Gündüz rengi nasıl peki ? Bizim de geceden kalma bezde çiş rengi koyu ama gündüz degistigim bez de renk öyle değil. Yani sadece gece öyleyse kaldığından da olabilir diye düşünüyorum beslenmeden kaynakliysa gündüz de aynı olmasi lazımYa kizlar Yigit in çişi resmen sabahlari turuncu bolgeleri var. Dun baya arastirdim hep beslenmeyi arttirin diyor. Baya bir ustune dustum. Emziriyroum sonrasi kasikla doyuruyorum. 2 saati gecmiyor ya da en en gec 3 saati o da nadir. Ama yine ayni yine ayni. Canim sikkin ya suan asiri terliyor sirt ustude yatiyor ben yan donderdikce bir sure sonra surt ustu. Hava da bu hafta asiri sicaj 40 derece. Ne yapsam doktora mi gotursem tahlil falan mi yatirsam.
Henuz hazmetmemistir bence... Havuc biraz da gec oluyorDün 2 tatlı kaşığı kadar havuç vermiştim ama kakası bugün normal, bu sindirememiş demek mi tersi mi?
Merhaba canım benim oğlum da çok sıcaklarda aynı oluyordu. Biz beş aylıkken şu vermeye başladık o yüzden. Yaz ayları çok sıcak bölge olunca şu kaybı kaçınılmaz. Su ver düzenli olarak. Geçtiğini göreceksin.Ya kizlar Yigit in çişi resmen sabahlari turuncu bolgeleri var. Dun baya arastirdim hep beslenmeyi arttirin diyor. Baya bir ustune dustum. Emziriyroum sonrasi kasikla doyuruyorum. 2 saati gecmiyor ya da en en gec 3 saati o da nadir. Ama yine ayni yine ayni. Canim sikkin ya suan asiri terliyor sirt ustude yatiyor ben yan donderdikce bir sure sonra surt ustu. Hava da bu hafta asiri sicaj 40 derece. Ne yapsam doktora mi gotursem tahlil falan mi yatirsam.
Kilo x 10 ml miktar olarak önerdi doktorumuzYa bu sunnetten sonra oldu gerci sunnetten sonra yazin en sicak gunlerini yasiyoruz da. Peki bu doktorlar neden oyle konusuyorlar acaba Osman gonula dun aksam soru cevapta biri sormus beslenmeyi arttirin demis. Doydugundan da eminin ac olsa sinyalini veriyor zaten.insallah duzelir bakalim cuma gunu sicaklik azaliyor duzelecek mi. Ben 2 3 cay kasigindan daha fszls veriyorum artik iciyor istiyor da.karni tokken kendi ne.kadar istiyorsa iciriyorum
Süslü bi kıs teyzesiBu ne süs ya deliricem
Teşekkür ederiz bebisimO piremsesi yerim maşallah ya
Alin in turuncu olmadı ama havuç parçaları vardıGünaydın kızlar, havuç verdiğimizde turuncu mu olmalıydı kakası?
Gec cnm bende gectim kenarlari kizariyordu artik biz 6.5 kgyuzKızlar bu arada ben molfix pure soft kullanıyodum. Annemler mavi paketten almışar dün bi deniyim dedim pure softtan daha çok beğendimbide sanırım 5 no zamanımız geldi bezini açtığkmda hep iz oluyor
Bende de oyle gece bezin kicina gelen tarafi dahq bi turuncu gece beslenmedigi icinmi acabaGündüz rengi nasıl peki ? Bizim de geceden kalma bezde çiş rengi koyu ama gündüz degistigim bez de renk öyle değil. Yani sadece gece öyleyse kaldığından da olabilir diye düşünüyorum beslenmeden kaynakliysa gündüz de aynı olmasi lazım
Alin in turuncu olmadı ama havuç parçaları vardıayrıntı için özür dilerim
Ha bir de şu mevzu var anneye yapılan emzirmezsen bağ kuramazsin bebek seninle bağ kurmaz şiddeti. O bağ emzirmek ile kurulsaydi psikologlar anne travmasi yaşayanlarla dolup taşmazdiBu anne sütü/mama olayı gerçekten yıpratıcı bi mevzu. Arya ilk doğduğunda hastanede emmesine rağmen eve gelince 2 gün emmedi ve hayatımın travmasını yaşadım nasıl bir kafaya girdiysem sadece emicek asla mama yok diye 2 gün hem çocuğu ağlattım hem kendim ağladım. Şimdi o kadar saçma geliyor ki ne olucak verseydim mamayı diyorum. Emzirmek kadar müthiş bir bağ yok en çok bunun için üzülmüştüm ama gülüceksiniz belki hayat kalitesini çook düşürdüğü için yıpratıcı olduğunu düşünüyorumyani bu lohusalık işte anne olmaya alışırken ki gerginliğin en büyük nedenleeden biri bence emzirmek yine de çok seviyorum emzirirken başka bi his bence yaa. Ama sütüm aryaya yetmeseydi ve kilo aldırmasaydı boyunu uzatmasaydı kesinlikle mama verirdim çünkü mamalar da eskisi gibi değil artık anne sütüne çok çok yakın hatta belki bazen anne sütünden daha faydalı. Şu çok afedersniz ama ssçma salak insanların mama verenlere karşı hiçbir bok bilmeden aaaa anne sütü anne sütü diye gezmeleri beni delirtiyor. Geçen halam aradı nasılsın diye diyo ki emiyo dimi emiyo dedim yetiyo mu sütün bazen yetmez diyor ama sakın mama verme diyor.Bidsha arasın emmiyo mama veriyorum dicem. Sütün yetiyor mu diye sorup ama sakın mama verme nasıl cahilce bi yaklaşım e ne olsun aç mı kalsın veya ızgara kanat mı veriyim? Özetle İlk etapta anne sütü varken bas mamayı geçe de karşıyım, mama veren anneye vah vah yapanada karşıyım. Diceğim o ki gerçekten bu süreç çok zor hepimizin anneliği o kadar iyi ki mama veren emziren sezaryen yapan normak doğum yapan rahat anne pinpirik anne hepimiz harikayız
Sorma ya koydeyim varya neler diyor.kocakarilar. dun en sonunda dayanamadim agladim. Kotu anne diyenmi bunun annesi nerde diyenmi..ne laflar ne sozler.Ha bir de şu mevzu var anneye yapılan emzirmezsen bağ kuramazsin bebek seninle bağ kurmaz şiddeti. O bağ emzirmek ile kurulsaydi psikologlar anne travmasi yaşayanlarla dolup taşmazdi
Klima açma şansın yok mu terlemesini azaltıp gözlemle benceYa kizlar Yigit in çişi resmen sabahlari turuncu bolgeleri var. Dun baya arastirdim hep beslenmeyi arttirin diyor. Baya bir ustune dustum. Emziriyroum sonrasi kasikla doyuruyorum. 2 saati gecmiyor ya da en en gec 3 saati o da nadir. Ama yine ayni yine ayni. Canim sikkin ya suan asiri terliyor sirt ustude yatiyor ben yan donderdikce bir sure sonra surt ustu. Hava da bu hafta asiri sicaj 40 derece. Ne yapsam doktora mi gotursem tahlil falan mi yatirsam.
Kesinlikle ama ben öyle emzirmeyen bağ kuramaz demek istemedim yanlış anlama lütfen.. zaten Ben cevap verip tersliyorum bu tarz konuşmaları nasıl bir psikolojik şiddet bu. Ben sadece emzirme mama normal doğum sezaryen vs.vs. konuşulmamalı bile diyorum. Bitsne salak bi yengem var nasıl doğum yaptın dedi sezeryan dedim. Diyo ki kız allah seniiiii ben ikisindie normal doğurdum sen bide sporcusun. Yenge dedim tansiyonum düşmedi aman diyo doğursan doğururdun. Bunların aynısı emzirme içinde geçerli maama içinde geçerli. Ben sadece emzirmeye laf etmeye de karşıyım. BiHa bir de şu mevzu var anneye yapılan emzirmezsen bağ kuramazsin bebek seninle bağ kurmaz şiddeti. O bağ emzirmek ile kurulsaydi psikologlar anne travmasi yaşayanlarla dolup taşmazdi
Yok arkadaşım tüm önlemleri aldık Allah'tan bir zeval gelmezse en az 4 sene üretime ara verdikBunu diyenler ilk yapıyor arkadaşım benden demesigeçen yine 2.ci asla diyen arkadasla buluştuk oğlanı 6 yaşında oldu onunda , 2.yi yapicam kafama girdi demisti
Onların yetiştirdiği çocuklara yazık. Kadının kadına yaptığını başka hiç kimse yapmıyor bu ülkede yetersiz hissettirmek için sıraya giriyor herkes. Tamam en harbi ana sizsiniz teyzelerSorma ya koydeyim varya neler diyor.kocakarilar. dun en sonunda dayanamadim agladim. Kotu anne diyenmi bunun annesi nerde diyenmi..ne laflar ne sozler.
Bebek huzursuz hemen emzirsen sakinlesirdi emziremedigin icin boyle valla biktim yani biktimmm boyle ozel mahrem bi konuda bu kadar elestirilmek cok yipratti beni
Ben direk itin g*tune sokup çıkarıyorum mosmor oluyorlarKesinlikle. Ben cevap verip tersliyorum bu tarz konuşmaları nasıl bir psikolojik şiddet bu ya
Aa alin de hiç uyumadı dörtte uyandık şimdi yatırdık diş olabilir diye düşünüyorum ben de. Havucu bıraktık iki gündür patates veriyordumAy iyiki söyledin, bizim de aynı canımbi de dün gece hiç uyuyamadı, acaba hazmedemedi mi diye düşündüm
Terbiyesizlikten başka bir şey değil. Böyle insanlara sırf yaşlarından dolayı falan saygı duymuyorum ağızlarına tıkıyorum laflarını herkes haddini bilsin ya. Sen de canını sıkma canım onların yetiştirdikleri çocukları da görüyoruz iş emzirmeyle bitseydi ohooSorma ya koydeyim varya neler diyor.kocakarilar. dun en sonunda dayanamadim agladim. Kotu anne diyenmi bunun annesi nerde diyenmi..ne laflar ne sozler.
Bebek huzursuz hemen emzirsen sakinlesirdi emziremedigin icin boyle valla biktim yani biktimmm boyle ozel mahrem bi konuda bu kadar elestirilmek cok yipratti beni
Ama özellikle mama içtiği için su daha fazla öneriliyor canım. Ben bugün çay bardağıyla deniyecem inşallah içerBizimkide su icmiyor kizlar eskiden lukur lukur icerdi artik icmiyor zorlamak istemiyorumda ama neden icmiyor acaba? Mama bayagi iciyor her ogun 120 cc onunla tamamliyor demekki sivi ihtiyacini
Bugun bi zorlayayim cnm.tiksinmesin diye cok israr etmek istemiyorum ama kilox10 ml ise 60 cc falan icmesi gerekiyorAma özellikle mama içtiği için su daha fazla öneriliyor canım. Ben bugün çay bardağıyla deniyecem inşallah içer
Benim kiziminda benzer,sutumun oldugunu dusunuyorum ama cok emmek istemiyor. Bir de komik olacak ama acaba diyorum hava cok sicak cis yaptikca kuruyor mu,cunku bezleri de kuru gibi. Haftaya cuma bes ay kontrolumuz var,bakalim ben o zaman soracagim,sutum az olsaydi mama alir verirdim ama sutum de var bence.Ya kizlar Yigit in çişi resmen sabahlari turuncu bolgeleri var. Dun baya arastirdim hep beslenmeyi arttirin diyor. Baya bir ustune dustum. Emziriyroum sonrasi kasikla doyuruyorum. 2 saati gecmiyor ya da en en gec 3 saati o da nadir. Ama yine ayni yine ayni. Canim sikkin ya suan asiri terliyor sirt ustude yatiyor ben yan donderdikce bir sure sonra surt ustu. Hava da bu hafta asiri sicaj 40 derece. Ne yapsam doktora mi gotursem tahlil falan mi yatirsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?