2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim sen elinden geleni yapiyorsun, emzirme danisma hizmeti bile aldin. Tabii bagisikligin genetik tarafi da var. Benim kizimda sik hasta oluyor ama antibiotiksiz masallah kolayca atlatiyor yatmadan...
Benim oğlum da sık hastalanır ama ben bunu erken ilaç kullanımına bağlıyorum. İlaçla 1 hafta ilaçsız 10 gün artık benim mottom oldu. İlk ateşlendiğinde 3 aylıktı ve hemen ilaç başladılar, antibiyotik. Ondan beridir hep çabuk hastalanır, ilaç kullansa tekrar kullanmak zorunda kalır. Ama ilaçsiz atlattıysa diyelim daha dirençli oluyor. Büyük kızım maşallah daha iyi hastalıklar konusunda, maşallah.

Şuan hala hasta mı? Hastaysa bir yeri ağrıyor olabilir. Hastalık inşallah geçmiştir, o zaman da düzenleri değişiyor biraz. Aynı bir yere gider gelirsin bebeğin düzeni değişir, onun gibi. Bir iki güne normale döner inşallah

Sagol canim Sana da hepimize guc versin saglik versin Allah
Amin cnm inşallah.
Cuma günü 4 te gireceğiz müdahaleye anestezi ayarladım el altımdan gelecek dışarıdan tanıdık bir doktor yoksa babam dayanamaz biliyorum onu da hallettim çok şükür.

Dua edin kızlar bize sağlıkla atlatalım uzun yıllar kurutsun çektiğimize değsin

Neden sizde kaliyorlar ya başka akraba mi yok küçük bebeği olan insana hiç acımıyor bu insanlar. Tabi kendilerini en iyi ağırlayacak kapıyı biliyorlar
Teyzesi var canim baska kuzeni var.onlarin musait yani yine de demisler sizde kalacagiz esim de diyo ki izin alacagim iste. Yani ben olsam kucuk bebekliye gitmem iki kucuk.cocgum var aksama kadar ben de ayaktayim

Yani ben Aydinda iken onlari 1 defa gormustum samimiyetim yok hani tlfn vs konusmalarimiz yok. Esim e soylemisler iste direk. Ama bu ara Yigit in cisi oyle diye ekstra uzerine dusuyorum doyuruyorum durmadan sagip vermeler falan inan baya yoruluyorum bir de bu cikti iste bu yaz gunu bu sicakta falan onu gectim Yigit in durumu var iste

Canım tam doktorun bu mesajını paylaşacaktım geriden takip ediyorum sen paylaşmışsın zaten
Bağırsak florasını koruyun, bunun için anne sütü biçilmiş kaftan ama anne sütü alamıyorsa bebeklerinize probiyotik kullanın diyor doktorlar. Bir de yine açıklamadaki gibi gerçekten mümkün olduğunca ilaç kullanmamak lazım.
Ben iki sene anne sütü almışım eşim dört ay. Maşallah deyim çok nadir hastalanır, benimse hastalanmam için iki dk hasta birinin yanında durmam yeterlidir. Bu gibi örnekler çoook var zaten

Ah ya çok zor göz operasyonları cidden Rabbim şifa versin inşallah tek seferde kurtulursunuz sen de baban da

Aynı şekilde ben 3 ay emmisim en son ne zaman grip oldum hatırlamiyorum belki 6-7 yıl önce en son geçirdiğim kötü hastalik coviddi onu da hamilelikte ilaçsız atlattim. Eşim 2 sene emmiş 2 ayda bir hasta oluyor

Evet, acikcasi bana da oyle geliyor... Persentili iyi de, kiloyu onemseme sebebim ilk yaslarinda hasta oldular mi istahta olmazsa kilosundan gidiyor. Bence kilolu olmasi bu aylar icin bu yonuyle arti
Ben de kiloyu sırf bu sebeple önemsiyorum yoksa kilo sağlık belirtisi değil. Benim oğlum da kilo açısından pek iyi değil. Umarım hastalık gelip bulmaz bizi Korkudan tatilmiş düğünmüş hiçbir yere gittiğim yok. Çocuksuz da gitmiyorum benden geçer diye

Evet kizim ilk antibiotigini 4 yasinda almisti, oncesinde bir kac defa da ates dusurucu vermistim. Suanda sadece aferin veririm Sabah aksam max 3 gun. Cok sukur ama bence anne sutu olayi burda yabana atilmamali.
Konusu acilmisken canim senin yazdigin seyi anladim ben. Mama markalari Vs ticari amacli anne sutuyle ilgili cesitli mitler ortaya atiyor. Bunu demek istedin. Kesinlikle anne sutunun onemini burdaki bugun kadin biliyor zaten ve fikrine katiliyorum. Mama in onemi de ayni sekilde cok farkli. Her anne bebeginin ihtiyacina gore davraniyor zaten masallah hepimize nasil ki cesitli konularda fikir alisverisi yapiyoruz bu konuda da yapiyoruz minseo nun dedigi gibi farkinda olmadan kirilan varsa lutfen yazilanlari bu acidan takip etsin. Ya da yazsin ki bosuna uzulmesin... Cunku burda kimse uzecek insan degil bence, tam aksi mutlu etmek isteyen insanlariz
S syildizs sanirim sendin canim emzirmek ve bag arasindaki hislerini paylasmistin. Bununla ilgili yayinlar var. Hislerin bilimsel olarak kanitlanmis. Hatta mama verirken emzirme pozisyonunda tutularak verilmesi tavsiye edilir bu yuzden

Son düzenleme:
Aynı şekilde ben 3 ay emmisim en son ne zaman grip oldum hatırlamiyorum belki 6-7 yıl önce en son geçirdiğim kötü hastalik coviddi onu da hamilelikte ilaçsız atlattim. Eşim 2 sene emmiş 2 ayda bir hasta oluyor
Bende emmişim ama bende sürekli hastalanırım eşimi emziremeniş kayınvalidem yani senede 1 hasta olur oda benden geçiyor ona

Insallah hastalikliksiz bir yasina geliriz canim

Teyzesi var canim baska kuzeni var.onlarin musait yani yine de demisler sizde kalacagiz esim de diyo ki izin alacagim iste. Yani ben olsam kucuk bebekliye gitmem iki kucuk.cocgum var aksama kadar ben de ayaktayim
Canim üzüldüm senin için valla kendini hirpalama dışardan söyleyin yemeği de onlar anlayissizsa sen de kendini mahvetme eşin ilgilenir

Yerinde olsam hic hazirlik yapmam. Sonucta 2 cocuklu sana sorulmamis! Buyuk ayip! Esin de sana sormadan neden tamam demis ki ? Itiraf ediyorum; birazcik esine sinir oldum ben

Canim sen elinden geleni yapiyorsun, emzirme danisma hizmeti bile aldin. Tabii bagisikligin genetik tarafi da var. Benim kizimda sik hasta oluyor ama antibiotiksiz masallah kolayca atlatiyor yatmadan...
Antibiyotik almaması çok güzel, benimki mümkün değil antibiyotik olmadan iyi olmaz hatta seruma kadar gideriz

Saçmalamasınlar lütfen, bebekli kadında yatılı 1 hafta kalınır mı Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…