2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet gerçekten çok zor bir durum kızlar sizin için. 3 yaşında falan olsa kreşe gider. Bence anneler 3 yaşına kadar ücretli izin hakkı sağlanmalı,

Haha aynen ya ben hiç hazır değilim.
Bu arada hazır ek gıdalar var cam kavanozlarda organik katkısız yazıyor üzerlerinde acaba işk etapta onlar olmaz mı
Nefisyemektarifleri sitesinde bebekler icin kategori var orda cok guzel tarifler var canim ben cok begendim instagram cok karisik geliyor bana burda adim adim anlatiyorlar bi goz atarsin.

Biz 6. Ay ek gıdaya geçeceğiz doktoruma da görüştükten sonra burdan takip etmeyi düşünüyorum her ay ve hafta olarak menüler var ek gida konusunda bir fikir olabilir kafası karışık olanlar için de
Ben de ayni bu şekilde ilerledim canim sadece 3 gün kuralini uygulamadim ben pek ama siz uygulayin
Ben de daha gidemedim en son medifemaya gittiğimde muayene 60 tlydi şuan ne kadar acaba gitmem lazim artik 5 aylik oldu senin söyledigin doktora giderim belki
Ah canım 60 tl mi sağlıkçı indirimi ile 650 verdik muayeneye eşimin oraya geçme ihtimali var geçerse %50 indirim oluyor askeri personele de indirim var diye biliyorum. Necati yasli ve deneyimli bi dr insanı panik yaptırmıyor o yönden seviyorum. Serum gerekir mi dedim mesela ne serumu ben küçücük çocuğa serum takmam bu çocuğun serumluk işi olsa zaten yatış veririz dedi
En rahatı 10 yaş fark büyük kendi işini kendi görüyor şükür ben de sürekli ufaklıkla
Tüh beee 10 sene sonra 40 yaşında olcam

Kolayca geçsin gitsin insallahhh
Aa bir kurbanlik koyun dahakolaylikla gecer insallah canim
Kolayca atlatirsiniz insallah
Ağrısız sızısız olsun inşallah, şimdiden hayırlı olsun canım.

Oyyyy kıyamam güzelce bitsin geçsin inşallah

Teşekkürler kizlar yapılırken sagdigim sütü verdim işlem de kolay geçti. Eve geldik 1 saate yakın çok ağladı ağrı kesici verdim uykusuzluk da vurmuştu tabi şimdi uyuttum.
İşlem bitti Dr tam gidicek çiş yaptı

Sizde de ağrı olmuş muydu ilk gün yoksa sadece ilk idrarda mi ağrı oldu. Bez degiyo diye bardak koydum Dr koymamisti.

Ay şakaa. Ben de 3 sene önce orda ameliyat olmustum 7bin tlydi. Şuan düşününce ben bedavaya olmuşum

kizlar 2 ay önce bu mama sandalyesini babamin evine siparis etmistim daha yeni babamin evine geldim de kurdum, allahtan saglammis bu nasil ek gidaya baslayacak ya yüzüklerin efendisindeki cücelerin bebeği mi bu boyundan büyük yerim ben bunlari ne ara oturacak duruma geldiler de mama yicekler duygulaniyorum yok mu bir organik kabak hemen ek gidaya başliyim ben de

Eklentiler

• 20230808_141429.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 61
Haaa ben ek gida icin anladim ya hajsheh diyorum ne mamasi ben lazim olunca icinden alip tekrar buzluga koyuyordum öyle uzun süre kullandim hiçbir sey olmadi
Bi an için aklımdan şüphe ettirdin bana b12 testi vermeye gidecektim koşarak topaklanma falan olmuyor di mi buzdolabı poşetinde mi sakladin

Bi an için aklımdan şüphe ettirdin bana b12 testi vermeye gidecektim koşarak topaklanma falan olmuyor di mi buzdolabı poşetinde mi sakladin
Ben mamanin kendi kutusunda saklıyordum. Lazim olan kadar alip toz mama kabi oluyor ya ona koyup oda isisina gelince kullaniyordum, gerisi buzlukta duruyordu. Şunlara koyuyordum görsel buldum , gerisi de mama kabiyla buzlukta kalıyordu. Topaklanma falan hiç olmadı. Aptamille sma mamasinda öyle yaptim

Eklentiler

• 14812-baby-jem-toz-mama-kabi-pembe-1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 58
Ay iyi bari ben de koyayim çöpe gitmesin

Yani her zamanki oglum degildi uzerinde bir huzursuzluk vardi agri kesici veriyordum. gece bir sey olmamisti.sabaha kadar uyumustu.Karton bardak koyman cok iyi olmus 4.gune kadar kullandim ben.Gecmis olsun canim sen de atlatmis oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…