Çok şükür canım benim ne güzel maşallah onaHayır gelecek olan gideceği kişinin durumunu niye düşünmez ya. Ne amaçla geliyolar bı de bı hafta ve ve hiç gorusmedigin kişiler aynı evde ne yapacaksınız. Yatılı tanınmayan misafire alerjim varneyse sn bnce kendini hiç mi hiç strese sokma madem eşin de evde olacak gezmeye gitsinler şöyle dusuncesizlikler bni sinirlendiriyo gercekten ya.
Teşekkür ederim canım iyi çok şükür gece de güzel geçtibı kaç gündür yüzüstü yatiyodu baya da güzel uyuyodu gece sanki yüzüstü yatamayacağını bilir gibi hiç dönmedi akıllı bıdıklar resmen
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimAh ya çok zor göz operasyonları ciddenRabbim şifa versin inşallah tek seferde kurtulursunuz sen de baban da
Aynen canım biraz rahat da olsan neyse deriz de hem 2 bebe hem sıcaklar bunun üstüne başka şeyler çekilmiyor. İnşallah kalmaktan vazgeçerlerCanim bilmiyorum ya 1 defa gordum iste onlari esimle esi cok samimiler.Bir de ben bu ara zordayim iste havalar da aşiri sicak evimde yayiliyorum bu sicaklarda onlarla ilgilenmek cok zor geliyor. Bir an once gecsin gitsin
Bu gece dönsün bakalım uyanınca kendi kendine uykuya geciyo iyi oluyoÇok şükür canım benim ne güzel maşallah onailk günler zor oluyor sonra geçiyor Allahın izniyle canım evet bizimkide sürekli yüz üstü dururdu ilk gün dediğin gibi biliyormuş gibi dönmedi sonra başladı dönmelere
Hayır bunu gittiğim hiç bir doktor söylemedi , bir daha ben doktora soracağım. Teşekkür ederim gerçektenBagisiklik sistemini baskilayan bir sey mi var acaba? Hic arastirdiniz mi?
Ya çok sinir oldum bu düşüncesiliklerine ben bu durumlarda böyle insanlara yalan söylenebileceğini düşünüyorum herkes hemfikir olmayabilir ama. Eşin senin grip olduğunu söyler kusura bakmayın hasta oldu sizi kabul edecek durumda değil size de bulaşmasın der ve konu kapanır, kalp kırılmaz temiz çözümTeyzesi var canim baska kuzeni var.onlarin musait yani yine de demisler sizde kalacagiz esim de diyo ki izin alacagim iste. Yani ben olsam kucuk bebekliye gitmem iki kucuk.cocgum var aksama kadar ben de ayaktayim
Ah canim ahh nerde ta İzmirden yillik izin alip geliyorlar benim gripi kim sallayacakYa çok sinir oldum bu düşüncesiliklerine ben bu durumlarda böyle insanlara yalan söylenebileceğini düşünüyorum herkes hemfikir olmayabilir ama. Eşin senin grip olduğunu söyler kusura bakmayın hasta oldu sizi kabul edecek durumda değil size de bulaşmasın der ve konu kapanır, kalp kırılmaz temiz çözüm
Yok mu bi tanidik evi mühürleyip gitsinlerAh canim ahh nerde ta İzmirden yillik izin alip geliyorlar benim gripi kim sallayacakNeyse artik 1 hafta dişimi sıkacagim ne yapalim
Aha ha çılgın kadin yaYok mu bi tanidik evi mühürleyip gitsinlerbi dizide görmüstüm eve gelmesinler diye kadin gidip fare satin almisti 4 5 tane eve salmisti
Benimde hem bel hemde sırt. Zaten sırtım tutuk sürekli, oğlan çok sık emiyor her emzirmede sırılsıklam terliyorum anında üstümde kuruyor. Birde bel disinda kürek kemikleri arası ağrıyor sanırım emzirirken öne doğru egilmekten.ne kadar dikkat etsem de yine oluyor ya.Benimim de sirt agrilarim cok fazlaRheaa kizimda hic yoktu ama suan anlatamam
Olabiliyor , parca parça turunculukta olabilir. Sindirmesiyle alakalı canımGünaydın kızlar, havuç verdiğimizde turuncu mu olmalıydı kakası?
Orası hiç belli olmaz canımYok arkadaşım tüm önlemleri aldık Allah'tan bir zeval gelmezse en az 4 sene üretime ara verdikbizimki de can bizimki de psikoloji
Yapılabilecek tüm anı hareketler hayatımızdan Kız edilince bildiğin kalkamıyorum.Aman dikkat et canım tere ve ani hareketler yapma doğum ve emzirme sürecinde bel fıtığı meydana çıkabiliyor kardeşim ve arkadaşım olmuştu ama onlar hiç spor yapmıyordu. Egzersiz ve spor yapanlarda hemen hemen hiç olmuyor demişti doktor. Onlarda akşama kadar çocuk bakıyoruz dedi alakası yok onları orantısız güçle kaldırıp indiriyoruz çünkü çok geçmiş olsun canım benim
Benimim de sirt agrilarim cok fazlaRheaa kizimda hic yoktu ama suan anlatamam
Cnm geriden okuyarak geldim, genel olarak emzirme durumunun anne üzerindeki baskısı konusu açıldığı için herkes görüşünü belirtmiş gibi geldi bana, senden değil genel önyargılardan bahsedilmiş, sen zaten bu baskıdan nefret ettiğini belirtmişsin açık açık, bağ konusunda da kendi hissiyatını yazdığın için genel bağ önyargısını senin cümlelerine karşılık gibi anlamış olabilirsin çünkü en çok baskılardan biri o konuda, bu arada ben de çok korkmuştum üzülmüştüm oğlum memeyi bırakınca aramızdaki bağ eksik olacak gibi hissetmiştim ve burada arkadaşlar destek olmuşlardı bana çünkü ben de senin dediğin gibi emzirirken muhteşem bir bağ kurduğumu hissediyordum ama bu arada hiç öyle hissetmeyen emzirmeyi hiç sevmeyen ama çocuğunu çok çok seven arkadaşlarım da var o yüzden ortada laf sokulcak ne durum olsun ki bu çok kişisel bir deneyim, kırılma lütfen bir yanlış anlaşılma olmuştur. Hepimiz desteğiz birbirimize kimsenin kötü niyetli olmadığına eminim.Kızlar gerçekten enteresan emzirmenin ne kadar yorucu ve asosyallik hatta belki depresyona kadar götürebilcek bişey olduğunu anlatmaya çalışırken anne sütü bağdır mama alan çocuk anneyle bağ kuramaz diyen insan oldumböyle bişey olabilir mi? Annelik beslemekten mi ibaret? Sizce bu durumun bu kadar içinde hangi insan böyle bişey imâ edebilir? mesajı tekrar okuyun lütfen emzirmenin güzel bi bağ olduğunu ve anne sütünün faydalarını kimse inkar edemez. Ama istemeyen kendi isteğiyle bile emzirmeyebilir belki bende işe başlayınca bırakıcam belki meme reddi yaşıcam belli olmaz ki bu işler. bizene sizene kimene. Kelimeleri tek tek seçip nasıl böyle bi duruma girdim anlamadım. Emzirdiğim halde emziryo musun sorusuna bu kadar uyuz olurken nasıl burda ahkam kesebilirim? Bide kötü kötü laf sokmaya çalışmalar.. burda 1 senedir kimsenin birbirine destek olmadığı kadar destek olduk kimseye anlatmadıklarımızı birbirimize anlattık her sorunla kendi sorunumuz gibi ilgilendik vaktimiz olduğunca hepimiz için diyorum bunu. zaten hepimiz için hayat bu kadar zorken hiç böyle bi topa girmem birdaha . O yüzden Biraz buralardan uzak dursam iyi olucak kendinize iyi bakın
Kuzum öncelikle geçmiş olsun ya Ekinikonun huzursuzluğunun hala devam etmesine çok üzüldüm, bir an önce iyileşsin de minnoş haline dönsün, iyi dileklerim sizinle.Deisa canim evde çalışma imkanın var mi ? İşe başlamadan en az 1 ay önce birlikte takılın derim ben de bebeğin fiziki ihtiyaçlarını karşılamaya baslasin ki bebekte alışsın sen yanlarındayken. İnşallah içine sinen vicdanli biri denk gelir canim Akrabalarinizdan falan yok mu ücreti karşılığı bakabilecek olan? Benim annem zamaninda kuzenime bakmıştı hem akraba olunca da insan ayrı bir sevgiyle yaklaşıyor bebeğe
O zaman çok sevindim canim kamera ile kontrol edersin inşallah bebeğinin de seveceği bir bakıcısı olur baksana acunun kizi Melisa bakıcısını nasıl seviyor gerçi onların durum farkli çocuk annesinden çok bakicisiyla büyüdüKuzum öncelikle geçmiş olsun ya Ekinikonun huzursuzluğunun hala devam etmesine çok üzüldüm, bir an önce iyileşsin de minnoş haline dönsün, iyi dileklerim sizinle.Akraba falan hiç yok cnm etrafımızda keşke olsa ne güzel rahat etmiştir içi teyzenin, ben aslında dediğin gibi genelde evden çalışıcam sadece gün içinde 2-3saat dışarda olmam gerekecek muhtemelen, uzun saatler bırakmayacağım için mutluyum, annem de kadından emin olana kadar bir iki ay daha burada kalırım dedi o da kontrol edecek durumu, bu şekilde iyi kalpli birisini buluruz umarım.
Kabullenmek en iyisi galiba en azından daha fazla gerilme canımAha ha çılgın kadin ya4 5 eve salsam ben korkudan ölurum Arkadaslar çare aramayin bosuna carem yok benim meger beni taa coktan kafaya takmislar
Ya esime de yok deseydin diyemem yuzu tutmaz dayisinin oglu ile kardes gibi buyumusler. Ama esime diyorum ki izin alma hafta.sonu bizde kalirlar izin alamadim.dersen de diger tanidiklarina da giderler ben 1 hafta zorlanirim havalarda asiri sicak. Tabi onlar.kendileri Izmirliler buralar onlara cok sicak gelmeyecek.Bilmiyorum kizlarda zsten ben sunnet yaptim vs o gunden beri baya yoruluyorum biliyorsunuz bu ara cisi icin dertliyim falan ekstra caba sarf ediyorum.Neyse bakalim ne olacak insallah kolay gecer
Off kıyamam ya allahtan sensiz duruyor babanda falan o da iyi bir şey sen de o aralarda dinlenmeye çalış inşallah geçer gider bir an önceYok kuzum bi de uyuyamiyor gece 4. Ay atağı kötü diyorduk en azindan 12 gibi uyuyordu sabahi ediyoruz bi de bağırıyor avunmuyor beyin kanamasi geçircem sandım artik sabah babama verdim 2-3 saat o bakti ben uyudum
Doğru diyosun cnm mantıklı geldi. Uğur Dündar gibi kadının kapısına dayanıp baskın yapma fikri çık aklımdanTeşekkürler canım
Eğer birileriyle görüşeceksen mutlaka yanında güvendiğin 3. Bir göz olsun. Seninle beraber biri daha olsun ki tarafsız gözlemlesin. Onun çocuklarını nasıl yetiştirdiği vs gibi konularda fikir edinmek için de mutlaka evine git. Eşiyle varsa çocuklarıyla tanış. Evine göz gezdir, temiz mi düzenli mi.. bunlar senin hakkın, anlayışla karşılanırsın merak etme. Bazıları piyasanın kurdu olmuş ki Allah onlardan uzak etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?