2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gelip gecici surecler canim evde bu guzel gunlerin tadini cikar zor zamanlar da yasiyoruz ama en guzel zamanlari yanibasimizdalaryine calisirsin biraz buyuduklerinde 1 yasina geldiler mi eski gezmeler basliyor.
Bir an önce başlasın eski gezmeler

Bende öyle düşünüyorum canım kendini böyle böyle motive etmeye çalışıyorum.

Vayyy 3. ye istekli biri dahaoglum bana diyor Yigit buyuyunce bana bir kardes daha yap bebekleri.cok seviyorum ama bu defa kiz olsunEn cok kizlari seviyormus
Valla şartlar sağlanırsa doğururum da benim şartlar sağlanmaz ikinci için bile eşime iki yıl ücretsiz izin alabilecek durumda olursak dogurcam dedim sen düşünüyor musun üçüncüyü

Kızlar bu arada dün akşam üzeri sanki güneşe bakmışım gibi sağ gözüm baktığım noktayı görmedi. Bende duş falan almıştım bişey vardır diye düşündüm. Sonrasında bugünde devam etti görmüyor değil görüyor ama net değil. Mesela sol gözümü kapatıp sağ gözümle okumak istediğim yere odaklanınca o kelimeydi dalgalı görüyorum. Bursa bölgenin en iyi doktorların birisi var bende kendisiyle çalıştım ona gittin muayene olmaya.tomografi çekildi.
Sarı nokta hastalığıymış. İlaç sipariş verdim kendim getirince uygun oluyor eczaneler 8 bine satıyorlar. Hastane üzerinden doktor sipariş vermiş gibi yaptım. Öyle 5000 tl ye geldi. Yarın ya da diğer gün elime ulaştığında ilaçta iğne yapılacak gözümün beyaz kısmına. Offf gerçekten bir bu eksikti. 10 sene kadar sürüyormuş tekrar etmesi 5 te olur dedi ama 2/3 dozları varmış. Olmaya yakın yine yapılıyormuş.
Genelde 50 yaş üstünde görülüyormuş.
Benim erken yaşta gözüktü. Bu da iyi bişey dedi.
Çevrenizde sarı nokta olan var mı ya da aileden.

Yani her zamanki oglum degildi uzerinde bir huzursuzluk vardi agri kesici veriyordum. gece bir sey olmamisti.sabaha kadar uyumustu.Karton bardak koyman cok iyi olmus 4.gune kadar kullandim ben.Gecmis olsun canim sen de atlatmis oldun
Sağol canım çok şükür ağlaması can acisi gibiydi ya aciyodu yada uykusu yine çok bastırdı işlem sırasında uyucakti ama dikkati dağıldı hep.
Bana da bardakla daha sağlam geldi ya diğer türlü bnim bile canım acıyo. Biz artık dönüp yüzüstü uyuyoruz bı kaç gündür o biraz zorlar gibi gece uykusunu bakalım nasıl olacak. Bu arada yüzüstü uyurken geri uykuya kendi daliyo gece uyanması azaldı artık inşallah öyle devam eder.

Valla şartlar sağlanırsa doğururum da benim şartlar sağlanmaz ikinci için bile eşime iki yıl ücretsiz izin alabilecek durumda olursak dogurcam dedim sen düşünüyor musun üçüncüyü
Eşim cok istiyor bana bir kiz da yaparsan her seyi bastan sona yeniden alirim kizima diyorOglumda kiz cocuk hayrani. Kendime guveniyorum bakabilirim de dunyanin hali pek hosuma gitmiyorAma çesit çesit cocuklarim olsun isterimBakalim zaman ne gosterecek asla yapmam demiyorum olabilir belki

Evet canim can acimasi gibiydi. Oglumun oyle cok aglamalari yok diye ben cok fark ettim can acimasi oldugunu canim. Senin kinin de uykudan degil bence agrimistir elimiz kesilese agriyor sonucta

Çok geçmiş olsun ihmal etmeyip gitmen iyi olmuş körlüğe kadar gidiyor bu sarı nokta Allah'tan ilacı var inşallah tekrar etmez

Çok geçmiş olsun umarım tekrarlamaz ilaçlarla geçer
Ben de istiyorum ben dee Daha buna bakamadan hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…