Evet bak buna da gıcık oluyorum, eve biri gelecek niye adam aranıyor ,? yemeği, temizliği adam mı yapacak. Ben asla kabul edemezdim. 2 kap yemeği zor yapıyorum çocuklaGerçekten en sinir olduğum şey böyle emrivakiler Esin keşke müsait değiliz deseydi bir kere neden evin hanımı aranmıyor ki böyle durumlarda bunu da anlamam. Bir hafta üstelik bir gün değil iki gün değil. Ben arayıp müsait değiliz derdim sanirim böyle şeylerde sinirim tepeme çıkıyor hep
Ya esime de yok deseydin diyemem yuzu tutmaz dayisinin oglu ile kardes gibi buyumusler. Ama esime diyorum ki izin alma hafta.sonu bizde kalirlar izin alamadim.dersen de diger tanidiklarina da giderler ben 1 hafta zorlanirim havalarda asiri sicak. Tabi onlar.kendileri Izmirliler buralar onlara cok sicak gelmeyecek.Bilmiyorum kizlarda zsten ben sunnet yaptim vs o gunden beri baya yoruluyorum biliyorsunuz bu ara cisi icin dertliyim falan ekstra caba sarf ediyorum.Neyse bakalim ne olacak insallah kolay gecerYerinde olsam hic hazirlik yapmam. Sonucta 2 cocuklu sana sorulmamis! Buyuk ayip! Esin de sana sormadan neden tamam demis ki ? Itiraf ediyorum; birazcik esine sinir oldum ben
Ya iste dusuncesizler cok. Abimler mesela bana hic bir.zaman yatiliya gelmezler gelip beni gorup giderler kucuk cocuk var kalmayalim derler.Ben cay i meye sahsen zahmet vermek istemiyorum insanlar tuafSaçmalamasınlar lütfen, bebekli kadında yatılı 1 hafta kalınır mı Allah aşkına.
Şaka gibi. Keşke müsait degiliz deseymiş eşinValla dusuncesizlik kendilerinin yaptigi canim gercekten canim.sikildi yani 2 kucuk.cocukla kendime zor bakiyorum.Baska tanidiklari var ama bizde kalacaklarmks
Hastane randevusu al onlar geldikten 1 gün sonraya belki utanip giderlerYa iste dusuncesizler cok. Abimler mesela bana hic bir.zaman yatiliya gelmezler gelip beni gorup giderler kucuk cocuk var kalmayalim derler.Ben cay i meye sahsen zahmet vermek istemiyorum insanlar tuaf
Mutlaka var bi derdi canım, diş falan mı acaba.Kızlar bebekler hastayken geceleri neden uyumaz ? Hasta olan bebeğin uyuması gerekmez mi 2-3 gündür sabahi ediyoruz uykuya direniyor sürekli ağlak mod bi yeri ağrıyor diye calpolde veriyorum yok yine uyumuyor bizi mahvetti neden böyle oluyor anlamadim.
Benimki aslında 3.5 yaşına kadar ev ortamında hiç hasta olmamıştı, kreşe başladı yarı hafta hastalıkla geçti. Sonra geniz eti dediler onu aldırdık ama değişen pek bir şey olmadıBenim oğlum da sık hastalanır ama ben bunu erken ilaç kullanımına bağlıyorum. İlaçla 1 hafta ilaçsız 10 gün artık benim mottom oldu. İlk ateşlendiğinde 3 aylıktı ve hemen ilaç başladılar, antibiyotik. Ondan beridir hep çabuk hastalanır, ilaç kullansa tekrar kullanmak zorunda kalır. Ama ilaçsiz atlattıysa diyelim daha dirençli oluyor. Büyük kızım maşallah daha iyi hastalıklar konusunda, maşallah.
Aha haa esime dedim zsten cumartesiye randevu al cocugu goturecegim.tamam demsitiHastane randevusu al onlar geldikten 1 gün sonraya belki utanip giderler
Onu bayanın düşünmesi gerekiyor ama dediğin gibi insan düşüncesiz olunca ne yaparsın ki, düşününce çok sinir oldum gerçektenYa iste dusuncesizler cok. Abimler mesela bana hic bir.zaman yatiliya gelmezler gelip beni gorup giderler kucuk cocuk var kalmayalim derler.Ben cay i meye sahsen zahmet vermek istemiyorum insanlar tuaf
Valla canim elledim damağına ama bişey de yok ki valla anlamadım her şey üst üste geliyorMutlaka var bi derdi canım, diş falan mı acaba
Noldu ben mi bişey kaçırdımKızlar gerçekten enteresan emzirmenin ne kadar yorucu ve asosyallik hatta belki depresyona kadar götürebilcek bişey olduğunu anlatmaya çalışırken anne sütü bağdır mama alan çocuk anneyle bağ kuramaz diyen insan oldumböyle bişey olabilir mi? Annelik beslemekten mi ibaret? Sizce bu durumun bu kadar içinde hangi insan böyle bişey imâ edebilir? mesajı tekrar okuyun lütfen emzirmenin güzel bi bağ olduğunu ve anne sütünün faydalarını kimse inkar edemez. Ama istemeyen kendi isteğiyle bile emzirmeyebilir belki bende işe başlayınca bırakıcam belki meme reddi yaşıcam belli olmaz ki bu işler. bizene sizene kimene. Kelimeleri tek tek seçip nasıl böyle bi duruma girdim anlamadım. Emzirdiğim halde emziryo musun sorusuna bu kadar uyuz olurken nasıl burda ahkam kesebilirim? Bide kötü kötü laf sokmaya çalışmalar.. burda 1 senedir kimsenin birbirine destek olmadığı kadar destek olduk kimseye anlatmadıklarımızı birbirimize anlattık her sorunla kendi sorunumuz gibi ilgilendik vaktimiz olduğunca hepimiz için diyorum bunu. zaten hepimiz için hayat bu kadar zorken hiç böyle bi topa girmem birdaha . O yüzden Biraz buralardan uzak dursam iyi olucak kendinize iyi bakın
Canim acaba senin.uzerine dişte mi eklendi. Ama bebekler hasta olunca da bir sure huy degisikligi oluyor. Belki huyu degisti. Duzelir zamanla.Hastaliklarda gece zorluyor sanirimKızlar bebekler hastayken geceleri neden uyumaz ? Hasta olan bebeğin uyuması gerekmez mi 2-3 gündür sabahi ediyoruz uykuya direniyor sürekli ağlak mod bi yeri ağrıyor diye calpolde veriyorum yok yine uyumuyor bizi mahvetti neden böyle oluyor anlamadim.
Bilmiyorum ki canim ya valla artik takatim kalmadı elim ayağım titriyor 1 Eylül'de de işe başlayacağım moralim ona da çok bozuk bu hastalikta tuzu biberi olduCanim acaba senin.uzerine dişte mi eklendi. Ama bebekler hasta olunca da bir sure huy degisikligi oluyor. Belki huyu degisti. Duzelir zamanla.Hastaliklarda gece zorluyor sanirim
Valla ben de oldum ya ben böyle durumlarda kavga ederim kimse beni örnek almasın ama fikrim sorulmadıysa ve ucu bana dokunuyorsa aşırı sinir oluyorumYerinde olsam hic hazirlik yapmam. Sonucta 2 cocuklu sana sorulmamis! Buyuk ayip! Esin de sana sormadan neden tamam demis ki ? Itiraf ediyorum; birazcik esine sinir oldum ben
Ben de etmezdim zaten çocuk yokken de yatılı misafir hiç sevmezdim elin kolun bağlanıyor rahat edemiyorsun falan gitmeyi de gelinmesini de sevmemEvet bak buna da gıcık oluyorum, eve biri gelecek niye adam aranıyor ,? yemeği, temizliği adam mı yapacak. Ben asla kabul edemezdim. 2 kap yemeği zor yapıyorum çocukla
Ya en basitinden.sunnet oldu ya Yigit duzelene kadar baya huy degsitirmisti. Erken uyurken uyumuyordu falan.Komsum Yasli bir teyze var ona soyledim diyo ki Çingene demis hastalil degil de her hastalikta huy degistiriyor o zor demis. Annen var canim ya hic dert etme bak calisinca daha duzene girer.her sey.Bilmiyorum ki canim ya valla artik takatim kalmadı elim ayağım titriyor 1 Eylül'de de işe başlayacağım moralim ona da çok bozuk bu hastalikta tuzu biberi oldu
O konuda da kararsızım ya 9-12 mi alsam 12-18 mi bu montların kalıpları nasıl acabaCanım bence gerekli olur. Hatta yenidoğanda ben o kadar kalın olmasa da dışarı çıkarken giyeceği bir şey almamıştım çocuklardan kalanlar var diye. Onlar da hep yarım, bu sefer alta bir şey giydirmek gerekiyordu. Lahana gibi sarıyorduk. Nisan ayında ben hem o zaman giyebilmeli için 9-12 pelüş almıştım hem de kalın, eldivenli ayaklı tulum almıştım babymall’den. İndirimde vardı iyi olmuştu
Gerçekten öyle ben ne yaşıyorum şuan bilmiyorum. Allah güç kuvvet versinYa en basitinden.sunnet oldu ya Yigit duzelene kadar baya huy degsitirmisti. Erken uyurken uyumuyordu falan.Komsum Yasli bir teyze var ona soyledim diyo ki Çingene demis hastalil degil de her hastalikta huy degistiriyor o zor demis. Annen var canim ya hic dert etme bak calisinca daha duzene girer.her sey.
O konuda da kararsızım ya 9-12 mi alsam 12-18 mi bu montların kalıpları nasıl acaba
Canim burda senin yerin var. Eksikligin cok belli olur. Bazen oluyor yanlis anlamalar. Burda kalmalisinKızlar gerçekten enteresan emzirmenin ne kadar yorucu ve asosyallik hatta belki depresyona kadar götürebilcek bişey olduğunu anlatmaya çalışırken anne sütü bağdır mama alan çocuk anneyle bağ kuramaz diyen insan oldumböyle bişey olabilir mi? Annelik beslemekten mi ibaret? Sizce bu durumun bu kadar içinde hangi insan böyle bişey imâ edebilir? mesajı tekrar okuyun lütfen emzirmenin güzel bi bağ olduğunu ve anne sütünün faydalarını kimse inkar edemez. Ama istemeyen kendi isteğiyle bile emzirmeyebilir belki bende işe başlayınca bırakıcam belki meme reddi yaşıcam belli olmaz ki bu işler. bizene sizene kimene. Kelimeleri tek tek seçip nasıl böyle bi duruma girdim anlamadım. Emzirdiğim halde emziryo musun sorusuna bu kadar uyuz olurken nasıl burda ahkam kesebilirim? Bide kötü kötü laf sokmaya çalışmalar.. burda 1 senedir kimsenin birbirine destek olmadığı kadar destek olduk kimseye anlatmadıklarımızı birbirimize anlattık her sorunla kendi sorunumuz gibi ilgilendik vaktimiz olduğunca hepimiz için diyorum bunu. zaten hepimiz için hayat bu kadar zorken hiç böyle bi topa girmem birdaha . O yüzden Biraz buralardan uzak dursam iyi olucak kendinize iyi bakın
Hayir diyebilecegi biri degil dediValla ben de oldum ya ben böyle durumlarda kavga ederim kimse beni örnek almasın ama fikrim sorulmadıysa ve ucu bana dokunuyorsa aşırı sinir oluyorum
Ben de etmezdim zaten çocuk yokken de yatılı misafir hiç sevmezdim elin kolun bağlanıyor rahat edemiyorsun falan gitmeyi de gelinmesini de sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?