2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Eşimden önce benim çalışmamam lazım. Ama keşke bunu kaldırabilecek maddi durumda olsak. Nasıl işe başlayacağım nasıl ayrılacağım kaygıları sardı beni
of evet haklısın cnm gönül ister kimse çalışmasın herkes iki yıl bebek desteği alsın hayalimdeki yaşam budur
Çok zengin olup kocamı çalıştırmamam lazım benim de ya ama kesin o da tribe girer işsizim diye toplum baskısından, arkadaşım londra’da çalışıyor kocası evde bebek bakıyor çünkü orada gayet normal gerçi benim hayalim ikimizin de çalışmaması öyle sadece para yemek
Kizlar tek ogunde kac cc mama yediriyorsunuz 120.cc azmi cunku 1 saat sonra tekrar acikiyor bilemedim bi anda istahi acildi sanki
150 veriyorum cnm.
Kızlar çocuklarınızı göz muayenesine götürdünüz mü göz haatalıklarına mı yoksa çocuk doktoruna mı götürmemiz gerekiyor
Kendi çocuk doktorumuz yaptı.
Evet ya çok sosyal acaba bütün yengeçler böyle mi mesela arkadaşlarını arar sürekli saatlerde telefonda konuşur ben biri arayınca açmıyorum
Ay benimki de yengeç ve sosyal kelebek azıcık sosyalleşmeyelim depresyona falan giriyor
Benim doktorum oturtma dedi burada bazı doktorlar destekli oturt demiş o konu karışık yani bişey diyemem ama bunu mama sandalyesi olarak kullanma, ayakları aşağı doğru basamakta olmalı güvenliği için boğulma riskini azaltıyor.

Ya ben de tam tersi hep yanımda hep evde olsun istiyorum çok özlüyorum benim en yakın arkadaşım o zaten

Yahu neye mutlu bu kadar hahahha şebek tam ısırmalık

Benim dayimda özel sektörde çalıştı senelerce çok yoğundu hep istifa etti eşi memur şimdi dayim evde kizla ilgileniyor kreş kurs ev işleri eşi çalışıyor hallerinden çok memnunlar AA

Ya ben de tam tersi hep yanımda hep evde olsun istiyorum çok özlüyorum benim en yakın arkadaşım o zaten
Esim evde olunca ozellikle buyuk oğlumun tum duzeni bozuluyor canim. Cocuklar yokken hafta sonu olsun isterdim ama genel anlamda ben kendi duzenime cok duskunumdur.

Yazılanları tam okumadım ama yanlış anlamış olabilir misin canım? Bu grupta kimse öyle şeyler yapmaz tatlım. İsteyen emzirsin istemeyen emzirmesin, bu kişiyi bağlar dediğin gibi. Emziren daha çok anne ya da emziremeyen daha az anne olmuyor, bana göre bebek aç değil mi, doyuyor mu bir şekilde, tamam gerisi mühim değil. Dediğim gibi 2 sene emen oğlum her şeye hasta olur

Üzülüyorum tabii, bazen diyorum çok az görüyorsun nasıl dayanıyorsun diye. Bi de benim eşim görev için gitti mi 15 gün gidiyor, üzülüyorum öyle olunca

Valla bizimde ar+ ama benim oğlum sarılık oldu mavi ışığa bile koydular sarılık 18 di. Yani olabiliyor.

Beni yanlış anlamış ben genel olarak bağlanma üzerinden psikolojik baskı yapan insanlar var dedim ama o kendine dediğimi sanmış burda kimsenin öyle bir niyeti olmadığını herkes biliyor zaten ki beni taniyanlar da bu şekilde şahsi bir çıkış yapmayacağımı bilir

Biliyoruz canım seni de, burdaki herkesin de içinde art niyet olmadığını

Yaa güldürdün beniii

Valla bizimde ar+ ama benim oğlum sarılık oldu mavi ışığa bile koydular sarılık 18 di. Yani olabiliyor.
Kan grubuna hastanede mi bakıldı canim Ekin'in kan grubu belli değil topuk kanindan da bakılmıyor dediler ayri kan vermeniz gerekli dediler onu da ben istemedim bi de Rheaa 3 yaşına kadar kan grubu değişebiliyor demişti. Ben Rh+ eşim B negatif Ekin de sarılık olmadi zayıf doğan bebek olmasına rağmen ama kan grubu ne bilmiyorum yüksek olasılık B+ ama

Kızlar bu arada uyku tulumu aldınız mi onlarda 500 liradan başlar olmuş kışa kalmadan almak lazim kaç tog alacaksınız? 2,5 tog çok mu kalın olur ?

Evet canım hastanede bakıldı. Biz ilk doğduğunda 10 gün hastanede kaldık antibiyotik tedavisi gördü oğlum enfeksiyon kapmıştı o ara sürüsüyle kan alınmıştı. Zayıflıkla alakası yok canım benim oğlan 3 buçuk doğdu Sütümde baya vardı emiyorduda ama oldu 2 gün mavi ışıkta kaldı düşene kadar çıkmadık hastaneden Bizim daha geçen ay hasta olduğunda araştırma hastanesinde birsürü kan almışlardı yine bakmışlar ordada yazıyordu AR+ diye.

Kızlar bende diz ağrısı başladı uzun süre dizim kıvrık durunca falan doğrulamiyorum çok acıyor dogumdan sonra yaşlandım resmen doğumda vücut yenileniyor diyenlerin gözlerinden öperim kolajen aldım bugün toz şeklinde saç dökülmelerine de iyi geliyormuş 3 ay kullanip 1 ay ara verip tekrar devam edince etkili sonuç aliniyormus inşallah fayda eder yoksa bizim gidişat nanay efendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…