Aman dikkat et canım tere ve ani hareketler yapma doğum ve emzirme sürecinde bel fıtığı meydana çıkabiliyor kardeşim ve arkadaşım olmuştu ama onlar hiç spor yapmıyordu. Egzersiz ve spor yapanlarda hemen hemen hiç olmuyor demişti doktor. Onlarda akşama kadar çocuk bakıyoruz dedi alakası yok onları orantısız güçle kaldırıp indiriyoruz çünkü çok geçmiş olsun canım benimKız bende bir bel ağrısı basladi anlatamamgecen hafta doktora gittim hatta. Yakın zamanlı 2 hamilelik vs tetiklemis dedi krem verdi gönderdi ama emzirme bitince gel iyice bakalım dedi
Amin inşallah çok ciddi bir hastalıkmış göz için bende ilk defa duydum canım normal. İnsan başına gelmeyince bilmiyor işte bazı şeyleri maalesefGecmis olsun canim, ilk defa duydum bu hastaligi Allah sifa versin.
Kesinlikle canim su verilmeli. Ben de Madan sonra biraz verilmeli diye ayrica biliyorum... On sut su gibi farkinda misin bilmiyorum, gece ektra emzirmek ya da su vermek gerekiyorDr.umuz bize beslenmedeki su ayrı sade su ayrı demişti, sade suyun bebek için ayrı bir önemi var şeklinde birçok şey anlattı, en mantıklı geleni de bebek az bir miktar bile mama alıyorsa bağırsakları sade suyla günde 1 kere temizlenmeli demişti. Bizler de bol sıvı şekilde beslensek dahi örneğin kahvaltıda çay portakal suyu v.s içsek bile suya ihtiyaç duyarız şeklinde eklemişti. Helede hava sıcaksa.
Yaa fayda ediyor mu kayinvalidem de yun yorgan yapmis fayda ediyorsa ben de onu bir sure kullanabilirim
Bnim oglum gece emiyo sabah ilk bezi açtığımda idrarı koyu oluyo. Bak bı Dr yorumu buldum.Bende de oyle gece bezin kicina gelen tarafi dahq bi turuncu gece beslenmedigi icinmi acaba
Benimim de sirt agrilarim cok fazlaAman dikkat et canım tere ve ani hareketler yapma doğum ve emzirme sürecinde bel fıtığı meydana çıkabiliyor kardeşim ve arkadaşım olmuştu ama onlar hiç spor yapmıyordu. Egzersiz ve spor yapanlarda hemen hemen hiç olmuyor demişti doktor. Onlarda akşama kadar çocuk bakıyoruz dedi alakası yok onları orantısız güçle kaldırıp indiriyoruz çünkü çok geçmiş olsun canım benim
Ya yalan ya mandira inegi mi bu allah içinTamam bayan sakin yetiştin en sütlü meme kadın sensinbu teyzeler tam şöyle değil mi bi bahane bulsam da konuşsam diye Bu konudaki yarışı manasız buluyorum bebekler sağlıklı olduktan sonra bence gerisi önemli değil herkes birbirini bi salsın emzirmek kadar mama vermekte doğal allahtan mamalar var da içeriği zengin vitamin vs. Böyle bi şansımız var
Sen neden agliyorsun agizlarinin payini verseydin ya ben sinir oldum yemin ederim. Böyle insanlar asla saygiyi haketmiyor, gidip kaba kaba konuşacaksin anlayacaklari dil bu. Tövbe agzimi bozmak istemiyorum arkadasim sıkme canini ağzı olan konuşuyor. Herkes haddini bilsin, annesi de burda size ne oluyor hayirdir deseydin ya. Ay sinir oldumSorma ya koydeyim varya neler diyor.kocakarilar. dun en sonunda dayanamadim agladim. Kotu anne diyenmi bunun annesi nerde diyenmi..ne laflar ne sozler.
Bebek huzursuz hemen emzirsen sakinlesirdi emziremedigin icin boyle valla biktim yani biktimmm boyle ozel mahrem bi konuda bu kadar elestirilmek cok yipratti beni
Ben doğduğundan beri mavi paket kullanıyorum çok memnunum maxi plus daha ince 4 numarada Yazlık gibiKızlar bu arada ben molfix pure soft kullanıyodum. Annemler mavi paketten almışar dün bi deniyim dedim pure softtan daha çok beğendimbide sanırım 5 no zamanımız geldi bezini açtığkmda hep iz oluyor
Canım bizde de aynıydı terleme artınca oldu ama gözlemlediğim mama ve meme ilerliyorum o yüzden yetersiz beslenme olduğunu sanmıyorum günlük 30-40 cc şu vermeye başladım düzeldi çok şükürYa kizlar Yigit in çişi resmen sabahlari turuncu bolgeleri var. Dun baya arastirdim hep beslenmeyi arttirin diyor. Baya bir ustune dustum. Emziriyroum sonrasi kasikla doyuruyorum. 2 saati gecmiyor ya da en en gec 3 saati o da nadir. Ama yine ayni yine ayni. Canim sikkin ya suan asiri terliyor sirt ustude yatiyor ben yan donderdikce bir sure sonra surt ustu. Hava da bu hafta asiri sicaj 40 derece. Ne yapsam doktora mi gotursem tahlil falan mi yatirsam.
Kaşıkla vermeyi denedin mi canım bizimki biberonla icmediginde kaşıkla veriyorumBizimkide su icmiyor kizlar eskiden lukur lukur icerdi artik icmiyor zorlamak istemiyorumda ama neden icmiyor acaba? Mama bayagi iciyor her ogun 120 cc onunla tamamliyor demekki sivi ihtiyacini
Ya oyle mi hadi insallah benimki de duzelir bu gidisle gece de veririm artik su.Canım bizde de aynıydı terleme artınca oldu ama gözlemlediğim mama ve meme ilerliyorum o yüzden yetersiz beslenme olduğunu sanmıyorum günlük 30-40 cc şu vermeye başladım düzeldi çok şükür
Anne sütü alan çocuk hasta olmasa benim büyük oğlum olmazdı, okul pazartesi açıldı ya, Çarşamba %90 hasta. 24 ay dolu dolu emdi bi deBen de sadece mama veren bir anne olarak bu konuda bir şey söylemek istiyorum. Anne sütü mucizesini ve faydalarını hepimiz biliyoruz emziren annelerin coşkusunu da anlıyor ve saygı duyuyorum ama bazen emen çocuk hasta olmaz, emen çocuğun bağışıklığı çok güçlü olur, mama alan bebekler alerjik olur, mama yiyeceğine bir yudum anne sütü alsın vb. Söylemler de bizim gibileri kötü etkiliyor. Ben farkındalığı yüksek bir insanım çok etkilenmiyorum anlık okuyup geçiyorum. Ama sadece mama vermek zorunda olan annelerin psikolojisi ve suçluluk duygusu çok fazla oluyor ve bu tarz iddiali söylemler karşısında çok etkilenebiliyorlar. Bu konuda kimse kendini eksik hissetsin istemem. Eğer sadece mama verip bunu okuyan biri varsa kendini kötü hissettme demek isterim ve olayin anne sütü mamadan ziyade bebeğin korunmasi gereken florası olduğunu şu notla hatırlatmak isterim.
Ben büyüğü okula getir götür yapacağım için erkenden aldım tulumlardan eldiveni, patikleri olan tulumlardan.Kızlar kış için mont almak istiyorum şimdiden pahalanmadan almak lazım geç bile kaldım sanırım. İstanbul için kozmonot montlar gerekli mi? Yani tulum gibi mi alsam normal kısa mont mu alsam kararsız kaldım size sorayım dedim
İnternette satmak mıYa benim eşimin bir akrabasi var. Kuzey emmedi bir ara bana hemen kendi gelininden örnek veriyor. O kadar çok sütü varmis ki internetten satmaya karar vermisler ama bozulur diye millete dagitmislar 1 koli dolusu sütü varmiş of nefret ediyorum böyle şeylerden yabelli bir süre sonra cocuk bana kalirsa doymuyor sanki zehir veriyoruz sadece anne sütü yetmiyor. Bak ben de emziriyordum ama bir süre sonra idrari tuhaflasti çocuk doymuyor işte ne yapim aç mı bırakalım kaldi ki mamalarin içerisi de vitamin dolu. Ben de bir ara su veriyordum ya oysa doymuyormuş cocugum mamalari da begenmediginden içmiyormus. Allahtan golden goat sen söylemistin öyle bir içiyor ki kalmadi problemimiz hem anne sütü veriyorum hem mama ama sütüm olmasaydi da mama verirdim hatta mama tüketen bebeklerin d vitamini ve demire ihtiyaci bile olmuyormuş. Anne sütü alan bebekler yeterince d vitamini ve demir alamiyormus
Ben astronot aldım çünkü bu kış yürümüyor olacak bacakları üşümesin dedimKızlar kış için mont almak istiyorum şimdiden pahalanmadan almak lazım geç bile kaldım sanırım. İstanbul için kozmonot montlar gerekli mi? Yani tulum gibi mi alsam normal kısa mont mu alsam kararsız kaldım size sorayım dedim
Ben tüm gün emzirip (alerji nedeniyle mamayı kestik, çok üzgünüm, canım mamaYa benim eşimin bir akrabasi var. Kuzey emmedi bir ara bana hemen kendi gelininden örnek veriyor. O kadar çok sütü varmis ki internetten satmaya karar vermisler ama bozulur diye millete dagitmislar 1 koli dolusu sütü varmiş of nefret ediyorum böyle şeylerden yabelli bir süre sonra cocuk bana kalirsa doymuyor sanki zehir veriyoruz sadece anne sütü yetmiyor. Bak ben de emziriyordum ama bir süre sonra idrari tuhaflasti çocuk doymuyor işte ne yapim aç mı bırakalım kaldi ki mamalarin içerisi de vitamin dolu. Ben de bir ara su veriyordum ya oysa doymuyormuş cocugum mamalari da begenmediginden içmiyormus. Allahtan golden goat sen söylemistin öyle bir içiyor ki kalmadi problemimiz hem anne sütü veriyorum hem mama ama sütüm olmasaydi da mama verirdim hatta mama tüketen bebeklerin d vitamini ve demire ihtiyaci bile olmuyormuş. Anne sütü alan bebekler yeterince d vitamini ve demir alamiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?