- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
37-40 civarı ama hissedilen daha fazla canım. Bu kıza su içirmem lazımKız Kıbrıs kaç derece
Ill Kopek ve kedi gibi iciyordu diliyle simdi daha insansi iciyorYa çok tatlı bunu ben de denicem Ekin iyileşince nasıl içecek suyu çok merak ediyorum
Dene bir canim belki icer. Idrari beyazsa super Yigit in ki.cok koyulastiYarın bende çay bardağıyla vereyim farklı gelirde inşallah içer canım, bizimki suyu reddediyor çok az içiyor, mamada verdiğim için 2. Ayda erken başladım ben suya ama hava da sıcak şimdi günde max. 1 yada 1 buçuk oz su içiyor, yeterli olmadığını düşünüyorum fakat idrarı beyaz.
Normalde insanlar o kadar tedavi görünce alışır ama bu kanser tipi hem psikolojik hem fiziksel etkilediği için adamcağız da haklı. Ertelemek daha kötü yapiyo hastalığı ama korkunca insan bı turlu gidemiyo Dr a işte. İkinizin de işlemleri ağrısız kolay geçsin inşallahBabama zaten anestezi türü sakinleştiriciler verilmiyor daha önceden 2 defa kanser tedavisi gördü o yüzden çok hassaslaştı. Korkuyor doktorlardan iğneden bile. Onunda derdi bitmiyor 48 yaşından beri süreli doktorlarda. Belki de o yüzden sevmiyor. Ben babama daha çok üzüldüm. Benimle beraber gelmesi fe iyi oldu bu vesileyle kendisine de baktırdım. Ona kalsa 3/5 ay daha bekler
Buralarda öyle gaçmak isterim burdan37-40 civarı ama hissedilen daha fazla canım. Bu kıza su içirmem lazımiçecek olarak sudan başka sıvı almayan anası var, babasına da kavga dövüş günde 1 bardak suyu zor içiriyorum. Bu konuda babasına çekmiş midir kiii
Hahahaha çok iyi ya o dili hayal ettim şuanIll Kopek ve kedi gibi iciyordu diliyle simdi daha insansi iciyor
Ya benim eşimin bir akrabasi var. Kuzey emmedi bir ara bana hemen kendi gelininden örnek veriyor. O kadar çok sütü varmis ki internetten satmaya karar vermisler ama bozulur diye millete dagitmislar 1 koli dolusu sütü varmiş of nefret ediyorum böyle şeylerden yaBen de sadece mama veren bir anne olarak bu konuda bir şey söylemek istiyorum. Anne sütü mucizesini ve faydalarını hepimiz biliyoruz emziren annelerin coşkusunu da anlıyor ve saygı duyuyorum ama bazen emen çocuk hasta olmaz, emen çocuğun bağışıklığı çok güçlü olur, mama alan bebekler alerjik olur, mama yiyeceğine bir yudum anne sütü alsın vb. Söylemler de bizim gibileri kötü etkiliyor. Ben farkındalığı yüksek bir insanım çok etkilenmiyorum anlık okuyup geçiyorum. Ama sadece mama vermek zorunda olan annelerin psikolojisi ve suçluluk duygusu çok fazla oluyor ve bu tarz iddiali söylemler karşısında çok etkilenebiliyorlar. Bu konuda kimse kendini eksik hissetsin istemem. Eğer sadece mama verip bunu okuyan biri varsa kendini kötü hissettme demek isterim ve olayin anne sütü mamadan ziyade bebeğin korunmasi gereken florası olduğunu şu notla hatırlatmak isterim.
Ma nere gaçacan gızBuralarda öyle gaçmak isterim burdanbardakla içerse hoşuna gider bence çocuklar boyundan büyük şeyleri seviyorlar inşallah babasina çekmez ya
Hahahaha çok iyi ya o dili hayal ettim şuan
Şimdi eşime söyledim yarın çay bardağı ile su verecem diye, sakın ben yokken verme nasıl içecek görmem lazım diyorIll Kopek ve kedi gibi iciyordu diliyle simdi daha insansi iciyor
O neydi gızzz hshshshs dur cevap vercemMa nere gaçacan gızgel bura da göresin maaa ne sıcak gavrıldııı ortalık, yanıyoruk, eyidir İzmir sin da gal oraçta gıpırdama
Puhahahha sesli güldüm çocuk uyandıO neydi gızzz hshshshs dur cevap vercem
Beni gorgudaman öteğü gün gavrıldı bura gavvolem
Tamam bayan sakin yetiştin en sütlü meme kadın sensinYa benim eşimin bir akrabasi var. Kuzey emmedi bir ara bana hemen kendi gelininden örnek veriyor. O kadar çok sütü varmis ki internetten satmaya karar vermisler ama bozulur diye millete dagitmislar 1 koli dolusu sütü varmiş of nefret ediyorum böyle şeylerden yabelli bir süre sonra cocuk bana kalirsa doymuyor sanki zehir veriyoruz sadece anne sütü yetmiyor. Bak ben de emziriyordum ama bir süre sonra idrari tuhaflasti çocuk doymuyor işte ne yapim aç mı bırakalım kaldi ki mamalarin içerisi de vitamin dolu. Ben de bir ara su veriyordum ya oysa doymuyormuş cocugum mamalari da begenmediginden içmiyormus. Allahtan golden goat sen söylemistin öyle bir içiyor ki kalmadi problemimiz hem anne sütü veriyorum hem mama ama sütüm olmasaydi da mama verirdim hatta mama tüketen bebeklerin d vitamini ve demire ihtiyaci bile olmuyormuş. Anne sütü alan bebekler yeterinde d vitamini ve demir alamiyormus
Ay ben de çok güldüm google amca sağolsunPuhahahha sesli güldüm çocuk uyandıGorkman haaa gavvolemi nerden bilin be ama sen
Canım ben de ek gıdaya geçeceğim diye ikea buharda pişirme aparatından alacaktım geçen gün arkadaşıma gittim tefal airfrayer almış buharda pişirme özelliği olandan orada denedim beğendim ben de aldım tavsiye ederimKızlar buharlı pişiricim yok benim, önerebileceğiniz bir marka var mı?
O piremsesi yerim maşallah yaBazı prensesler de beş aylık oldu şükürler olsunAnkara kütüklü prenses
Sizin on yıl aradan sonra bebek sevesiniz gelmiş canımEn rahatı 10 yaş farkbüyük kendi işini kendi görüyor şükür ben de sürekli ufaklıkla
Formül mamaların içeriği hep hesaplanmış bebeğin ihtiyacına göre ayarlanmış sürekli geliştirilmiş formüllerle karşımızda. İçim o kadar rahat ki mama verdiğimde.Ya benim eşimin bir akrabasi var. Kuzey emmedi bir ara bana hemen kendi gelininden örnek veriyor. O kadar çok sütü varmis ki internetten satmaya karar vermisler ama bozulur diye millete dagitmislar 1 koli dolusu sütü varmiş of nefret ediyorum böyle şeylerden yabelli bir süre sonra cocuk bana kalirsa doymuyor sanki zehir veriyoruz sadece anne sütü yetmiyor. Bak ben de emziriyordum ama bir süre sonra idrari tuhaflasti çocuk doymuyor işte ne yapim aç mı bırakalım kaldi ki mamalarin içerisi de vitamin dolu. Ben de bir ara su veriyordum ya oysa doymuyormuş cocugum mamalari da begenmediginden içmiyormus. Allahtan golden goat sen söylemistin öyle bir içiyor ki kalmadi problemimiz hem anne sütü veriyorum hem mama ama sütüm olmasaydi da mama verirdim hatta mama tüketen bebeklerin d vitamini ve demire ihtiyaci bile olmuyormuş. Anne sütü alan bebekler yeterince d vitamini ve demir alamiyormus
Airfry kesinlikle bebek için kullanmaCanım ben de ek gıdaya geçeceğim diye ikea buharda pişirme aparatından alacaktım geçen gün arkadaşıma gittim tefal airfrayer almış buharda pişirme özelliği olandan orada denedim beğendim ben de aldım tavsiye ederimben teknolojiyi bu konuda geriden takip ediyorum normal airfrayer ım bile yoktu
Airfray olur mu ki, benim var ve hiç kullanmadım desem yeridir. Buhar özelliği de var sanırım iyi yarın ona bi göz atayım, ama o aparat benim hoşuma gitti ya şekilli mekilli alacam ondan birtane, kullanmasam da dursun bakışırızCanım ben de ek gıdaya geçeceğim diye ikea buharda pişirme aparatından alacaktım geçen gün arkadaşıma gittim tefal airfrayer almış buharda pişirme özelliği olandan orada denedim beğendim ben de aldım tavsiye ederimben teknolojiyi bu konuda geriden takip ediyorum normal airfrayer ım bile yoktu
M miniktostos buharda pişirme olayı nasıl bilmiyorum ama hava kısmı kesinlikle önerilmiyor alüminyum malzemesinden kaynakli ağır kanserojen madde üretiyormusAirfray olur mu ki, benim var ve hiç kullanmadım desem yeridir. Buhar özelliği de var sanırım iyi yarın ona bi göz atayım, ama o aparat benim hoşuma gitti ya şekilli mekilli alacam ondan birtane, kullanmasam da dursun bakışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?