2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gündüz rengi nasıl peki ? Bizim de geceden kalma bezde çiş rengi koyu ama gündüz degistigim bez de renk öyle değil. Yani sadece gece öyleyse kaldığından da olabilir diye düşünüyorum beslenmeden kaynakliysa gündüz de aynı olmasi lazım

Merhaba canım benim oğlum da çok sıcaklarda aynı oluyordu. Biz beş aylıkken şu vermeye başladık o yüzden. Yaz ayları çok sıcak bölge olunca şu kaybı kaçınılmaz. Su ver düzenli olarak. Geçtiğini göreceksin.

Kilo x 10 ml miktar olarak önerdi doktorumuz

Bizimkide su icmiyor kizlar eskiden lukur lukur icerdi artik icmiyor zorlamak istemiyorumda ama neden icmiyor acaba? Mama bayagi iciyor her ogun 120 cc onunla tamamliyor demekki sivi ihtiyacini

Bende de oyle gece bezin kicina gelen tarafi dahq bi turuncu gece beslenmedigi icinmi acaba

Ha bir de şu mevzu var anneye yapılan emzirmezsen bağ kuramazsin bebek seninle bağ kurmaz şiddeti. O bağ emzirmek ile kurulsaydi psikologlar anne travmasi yaşayanlarla dolup taşmazdi

Ha bir de şu mevzu var anneye yapılan emzirmezsen bağ kuramazsin bebek seninle bağ kurmaz şiddeti. O bağ emzirmek ile kurulsaydi psikologlar anne travmasi yaşayanlarla dolup taşmazdi
Sorma ya koydeyim varya neler diyor.kocakarilar. dun en sonunda dayanamadim agladim. Kotu anne diyenmi bunun annesi nerde diyenmi..ne laflar ne sozler.
Bebek huzursuz hemen emzirsen sakinlesirdi emziremedigin icin boyle valla biktim yani biktimmm boyle ozel mahrem bi konuda bu kadar elestirilmek cok yipratti beni

Klima açma şansın yok mu terlemesini azaltıp gözlemle bence

Kesinlikle ama ben öyle emzirmeyen bağ kuramaz demek istemedim yanlış anlama lütfen.. zaten Ben cevap verip tersliyorum bu tarz konuşmaları nasıl bir psikolojik şiddet bu. Ben sadece emzirme mama normal doğum sezaryen vs.vs. konuşulmamalı bile diyorum. Bitsne salak bi yengem var nasıl doğum yaptın dedi sezeryan dedim. Diyo ki kız allah seniiiii ben ikisindie normal doğurdum sen bide sporcusun. Yenge dedim tansiyonum düşmedi aman diyo doğursan doğururdun. Bunların aynısı emzirme içinde geçerli maama içinde geçerli. Ben sadece emzirmeye laf etmeye de karşıyım. Bi
Arkadaşım çocuk emzirmeyle tosun oldu maşallah ama sürekli
Mama da veriyor ağzıyla da söylüyor daha çok kilo alsın doktor demiş mama vermeye devam edersen obez ediceksş çocuğu olmaz obez falan diyor. Ya bunlara karşıyım. Umarım yanlış anlaşılmamaşımdır derdim kim naparsa yapsın çocuğu için en iyi annedir ve en iyisini
Anne bilirdi

Son düzenleme:
Bunu diyenler ilk yapıyor arkadaşım benden demesi geçen yine 2.ci asla diyen arkadasla buluştuk oğlanı 6 yaşında oldu onunda , 2.yi yapicam kafama girdi demisti
Yok arkadaşım tüm önlemleri aldık Allah'tan bir zeval gelmezse en az 4 sene üretime ara verdik bizimki de can bizimki de psikoloji
Onların yetiştirdiği çocuklara yazık. Kadının kadına yaptığını başka hiç kimse yapmıyor bu ülkede yetersiz hissettirmek için sıraya giriyor herkes. Tamam en harbi ana sizsiniz teyzeler

Ay iyiki söyledin, bizim de aynı canım bi de dün gece hiç uyuyamadı, acaba hazmedemedi mi diye düşündüm
Aa alin de hiç uyumadı dörtte uyandık şimdi yatırdık diş olabilir diye düşünüyorum ben de. Havucu bıraktık iki gündür patates veriyordum
Terbiyesizlikten başka bir şey değil. Böyle insanlara sırf yaşlarından dolayı falan saygı duymuyorum ağızlarına tıkıyorum laflarını herkes haddini bilsin ya. Sen de canını sıkma canım onların yetiştirdikleri çocukları da görüyoruz iş emzirmeyle bitseydi ohoo

Bizimkide su icmiyor kizlar eskiden lukur lukur icerdi artik icmiyor zorlamak istemiyorumda ama neden icmiyor acaba? Mama bayagi iciyor her ogun 120 cc onunla tamamliyor demekki sivi ihtiyacini
Ama özellikle mama içtiği için su daha fazla öneriliyor canım. Ben bugün çay bardağıyla deniyecem inşallah içer

Benim kiziminda benzer,sutumun oldugunu dusunuyorum ama cok emmek istemiyor. Bir de komik olacak ama acaba diyorum hava cok sicak cis yaptikca kuruyor mu,cunku bezleri de kuru gibi. Haftaya cuma bes ay kontrolumuz var,bakalim ben o zaman soracagim,sutum az olsaydi mama alir verirdim ama sutum de var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…