- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Hahaa yok ya korona döneminde hep ikimiz evde bende sıkılmıştım hatta ayrı odalarda vakit geçiriyordukBen erkek evde oldu mu hic sevmem. Hafta sonu bile diyorum duzenim bozuluyor sen evde olunca. 7 24 evde cok sikilirim. Esimin bir zarari da yok yani ama oyleyim genel oldu bitti evde tek olmayi duzenimin bozulmasini asla sevmem.Zsten eşim 5 te işten cikiyor yeterli bana.
Bn kaşığa damlatip dudaklarını yandan sıkıyorum mecbur yutuyoGunaydin kizlar sidefer demir damlasini mamayla karistirip verebilirmiyiz? Agzindan geri cikartiyor hep.
Goz doktoruna canımKızlar çocuklarınızı göz muayenesine götürdünüz mü göz haatalıklarına mı yoksa çocuk doktoruna mı götürmemiz gerekiyor
Kiz onunla.ictigim kahveden bile zevk almam kahvemi tek icecegim kahvenin tadi bile degisiyorAyy ben de sevmem bi de eşim sosyal kelebek ona aktivite falan bulmak gerekiyor ben tek başıma kahvemi yapıp duvara bakarak iki saat oturabilirim mesela o daralırgitsin işe yoksa sıkıntı her haftasonu ona aktivite bulurum kendisi ayarlamadıysa mesela bu cumartesi için evde boş şişeler vardı git çeşmeye su doldur dedim
Seda ablam yine haklı
Yengeç burcu mu shjdjdjdjd ayy demi ya şöyle sessizliği dinleyerek kahve içmek gibisi var mi borsa morsa bi şeyler diyor içtiğim kahveyi de anlamıyorum arkadaşKiz onunla.ictigim kahveden bile zevk almam kahvemi tek icecegim kahvenin tadi bile degisiyorEslerimizin huyu da ayni o da.muhakkak disari cikacak cok sosyalde
Ahahha bak buna bnde katılıyorum kocamla ictigim kahve kahve değil başka bişey oluyo resmenKiz onunla.ictigim kahveden bile zevk almam kahvemi tek icecegim kahvenin tadi bile degisiyorEslerimizin huyu da ayni o da.muhakkak disari cikacak cok sosyalde
Yengecin erkeği sosyal o zamanYengeç burcu mu shjdjdjdjd ayy demi ya şöyle sessizliği dinleyerek kahve içmek gibisi var mi borsa morsa bi şeyler diyor içtiğim kahveyi de anlamıyorum arkadaşcanım kocam ama cidden kahve içerken az ötede dursun
Teşekkür ederim canım haftaya 4,5 aylık olacak. Bu arada ishal devam etmedi. O gün 3 defadan sonra günde 1 defa yapıyor ama berbat durumdayız meme reddi yaşıyoruz galiba emmiyor uyumuyor sürekli kucakta ne yapacağımı şaşırdımBizim çocuk dr u 6 aydan önce götürdüğün muaynede kesin sonuç alamazsin tavsiye etmem 6. Ayda götür dedi ben de bu ay götüreceğim geç kalınan bir şey yok panik olma
Teşekkür ederim canımBn kaşığa damlatip dudaklarını yandan sıkıyorum mecbur yutuyobide midenin biraz boş olması gerek demir için bn emzirme aralarında veriyorum
Goz doktoruna canım
Evet ya çok sosyal acaba bütün yengeçler böyle miYengecin erkeği sosyal o zamanbn tam ev kuşuyum snn gibi saatlerce duvara bakabilirim öyle de uyurum
Ben de istiyorum hep evde olsun yardim etsin banaYaa asiri guldum vallahi ben oyum işteBak mesela isten gec ciksa cikis saatlerinde hemen gelmese gozum yollarda ama sabah evde olmayacak kalkip gidecek işe
Bizim doktorumuz gerek görmedi zaten her gittiğimizde gözlerini de kontrol ediyor.Kızlar çocuklarınızı göz muayenesine götürdünüz mü göz haatalıklarına mı yoksa çocuk doktoruna mı götürmemiz gerekiyor
Ben sidefer veriyorum devletin verdiğini almadımKızlar pzt sağlık ocağı vegaferon verdi ama başlamadım içeriğinden dolayı bide burda kabızlık yapıyor falan diye konuşulmuş demir damlası alacağım ne önerirsiniz temiz içerikli
Kiz onunla.ictigim kahveden bile zevk almam kahvemi tek icecegim kahvenin tadi bile degisiyorEslerimizin huyu da ayni o da.muhakkak disari cikacak cok sosyalde
Yengeç burcu mu shjdjdjdjd ayy demi ya şöyle sessizliği dinleyerek kahve içmek gibisi var mi borsa morsa bi şeyler diyor içtiğim kahveyi de anlamıyorum arkadaşcanım kocam ama cidden kahve içerken az ötede dursun
Hahaha neden kızlar yaAhahha bak buna bnde katılıyorum kocamla ictigim kahve kahve değil başka bişey oluyo resmen
Aboo o nasıl yengeç öyle eşini yükselen etkilemiş olmasınEvet ya çok sosyal acaba bütün yengeçler böyle mimesela arkadaşlarını arar sürekli saatlerde telefonda konuşur ben biri arayınca açmıyorum
İşte hiç içmemişsin bı içsen anlarsınHahaha neden kızlar yabende adama 15 yıldır türk kahvesi teklif ediyorum karşışıklı içelim falına bakarım diyorum her defasında yok teşekkür ederim diyor ama bir gün beraber içmek dileği ile
Ben de telefonum çalınca offf diyorumAboo o nasıl yengeç öyle eşini yükselen etkilemiş olmasınbnde ne aramayı nede aranmayı severim herkes küser aramıyorum diye napim ama canimm biri arayınca mecbur açıyorum yoksa geri aramak durumunda kalırım daha fena bı fobim de bu
Yengeçler böyle olmuyo mu kizAboo o nasıl yengeç öyle eşini yükselen etkilemiş olmasınbnde ne aramayı nede aranmayı severim herkes küser aramıyorum diye napim ama canimm biri arayınca mecbur açıyorum yoksa geri aramak durumunda kalırım daha fena bı fobim de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?