Yok ya yengeçler yalnızlığı melankoligi ve evi sever ne eğlence ne kalabalık sevmez snnki bnce yükselenden kapmış biseylerYengeçler böyle olmuyo mu kiz
of evet haklısın cnm gönül ister kimse çalışmasın herkes iki yıl bebek desteği alsın hayalimdeki yaşam budurEşimden önce benim çalışmamam lazım. Ama keşke bunu kaldırabilecek maddi durumda olsak. Nasıl işe başlayacağım nasıl ayrılacağım kaygıları sardı beni
Çok zengin olup kocamı çalıştırmamam lazım benim de ya ama kesin o da tribe girer işsizim diye toplum baskısından, arkadaşım londra’da çalışıyor kocası evde bebek bakıyor çünkü orada gayet normal gerçi benim hayalim ikimizin de çalışmaması öyle sadece para yemekTam benim konum, eşim yönetici olarak çalışıyordu ve bu yüzden eve geldiğinde de telefonlar durmuyordu evde de iş devam ediyordu, hem ben çok yoruluyordum hem eşim, onun çocukla ilgilenecek vakti olmuyordu, bu yüzden geçen hafta eşimi işten çıkarttırdımtekrar nerede isterse iş bulabileceğinden emin olduğum için yalvar yakar adamı işinden ettim. Erkek adam evde oturur mu diyor, dedim bak bakalım nasıl da bal gibi oturuyor sporuna düzenli gidersin en azından dedim,Hazırı yiyelim biterse çaresine bakarız kafasına girdim Ben haftada 3 gün çalışsam hazırdakine bile dokunmayız diye düşündüm, oda evde çocuğuyla vakit geçirsin hem yılların yorgunluğunu atsın üzerinden. Birkaç ay sonra Kendi memleketine gideriz 2-3 ay da orada vakit geçiriirz, çocuk biraz büyüsün tekrar girersin işe dedim belki pişman olurum diye düşünmüştüm ama yok ya hayatım düzene girdi resmen o hala kabullenemedi, boşluğa düştü ben işsiz güçsüz bir adamım diye evde dolanıyor
150 veriyorum cnm.Kizlar tek ogunde kac cc mama yediriyorsunuz 120.cc azmi cunku 1 saat sonra tekrar acikiyor bilemedim bi anda istahi acildi sanki
Kendi çocuk doktorumuz yaptı.Kızlar çocuklarınızı göz muayenesine götürdünüz mü göz haatalıklarına mı yoksa çocuk doktoruna mı götürmemiz gerekiyor
Ay benimki de yengeç ve sosyal kelebek azıcık sosyalleşmeyelim depresyona falan giriyorEvet ya çok sosyal acaba bütün yengeçler böyle mimesela arkadaşlarını arar sürekli saatlerde telefonda konuşur ben biri arayınca açmıyorum
Benim doktorum oturtma dedi burada bazı doktorlar destekli oturt demiş o konu karışık yani bişey diyemem ama bunu mama sandalyesi olarak kullanma, ayakları aşağı doğru basamakta olmalı güvenliği için boğulma riskini azaltıyor.Kızlar bu ürün yandan açılır vakum tabanlı banyo ve mama oturağı yazıyor, ben destekli oturma minderi almamıştım. Şimdi günde 5-10 dk bu şekilde bunun içinde kalsa bir sorun olur mu yoksa daha erken mi?
Bu arada kızım bunun içinde kendini büyüdü mü zannediyor acaba çünkü tek başına oturarak çok mutlu
Eki Görüntüle 3284744
Ya ben de tam tersi hep yanımda hep evde olsun istiyorum çok özlüyorum benim en yakın arkadaşım o zatenBen erkek evde oldu mu hic sevmem. Hafta sonu bile diyorum duzenim bozuluyor sen evde olunca. 7 24 evde cok sikilirim. Esimin bir zarari da yok yani ama oyleyim genel oldu bitti evde tek olmayi duzenimin bozulmasini asla sevmem.Zsten eşim 5 te işten cikiyor yeterli bana.
Yahu neye mutlu bu kadar hahahha şebek tam ısırmalıkKızlar bu ürün yandan açılır vakum tabanlı banyo ve mama oturağı yazıyor, ben destekli oturma minderi almamıştım. Şimdi günde 5-10 dk bu şekilde bunun içinde kalsa bir sorun olur mu yoksa daha erken mi?
Bu arada kızım bunun içinde kendini büyüdü mü zannediyor acaba çünkü tek başına oturarak çok mutlu
Eki Görüntüle 3284744
Benim dayim yengeç aşırı evcimen sessiz sakin biri sürekli ev işi falan yapiyorYengeçler böyle olmuyo mu kiz
Benim dayimda özel sektörde çalıştı senelerce çok yoğundu hep istifa etti eşi memur şimdi dayim evde kizla ilgileniyor kreş kurs ev işleri eşi çalışıyor hallerinden çok memnunlarÇok zengin olup kocamı çalıştırmamam lazım benim de ya ama kesin o da tribe girer işsizim diye toplum baskısından, arkadaşım londra’da çalışıyor kocası evde bebek bakıyor çünkü orada gayet normal gerçi benim hayalim ikimizin de çalışmaması öyle sadece para yemek
Esim evde olunca ozellikle buyuk oğlumun tum duzeni bozuluyor canim. Cocuklar yokken hafta sonu olsun isterdim ama genel anlamda ben kendi duzenime cok duskunumdur.Ya ben de tam tersi hep yanımda hep evde olsun istiyorum çok özlüyorum benim en yakın arkadaşım o zaten
Yazılanları tam okumadım ama yanlış anlamış olabilir misin canım? Bu grupta kimse öyle şeyler yapmaz tatlım. İsteyen emzirsin istemeyen emzirmesin, bu kişiyi bağlar dediğin gibi. Emziren daha çok anne ya da emziremeyen daha az anne olmuyor, bana göre bebek aç değil mi, doyuyor mu bir şekilde, tamam gerisi mühim değil. Dediğim gibi 2 sene emen oğlum her şeye hasta olurKızlar gerçekten enteresan emzirmenin ne kadar yorucu ve asosyallik hatta belki depresyona kadar götürebilcek bişey olduğunu anlatmaya çalışırken anne sütü bağdır mama alan çocuk anneyle bağ kuramaz diyen insan oldumböyle bişey olabilir mi? Annelik beslemekten mi ibaret? Sizce bu durumun bu kadar içinde hangi insan böyle bişey imâ edebilir? mesajı tekrar okuyun lütfen emzirmenin güzel bi bağ olduğunu ve anne sütünün faydalarını kimse inkar edemez. Ama istemeyen kendi isteğiyle bile emzirmeyebilir belki bende işe başlayınca bırakıcam belki meme reddi yaşıcam belli olmaz ki bu işler. bizene sizene kimene. Kelimeleri tek tek seçip nasıl böyle bi duruma girdim anlamadım. Emzirdiğim halde emziryo musun sorusuna bu kadar uyuz olurken nasıl burda ahkam kesebilirim? Bide kötü kötü laf sokmaya çalışmalar.. burda 1 senedir kimsenin birbirine destek olmadığı kadar destek olduk kimseye anlatmadıklarımızı birbirimize anlattık her sorunla kendi sorunumuz gibi ilgilendik vaktimiz olduğunca hepimiz için diyorum bunu. zaten hepimiz için hayat bu kadar zorken hiç böyle bi topa girmem birdaha . O yüzden Biraz buralardan uzak dursam iyi olucak kendinize iyi bakın
Ben 12 ay aldım canım, bi ara unutmazsam göstereyim sanaO konuda da kararsızım ya 9-12 mi alsam 12-18 mi bu montların kalıpları nasıl acaba
Üzülüyorum tabii, bazen diyorum çok az görüyorsun nasıl dayanıyorsun diye. Bi de benim eşim görev için gitti mi 15 gün gidiyor, üzülüyorum öyle oluncaKızlar eşinizin bebeğinizle az vakit geçirmesi sizi de çok üzüyor mu ya? İşten geliyor yemek yiyor oğlumun uyku saatine yetişebiliyor,10dk kitap okuyup yatırıyor sabah zaten uyanıp hızlıca duş kahvaltı işe koşmaca o arada bazen alt değiştiriyor orada azcık kikirdiyorlar, pazar günleri dışında birlikte geçirdikleri vakit bu kadarcık, herkesin böyle muhtemelen. Çok adaletsiz buluyorum bu dünya sistemini ya başka bir hayat tipi olmalı, oğlumun nasıl yüzü gülüyor babasını görünce, özlüyor çok belli, bu gece de buna dertlendim
Göz doktorunaKızlar çocuklarınızı göz muayenesine götürdünüz mü göz haatalıklarına mı yoksa çocuk doktoruna mı götürmemiz gerekiyor
Valla bizimde ar+ ama benim oğlum sarılık oldu mavi ışığa bile koydular sarılık 18 di. Yani olabiliyor.Kızlar sabah sabah aklıma bişey takıldı sizlere sormak istiyorum.
Benim ve eşimin kan grubu AR+, bebeğimin de AR+, doğum yaptığımda hastanedeki çocuk doktoru bu bebek sarılık olmayacak ikinizinde kanı AR+, bebeğin de aynı demişti. Ve dediği gibi de oldu sarılık değeri sıfırdı.
Bu durum AR+ kan için mi geçerli, yoksa anne baba herhangi aynı bir kan grubunu taşısada geçerli mi?
Eşiyle aynı kan grubunu taşıyan anneler sizlerin bebeği sarılık oldu mu?
Beni yanlış anlamış ben genel olarak bağlanma üzerinden psikolojik baskı yapan insanlar var dedim ama o kendine dediğimi sanmış burda kimsenin öyle bir niyeti olmadığını herkes biliyor zaten ki beni taniyanlar da bu şekilde şahsi bir çıkış yapmayacağımı bilirYazılanları tam okumadım ama yanlış anlamış olabilir misin canım? Bu grupta kimse öyle şeyler yapmaz tatlım. İsteyen emzirsin istemeyen emzirmesin, bu kişiyi bağlar dediğin gibi. Emziren daha çok anne ya da emziremeyen daha az anne olmuyor, bana göre bebek aç değil mi, doyuyor mu bir şekilde, tamam gerisi mühim değil. Dediğim gibi 2 sene emen oğlum her şeye hasta olur
Biliyoruz canım seni de, burdaki herkesin de içinde art niyet olmadığınıBeni yanlış anlamış ben genel olarak bağlanma üzerinden psikolojik baskı yapan insanlar var dedim ama o kendine dediğimi sanmış burda kimsenin öyle bir niyeti olmadığını herkes biliyor zaten ki beni taniyanlar da bu şekilde şahsi bir çıkış yapmayacağımı bilir
Yaa güldürdün beniiiAyy ben de sevmem bi de eşim sosyal kelebek ona aktivite falan bulmak gerekiyor ben tek başıma kahvemi yapıp duvara bakarak iki saat oturabilirim mesela o daralırgitsin işe yoksa sıkıntı her haftasonu ona aktivite bulurum kendisi ayarlamadıysa mesela bu cumartesi için evde boş şişeler vardı git çeşmeye su doldur dedim
Seda ablam yine haklı
Kan grubuna hastanede mi bakıldı canim Ekin'in kan grubu belli değil topuk kanindan da bakılmıyor dediler ayri kan vermeniz gerekli dediler onu da ben istemedim bi deValla bizimde ar+ ama benim oğlum sarılık oldu mavi ışığa bile koydular sarılık 18 di. Yani olabiliyor.
Evet canım hastanede bakıldı. Biz ilk doğduğunda 10 gün hastanede kaldık antibiyotik tedavisi gördü oğlum enfeksiyon kapmıştı o ara sürüsüyle kan alınmıştı. Zayıflıkla alakası yok canım benim oğlan 3 buçuk doğdu Sütümde baya vardı emiyorduda ama oldu 2 gün mavi ışıkta kaldı düşene kadar çıkmadık hastanedenKan grubuna hastanede mi bakıldı canim Ekin'in kan grubu belli değil topuk kanindan da bakılmıyor dediler ayri kan vermeniz gerekli dediler onu da ben istemedim bi deRheaa 3 yaşına kadar kan grubu değişebiliyor demişti. Ben Rh+ eşim B negatif Ekin de sarılık olmadi zayıf doğan bebek olmasına rağmen ama kan grubu ne bilmiyorum yüksek olasılık B+ ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?