Sabah kaçta kalkiyor canimKızlar bu arada ek gıdalardan konuşmuşsunuz ne güzel herkes bir şekilde bir şeyler yapıyor ben hep yaşamadığım şeyleden korkarım mesela bebek yokken nasıl anne olurum bebek doğdu nasıl bakarım çok şükür hepsi güzel gidiyor şimdi de ek gıda geldi nasıl yedirirm başladı inşallah bu da güzel geçer
Ama ondan önceki meselemiz uyku düzeni şu an çok düzensiz hala yatışlar kalkışlar bi oturmadı çok kafama takılıyor hiç bebek 11 den sonra uyur mu ya erken uyusa bile kalkıyor yine oyalıyoruz anca gece uyuyor bu beni çok üzüyor bu aralar ya
Tefal in aparatı dökümmüş canım yorumları okudum baya ondan almıştım bunca yıl direnipM miniktostos buharda pişirme olayı nasıl bilmiyorum ama hava kısmı kesinlikle önerilmiyor alüminyum malzemesinden kaynakli ağır kanserojen madde üretiyormus
o da değişiyor ama asla erken kalkmıyor en erken 9 ama sonra yine uyuyor bugün dişi acıdığı için 8 gibi kalktı oyaladım emzirdim yine uyudu 10 da kalktıSabah kaçta kalkiyor canim
Araştır bi canım ben bi ara baya araştırıp almamıştım sağlıksız olduğu için hatta o ara bazi dr lar çocuklarınıza kesinlikle kullanmayin diyorlardi. Metal aparat çok basit aslında 10 dk da haşlanıyor hem de en sağlıklısı. Akrilamid diye bir bileşik açığa çıkıyormuş airfrydaTefal in aparatı dökümmüş canım yorumları okudum baya ondan almıştım bunca yıl direnipama yine de araştırayım şu an ben şok
Bende yıllarca direndim aynı bu sebepten dolayı bunda döküm ve sağlığa zararsız diye araştırıp aldım ama neyse kendimiz için kullanırız en kötüAraştır bi canım ben bi ara baya araştırıp almamıştım sağlıksız olduğu için hatta o ara bazi dr lar çocuklarınıza kesinlikle kullanmayin diyorlardi. Metal aparat çok basit aslında 10 dk da haşlanıyor hem de en sağlıklısı. Akrilamid diye bir bileşik açığa çıkıyormuş airfryda
Gece uyanınca ısık acmıyorsunuz di miKızlar bu arada ek gıdalardan konuşmuşsunuz ne güzel herkes bir şekilde bir şeyler yapıyor ben hep yaşamadığım şeyleden korkarım mesela bebek yokken nasıl anne olurum bebek doğdu nasıl bakarım çok şükür hepsi güzel gidiyor şimdi de ek gıda geldi nasıl yedirirm başladı inşallah bu da güzel geçer
Ama ondan önceki meselemiz uyku düzeni şu an çok düzensiz hala yatışlar kalkışlar bi oturmadı çok kafama takılıyor hiç bebek 11 den sonra uyur mu ya erken uyusa bile kalkıyor yine oyalıyoruz anca gece uyuyor bu beni çok üzüyor bu aralar ya
Oğlan 2 -3 günde bir bazen günde 1 şeklinde yapıyor canım.Evet canim, ne guzel hatirlatmis oldun sagolcanim senin oglun ne kadar siklikda kaka yapiyor? Bu arada sunneti yaptirmicak misiniz?
Sebze tadimından sonra meyve tadiminda veriliyor canim. Muz lifli besin olduğu için siyah iplikler görmen normalKızlar muz ne zaman veriliyordu? Ben dün meyve filesine koyup vermiş bulundum yarım parmak kadar. Hemen yemişti cup cupbugün kakasında uzun siyah iplik gibi şeyler vardı, muz yedirenler bunlar bir şey farketti mi kakasında? Sıkıntı olur mu acaba?
Yok kız bildiğin çay bardağıyla vermistim bennEvet sizin de yazdığınız sekilde ilerlemeyi düşünüyorum. Sabah emzirip birakacagim 4 ya da 5 saat sonra gelmis olacagim. Gelince hemen emzirecegim. İnşallah red yasamam. Yine de tedirgin oluyorum iste. Bardaktan kastınız alıştırma bardağı mı?
Dün sahilde analar olarak toplandıkTamam canım çok sağ ol aldım bugün
Ya bende kaldım öyle kesildi kaç gündür aynıyımayy lütfen başka insanlar
Yeni Doğum yapmış kadına bir şey demesin biz kendimize yeterinde dert ediyoruz zaten boş ver kendilerindeki problemi yansıtma işte bu bi adı var ama neysepcfl daha iyi bilir
Kız bende bir bel ağrısı basladi anlatamamAhahaha bilemem senden bekliyorum öyle bir performans ama yapacaksan düşünüyorsan aklımın ucunda 3.çocuk kırıntısı varsa bile ara vermeden yap. Büyüdükten sonra gerçekten daha çok zorlanıyor insan
Bunu diyenler ilk yapıyor arkadaşım benden demesiEn temizi ikinciyi yapmamak
Avent kullaniyorum ben ve memnunum.Kızlar buharlı pişiricim yok benim, önerebileceğiniz bir marka var mı?
Açmıyorum. Gece gündüz ayrmini bilsin karanlıkta uyunur algısı oluşsun diye.Gece uyanınca ısık acmıyorsunuz di mi
Gecmis olsun canim, ilk defa duydum bu hastaligi Allah sifa versin.Saol cnm benim.
İster istemez düşünüyor insan. Annem babamla ilgilenecek eşim benimle. Çocuklarla da ablam ilgilenecek artık. İlk gün sıkıntılı oluyor ağrılı ama ertesi geçiyor bişi kalmıyor o da steril edildiği için gözün yanması uzun sürüyor. Babama anlatmadım böyle korkuyor zaten. Dedim damlayla uyuşturuyorlsr o hafif yakıyor ama iğneyi hissetmiyorsun 2 saat sonra bişeyin kalmıyor dedim. Müdahaleden sonda beni dövmez inşallah
Anne sutu mucize bir sey bencede ,tabiki sutu az veya hic gelmeyen annelerde var ama sut oldugu surece iki yasina kadar emzirmeyi cok isterim.İlk kizimi da iki yasa kadar emzirmistim.Anne sutu alan bebekler hastaliklari daha cabuk atlatiyorlar.Bebek hasta oldugunda anne sutu antibiyotik gorevi goruyor, ne mucize bir sey şu vucudumuzCanım tamamen senin görüşüne saygı duymakla birlikte, zaman zaman burada da yazıldığı gibi ben, anne sütünün “itibarsızlaştırılmasını” kabul etmiyorum.
Eğer uzaktan konuyu okuyan tazecik bir anne ya da anne adayı olsaydım etkilenebilirdim diye düşünüyorum. Anne sütü evet çok kilo alımı yapmayabilir, emmenin verdiği sakinlikten kaynaklı bebekler munis tabiatlı da olabilir ama hem anneye hem bebeğe sayılamayacak kadar çok faydası vardır. Bunlar yakın ya da uzak vadede ortaya çıkar elbette. Bununla birlikte yaşadığı sıkıntı sebebiyle ya da doktor tavsiyesi ile verilen mamaya kimsenin bir şey dediği yok zaten. Bir anne evladının midesine bir damlacık anne sütü girsin diye ayakta dahi emzirmeyi kabul ediyorken aslında ne kadar kıymetli bir şey yaptığını bilmeli
Aha haaŞimdi eşime söyledim yarın çay bardağı ile su verecem diye, sakın ben yokken verme nasıl içecek görmem lazım diyorkedi ve köpek gibi içiyorlarmış dedim hahaha adam altına işiyecekti gülmekten
Bu konuda sana katiliyorum bazen anne sutuyle bebeklerin gelisimleri geri de olabiliyor,sutun kalitesiyle alakali.Yegenim de anne sutu aldigi halde cok cok az kilo aliyordu kalorili mamaya gectiler tabi anne sutu almaya da devam ediyordu,cocuk toparladi.Bu durumda zaten inat etmenin bir anlami yok,illa anne sutu verilecek baska bir sey verilmeyecek demek tabiki dogru degil.Formül mamaların içeriği hep hesaplanmış bebeğin ihtiyacına göre ayarlanmış sürekli geliştirilmiş formüllerle karşımızda. İçim o kadar rahat ki mama verdiğimde.
Tanıdığım birinin bebeği sadece meme ile besleniyordu, sütü de çoktu çocuğu da çok içiyordu buna rağmen ilk aylar oğlunun boyu çok az uzuyordu, dr.u dr.lar kitap olarak giderler genelde mama önerilmez ama ben sana öyle yapmayacağım bebeği 2 ay mama ile besle bir bakalım duruma dedi ve çocuk normal uzamaya başladı. Kadın birdaha memesini doysun diye vermedi. Çocuğu da şimdi çok sağlıklı. Demem o ki bazı kadınların sütleri de kaliteli olmayabiliyor.
Ben korkmazin buharda pisirme tenceresinden almistim,celik tencere cokta memnun kalmistim.kizima hala buharda pisirir veririm bir cok seyi,demir dokum en saglisi galiba ama onun yikamasi zor geldigi icin kullanamiyorum.Teflon hic bir sekilde kullanmamak en dogrusuM miniktostos buharda pişirme olayı nasıl bilmiyorum ama hava kısmı kesinlikle önerilmiyor alüminyum malzemesinden kaynakli ağır kanserojen madde üretiyormus
Canim benimki de oyleydi. Su verince gecti. Gunde 2-3 defa 2ser cay kasigi veriyorum.Ya kizlar Yigit in çişi resmen sabahlari turuncu bolgeleri var. Dun baya arastirdim hep beslenmeyi arttirin diyor. Baya bir ustune dustum. Emziriyroum sonrasi kasikla doyuruyorum. 2 saati gecmiyor ya da en en gec 3 saati o da nadir. Ama yine ayni yine ayni. Canim sikkin ya suan asiri terliyor sirt ustude yatiyor ben yan donderdikce bir sure sonra surt ustu. Hava da bu hafta asiri sicaj 40 derece. Ne yapsam doktora mi gotursem tahlil falan mi yatirsam.
Ya bu sunnetten sonra oldu gerci sunnetten sonra yazin en sicak gunlerini yasiyoruz da. Peki bu doktorlar neden oyle konusuyorlar acaba Osman gonula dun aksam soru cevapta biri sormus beslenmeyi arttirin demis. Doydugundan da eminin ac olsa sinyalini veriyor zaten.insallah duzelir bakalim cuma gunu sicaklik azaliyor duzelecek mi. Ben 2 3 cay kasigindan daha fszls veriyorum artik iciyor istiyor da.karni tokken kendi ne.kadar istiyorsa iciriyorumCanim benimki de oyleydi. Su verince gecti. Gunde 2-3 defa 2ser cay kasigi veriyorum.
Ay ben hic hatirlamiyorum onlariGünaydın kızlar, havuç verdiğimizde turuncu mu olmalıydı kakası?
Su verin dememek icin bence. Ilk 6 ay baska bi sey vermeyin diyorlar ya tartisma gundemi olusmasin takipci kaybetmesi ...Beslenince suda icmis oluyor cunkuYa bu sunnetten sonra oldu gerci sunnetten sonra yazin en sicak gunlerini yasiyoruz da. Peki bu doktorlar neden oyle konusuyorlar acaba Osman gonula dun aksam soru cevapta biri sormus beslenmeyi arttirin demis. Doydugundan da eminin ac olsa sinyalini veriyor zaten.insallah duzelir bakalim cuma gunu sicaklik azaliyor duzelecek mi. Ben 2 3 cay kasigindan daha fszls veriyorum artik iciyor istiyor da.karni tokken kendi ne.kadar istiyorsa iciriyorum
Ay ben hic hatirlamiyorum onlariama mantikli kakada fark olur illaki...sadece sindirmis mi besin nasil cikmis onlara baktiktigumizi hatirliyorum kakada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?