2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben blw yapamam , panik atak geçiririm yoksa

Zavalli kocanin bir seyiyle ugrasmiyorum ya ama 3 erkek cocukla ugrasmaya korkarim

Çok geçmiş olsun canım

İnşallah bizde rahat ederiz idrarı yaparken agliyo hala
Ilk idrarda agladi sonrasinda hic aglamadi benim oglum. Ama bebeklerde de aci esigi farkli olurmus. Haliyle kimisi aglarmis. Bir kac video baktim oyle yorumlamislar. Agri kesiciyi doktorun dedigi gibi vermeye devam edin diodu bu durumlarda... Insallah bir kac gune bi seyi kalmicak

Bu aylarda 600 gr almasi normalmis. Ama benimki o kadar alir mi emin degilim. Guzel emiyor ama kilo alimi yavasladi. Ilk iki ay 750 gr almasi normali imis ama masallah oglum 1er kilodan fazla almisti. Simdi normal degerde almiyor; acaba neden ki?

Bu aylarda 600 gr almasi normalmis. Ama benimki o kadar alir mi emin degilim. Guzel emiyor ama kilo alimi yavasladi. Ilk iki ay 750 gr almasi normali imis ama masallah oglum 1er kilodan fazla almisti. Simdi normal degerde almiyor; acaba neden ki?
Bebekler büyüdükçe anne sütünün besin değeri yeterli gelmiyor bence o yüzden ek gıda önemli ek gıdaya geçince toparlar diye düşünüyorum ama 500 gr bile yeterli diyolar yani yine de kötü değil persentil icindeyse bi sorun olmaz

Bilimsellik desen var bak bizim erkek çıktı çıkalı tek çocuk da iyi ya aslında diyorum ben işin şakası tabi sağlıklı hayırlı evlat olsun hepsi
Sorma ya hiç bi tane de oğlum olsun hevesi yok bende gerçi ikinci hevesi de yok şuan Ekintosum bana yetiyor sanki ondan başka bebek sevemezmisim gibi geliyor

Ağrı kesici çok ağladı diye sadece bugün 4 saat arayla veriyorum yarına daha iyi olur inşallah . Benim oğlum çok nazlı ya tam aglak bı balık babası bişey yok geçti vs diyince daha çok agliyo. Bı kaç kez dönerken kolu altında kaldı agliyo çıkar diye bende sen yapabilirsin biraz daha çabala falan diyip yüz ifademle destekledim çıkarttı kolu. Basit şeylerde şimdiden ağlamasına izin vermem lazım kendi başarması için yoksa bizsiz tek başına çok ezerler yavrumu.

Benim oğlum da tek tük emiyo gündüzleri,gece yine 10 dk emiyo şimdi de gece uyanma sıklığı azaldı. Kontrolümüz haftaya bakalım 7 olduk mu. İlk aylar bizde 1 in üstünde kilo aldık sonra azaldı. Bebeklerin büyüyüp kendini toparlama dönemleri 1-3 aylarda bnce fazla kg alıp fazla uzuyolar büyüdükçe bu değerler düşüyo

Gecmis olsun canim bazen tekrar bile etmiyor. Babamin tanisini gec koydular. O zaman cok bilinmiyordu. Turkiyede ilaci yoktu dusun. Biz Amerikadan getirttik. Servet harcadik ama nafile... Allah saglik versin gerisi olur gider...
Evet erkenden farketmiştim inşallah bir daha tekrarlamaz teşekkür ederim canım. Burda da çok pahalı iğneleri ama olsun yeter ki düzelsin başak bişey istemem

Aynen öyle canım çünkü ağzının sindiremediğini mide sindirmeye çalışıyor bu yüzden de mideleri bulanıyor çocukların. Benimkisi kaşığı ağzıma götür götürmez tükürüyordu. Doktor da 8. Aydan önce pütürlü verme dedi. Yeni jenerasyona ayak uydurmaya çalıştık bizde neyse püre yapıp verdiğim zamandan beri çorbasını bitiriyor hemde iştahla yiyor daha ağzından çıkartır çıkartmaz ikincisi işin ağzımaçık bekliyor . Maşallah inşallah böyle de devam eder. Büyük kızıma da vermiştim sonra kaşıkla pütürlü yemeye başladı. Bence herleye ayak durmak yerine birazda bebeğimize göre ayak uydurmak lazım. Burdan arkadaşlar çatalla eziyor yediriyor. Yiyen yiyor aka benimkisi yemedi. Sürekli bulandı midesi sonra istemedi. Kaşığı görünce inine bakıyordu ne var diye

Canim benim.oglumda ilk ay 1350 gr almisti sonra cok dustu alimi. Bugunlerde şunu fark ettim emerken kendini tam doyurmadiğini ben de daha sonra dun attigim siringa ile iciriyorum cunku erken acikiyor memede durma sureleri de azaldi. Tabi buyudukce kilo alimlari azaliyor ya anne sutunun eski kalitesi kalmiyor ya da iste buyume hizla yavasliyor. Mama verenlere soralim eski.kilolarini mi aliyorlar yoksa alimlari yavasladi mi?

Mama veriyor musun? Canim benimki masallah cok saglam emiyor. Ona ragmen almiyor. 5 ayini doldursun ek gidaya baslicam. Bence doymak icin yetmiyor anne sutu. Doktorlar 4-5 saat aralikli emzirmek yeter diyor. Ben 1.5-2 saat ara Ile veriyorum, ac kalmis gibi nasil saldiriyor. Belli yani ac. Gece de cok siklasti. Zor oluyor yani... Oglum icin de benim icin de ...

Evet, acikcasi bana da oyle geliyor... Persentili iyi de, kiloyu onemseme sebebim ilk yaslarinda hasta oldular mi istahta olmazsa kilosundan gidiyor. Bence kilolu olmasi bu aylar icin bu yonuyle arti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…