2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Doğru canim hatirladim ben de çok merak ediyorum kan grubunu ama kan aldirmaya da cesaret edemiyorum

Vallahi çok zengin olmaya gerek yok kuzum ya borç harç yoksa az ve kontrollü harcama yaparak bence bir şekilde hayat devam eder. Ruh sağlığım ön planda şu an.

Ozmn oturmasın biraz daha mı beklesin ya bilemedim, banyo&Mama yazıyor ama ben Mama vermek için kullanmayacağım canım, +6 dan sonra mutfakta çok işime yaradı diyen arkadaşlarım oldu, tezgaha yapıştırıp içine koyuyorlarmış çocuk seni izliyor ve mutlu oluyor sende işini rahat yapıyorsun ve banyo için çok kullanışlı dediler.

Benim dayimda özel sektörde çalıştı senelerce çok yoğundu hep istifa etti eşi memur şimdi dayim evde kizla ilgileniyor kreş kurs ev işleri eşi çalışıyor hallerinden çok memnunlar AA
Bu gelecekteki biz olabilir ama ev işi yine bana kalır

İkisi birlikte sosyallessin
Benim dayim yengeç aşırı evcimen sessiz sakin biri sürekli ev işi falan yapiyor senin eşinin yükseleni ne acaba ikizler,balık ya da kova olabilir onların çene düşük oluyor biraz
Ayy bilmiyorum ki yükseleni ne arabada doğmuş hastaneye giderken kaçta doğduğu belli değil

Kızlar doktora gittik hatırladığım kadarıyla yazıyorum 6500 gr 65 cm çıktı. Aline ek gıda başlamıştık kabak havuç ve patates denedim ben şimdi semizotu kapya biber avokado falan denicez sonra birbirine karıstırcaz bunları. Bugün yoğurt mayalıcam yarın da meyvelere başlayabiliriz dedi doktor. Bir 15 gün sonra lor peyniri ve labne başlayalım dedi lor peynirini evdeki süt kesiğinden yapmıyoruz hiç vitamini yok onun dedi marketten tuzsuz lor veya bebek loru olacak. Labne de organik labne. Onun dışında kefir sekizinci ayda dedi. Beş buçuk ayı geçtikten sonra irmikli ve yulaflı tariflere geçiyoruz. Kuzu eti yedinci aydan sonra. Ek gıdayla ilgili bunları dedi. Biz oto koltuğu almıştık 9-18 kg ona sekiz kiloyu geçtiğinde oturt dedi. Alin sekiz kiloyu geçene kadar ohooo. On beş gün sonra mama sandalyesine oturt dedi. Eğer kafayı tam dik tutamazsa ve sandalyede kaykılırsa blw ye başlama dedi. Bir süre sonra blw+normal beslenme karışık gidecekmişiz. Ayrıca bexsero ve rotanın ikinci dozunu da olduk bizden haberler bu kadar

Ben eşimi 18 senedir tanıyorum,4 senedir evliyiz. Geçen ay eşim deprem bölgesine görevlendirme ile gönderildi ve geçen ay göremedi oğlunu o kadar zorluyor ki bu durum beni, bizi. En yakın arkadaşım o. Bir de oğlumun babası ile geçireceği tüm zamanlar gidiyor. Çok üzülüyorum ayda 2-3 gün anca görebiliyor her akşam görüntülü konuşuyoruz o zamanda bile oğlum gülücükler saçıyor babasına. Her akşam eve gelebiliyorsa çok şükür demek lazım arkadaşım

Çok üzüldüm inşallah kısa sürede döner canım

Kızlar bu arada uyku tulumu aldınız mi onlarda 500 liradan başlar olmuş kışa kalmadan almak lazim kaç tog alacaksınız? 2,5 tog çok mu kalın olur ?
Zamlardan önce almadığıma pişmanım herşey gibi onların da fiyatı çok artmış ben Ankara için 2.5 düşündüm ama bilemedim yorgansız yatacak gerçi kombi açık olacak bir an önce alıp aradan çıkarmak istiyorum daha da zam gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…