2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kız bende bir bel ağrısı basladi anlatamam gecen hafta doktora gittim hatta. Yakın zamanlı 2 hamilelik vs tetiklemis dedi krem verdi gönderdi ama emzirme bitince gel iyice bakalım dedi
Aman dikkat et canım tere ve ani hareketler yapma doğum ve emzirme sürecinde bel fıtığı meydana çıkabiliyor kardeşim ve arkadaşım olmuştu ama onlar hiç spor yapmıyordu. Egzersiz ve spor yapanlarda hemen hemen hiç olmuyor demişti doktor. Onlarda akşama kadar çocuk bakıyoruz dedi alakası yok onları orantısız güçle kaldırıp indiriyoruz çünkü çok geçmiş olsun canım benim

Kesinlikle canim su verilmeli. Ben de Madan sonra biraz verilmeli diye ayrica biliyorum... On sut su gibi farkinda misin bilmiyorum, gece ektra emzirmek ya da su vermek gerekiyor

Yaa fayda ediyor mu kayinvalidem de yun yorgan yapmis fayda ediyorsa ben de onu bir sure kullanabilirim

Şimdi bebeğimin altında oyun matı olarak yün yorgan var kaliteli pamuklu bir kumaştan kılıf diktirdim Sarı renkli. Ben de o da yuvarlanıyoruz akşam sabah

Yalnız yün yorgan ve döşekleri arada bir güneşe çıkarıp havalandırmak gerekir içindeki maytlara karşı

Bende de oyle gece bezin kicina gelen tarafi dahq bi turuncu gece beslenmedigi icinmi acaba
Bnim oglum gece emiyo sabah ilk bezi açtığımda idrarı koyu oluyo. Bak bı Dr yorumu buldum.
Kısacası herşey sebep olabilir su emzirme mamayla bı şekilde toparlamak gerekiyo

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-09-11-38-22-833_com.facebook.katana-edit.webp
    96 KB · Görüntüleme: 72
Benimim de sirt agrilarim cok fazla Rheaa kizimda hic yoktu ama suan anlatamam

Ya yalan ya mandira inegi mi bu allah için zaten ben ne yaptim ne aldim desem direkt kendi gelinine de o bunu aldi o bunu yapti diyor ahshwhwu insanlar bir tuhaf ya en iyisi hiç umursamamak. Sen annesisin diğer herkesten en çok yavrunu sen düşünürsün. anne sütü faydali tabi ki ama mama da faydalı hsjejd bazen yoruluyorum keske hep mama versem diyorum insanlar sen 7 24 memeye de bağlasan yine bir kusur bulurlar

Sen neden agliyorsun agizlarinin payini verseydin ya ben sinir oldum yemin ederim. Böyle insanlar asla saygiyi haketmiyor, gidip kaba kaba konuşacaksin anlayacaklari dil bu. Tövbe agzimi bozmak istemiyorum arkadasim sıkme canini ağzı olan konuşuyor. Herkes haddini bilsin, annesi de burda size ne oluyor hayirdir deseydin ya. Ay sinir oldum sakin ol sakin ol kalp kırma diye diye bizde kalp birakmadilar. Eskiden susardim sirf tanidiklar ayip olmasin diye ama bakiyorum bu insanlar sanki seni beni umursuyor mu ki susucam diyorum. Sen de agzina geleni söyle alinan alinsin sen ağlayacagina onlar ağlasin. Boş yere üzme kendini şunlar için. Onlara kalirsa onlar doktora da meydan okuyor o kimmiş nerden bilecekmiş biz daha iyi biliriz diyorlar. Bize peygamber sabri lazim genel olarak

Kızlar bu arada ben molfix pure soft kullanıyodum. Annemler mavi paketten almışar dün bi deniyim dedim pure softtan daha çok beğendim bide sanırım 5 no zamanımız geldi bezini açtığkmda hep iz oluyor
Ben doğduğundan beri mavi paket kullanıyorum çok memnunum maxi plus daha ince 4 numarada Yazlık gibiarada sleepy ve baby turco denedim ama en başarılı molfix

Canım bizde de aynıydı terleme artınca oldu ama gözlemlediğim mama ve meme ilerliyorum o yüzden yetersiz beslenme olduğunu sanmıyorum günlük 30-40 cc şu vermeye başladım düzeldi çok şükür

Bizimkide su icmiyor kizlar eskiden lukur lukur icerdi artik icmiyor zorlamak istemiyorumda ama neden icmiyor acaba? Mama bayagi iciyor her ogun 120 cc onunla tamamliyor demekki sivi ihtiyacini
Kaşıkla vermeyi denedin mi canım bizimki biberonla icmediginde kaşıkla veriyorum

Canım bizde de aynıydı terleme artınca oldu ama gözlemlediğim mama ve meme ilerliyorum o yüzden yetersiz beslenme olduğunu sanmıyorum günlük 30-40 cc şu vermeye başladım düzeldi çok şükür
Ya oyle mi hadi insallah benimki de duzelir bu gidisle gece de veririm artik su.

Kızlar kış için mont almak istiyorum şimdiden pahalanmadan almak lazım geç bile kaldım sanırım. İstanbul için kozmonot montlar gerekli mi? Yani tulum gibi mi alsam normal kısa mont mu alsam kararsız kaldım size sorayım dedim

Anne sütü alan çocuk hasta olmasa benim büyük oğlum olmazdı, okul pazartesi açıldı ya, Çarşamba %90 hasta. 24 ay dolu dolu emdi bi de emmese ne olacaktı kim bilir, ama babaya çekmiş sanırım, eşim de çok çabuk hasta olur. Genetik mi bilmiyorum ama olabilir

Ben büyüğü okula getir götür yapacağım için erkenden aldım tulumlardan eldiveni, patikleri olan tulumlardan.

İnternette satmak mı ağlıyorum şuan gülmekten

Ben astronot aldım çünkü bu kış yürümüyor olacak bacakları üşümesin dedim

Eklentiler

• IMG_7479.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 65
Selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır giremiyordum foruma. İnek sütü alerjisi muhebbeti ile uğraşıyorum. Süt arttırmaya çalışıyorum. Yola mamasız devam etmek çok zormuş mamanın kıymetini anladım valla. çok şükür 5 aylık olduk ek gıda için çok heyecanlıyım.

Bir de burada bahsetmiştim, etrafımda çocuk sahibi olan kimse yok, büyükler en son biz bebekken uğraşmışlar böyle işlerle hiçbir şey hatırlamıyorlar. Doktorla daha konuşmadım ama biraz panik olduğum için ek gıda zamanıniçin şöyle bir kitap aldım. Ben beğendim baya, benim gibi panik olan anneler varsa tavsiye ederim

Son olarak bebişe artık yavaş yavaş su vermek istiyorum. Siz nasıl ilerlediniz bu süreçte bana yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_9771.webp
    95,6 KB · Görüntüleme: 68
Ben tüm gün emzirip (alerji nedeniyle mamayı kestik, çok üzgünüm, canım mama ) üstüne süt sağmaya çalışıp hiç süt çıkartamıyorum sağarken. Hay maşallah diyorum o arkadaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…