2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok şükür canım benim ne güzel maşallah ona ilk günler zor oluyor sonra geçiyor Allahın izniyle canım evet bizimkide sürekli yüz üstü dururdu ilk gün dediğin gibi biliyormuş gibi dönmedi sonra başladı dönmelere

Canim bilmiyorum ya 1 defa gordum iste onlari esimle esi cok samimiler.Bir de ben bu ara zordayim iste havalar da aşiri sicak evimde yayiliyorum bu sicaklarda onlarla ilgilenmek cok zor geliyor. Bir an once gecsin gitsin
Aynen canım biraz rahat da olsan neyse deriz de hem 2 bebe hem sıcaklar bunun üstüne başka şeyler çekilmiyor. İnşallah kalmaktan vazgeçerler

Bu gece dönsün bakalım uyanınca kendi kendine uykuya geciyo iyi oluyo

Bagisiklik sistemini baskilayan bir sey mi var acaba? Hic arastirdiniz mi?
Hayır bunu gittiğim hiç bir doktor söylemedi , bir daha ben doktora soracağım. Teşekkür ederim gerçekten

pcfl Bu ara da istegramda bir.doktora sordum idrarda azalma ve koyulasma var diye. Sicaklardan terlemeye bagli olur normaldir kilo alimi da normalse yazmis. Kilo ya baktirmadim tabi bu ara

Teyzesi var canim baska kuzeni var.onlarin musait yani yine de demisler sizde kalacagiz esim de diyo ki izin alacagim iste. Yani ben olsam kucuk bebekliye gitmem iki kucuk.cocgum var aksama kadar ben de ayaktayim
Ya çok sinir oldum bu düşüncesiliklerine ben bu durumlarda böyle insanlara yalan söylenebileceğini düşünüyorum herkes hemfikir olmayabilir ama. Eşin senin grip olduğunu söyler kusura bakmayın hasta oldu sizi kabul edecek durumda değil size de bulaşmasın der ve konu kapanır, kalp kırılmaz temiz çözüm

Ah canim ahh nerde ta İzmirden yillik izin alip geliyorlar benim gripi kim sallayacakNeyse artik 1 hafta dişimi sıkacagim ne yapalim

Ah canim ahh nerde ta İzmirden yillik izin alip geliyorlar benim gripi kim sallayacakNeyse artik 1 hafta dişimi sıkacagim ne yapalim
Yok mu bi tanidik evi mühürleyip gitsinler bi dizide görmüstüm eve gelmesinler diye kadin gidip fare satin almisti 4 5 tane eve salmisti

Yok mu bi tanidik evi mühürleyip gitsinler bi dizide görmüstüm eve gelmesinler diye kadin gidip fare satin almisti 4 5 tane eve salmisti
Aha ha çılgın kadin ya 4 5 eve salsam ben korkudan ölurumArkadaslar çare aramayin bosuna carem yok benim meger beni taa coktan kafaya takmislar

Benimim de sirt agrilarim cok fazla Rheaa kizimda hic yoktu ama suan anlatamam
Benimde hem bel hemde sırt. Zaten sırtım tutuk sürekli, oğlan çok sık emiyor her emzirmede sırılsıklam terliyorum anında üstümde kuruyor. Birde bel disinda kürek kemikleri arası ağrıyor sanırım emzirirken öne doğru egilmekten.ne kadar dikkat etsem de yine oluyor ya.
Gecen yürüyüş yaparken çok çok yaşlı bir teyze evinin önünde oturuyordu önünden geçerken laf attı ayak üstü sohbet ettik çocukları görünce hemen dizdi bir eski sözlerden o geldi şimdi aklıma, karnındayken kanını emer, dogurursun canını yer, ölürsün malını yer
Günaydın kızlar, havuç verdiğimizde turuncu mu olmalıydı kakası?
Olabiliyor , parca parça turunculukta olabilir. Sindirmesiyle alakalı canım
Yok arkadaşım tüm önlemleri aldık Allah'tan bir zeval gelmezse en az 4 sene üretime ara verdik bizimki de can bizimki de psikoloji
Orası hiç belli olmaz canım kısmet diyelim, Allah herkese isteği zamanda versin, aratmasın
Yapılabilecek tüm anı hareketler hayatımızdan Kız edilince bildiğin kalkamıyorum. yüz üstü yatıyorum kütük gibi oluyor vücudum dönene kadar neler yaşıyorum neler...
Benimim de sirt agrilarim cok fazla Rheaa kizimda hic yoktu ama suan anlatamam
Ben ben ben... kızda yoktu şimdi coştu resmen krem le idare ediyorum biraz biraz da sürekli krem de kullanılmaz ki....

Cnm geriden okuyarak geldim, genel olarak emzirme durumunun anne üzerindeki baskısı konusu açıldığı için herkes görüşünü belirtmiş gibi geldi bana, senden değil genel önyargılardan bahsedilmiş, sen zaten bu baskıdan nefret ettiğini belirtmişsin açık açık, bağ konusunda da kendi hissiyatını yazdığın için genel bağ önyargısını senin cümlelerine karşılık gibi anlamış olabilirsin çünkü en çok baskılardan biri o konuda, bu arada ben de çok korkmuştum üzülmüştüm oğlum memeyi bırakınca aramızdaki bağ eksik olacak gibi hissetmiştim ve burada arkadaşlar destek olmuşlardı bana çünkü ben de senin dediğin gibi emzirirken muhteşem bir bağ kurduğumu hissediyordum ama bu arada hiç öyle hissetmeyen emzirmeyi hiç sevmeyen ama çocuğunu çok çok seven arkadaşlarım da var o yüzden ortada laf sokulcak ne durum olsun ki bu çok kişisel bir deneyim, kırılma lütfen bir yanlış anlaşılma olmuştur. Hepimiz desteğiz birbirimize kimsenin kötü niyetli olmadığına eminim.
Kuzum öncelikle geçmiş olsun ya Ekinikonun huzursuzluğunun hala devam etmesine çok üzüldüm, bir an önce iyileşsin de minnoş haline dönsün, iyi dileklerim sizinle. Akraba falan hiç yok cnm etrafımızda keşke olsa ne güzel rahat etmiştir içi teyzenin, ben aslında dediğin gibi genelde evden çalışıcam sadece gün içinde 2-3saat dışarda olmam gerekecek muhtemelen, uzun saatler bırakmayacağım için mutluyum, annem de kadından emin olana kadar bir iki ay daha burada kalırım dedi o da kontrol edecek durumu, bu şekilde iyi kalpli birisini buluruz umarım.

O zaman çok sevindim canim kamera ile kontrol edersin inşallah bebeğinin de seveceği bir bakıcısı olur baksana acunun kizi Melisa bakıcısını nasıl seviyor gerçi onların durum farkli çocuk annesinden çok bakicisiyla büyüdü

Kızlar benim oğlum taklacı güvercin oldu sürekli yüzüstü dönüp kafayı kaldırıp kendini uyandırıyor ağlıyor da, çeviriyorum yan yatıyor sırt üstü de istemiyor gece boyu cebelleşiyoruz, sabah yüzüstü buldum kalbim zıpladı kafasını eğimli yapmış rahat nefes alacak şekilde öyle uyumuş neyse ki. Burada yüzüstü uyuyan bebekler var ben de bırakayım öyle uyusun diyorum ama yüzüstü dönünce kafayı kaldırıp ağlıyor bizimki ne yapacağımı şaşırdım.

Benim abimler geldi geçenlerde biliyorsun, yengem sağolsun her işi yaptı. Çok uyumlu ve tahminimden güzel geçti hamdolsun.

Yine cumartesi büyük yiyenim geldi erkek, dün gitti. Tabi ellerini bir işe sürmüyorlar. Ben sabahtan akşama yemek yaptım. Dışarı da çıkamadık evden çalışıyor diye. O nedenle kadın gelirse yanında yapar zaten sen kalbini ferah tut. Çok tanımadığın insanlarmış biraz daha anlayışlı olsalar iyi olurdu ama güzel geçer inşallah. Bi ilk gün sofra kurup tatlını hazırla, sonra gerisi beraber hallolur inşallah

Yok kuzum bi de uyuyamiyor gece 4. Ay atağı kötü diyorduk en azindan 12 gibi uyuyordu sabahi ediyoruz bi de bağırıyor avunmuyor beyin kanamasi geçircem sandım artik sabah babama verdim 2-3 saat o bakti ben uyudum
Off kıyamam ya allahtan sensiz duruyor babanda falan o da iyi bir şey sen de o aralarda dinlenmeye çalış inşallah geçer gider bir an önce

Doğru diyosun cnm mantıklı geldi. Uğur Dündar gibi kadının kapısına dayanıp baskın yapma fikri çık aklımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…