2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Dene bir canim belki icer. Idrari beyazsa super Yigit in ki.cok koyulasti

Normalde insanlar o kadar tedavi görünce alışır ama bu kanser tipi hem psikolojik hem fiziksel etkilediği için adamcağız da haklı. Ertelemek daha kötü yapiyo hastalığı ama korkunca insan bı turlu gidemiyo Dr a işte. İkinizin de işlemleri ağrısız kolay geçsin inşallah

Buralarda öyle gaçmak isterim burdan bardakla içerse hoşuna gider bence çocuklar boyundan büyük şeyleri seviyorlar inşallah babasina çekmez ya
Ill Kopek ve kedi gibi iciyordu diliyle simdi daha insansi iciyor
Hahahaha çok iyi ya o dili hayal ettim şuan

Ya benim eşimin bir akrabasi var. Kuzey emmedi bir ara bana hemen kendi gelininden örnek veriyor. O kadar çok sütü varmis ki internetten satmaya karar vermisler ama bozulur diye millete dagitmislar 1 koli dolusu sütü varmiş of nefret ediyorum böyle şeylerden ya belli bir süre sonra cocuk bana kalirsa doymuyor sanki zehir veriyoruz sadece anne sütü yetmiyor. Bak ben de emziriyordum ama bir süre sonra idrari tuhaflasti çocuk doymuyor işte ne yapim aç mı bırakalım kaldi ki mamalarin içerisi de vitamin dolu. Ben de bir ara su veriyordum ya oysa doymuyormuş cocugum mamalari da begenmediginden içmiyormus. Allahtan golden goat sen söylemistin öyle bir içiyor ki kalmadi problemimiz hem anne sütü veriyorum hem mama ama sütüm olmasaydi da mama verirdim hatta mama tüketen bebeklerin d vitamini ve demire ihtiyaci bile olmuyormuş. Anne sütü alan bebekler yeterince d vitamini ve demir alamiyormus

Eklentiler

• Screenshot_20230808_233407_Instagram.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Buralarda öyle gaçmak isterim burdan bardakla içerse hoşuna gider bence çocuklar boyundan büyük şeyleri seviyorlar inşallah babasina çekmez ya

Hahahaha çok iyi ya o dili hayal ettim şuan
Ma nere gaçacan gız gel bura da göresin maaa ne sıcak gavrıldııı ortalık, yanıyoruk, eyidir İzmir sin da gal oraçta gıpırdama

Ill Kopek ve kedi gibi iciyordu diliyle simdi daha insansi iciyor
Şimdi eşime söyledim yarın çay bardağı ile su verecem diye, sakın ben yokken verme nasıl içecek görmem lazım diyor kedi ve köpek gibi içiyorlarmış dedim hahaha adam altına işiyecekti gülmekten

Tamam bayan sakin yetiştin en sütlü meme kadın sensin bu teyzeler tam şöyle değil mi bi bahane bulsam da konuşsam diye Bu konudaki yarışı manasız buluyorum bebekler sağlıklı olduktan sonra bence gerisi önemli değil herkes birbirini bi salsın emzirmek kadar mama vermekte doğal allahtan mamalar var da içeriği zengin vitamin vs. Böyle bi şansımız var

Kızlar buharlı pişiricim yok benim, önerebileceğiniz bir marka var mı?
Canım ben de ek gıdaya geçeceğim diye ikea buharda pişirme aparatından alacaktım geçen gün arkadaşıma gittim tefal airfrayer almış buharda pişirme özelliği olandan orada denedim beğendim ben de aldım tavsiye ederim ben teknolojiyi bu konuda geriden takip ediyorum normal airfrayer ım bile yoktu

En rahatı 10 yaş fark büyük kendi işini kendi görüyor şükür ben de sürekli ufaklıkla
Sizin on yıl aradan sonra bebek sevesiniz gelmiş canım insanlar genelde ilk çocukları büyüyünce bebek sevmek istediği için yapıyorlarmış o kadar yıldan sonra, tabi sizin arayı açma sebebinizi bilmiyorum ama
Benim kardeşimle aramda 7 yaş var daha yeni yeni kanka moduna geçiyoruz
Eşimle kardeşinin arasında 4 yaş fark var o daha ideal gibi geliyor bana ama tabi bizde durumlar ne olur bilemem hala regl de olmadım

Formül mamaların içeriği hep hesaplanmış bebeğin ihtiyacına göre ayarlanmış sürekli geliştirilmiş formüllerle karşımızda. İçim o kadar rahat ki mama verdiğimde.
Tanıdığım birinin bebeği sadece meme ile besleniyordu, sütü de çoktu çocuğu da çok içiyordu buna rağmen ilk aylar oğlunun boyu çok az uzuyordu, dr.u dr.lar kitap olarak giderler genelde mama önerilmez ama ben sana öyle yapmayacağım bebeği 2 ay mama ile besle bir bakalım duruma dedi ve çocuk normal uzamaya başladı. Kadın birdaha memesini doysun diye vermedi. Çocuğu da şimdi çok sağlıklı. Demem o ki bazı kadınların sütleri de kaliteli olmayabiliyor.

Kızlar bu arada ek gıdalardan konuşmuşsunuz ne güzel herkes bir şekilde bir şeyler yapıyor ben hep yaşamadığım şeyleden korkarım mesela bebek yokken nasıl anne olurum bebek doğdu nasıl bakarım çok şükür hepsi güzel gidiyor şimdi de ek gıda geldi nasıl yedirirm başladı inşallah bu da güzel geçer
Ama ondan önceki meselemiz uyku düzeni şu an çok düzensiz hala yatışlar kalkışlar bi oturmadı çok kafama takılıyor hiç bebek 11 den sonra uyur mu ya erken uyusa bile kalkıyor yine oyalıyoruz anca gece uyuyor bu beni çok üzüyor bu aralar ya

Airfry kesinlikle bebek için kullanma

Airfray olur mu ki, benim var ve hiç kullanmadım desem yeridir. Buhar özelliği de var sanırım iyi yarın ona bi göz atayım, ama o aparat benim hoşuma gitti ya şekilli mekilli alacam ondan birtane, kullanmasam da dursun bakışırız

M miniktostos buharda pişirme olayı nasıl bilmiyorum ama hava kısmı kesinlikle önerilmiyor alüminyum malzemesinden kaynakli ağır kanserojen madde üretiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…