Çok şükür canim artik onlari baya taniyor anneme falan bi isveler yapıyor şok olursun her istediğini yaptırır o cinstenOff kıyamam ya allahtan sensiz duruyor babanda falan o da iyi bir şey sen de o aralarda dinlenmeye çalış inşallah geçer gider bir an önce
Senin bakicilara uyguladığın tarifeDoğru diyosun cnm mantıklı geldi. Uğur Dündar gibi kadının kapısına dayanıp baskın yapma fikri çık aklımdan
Ahahahah aklımda bu vardı bunun devamında da tekme tokat küfür birbirlerine giriyorlar ya, bakıcıyla benSenin bakicilara uyguladığın tarife
Bizde de durum aynı hatta çoğu akşam göremiyor akşam uyku saatinde eve geldiği için durum boule olunca ben de annemin yanına yazlığa döndümKızlar eşinizin bebeğinizle az vakit geçirmesi sizi de çok üzüyor mu ya? İşten geliyor yemek yiyor oğlumun uyku saatine yetişebiliyor,10dk kitap okuyup yatırıyor sabah zaten uyanıp hızlıca duş kahvaltı işe koşmaca o arada bazen alt değiştiriyor orada azcık kikirdiyorlar, pazar günleri dışında birlikte geçirdikleri vakit bu kadarcık, herkesin böyle muhtemelen. Çok adaletsiz buluyorum bu dünya sistemini ya başka bir hayat tipi olmalı, oğlumun nasıl yüzü gülüyor babasını görünce, özlüyor çok belli, bu gece de buna dertlendim
Kesinlikle çok üzücü eşim çok özlüyor Ekin de babasını görünce çok mutlu oluyor. Benim eşim sağlık çalışanı olduğu için nöbet çıkışı olduğunda 2 gün evde oluyor bol vakit geçirebiliyorlar o yönden çok şanslıyız işe başladığımda da ben olmasam da nöbet çıkışı olduğu günler Ekin'e eşim bakacak vakit geçirebilecekleri için seviniyorumKızlar eşinizin bebeğinizle az vakit geçirmesi sizi de çok üzüyor mu ya? İşten geliyor yemek yiyor oğlumun uyku saatine yetişebiliyor,10dk kitap okuyup yatırıyor sabah zaten uyanıp hızlıca duş kahvaltı işe koşmaca o arada bazen alt değiştiriyor orada azcık kikirdiyorlar, pazar günleri dışında birlikte geçirdikleri vakit bu kadarcık, herkesin böyle muhtemelen. Çok adaletsiz buluyorum bu dünya sistemini ya başka bir hayat tipi olmalı, oğlumun nasıl yüzü gülüyor babasını görünce, özlüyor çok belli, bu gece de buna dertlendim
Aman o kısım gerçek olmasınAhahahah aklımda bu vardı bunun devamında da tekme tokat küfür birbirlerine giriyorlar ya, bakıcıyla ben
Çok ağlarsa gece lambasını açıyorum onun da üstünü örtüyle örttüm çok ışık olmasın diye ama ağlıyor bence karanlıktan korkuyor acıktığı için uyanıyor bence çünkü emiyor ve geri uyuyorGece uyanınca ısık acmıyorsunuz di mi
Çok geçmiş olsun canım,inşallah bir an önce tedavisini olursunuz bir daha yaşamazsınızAmin inşallah çok ciddi bir hastalıkmış göz için bende ilk defa duydum canım normal. İnsan başına gelmeyince bilmiyor işte bazı şeyleri maalesef
Ben daha yeni aldım buralarda yeniyim yaniCnm ben philips airfryımı satıcam, temizliğini bir araştır derim almadan önce çünkü temizliği imkansız resmen, youtube a yaz airfryer temizliği diye görürsün neler neler yapıyorlar ama rezistans araları temizlenmiyor asla üst üste kir birikiyor.
Canım teşekkürler,kendi derdnin arasında bir de bizlere yetişiyorsun sende #yetişbacım oldun vallahi
Bizimde aynı öyle, 7 bucukta geliyor işten uyuyana kadar ilgileniyor beraber yıkıyoruz o kurutuyor kremliyor giydiriyor sonra da uyutuyorum zaten. sabahta yine erkenden işe gidiyor gündüz hep ben ilgileniyorum işteyken sürekli foto istiyor özlüyor keşke her şey daha kolay olsa dediğin gibiKızlar eşinizin bebeğinizle az vakit geçirmesi sizi de çok üzüyor mu ya? İşten geliyor yemek yiyor oğlumun uyku saatine yetişebiliyor,10dk kitap okuyup yatırıyor sabah zaten uyanıp hızlıca duş kahvaltı işe koşmaca o arada bazen alt değiştiriyor orada azcık kikirdiyorlar, pazar günleri dışında birlikte geçirdikleri vakit bu kadarcık, herkesin böyle muhtemelen. Çok adaletsiz buluyorum bu dünya sistemini ya başka bir hayat tipi olmalı, oğlumun nasıl yüzü gülüyor babasını görünce, özlüyor çok belli, bu gece de buna dertlendim
Canim 7.00 gibi kalktığını varsayalim ilk uyku çabuk gelir 1,5 saat içinde geri uyumak isterler yani 8.30-9.00 gibi ilk uykuya yatırmış ol. Minimum uyku süremiz 40 dk. Kronometre aç 40 dk altından uyanirsa en az 30 dk uykuya geri geçirmek için uğraşıyoruz. Geçerse uyuduğu kadar uyumaya devam ediyor bu 5 dk da olabilir 30 dk da bebeğe bağlı. Eğer uykuya geçirmezsen odadan çıkıyorsunuz birlikte. 2. Uyku uyandiktan 2-2.5 saat sonra olacak 40 dk kurali her uykuda geçerli bir süre sonra 40 dk dan fazla uyumaya başlıyorlar zaten. 3. Uykuya da 18.30 dan önce geçmiş olmasi gerekiyor maksimum 17.30-18.00 gibi 3. Uykuya geçmiş olsun. Şuan günde 3 uyku onlar için ideal. Gece uykusuna geçmeden önce mutlaka uyku rutini uygula. Duş alımı, ardından loş ortamda kitap okuma, sakin müzikler dinleme gibi. Sonra iyi geceler diyip öpüp uykuya geçirmeye çalış. İlk günler direnebilir geç saatte uyumaya alıştığı için ama pes etme uyutmaya çalış. Uyuduktan sonra uyanirsa da aynı şekilde yataktan almadan uyutmaya çalış ya da emmek istiyorsa emzir besle bu şekilde uykuya döndür. Bunlari uygularsan düzene girer canimCanım teşekkürler,kendi derdnin arasında bir de bizlere yetişiyorsun sende #yetişbacım oldun vallahi
Gündüz iki üç uyku yapıyor akşam üstü mutlaka uykuya geçiyor gün içinde o kadar hareketli ki emdiği zaman özellikle uyuyakalıyor heralde benim süt sarhoş ediyorsonra uyanıyor babasıyla takılmaca sonra yine uyuyorsa mutlaka uyanıyor valla beni bu süreç yoruyor kafama takıyorum bu akşam yine öyle oldu 9 bucuk gibi uykusu geldi emzirdim uyuttum bi saat olmadan ağlayarak uyandı dedim derdi ne meğerse acıkmış emdi yine uyudu
Merak etme eninde sonunda denetimde anlasilir ve o primleri silinir ustunede ceza yer:)Yersen iste en mükemmel onun gelinibi de gelinini halk egitimde kuaforluk kursuna yollamis kendi calistigi kuaforde de calisiyor gösteriyo devlet maasini veriyormuş. Kiz calismadan maas aliyor kafayi yersin çok iyi bir seymis gibi bir de gururla anlatiyorlar
Yok demiri hatta mama vermeden yarim saat önce vermen lazim süt ürünleriyle beraber verince etkisi kalmiyorGunaydin kizlar sidefer demir damlasini mamayla karistirip verebilirmiyiz? Agzindan geri cikartiyor hep.
Meyvelere verebilirsinGunaydin kizlar sidefer demir damlasini mamayla karistirip verebilirmiyiz? Agzindan geri cikartiyor hep.
Mantikli konusmus canim. Cok sukur bizimki devam etmiyor onceki gibi. Ben kendim evde olcuyorum kucagimda, cogu zaman dogru cikiyor. Eger dogruysa suanda 500 gr almis. 5 ayini dolduranadek sanirim 200 gr daha alir insallah hastalik baska ders olmazsa...pcfl Bu ara da istegramda bir.doktora sordum idrarda azalma ve koyulasma var diye. Sicaklardan terlemeye bagli olur normaldir kilo alimi da normalse yazmis. Kilo ya baktirmadim tabi bu ara
Tek ver canım benim kzı da hic sevmiyorGunaydin kizlar sidefer demir damlasini mamayla karistirip verebilirmiyiz? Agzindan geri cikartiyor hep.
Eşimden önce benim çalışmamam lazım. Ama keşke bunu kaldırabilecek maddi durumda olsak. Nasıl işe başlayacağım nasıl ayrılacağım kaygıları sardı beniKızlar eşinizin bebeğinizle az vakit geçirmesi sizi de çok üzüyor mu ya? İşten geliyor yemek yiyor oğlumun uyku saatine yetişebiliyor,10dk kitap okuyup yatırıyor sabah zaten uyanıp hızlıca duş kahvaltı işe koşmaca o arada bazen alt değiştiriyor orada azcık kikirdiyorlar, pazar günleri dışında birlikte geçirdikleri vakit bu kadarcık, herkesin böyle muhtemelen. Çok adaletsiz buluyorum bu dünya sistemini ya başka bir hayat tipi olmalı, oğlumun nasıl yüzü gülüyor babasını görünce, özlüyor çok belli, bu gece de buna dertlendim
Dilinin üst kısmına damlatınca çıkaramıyor istemsizce yutuyor benimki.Gunaydin kizlar sidefer demir damlasini mamayla karistirip verebilirmiyiz? Agzindan geri cikartiyor hep.
Bence lambayı hic acma aglayınca karnını doyur o tekrar dalar ben lambayı yakmadan emziriyorum uykuya devam ediyor hep diğer türlü uyanırÇok ağlarsa gece lambasını açıyorum onun da üstünü örtüyle örttüm çok ışık olmasın diye ama ağlıyor bence karanlıktan korkuyor acıktığı için uyanıyor bence çünkü emiyor ve geri uyuyor
Tam benim konum, eşim yönetici olarak çalışıyordu ve bu yüzden eve geldiğinde de telefonlar durmuyordu evde de iş devam ediyordu, hem ben çok yoruluyordum hem eşim, onun çocukla ilgilenecek vakti olmuyordu, bu yüzden geçen hafta eşimi işten çıkarttırdımKızlar eşinizin bebeğinizle az vakit geçirmesi sizi de çok üzüyor mu ya? İşten geliyor yemek yiyor oğlumun uyku saatine yetişebiliyor,10dk kitap okuyup yatırıyor sabah zaten uyanıp hızlıca duş kahvaltı işe koşmaca o arada bazen alt değiştiriyor orada azcık kikirdiyorlar, pazar günleri dışında birlikte geçirdikleri vakit bu kadarcık, herkesin böyle muhtemelen. Çok adaletsiz buluyorum bu dünya sistemini ya başka bir hayat tipi olmalı, oğlumun nasıl yüzü gülüyor babasını görünce, özlüyor çok belli, bu gece de buna dertlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?