2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım ne güzel yazmışsın, hissetmişsin bir sebepten doğru insan olmadığını demek ki, içinin ısınması en önemlisi ama ben ne yazık ki samimi mi numara mı yapıyorlar asla emin olamıyorum zaten insanlara güvenmeyen bir yapım vardı çocuktan sonra iyice kafamda felaket senaryoları yazar oldum bir de çok farklı kültürden oluyorlar ya kendi çocuklarını nasıl büyüttüklerini bilmediğin birilerine güvenmek ne zormuş. İyi insanlarla karşılaşalım cnm umarım gönlüne göre birilerini bulursun sen deneyimlisin daha iyi anlarsın zaten artık.

Arkadaşımın bakıcısı var, salon ve bebek odasında kamera var telefonda sürekli izleyebiliyor
Evet kamera şart kızlar ya, iki tane var evde iki tane daha alcam, bbg evi gibi olması lazım içimin rahat etmesi için yalnız kalma süreleri fazla değil kendi işimi kuruyorum o yüzden günde 3saat falan yalnız bırakırım diye planladım umarım güzel insanlar çıkar karşımıza. Plan yaparken iyiydi de iş gerçeğe dönüşünce stres bastı.

Canim art niyetle bir sey soyledigini asla dusunmuyorum. Arada olur boyle fikir catismalari. Sadece mama veren arkadaslara da hak veriyorum insanin icinde kaliyor ama simdi olmusuz 5 6 aylik ekgida donemindeyiz herkes nasilsa ekgida donemi guzel besinler verecektir. Buralari terk edecek bir durum yok yani. Tum mesajlari okuyamadim tam olarak ama terk edecek kadar bir sey olmadi diye biliyorum.

Cnm ben philips airfryımı satıcam, temizliğini bir araştır derim almadan önce çünkü temizliği imkansız resmen, youtube a yaz airfryer temizliği diye görürsün neler neler yapıyorlar ama rezistans araları temizlenmiyor asla üst üste kir birikiyor.

A tefalmiş senin, ya geriden geliyorum hızlı hızlı okuyunca anlamamışım , philips airfryer almayı düşünüyorsun sandım ben

Bunu yeni gördüm ya, ben senin için demedim zaten canım bunun üzerinden psikolojik şiddet uygulayan insanlar var etrafımızda diye dedim sen kendi üstüne alınmışsın. Tam olarak ne dediğimi bile hatirlamiyorum 2-3 saat uykuylayim günlerdir ama sana özel söylediğim bir şey değildi

Bizimkide öyle hala saat başı emiyor. Hala doymuyor mu diye düşünüyorum sürekli emmek istiyor sağlam emiyor ama istiyor yani. Gecede gündüzde memeye yapışığız

Teşekkürler canım

Eğer birileriyle görüşeceksen mutlaka yanında güvendiğin 3. Bir göz olsun. Seninle beraber biri daha olsun ki tarafsız gözlemlesin. Onun çocuklarını nasıl yetiştirdiği vs gibi konularda fikir edinmek için de mutlaka evine git. Eşiyle varsa çocuklarıyla tanış. Evine göz gezdir, temiz mi düzenli mi.. bunlar senin hakkın, anlayışla karşılanırsın merak etme. Bazıları piyasanın kurdu olmuş ki Allah onlardan uzak etsin.

8 sene önce 60 liraya aldığım oyuncağın (sophie diş kaşıyıcı) 793 lira olması şokunu yaşıyorum kızlar. Ha bugün eski oyuncak sepetinin en dibinde buldum o ayrı yıkadım eline verdim çok sevdi. Bebekler rahat kavradıkları için çok popülerdi zaten. Yıllar turuncu lekelerini götürmüş sophie’ciğimin..

Eklentiler

• 3F7C0453-8507-4112-A26E-083FBBA1D23E.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 64
Deisa canim evde çalışma imkanın var mi ? İşe başlamadan en az 1 ay önce birlikte takılın derim ben de bebeğin fiziki ihtiyaçlarını karşılamaya baslasin ki bebekte alışsın sen yanlarındayken. İnşallah içine sinen vicdanli biri denk gelir canim Akrabalarinizdan falan yok mu ücreti karşılığı bakabilecek olan? Benim annem zamaninda kuzenime bakmıştı hem akraba olunca da insan ayrı bir sevgiyle yaklaşıyor bebeğe

Yani çok iri değil aslında 8 kilo şuan 12-18 daha mantıklı sanırım alacağım satıcıya da bi sorayım bari canım

Kuzum ya geçmedi mi hala hastalık ne zormuş off allah yardımcınız olsun
Yok kuzum bi de uyuyamiyor gece 4. Ay atağı kötü diyorduk en azindan 12 gibi uyuyordu sabahi ediyoruz bi de bağırıyor avunmuyor beyin kanamasi geçircem sandım artik sabah babama verdim 2-3 saat o bakti ben uyudum

Hayır gelecek olan gideceği kişinin durumunu niye düşünmez ya. Ne amaçla geliyolar bı de bı hafta ve ve hiç gorusmedigin kişiler aynı evde ne yapacaksınız. Yatılı tanınmayan misafire alerjim var neyse sn bnce kendini hiç mi hiç strese sokma madem eşin de evde olacak gezmeye gitsinler şöyle dusuncesizlikler bni sinirlendiriyo gercekten ya.
Canım yeni gördüm inşallah iyi geçmiştir nasıl şuan durum
Teşekkür ederim canım iyi çok şükür gece de güzel geçti bı kaç gündür yüzüstü yatiyodu baya da güzel uyuyodu gece sanki yüzüstü yatamayacağını bilir gibi hiç dönmedi akıllı bıdıklar resmen

Canim bilmiyorum ya 1 defa gordum iste onlari esimle esi cok samimiler.Bir de ben bu ara zordayim iste havalar da aşiri sicak evimde yayiliyorum bu sicaklarda onlarla ilgilenmek cok zor geliyor. Bir an once gecsin gitsin

Canim bilmiyorum ya 1 defa gordum iste onlari esimle esi cok samimiler.Bir de ben bu ara zordayim iste havalar da aşiri sicak evimde yayiliyorum bu sicaklarda onlarla ilgilenmek cok zor geliyor. Bir an once gecsin gitsin
Kapali misin canim sen? Yazin misafir agirlamak cok Zoe kapali biri icin

Albino olmuş sophie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…