oglum 1er kilodan fazla almisti. Simdi normal degerde almiyor; acaba neden ki?
Sorma ya hiç bi tane de oğlum olsun hevesi yok bende gerçi ikinci hevesi de yok şuanBilimsellik desen varbak bizim erkek çıktı çıkalı tek çocuk da iyi ya aslında diyorum ben işin şakası tabi sağlıklı hayırlı evlat olsun hepsi
Ağrı kesici çok ağladı diye sadece bugün 4 saat arayla veriyorum yarına daha iyi olur inşallah . Benim oğlum çok nazlı ya tam aglak bı balıkIlk idrarda agladi sonrasinda hic aglamadi benim oglum. Ama bebeklerde de aci esigi farkli olurmus. Haliyle kimisi aglarmis. Bir kac video baktim oyle yorumlamislar. Agri kesiciyi doktorun dedigi gibi vermeye devam edin diodu bu durumlarda... Insallah bir kac gune bi seyi kalmicak
Benim oğlum da tek tük emiyo gündüzleri,gece yine 10 dk emiyo şimdi de gece uyanma sıklığı azaldı. Kontrolümüz haftaya bakalım 7 olduk mu. İlk aylar bizde 1 in üstünde kilo aldık sonra azaldı. Bebeklerin büyüyüp kendini toparlama dönemleri 1-3 aylarda bnce fazla kg alıp fazla uzuyolar büyüdükçe bu değerler düşüyoBu aylarda 600 gr almasi normalmis. Ama benimki o kadar alir mi emin degilim. Guzel emiyor ama kilo alimi yavasladi. Ilk iki ay 750 gr almasi normali imis ama masallah oglum 1er kilodan fazla almisti. Simdi normal degerde almiyor; acaba neden ki?
Evet erkenden farketmiştim inşallah bir daha tekrarlamaz teşekkür ederim canım. Burda da çok pahalı iğneleri ama olsun yeter ki düzelsin başak bişey istememGecmis olsun canimbazen tekrar bile etmiyor. Babamin tanisini gec koydular. O zaman cok bilinmiyordu. Turkiyede ilaci yoktu dusun. Biz Amerikadan getirttik. Servet harcadik ama nafile... Allah saglik versin gerisi olur gider...
Keyfi yerindeyse hic dert etme,doktoruna sorup probiyotik verebilirsin,emziriyorsan bol bol emzir.Ya minoşun kakası baya ağır kokuyor acaba bundan mı ama huzursuz değil keyfi yerinde
Ya minnosa bak,benim kiz da boyle,gelisimin bir parcasi,iyi bir sey yani
Aynen öyle canım çünkü ağzının sindiremediğini mide sindirmeye çalışıyor bu yüzden de mideleri bulanıyor çocukların. Benimkisi kaşığı ağzıma götür götürmez tükürüyordu. Doktor da 8. Aydan önce pütürlü verme dedi. Yeni jenerasyona ayak uydurmaya çalıştık bizdeŞu pütürlü yedirin aman alışır vs olayından etkilenip bende havucu haşladıktan sonra çatalla ezdim. Minik minik taneler kalmıştı ama elimle baktığımda yumuşaktı yani. Yedirken öğürmedi ama bir kaç saat sonra komple kustu hiç sindirmemiş yavrum.
Bende püre şeklinde vermeye başladım iki gündür gayet güzel yiyor bir daha da kusmadı.
Zaten sürekli süt içen bebeğe pütürlü nasıl verilir ki bir daha hiç öyle kasmayacağım. Bize de dümdüz muhallebiyi vermişler, blw falan hak getire ne oldu kendi kendimize yemeyi mi öğrenemedik yada pütürlü yeyince kustuk mu hayır.
Teşekkür ederim canımmmÇok geçmiş olsun canım
Canim benim.oglumda ilk ay 1350 gr almisti sonra cok dustu alimi. Bugunlerde şunu fark ettim emerken kendini tam doyurmadiğini ben de daha sonra dun attigim siringa ile iciriyorum cunku erken acikiyor memede durma sureleri de azaldi. Tabi buyudukce kilo alimlari azaliyor ya anne sutunun eski kalitesi kalmiyor ya da iste buyume hizla yavasliyor. Mama verenlere soralim eski.kilolarini mi aliyorlar yoksa alimlari yavasladi mi?Bu aylarda 600 gr almasi normalmis. Ama benimki o kadar alir mi emin degilim. Guzel emiyor ama kilo alimi yavasladi. Ilk iki ay 750 gr almasi normali imis ama masallah oglum 1er kilodan fazla almisti. Simdi normal degerde almiyor; acaba neden ki?
Bana da oyle gelirdi ama 2. ye de asik oldumSorma ya hiç bi tane de oğlum olsun hevesi yok bende gerçi ikinci hevesi de yok şuanEkintosum bana yetiyor sanki ondan başka bebek sevemezmisim gibi geliyor
Mama veriyor musun? Canim benimki masallah cok saglam emiyor. Ona ragmen almiyor. 5 ayini doldursun ek gidaya baslicam. Bence doymak icin yetmiyor anne sutu. Doktorlar 4-5 saat aralikli emzirmek yeter diyor. Ben 1.5-2 saat ara Ile veriyorum, ac kalmis gibi nasil saldiriyor. Belli yani ac. Gece de cok siklasti. Zor oluyor yani... Oglum icin de benim icin de ...Benim oğlum da tek tük emiyo gündüzleri,gece yine 10 dk emiyo şimdi de gece uyanma sıklığı azaldı. Kontrolümüz haftaya bakalım 7 olduk mu. İlk aylar bizde 1 in üstünde kilo aldık sonra azaldı. Bebeklerin büyüyüp kendini toparlama dönemleri 1-3 aylarda bnce fazla kg alıp fazla uzuyolar büyüdükçe bu değerler düşüyo
Evet, acikcasi bana da oyle geliyor... Persentili iyi de, kiloyu onemseme sebebim ilk yaslarinda hasta oldular mi istahta olmazsa kilosundan gidiyor. Bence kilolu olmasi bu aylar icin bu yonuyle artiBebekler büyüdükçe anne sütünün besin değeri yeterli gelmiyor bence o yüzden ek gıda önemli ek gıdaya geçince toparlar diye düşünüyorum ama 500 gr bile yeterli diyolar yani yine de kötü değil persentil icindeyse bi sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?