Yaa neden kalmadilar ki sezeryanli olunca 1 hafta da anca toparlaniliyorBenim 1 haftada kalmadılar2 çocukla
Bebekler için ilk etap özeniyoruz canım, sonra kendimiz ne yersek onu veririz zaten
Ben onları genelde dışarı çıkarken veriyordum
Tuzsuz oluyor geneliCnm bizim tarhanalardan bir farkı yok değil mi biz de komşudan alıyoruz onu veririm diyordum, bebeğe verilenin içinde olmaması gereken bir şey var mı acaba?
Annem, kendi çalışıyordu o da bebek bakıyor. Kaynana da arka sokakta ama 5 aydır kaç kere geldi yanına desen 1 elin parmağını geçmezYaa neden kalmadilar ki sezeryanli olunca 1 hafta da anca toparlaniliyor
Evet gerçekten çok zor bir durum kızlar sizin için. 3 yaşında falan olsa kreşe gider. Bence anneler 3 yaşına kadar ücretli izin hakkı sağlanmalı,Kızlar bakıcı konuşmuşsunuz bu konu beni çok tedirgin ediyor alini sadece babasına bırakabiliyorum başka kimsede içim rahat etmiyor nasil bırakıp gidicem işime konsantre olucam bilmiyorum keşke kreşe kadar kendim ilgilenebilsem ama şu durumda sadece bir yaşına kadar yanında olabilicem sonrasını düşünmek bile kalbimin sıkışmasına sebep oluyor. Allah hepimizin çocuklarını iyi,merhametli insanlarla karşılaştırsın
En rahatı 10 yaş farkBuradan anladığım kadariyla 3 yaş bitmeden 2. Yi yapmıyoruz4 yaş sanırım en mantıklı karar
Nefisyemektarifleri sitesinde bebekler icin kategori var orda cok guzel tarifler var canim ben cok begendim instagram cok karisik geliyor bana burda adim adim anlatiyorlar bi goz atarsin.Haha aynen ya ben hiç hazır değilim.
Bu arada hazır ek gıdalar var cam kavanozlarda organik katkısız yazıyor üzerlerinde acaba işk etapta onlar olmaz mı
Ben de ayni bu şekilde ilerledim canim sadece 3 gün kuralini uygulamadim ben pek ama siz uygulayinBiz 6. Ay ek gıdaya geçeceğiz doktoruma da görüştükten sonra burdan takip etmeyi düşünüyorum her ay ve hafta olarak menüler var ek gida konusunda bir fikir olabilir kafası karışık olanlar için de
Ah canım 60 tl mi sağlıkçı indirimi ile 650 verdik muayeneyeBen de daha gidemedim en son medifemaya gittiğimde muayene 60 tlydişuan ne kadar acaba gitmem lazim artik 5 aylik oldu senin söyledigin doktora giderim belki
Tüh beee 10 sene sonra 40 yaşında olcamEn rahatı 10 yaş farkbüyük kendi işini kendi görüyor şükür ben de sürekli ufaklıkla
Tamam canım teşekkür ederim.Nefisyemektarifleri sitesinde bebekler icin kategori var orda cok guzel tarifler var canim ben cok begendim instagram cok karisik geliyor bana burda adim adim anlatiyorlar bi goz atarsin.
Kolayca geçsin gitsin insallahhh
Aa bir kurbanlik koyun dahakolaylikla gecer insallah canim
Kolayca atlatirsiniz insallah
Ağrısız sızısız olsun inşallah, şimdiden hayırlı olsun canım.
Oyyyy kıyamam güzelce bitsin geçsin inşallah
Keskeee. Öyle bir şey olsa cidden üç tane falan doğururum benEvet gerçekten çok zor bir durum kızlar sizin için. 3 yaşında falan olsa kreşe gider. Bence anneler 3 yaşına kadar ücretli izin hakkı sağlanmalı,
Ay şakaa. Ben de 3 sene önce orda ameliyat olmustum 7bin tlydi. Şuan düşününce ben bedavaya olmuşumAh canım 60 tl mi sağlıkçı indirimi ile 650 verdik muayeneyeeşimin oraya geçme ihtimali var geçerse %50 indirim oluyor askeri personele de indirim var diye biliyorum. Necati yasli ve deneyimli bi dr insanı panik yaptırmıyor o yönden seviyorum. Serum gerekir mi dedim mesela ne serumu ben küçücük çocuğa serum takmam bu çocuğun serumluk işi olsa zaten yatış veririz dedi
Difrizde mama hic saklamadim ben ne 2 numarasi anlamadim hiçarwengsd difrizde mama saklayan sen miydin canim annem yanlışlıkla iki numarayi açmış nasıl muhafaza edebilirim ki
Valla ben açmıştım 1 kutu icmeyince buzluga attim uzun süre durdu. Kokusu tadi ayniydi lazim olunca buzluktan çıkarip verdim hiçbir bozulma olmadi
Difrizde mama hic saklamadim ben ne 2 numarasi anlamadim hiçkaristirdin galiba canim ben hiç mama yapmadim bile
Haaa ben ek gida icin anladim ya hajsheh diyorum ne mamasiE böyle yazmissin ya
Bi an için aklımdan şüphe ettirdin bana b12 testi vermeye gidecektim koşarakHaaa ben ek gida icin anladim ya hajsheh diyorum ne mamasiben lazim olunca icinden alip tekrar buzluga koyuyordum öyle uzun süre kullandim hiçbir sey olmadi
Ben mamanin kendi kutusunda saklıyordum. Lazim olan kadar alip toz mama kabi oluyor ya ona koyup oda isisina gelince kullaniyordum, gerisi buzlukta duruyordu. Şunlara koyuyordum görsel buldumBi an için aklımdan şüphe ettirdin bana b12 testi vermeye gidecektim koşaraktopaklanma falan olmuyor di mi buzdolabı poşetinde mi sakladin
Ay iyi bari ben de koyayim çöpe gitmesinBen mamanin kendi kutusunda saklıyordum. Lazim olan kadar alip toz mama kabi oluyor ya ona koyup oda isisina gelince kullaniyordum, gerisi buzlukta duruyordu. Şunlara koyuyordum görsel buldum, gerisi de mama kabiyla buzlukta kalıyordu. Topaklanma falan hiç olmadı. Aptamille sma mamasinda öyle yaptim
Yani her zamanki oglum degildi uzerinde bir huzursuzluk vardi agri kesici veriyordum. gece bir sey olmamisti.sabaha kadar uyumustu.Karton bardak koyman cok iyi olmus 4.gune kadar kullandim ben.Gecmis olsun canim sen de atlatmis oldunTeşekkürler kizlar yapılırken sagdigim sütü verdim işlem de kolay geçti. Eve geldik 1 saate yakın çok ağladı ağrı kesici verdim uykusuzluk da vurmuştu tabi şimdi uyuttum.
İşlem bitti Dr tam gidicek çiş yaptı
Sizde de ağrı olmuş muydu ilk gün yoksa sadece ilk idrarda mi ağrı oldu. Bez degiyo diye bardak koydum Dr koymamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?