3 saatte bir 150 cc canımKizlar tek ogunde kac cc mama yediriyorsunuz 120.cc azmi cunku 1 saat sonra tekrar acikiyor bilemedim bi anda istahi acildi sanki
4-5 ölçek veriyorum 2 3 saatte bir. Bu arada 2 3 kere de emziriyorum. Bazi mamalarin yorumlarindq çabuk acıkıyor falan yazmislardi ne kadar doğru bilemem bunu amaKizlar tek ogunde kac cc mama yediriyorsunuz 120.cc azmi cunku 1 saat sonra tekrar acikiyor bilemedim bi anda istahi acildi sanki
Sanmiyorum kayinvalidesi zaten o kuaforde calisiyor bir yalan uydururlarMerak etme eninde sonunda denetimde anlasilir ve o primleri silinir ustunede ceza yer:)
4-5 ölçek veriyorum 2 3 saatte bir. Bu arada 2 3 kere de emziriyorum. Bazi mamalarin yorumlarindq çabuk acıkıyor falan yazmislardi ne kadar doğru bilemem bunu amaseninkinin iştahı açılmış maşallah saat basına mama mi dayanir kiz
3 saat kesinlikle beklemez ya bende 3 saat rahat ederim diye veriyorum 120 cc 1 saat sonra basliyor aglamaya aclik aklima gelmedigi icin uyutmaya falan calisiyorum sonra mama veriyorum bakiyorum iciyor yani aclik aglamasiymis demekki.3 saatte bir 150 cc canım
Goz doktoruna goturdum 3cu aydaKızlar çocuklarınızı göz muayenesine götürdünüz mü göz haatalıklarına mı yoksa çocuk doktoruna mı götürmemiz gerekiyor
Ben geciktim galibaGoz doktoruna goturdum 3cu ayda
Olsun cnm nolcak bazi doktorlar 6ci ayda bakilmasini oneriyorlarBen geciktim galiba
Türkiyede bu senaryo tutmazTam benim konum, eşim yönetici olarak çalışıyordu ve bu yüzden eve geldiğinde de telefonlar durmuyordu evde de iş devam ediyordu, hem ben çok yoruluyordum hem eşim, onun çocukla ilgilenecek vakti olmuyordu, bu yüzden geçen hafta eşimi işten çıkarttırdımtekrar nerede isterse iş bulabileceğinden emin olduğum için yalvar yakar adamı işinden ettim. Erkek adam evde oturur mu diyor, dedim bak bakalım nasıl da bal gibi oturuyor sporuna düzenli gidersin en azından dedim,Hazırı yiyelim biterse çaresine bakarız kafasına girdim Ben haftada 3 gün çalışsam hazırdakine bile dokunmayız diye düşündüm, oda evde çocuğuyla vakit geçirsin hem yılların yorgunluğunu atsın üzerinden. Birkaç ay sonra Kendi memleketine gideriz 2-3 ay da orada vakit geçiriirz, çocuk biraz büyüsün tekrar girersin işe dedim belki pişman olurum diye düşünmüştüm ama yok ya hayatım düzene girdi resmen o hala kabullenemedi, boşluğa düştü ben işsiz güçsüz bir adamım diye evde dolanıyor
120 cc 2,5 saatte bir canim. Her bebeğin kapasitesi farkli 1 ölçek arttirarak dene bakalım kaç saatte isteyecekKizlar tek ogunde kac cc mama yediriyorsunuz 120.cc azmi cunku 1 saat sonra tekrar acikiyor bilemedim bi anda istahi acildi sanki
Bende korkudan sırt üstü yatsın diye 4. Ay atağını hep uykusuz geçirdim. Çözümü yüz üstü uyutmakta buldum. Baktım olmuyor bıraktım artık. Kafasına göre takılıyor yatakta. Yoksa 15dk bir uyanmak beni çileden çıkarmıştı. Böyle en azından bir saat falan uyuyorKızlar benim oğlum taklacı güvercin oldu sürekli yüzüstü dönüp kafayı kaldırıp kendini uyandırıyor ağlıyor da, çeviriyorum yan yatıyor sırt üstü de istemiyor gece boyu cebelleşiyoruz, sabah yüzüstü buldum kalbim zıpladı kafasını eğimli yapmış rahat nefes alacak şekilde öyle uyumuş neyse ki. Burada yüzüstü uyuyan bebekler var ben de bırakayım öyle uyusun diyorum ama yüzüstü dönünce kafayı kaldırıp ağlıyor bizimki ne yapacağımı şaşırdım.
Kızlar çocuklarınızı göz muayenesine götürdünüz mü göz haatalıklarına mı yoksa çocuk doktoruna mı götürmemiz gerekiyor
Ben erkek evde oldu mu hic sevmem. Hafta sonu bile diyorum duzenim bozuluyor sen evde olunca. 7 24 evde cok sikilirim. Esimin bir zarari da yok yani ama oyleyim genel oldu bitti evde tek olmayi duzenimin bozulmasini asla sevmem.Zsten eşim 5 te işten cikiyor yeterli bana.Tam benim konum, eşim yönetici olarak çalışıyordu ve bu yüzden eve geldiğinde de telefonlar durmuyordu evde de iş devam ediyordu, hem ben çok yoruluyordum hem eşim, onun çocukla ilgilenecek vakti olmuyordu, bu yüzden geçen hafta eşimi işten çıkarttırdımtekrar nerede isterse iş bulabileceğinden emin olduğum için yalvar yakar adamı işinden ettim. Erkek adam evde oturur mu diyor, dedim bak bakalım nasıl da bal gibi oturuyor sporuna düzenli gidersin en azından dedim,Hazırı yiyelim biterse çaresine bakarız kafasına girdim Ben haftada 3 gün çalışsam hazırdakine bile dokunmayız diye düşündüm, oda evde çocuğuyla vakit geçirsin hem yılların yorgunluğunu atsın üzerinden. Birkaç ay sonra Kendi memleketine gideriz 2-3 ay da orada vakit geçiriirz, çocuk biraz büyüsün tekrar girersin işe dedim belki pişman olurum diye düşünmüştüm ama yok ya hayatım düzene girdi resmen o hala kabullenemedi, boşluğa düştü ben işsiz güçsüz bir adamım diye evde dolanıyor
Sen seda sayan mısın yoksaBen erkek evde oldu mu hic sevmem. Hafta sonu bile diyorum duzenim bozuluyor sen evde olunca. 7 24 evde cok sikilirim. Esimin bir zarari da yok yani ama oyleyim genel oldu bitti evde tek olmayi duzenimin bozulmasini asla sevmem.Zsten eşim 5 te işten cikiyor yeterli bana.
Haftaya randevu aldım götürcem sağlık ocağındakü hemşire niye götürmedin dedi bende panik yaptımOlsun cnm nolcak bazi doktorlar 6ci ayda bakilmasini oneriyorlar
Sen=ben eşim nöbete gitsin diye dua ediyorumBen erkek evde oldu mu hic sevmem. Hafta sonu bile diyorum duzenim bozuluyor sen evde olunca. 7 24 evde cok sikilirim. Esimin bir zarari da yok yani ama oyleyim genel oldu bitti evde tek olmayi duzenimin bozulmasini asla sevmem.Zsten eşim 5 te işten cikiyor yeterli bana.
Bizim çocuk dr u 6 aydan önce götürdüğün muaynede kesin sonuç alamazsin tavsiye etmem 6. Ayda götür dedi ben de bu ay götüreceğim geç kalınan bir şey yok panik olmaHaftaya randevu aldım götürcem sağlık ocağındakü hemşire niye götürmedin dedi bende panik yaptım
Yaa asiri guldum vallahi ben oyum işteSen seda sayan mısın yoksa
Canım anne babada AB grubu uyuşmazlığı ya da rh uyuşmazlığı olunca bebek çok yüksek ihtimalle sarılık oluyor.Kızlar sabah sabah aklıma bişey takıldı sizlere sormak istiyorum.
Benim ve eşimin kan grubu AR+, bebeğimin de AR+, doğum yaptığımda hastanedeki çocuk doktoru bu bebek sarılık olmayacak ikinizinde kanı AR+, bebeğin de aynı demişti. Ve dediği gibi de oldu sarılık değeri sıfırdı.
Bu durum AR+ kan için mi geçerli, yoksa anne baba herhangi aynı bir kan grubunu taşısada geçerli mi?
Eşiyle aynı kan grubunu taşıyan anneler sizlerin bebeği sarılık oldu mu?
Ayy ben de sevmem bi de eşim sosyal kelebek ona aktivite falan bulmak gerekiyor ben tek başıma kahvemi yapıp duvara bakarak iki saat oturabilirim mesela o daralırBen erkek evde oldu mu hic sevmem. Hafta sonu bile diyorum duzenim bozuluyor sen evde olunca. 7 24 evde cok sikilirim. Esimin bir zarari da yok yani ama oyleyim genel oldu bitti evde tek olmayi duzenimin bozulmasini asla sevmem.Zsten eşim 5 te işten cikiyor yeterli bana.
Seda ablam yine haklıSen seda sayan mısın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?