2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar tek ogunde kac cc mama yediriyorsunuz 120.cc azmi cunku 1 saat sonra tekrar acikiyor bilemedim bi anda istahi acildi sanki
4-5 ölçek veriyorum 2 3 saatte bir. Bu arada 2 3 kere de emziriyorum. Bazi mamalarin yorumlarindq çabuk acıkıyor falan yazmislardi ne kadar doğru bilemem bunu ama seninkinin iştahı açılmış maşallah saat basına mama mi dayanir kiz

Kızlar çocuklarınızı göz muayenesine götürdünüz mü göz haatalıklarına mı yoksa çocuk doktoruna mı götürmemiz gerekiyor

3 saatte bir 150 cc canım
3 saat kesinlikle beklemez ya bende 3 saat rahat ederim diye veriyorum 120 cc 1 saat sonra basliyor aglamaya aclik aklima gelmedigi icin uyutmaya falan calisiyorum sonra mama veriyorum bakiyorum iciyor yani aclik aglamasiymis demekki.

Türkiyede bu senaryo tutmaz ama senin için sevindim oh ne güzel birlikte büyütün kızı
Kizlar tek ogunde kac cc mama yediriyorsunuz 120.cc azmi cunku 1 saat sonra tekrar acikiyor bilemedim bi anda istahi acildi sanki
120 cc 2,5 saatte bir canim. Her bebeğin kapasitesi farkli 1 ölçek arttirarak dene bakalım kaç saatte isteyecek

Bende korkudan sırt üstü yatsın diye 4. Ay atağını hep uykusuz geçirdim. Çözümü yüz üstü uyutmakta buldum. Baktım olmuyor bıraktım artık. Kafasına göre takılıyor yatakta. Yoksa 15dk bir uyanmak beni çileden çıkarmıştı. Böyle en azından bir saat falan uyuyor

Ben erkek evde oldu mu hic sevmem. Hafta sonu bile diyorum duzenim bozuluyor sen evde olunca. 7 24 evde cok sikilirim. Esimin bir zarari da yok yani ama oyleyim genel oldu bitti evde tek olmayi duzenimin bozulmasini asla sevmem.Zsten eşim 5 te işten cikiyor yeterli bana.

Sen seda sayan mısın yoksa

Sen=ben eşim nöbete gitsin diye dua ediyorum

Haftaya randevu aldım götürcem sağlık ocağındakü hemşire niye götürmedin dedi bende panik yaptım
Bizim çocuk dr u 6 aydan önce götürdüğün muaynede kesin sonuç alamazsin tavsiye etmem 6. Ayda götür dedi ben de bu ay götüreceğim geç kalınan bir şey yok panik olma

Canım anne babada AB grubu uyuşmazlığı ya da rh uyuşmazlığı olunca bebek çok yüksek ihtimalle sarılık oluyor.
Bizde rh uyuşmazlığı vardı ve sarılık oldu oğlum. Anne sütü sarılığı kırk gün sürdü.

Ayy ben de sevmem bi de eşim sosyal kelebek ona aktivite falan bulmak gerekiyor ben tek başıma kahvemi yapıp duvara bakarak iki saat oturabilirim mesela o daralır gitsin işe yoksa sıkıntı her haftasonu ona aktivite bulurum kendisi ayarlamadıysa mesela bu cumartesi için evde boş şişeler vardı git çeşmeye su doldur dedim
Sen seda sayan mısın yoksa
Seda ablam yine haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…