Gunese dogrudan bakmak ve toza maruz kalmak. Güneş gozlugu cok onemli, tabii ki korucu olanlar
Saol cnm benim.Demek ki genetik canim o zaman kardeşlerin de muayene olsun mutlaka. Müdahele şekli biraz cab sıkıcıymıs baban da panik biri demek ki ama işin ucunda sağlık olunca yarım saat dişini sıkacak yapacak bir şey yokkolaylikla atlatırsınız inşallah sen de daha fazla stres yapıp olumsuz şeyler okuma yaşın genç tedavi şansı yüksek allah dermansız dert vermesin de geç. Babanı da sen düşünme diğer kardeşlerin ilgilensin sen kendini mi düşüneceksin onu mu
Her anne yavrusunu tanır bilir hisseder canım, korkuyorsan hiç içine sinmeyen birşeyi yapma. Bu arada hangi bardakla su veriyorsun? O alıştırma bardakları için bizim bebelerimiz çok küçük değil mi? Ben daha denemedim yoksa başka bir bardak mı var?Valla ben de biberonu uzunca vermiyorum disari ciksam versem hic.red yok hemen icer,kasik, bardak her turlu yani ama bazen sikintilari olunca memeye direk vururyor ondan korkuyorum biberon kullanimindan
İranlılar da hep öyle yaz kış hatta kapalı alanda bile gözlüklüler, oysa gözleride çok güzel bir ırklar. Eşim iranlı benim , biz sevgiliyken bana ilk hediyesi gözlük olmuştuBen yaz kış güneş gözlüğü kullanırım. İnsanlar bazen havalı dursun diye taktığımı zanneder ama çok sık şalazyon ve arpacık geçiriyorum. Gözlerimin sağlığı için dikkat etmek zorundayım. Belki biraz da kaz ayaklarından kaçıyor olabilirim
Saol cnm inşallah çektiğin acıya değer de kurtulurum tamamen geçmese bile 10 yıl dursun kurusun idare etsin inşallahAllah yardımcınız olsun canım. Tebrikler gerçekten cesursun
Pembe yalanlar napacaksin anlatsan hiç yaptırmaz dişini sıkacak artik sen bi süre babana görünmeSaol cnm benim.
İster istemez düşünüyor insan. Annem babamla ilgilenecek eşim benimle. Çocuklarla da ablam ilgilenecek artık. İlk gün sıkıntılı oluyor ağrılı ama ertesi geçiyor bişi kalmıyor o da steril edildiği için gözün yanması uzun sürüyor. Babama anlatmadım böyle korkuyor zaten. Dedim damlayla uyuşturuyorlsr o hafif yakıyor ama iğneyi hissetmiyorsun 2 saat sonra bişeyin kalmıyor dedim. Müdahaleden sonda beni dövmez inşallah
Güneşe mi baktım doğrudan onu bile düşündüm güneş gözlüğü kullanmam hiç aman bunu atlatayım güneş olmasa da takarım. Kar yaptığında bileGunese dogrudan bakmak ve toza maruz kalmak. Güneş gozlugu cok onemli, tabii ki korucu olanlar
Çoğuna garip gelecek ama bu benim gözlemimHer ne kadar annne sütü önerilse de Ben etrafımda anne sütü ve mama içen çocukları kıyaslıyorum (istisnalar elbette vardır kimisinin sütü çok kalitelidir) ve mama içenler daha atik akıllı zeki ve öyle hasta olan çocuklar değiller. Tabii anne sütündeki antikorlar farklı sırf bu yüzden meme veriyorum ve su ihtiyacını daha iyi karşılasın diye.
Hem zaten bu fikirde olmasaydım da çocuk doymuyor diye yine verirdim. En başından beridir böyle ilerledim canım. Biberon ve meme reddi hiç yaşamadım. Keçi sütü Holle veriyorum. Geceleri hep memede hatta şu an uyuyor bir yandanda emiyor, huzur bulduğunu bildiğim için belim boynum ağrısada yan yata yata veriyorum canım yamuldum resmen
Anladim canim. Insallah tadimlari 5.ay baslatsak 6.ayda yerler guzelce sureci gotururuz.
Canim az emiyor ise ustteki sut cok duru oluyor. Benimki vakumlu emdigi icin agzindan akinca koyu akiyor. Sunger gibi yumusakken sut yok saniyoruz ya aslinda en guzel sut o zaman oluyor. Bi sekilde ikna et vakumlasin, koyuca sutlac kivami goreceksinonu yedirirsek alirlar bence benimki bir haftadir iciyor onu, fark olursa soylerim. 10 gun sonra tartilcak
Saol cnm zaten ihmal edilecek gibi değil nasıl ihmal ediyor insanlar anlamıhkrum. Direk baktionda yazılar dalgalanıyor. Ama tel gözde olduğu için insanalr pek üzerine düşmüyor diğer göz tamamlıyor çünkü o dalgalı okuyamadığın yeri arada kendi muayenemizi kendimizin yapması lazım. Doktor normalde bile sene bir kez olsa da Tv al yazılarını vs okurken teker teker gözlülerini elinfe kapa tek gözünle bak okumaya çalış en güzel muayene yöntemi budur dedi. Bazen çok ama çok hafif oluyormuş belli etmiyormuş kendisini. Benimkisi belli etti ama. Belki yazı okumasam kitap okumasam bende anlamazdım ama. Yazılara bakınca anlaşılıyor daha çokCanım çok geçmiş olsun kaçırmışım ben şimdi
Gördüm. Şükür ki erken teşhis edilmiş. Sende ihmal etmemişsin
İranlılar da hep öyle yaz kış hatta kapalı alanda bile gözlüklüler, oysa gözleride çok güzel bir ırklar. Eşim iranlı benim , biz sevgiliyken bana ilk hediyesi gözlük olmuştubende "senin gibi güneş olmayan yerde kullanmamı bekleme" demiştim
Mecbur annemde kalacağım 2 gün müdahaleden sonra neyse ayrı odalarda dururuz.ya da tek gözü kapalı olacak başka odada yatacak annem eve gittiğimi söylesin alyayı bana bıraktı diyePembe yalanlar napacaksin anlatsan hiç yaptırmaz dişini sıkacak artik sen bi süre babana görünme
Artık bende öyle yapacağım yaz kış gözlük takacağım ne derlerse desinler. Kışın ortasında tanınmak istemeyen ünlüler gibi gezeceğimBen yaz kış güneş gözlüğü kullanırım. İnsanlar bazen havalı dursun diye taktığımı zanneder ama çok sık şalazyon ve arpacık geçiriyorum. Gözlerimin sağlığı için dikkat etmek zorundayım. Belki biraz da kaz ayaklarından kaçıyor olabilirim
Ben bunu idda ederek bir yazı yazmadım zaten, hatta bu güne kadar bu düşüncemi ima edecek bir yazı bile yazmadım. Fakat arkadaşım neden mamayı daha fazla veriyorsun, doktorun mu önerdi şeklindeki sorusuna, fikrimi anlattım ve çoğuna mantıklı gelmeyeceğini Ben kendimce çevremdekileri kıyasladığımı başında belirtmiş bulundum. İtibarsızlaştırmadım !Canım tamamen senin görüşüne saygı duymakla birlikte, zaman zaman burada da yazıldığı gibi ben, anne sütünün “itibarsızlaştırmasını” kabul etmiyorum.
Eğer uzaktan konuyu okuyan tazecik bir anne ya da anne adayı olsaydım etkilenebilirdim diye düşünüyorum. Anne sütü evet çok kilo alımı yapmayabilir, emmenin verdiği sakinlikten kaynaklı bebekler munis tabiatlı da olabilir ama hem anneye hem bebeğe sayılamayacak kadar çok faydası vardır. Bunlar yakın ya da uzak vadede ortaya çıkar elbette. Bununla birlikte yaşadığı sıkıntı sebebiyle ya da doktor tavsiyesi ile verilen mamaya kimsenin bir şey dediği yok zaten. Bir anne evladının midesine bir damlacık anne sütü girsin diye ayakta dahi emzirmeyi kabul ediyorken aslında ne kadar kıymetli bir şey yaptığını bilmeli
Normal kucuk cay bardagi ile canim guzel rahat icebiliyor.Her anne yavrusunu tanır bilir hisseder canım, korkuyorsan hiç içine sinmeyen birşeyi yapma. Bu arada hangi bardakla su veriyorsun? O alıştırma bardakları için bizim bebelerimiz çok küçük değil mi? Ben daha denemedim yoksa başka bir bardak mı var?
Ya çok tatlı bunu ben de denicem Ekin iyileşince nasıl içecek suyu çok merak ediyorumNormal kucuk cay bardagi ile canim guzel rahat icebiliyor.
Yarın bende çay bardağıyla vereyim farklı gelirde inşallah içer canım, bizimki suyu reddediyor çok az içiyor, mamada verdiğim için 2. Ayda erken başladım ben suya ama hava da sıcak şimdi günde max. 1 yada 1 buçuk oz su içiyor, yeterli olmadığını düşünüyorum fakat idrarı beyaz.Normal kucuk cay bardagi ile canim guzel rahat icebiliyor.
Kız Kıbrıs kaç dereceYarın bende çay bardağıyla vereyim farklı gelirde inşallah içer canım, bizimki suyu reddediyor çok az içiyor, mamada verdiğim için 2. Ayda erken başladım ben suya ama hava da sıcak şimdi günde max. 1 yada 1 buçuk oz su içiyor, yeterli olmadığını düşünüyorum fakat idrarı beyaz.
Bu ne süs ya deliricemBazı prensesler de beş aylık oldu şükürler olsunAnkara kütüklü prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?