Benim oğlum da sık hastalanır ama ben bunu erken ilaç kullanımına bağlıyorum. İlaçla 1 hafta ilaçsız 10 gün artık benim mottom oldu. İlk ateşlendiğinde 3 aylıktı ve hemen ilaç başladılar, antibiyotik. Ondan beridir hep çabuk hastalanır, ilaç kullansa tekrar kullanmak zorunda kalır. Ama ilaçsiz atlattıysa diyelim daha dirençli oluyor. Büyük kızım maşallah daha iyi hastalıklar konusunda, maşallah.Canim sen elinden geleni yapiyorsun, emzirme danisma hizmeti bile aldin. Tabii bagisikligin genetik tarafi da var. Benim kizimda sik hasta oluyor ama antibiotiksiz masallah kolayca atlatiyor yatmadan...
Kızlar bebekler hastayken geceleri neden uyumaz ? Hasta olan bebeğin uyuması gerekmez mi 2-3 gündür sabahi ediyoruz uykuya direniyor sürekli ağlak mod bi yeri ağrıyor diye calpolde veriyorum yok yine uyumuyor bizi mahvetti neden böyle oluyor anlamadim.
Amin cnm inşallah.Sagol canimSana da hepimize guc versin saglik versin Allah
Teyzesi var canim baska kuzeni var.onlarin musait yani yine de demisler sizde kalacagiz esim de diyo ki izin alacagim iste. Yani ben olsam kucuk bebekliye gitmem iki kucuk.cocgum var aksama kadar ben de ayaktayimNeden sizde kaliyorlar ya başka akraba mi yok küçük bebeği olan insana hiç acımıyor bu insanlar. Tabi kendilerini en iyi ağırlayacak kapıyı biliyorlar
Yani ben Aydinda iken onlari 1 defa gormustum samimiyetim yok hani tlfn vs konusmalarimiz yok. Esim e soylemisler iste direk. Ama bu ara Yigit in cisi oyle diye ekstra uzerine dusuyorum doyuruyorum durmadan sagip vermeler falan inan baya yoruluyorum bir de bu cikti iste bu yaz gunu bu sicakta falan onu gectim Yigit in durumu var isteGerçekten en sinir olduğum şey böyle emrivakiler Esin keşke müsait değiliz deseydi bir kere neden evin hanımı aranmıyor ki böyle durumlarda bunu da anlamam. Bir hafta üstelik bir gün değil iki gün değil. Ben arayıp müsait değiliz derdim sanirim böyle şeylerde sinirim tepeme çıkıyor hep
Canım tam doktorun bu mesajını paylaşacaktım geriden takip ediyorum sen paylaşmışsın zatenBen de sadece mama veren bir anne olarak bu konuda bir şey söylemek istiyorum. Anne sütü mucizesini ve faydalarını hepimiz biliyoruz emziren annelerin coşkusunu da anlıyor ve saygı duyuyorum ama bazen emen çocuk hasta olmaz, emen çocuğun bağışıklığı çok güçlü olur, mama alan bebekler alerjik olur, mama yiyeceğine bir yudum anne sütü alsın vb. Söylemler de bizim gibileri kötü etkiliyor. Ben farkındalığı yüksek bir insanım çok etkilenmiyorum anlık okuyup geçiyorum. Ama sadece mama vermek zorunda olan annelerin psikolojisi ve suçluluk duygusu çok fazla oluyor ve bu tarz iddiali söylemler karşısında çok etkilenebiliyorlar. Bu konuda kimse kendini eksik hissetsin istemem. Eğer sadece mama verip bunu okuyan biri varsa kendini kötü hissettme demek isterim ve olayin anne sütü mamadan ziyade bebeğin korunmasi gereken florası olduğunu şu notla hatırlatmak isterim.
Ah ya çok zor göz operasyonları ciddenŞu ana kadar yoktu ama babamla gittik doktora bugün o da 5/6 aydır gözüm iyi görmüyor gözlüğümü değiştireceğim diye geldi ona da tomografi çekti doktor babamda da sarı nokta çıktı .beraber müdahale olacağız. Bir de babamın yaşı var 60 yaşında ben de erken çıktı meydana aslında altında varsa güneş ışını ve stres tetikliyormuş. Bu sene çok stresli üzüntülü geçti benim. Güneş gözlüğü de kullanmıyorum normalde bundan sonra karda bile kullanmam lazım. Babam da çok korkuyor iğneden ben daha güçlüyüm ondan bu konularda. İğneye bile annemiz gelmiyordu. Bana direk açıyor mu dedi bende uyuşturuyorlsr damlayla hiç hissetmiyorsun iğneyi dedim. İnşallah ağrı şokuna girmez. Çünkü gözü steril ettikleri damla sanki kolonya ile yıkıyorsun gibi yakıyor gözü ve etkisi 4/6/8 saat arası kalabiliyor. Ben gider gözümde damar tıkanıklığı ameliyatı olmuştum öncesinden öncesinden iğne yapmışlardı ordan biliyorum ama o tamamen kalıcı çözüm oldu ameliyatla. Sanırım sarı noktanın ameliyatı yok. Bazılarında sürekli tekrarlıyor bazılarında tamamen kaybolabiliyormuş. Şimdi yaptırsam belki 1 ay sonra tekrar da edebilir ama yaşımdan dolayı en az 5 sene gider dedi doktor belki de 10.
Şimdi ben babama mı bakayım kendime mi inşallah bayılmaz. İnanılmaz korkuyor. Çocuk gibi annem bile kızın ameliyat oldu utan kızından diyor. Kadına kızıyor. Göz bu göz acır çok acır diyor. Ama olmazsa da ilerleyecek tamamen göremeyecek hale gelecek. İğne onun geçiniyormuş ama ilerlemesini durduruyor.
Tüm moralim bozuldu hepten.
Gelde stres yapma. Yine o ağrıya katlanacağım. Keşke anestezili olsa gözün açık görünce insan daha etkileniyor. İğnenin gözüne girdiğini görüyorsun hissetmiyorsun iğneyi ama zaten kolonya ile yıkanmış gibi yanıyor gözün
Aynı şekilde ben 3 ay emmisim en son ne zaman grip oldum hatırlamiyorum belki 6-7 yıl önce en son geçirdiğim kötü hastalik coviddi onu da hamilelikte ilaçsız atlattim. Eşim 2 sene emmiş 2 ayda bir hasta oluyorCanım tam doktorun bu mesajını paylaşacaktım geriden takip ediyorum sen paylaşmışsın zaten
Bağırsak florasını koruyun, bunun için anne sütü biçilmiş kaftan ama anne sütü alamıyorsa bebeklerinize probiyotik kullanın diyor doktorlar. Bir de yine açıklamadaki gibi gerçekten mümkün olduğunca ilaç kullanmamak lazım.
Ben iki sene anne sütü almışım eşim dört ay. Maşallah deyim çok nadir hastalanır, benimse hastalanmam için iki dk hasta birinin yanında durmam yeterlidir. Bu gibi örnekler çoook var zaten
Ben de kiloyu sırf bu sebeple önemsiyorum yoksa kilo sağlık belirtisi değil. Benim oğlum da kilo açısından pek iyi değil. Umarım hastalık gelip bulmaz biziEvet, acikcasi bana da oyle geliyor... Persentili iyi de, kiloyu onemseme sebebim ilk yaslarinda hasta oldular mi istahta olmazsa kilosundan gidiyor. Bence kilolu olmasi bu aylar icin bu yonuyle arti
Canım yeni gördüm inşallah iyi geçmiştir nasıl şuan durumTeyzeler biz sünnet olmaya gidiyoruz
Evet kizim ilk antibiotigini 4 yasinda almisti, oncesinde bir kac defa da ates dusurucu vermistim. Suanda sadece aferin veririm Sabah aksam max 3 gun. Cok sukur ama bence anne sutu olayi burda yabana atilmamali.Benim oğlum da sık hastalanır ama ben bunu erken ilaç kullanımına bağlıyorum. İlaçla 1 hafta ilaçsız 10 gün artık benim mottom oldu. İlk ateşlendiğinde 3 aylıktı ve hemen ilaç başladılar, antibiyotik. Ondan beridir hep çabuk hastalanır, ilaç kullansa tekrar kullanmak zorunda kalır. Ama ilaçsiz atlattıysa diyelim daha dirençli oluyor. Büyük kızım maşallah daha iyi hastalıklar konusunda, maşallah.
Bende emmişim ama bende sürekli hastalanırımAynı şekilde ben 3 ay emmisim en son ne zaman grip oldum hatırlamiyorum belki 6-7 yıl önce en son geçirdiğim kötü hastalik coviddi onu da hamilelikte ilaçsız atlattim. Eşim 2 sene emmiş 2 ayda bir hasta oluyor
Insallah hastalikliksiz bir yasina geliriz canimBen de kiloyu sırf bu sebeple önemsiyorum yoksa kilo sağlık belirtisi değil. Benim oğlum da kilo açısından pek iyi değil. Umarım hastalık gelip bulmaz biziKorkudan tatilmiş düğünmüş hiçbir yere gittiğim yok. Çocuksuz da gitmiyorum benden geçer diye
İnşallah canım aminnInsallah hastalikliksiz bir yasina geliriz canim
Bizimkide yaklaşık bir aydır cokur cokur emiyorGittiği yere kadar
Canım bu beşinci ayda olması gereken bir şeymiş alin de emiyor çok tatlıysa demek ki
Canim üzüldüm senin için valla kendini hirpalama dışardan söyleyin yemeği de onlar anlayissizsa sen de kendini mahvetme eşin ilgilenirTeyzesi var canim baska kuzeni var.onlarin musait yani yine de demisler sizde kalacagiz esim de diyo ki izin alacagim iste. Yani ben olsam kucuk bebekliye gitmem iki kucuk.cocgum var aksama kadar ben de ayaktayim
Yerinde olsam hic hazirlik yapmam. Sonucta 2 cocuklu sana sorulmamis! Buyuk ayip! Esin de sana sormadan neden tamam demis ki ? Itiraf ediyorum; birazcik esine sinir oldum benTeyzesi var canim baska kuzeni var.onlarin musait yani yine de demisler sizde kalacagiz esim de diyo ki izin alacagim iste. Yani ben olsam kucuk bebekliye gitmem iki kucuk.cocgum var aksama kadar ben de ayaktayim
Bir gün değil iki gün değil bir haftaCanim üzüldüm senin için valla kendini hirpalama dışardan söyleyin yemeği de onlar anlayissizsa sen de kendini mahvetme eşin ilgilenir
Antibiyotik almaması çok güzel, benimki mümkün değil antibiyotik olmadan iyi olmaz hatta seruma kadar giderizCanim sen elinden geleni yapiyorsun, emzirme danisma hizmeti bile aldin. Tabii bagisikligin genetik tarafi da var. Benim kizimda sik hasta oluyor ama antibiotiksiz masallah kolayca atlatiyor yatmadan...
Saçmalamasınlar lütfen, bebekli kadında yatılı 1 hafta kalınır mı Allah aşkına.Sutumu sagip veriuorum canim. Hafta sonu olmadi gotururum canim. Aman kafsm bunlarla mesgul.iken canim seye sikildi esim mesaj atmis hafta.sonu İzmirden dayisinin oglu, kizi esi falan gelip 1 hafta ben de kalacaklarmis. Ya hava zsten sicak zor bela kendime bakiyorum bir de bu cikti simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?