2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok haklısın. Herkes bebeği için en doğrusunu bilir.
Sen bi doktora git canım, biz de meme reddi varken az beslendiği zamanlarda bezinde turunculuk olmuştu. Her ihtimale karşı idrar testi vs yapıldı, enfeksiyon olabilir diye

Ben tüm gün emzirip (alerji nedeniyle mamayı kestik, çok üzgünüm, canım mama ) üstüne süt sağmaya çalışıp hiç süt çıkartamıyorum sağarken. Hay maşallah diyorum o arkadaşa
Ya yalan ya bence ben de sağıyorum 2 kere de 3 ölçek anca çıkıyor her sağmada 15 20 dk uğrasiyorum. Ne yapiyo bu kiz hiç uyumadan pompayla mi geziyor etrafta neden mamayi kestiniz neye alerjisi varmis

İnternette satmak mı ağlıyorum şuan gülmekten
Yersen iste en mükemmel onun gelini bi de gelinini halk egitimde kuaforluk kursuna yollamis kendi calistigi kuaforde de calisiyor gösteriyo devlet maasini veriyormuş. Kiz calismadan maas aliyor kafayi yersin çok iyi bir seymis gibi bir de gururla anlatiyorlar

Şeytanlara bak sen şeytanın sütü bol oluyor demek ki

Bu defa da bu çocuk sana bağımlı olmuş çok yanlış yapmışsın bak sen olmadan 2 dk durmuyor derler
Yani canım bir tek anne sütü kıstas değil işte bir çok etken var bağışıklık için

Götür canim ben götürmüstüm hem idrar tahlili hem de tam hatirlamiyorum 2 mi 3 tüp mü ne kan aldilar dayanabilir misin buna bilmiyorum ben de senin gibi hem mama hem emzirme yapiyordum. Sudan kaynakli sandim su verdim. Cocugun mideyi suyla doyurmusum gibi oldu resmen. Mamayi fazla icmiyordu saniyordum ki doyuyor icmek istemiyor, oysa mamanin tadini begenmiyormus cocuk. O mama bitmeden gidip başka bir mama aldim. Simdi hem emziriyorum hem 4 5 ölçek bu mamadan içiyor kalmadi öyle bir sıkıntı. Sen yine de en dogrusu doktora git sor. Ben sordum hatta sana da yazdim galiba doktor beslenmesini arttir su vermeni önermiyorum dedi. Hatta bak dün soru cevap yapmis doktor ona da benzer soru sormuslar 8 aylik bebege bile su yerine beslenmesini arttir demisler. Sen kaç ölçek mama veriyorsun emzirdikten sonra?

Eklentiler

• Screenshot_20230808_233407_Instagram.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bebekler hastayken geceleri neden uyumaz ? Hasta olan bebeğin uyuması gerekmez mi 2-3 gündür sabahi ediyoruz uykuya direniyor sürekli ağlak mod bi yeri ağrıyor diye calpolde veriyorum yok yine uyumuyor bizi mahvetti neden böyle oluyor anlamadim.

Şeytanlara bak sen şeytanın sütü bol oluyor demek ki
Valla esime bir sey demiyorum akrabasi diye bana ne ama görünen köy de kilavuz istemez. Beni tanimasalar gider şikayet ederdim kesin

Sutumu sagip veriuorum canim. Hafta sonu olmadi gotururum canim. Aman kafsm bunlarla mesgul.iken canim seye sikildi esim mesaj atmis hafta.sonu İzmirden dayisinin oglu, kizi esi falan gelip 1 hafta ben de kalacaklarmis. Ya hava zsten sicak zor bela kendime bakiyorum bir de bu cikti simdi.

Of of off cok sinir bozucu. Ben de kendime bakmaya zor zaman buluyorum üstüne 1 hafta misafir çok zor ya. Eşin keşke musait degiliz falan deseymiş sen tek basina nasil misafir agirlayacaksin bebekle allah kolaylik versin en iyisi sen de annene git esin ağırlasin misafirleri

Valla dusuncesizlik kendilerinin yaptigi canim gercekten canim.sikildi yani 2 kucuk.cocukla kendime zor bakiyorum.Baska tanidiklari var ama bizde kalacaklarmks

Canim sen elinden geleni yapiyorsun, emzirme danisma hizmeti bile aldin. Tabii bagisikligin genetik tarafi da var. Benim kizimda sik hasta oluyor ama antibiotiksiz masallah kolayca atlatiyor yatmadan...

Neden sizde kaliyorlar ya başka akraba mi yok küçük bebeği olan insana hiç acımıyor bu insanlar. Tabi kendilerini en iyi ağırlayacak kapıyı biliyorlar

Canım bence gerekli olur. Hatta yenidoğanda ben o kadar kalın olmasa da dışarı çıkarken giyeceği bir şey almamıştım çocuklardan kalanlar var diye. Onlar da hep yarım, bu sefer alta bir şey giydirmek gerekiyordu. Lahana gibi sarıyorduk. Nisan ayında ben hem o zaman giyebilmeli için 9-12 pelüş almıştım hem de kalın, eldivenli ayaklı tulum almıştım babymall’den. İndirimde vardı iyi olmuştu

Gerçekten en sinir olduğum şey böyle emrivakiler Esin keşke müsait değiliz deseydi bir kere neden evin hanımı aranmıyor ki böyle durumlarda bunu da anlamam. Bir hafta üstelik bir gün değil iki gün değil. Ben arayıp müsait değiliz derdim sanirim böyle şeylerde sinirim tepeme çıkıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…