Doğru canim hatirladim ben de çok merak ediyorum kan grubunu ama kan aldirmaya da cesaret edemiyorumEvet canım hastanede bakıldı. Biz ilk doğduğunda 10 gün hastanede kaldık antibiyotik tedavisi gördü oğlum enfeksiyon kapmıştı o ara sürüsüyle kan alınmıştı. Zayıflıkla alakası yok canım benim oğlan 3 buçuk doğdu Sütümde baya vardı emiyorduda ama oldu 2 gün mavi ışıkta kaldı düşene kadar çıkmadık hastanedenBizim daha geçen ay hasta olduğunda araştırma hastanesinde birsürü kan almışlardı yine bakmışlar ordada yazıyordu AR+ diye.
Ayy lazım olmadıkça gerek yok çünkü bebeklerde çok zor oluyor damar bulunması. Onlar ağlarken bende üzülüyorum yazık ya minicik elleri morarıyor hemenDoğru canim hatirladim ben de çok merak ediyorum kan grubunu ama kan aldirmaya da cesaret edemiyorum
Böyle yazıyor sonuçta canım.Doğru canim hatirladim ben de çok merak ediyorum kan grubunu ama kan aldirmaya da cesaret edemiyorum
Aa süper canım bakayım bendeKızlar lcw da çark çıkıyor şimdi girdim 120 tl verdi bana beğendiğim 2,5 tog uyku tulumu 320 tl ye geldi ihtiyaci olan varsa baksin
Vallahi çok zengin olmaya gerek yok kuzum ya borç harç yoksa az ve kontrollü harcama yaparak bence bir şekilde hayat devam eder. Ruh sağlığım ön planda şu an.of evet haklısın cnm gönül ister kimse çalışmasın herkes iki yıl bebek desteği alsın hayalimdeki yaşam budur
Çok zengin olup kocamı çalıştırmamam lazım benim de ya ama kesin o da tribe girer işsizim diye toplum baskısından, arkadaşım londra’da çalışıyor kocası evde bebek bakıyor çünkü orada gayet normal gerçi benim hayalim ikimizin de çalışmaması öyle sadece para yemek
150 veriyorum cnm.
Kendi çocuk doktorumuz yaptı.
Ay benimki de yengeç ve sosyal kelebek azıcık sosyalleşmeyelim depresyona falan giriyor
Benim doktorum oturtma dedi burada bazı doktorlar destekli oturt demiş o konu karışık yani bişey diyemem ama bunu mama sandalyesi olarak kullanma, ayakları aşağı doğru basamakta olmalı güvenliği için boğulma riskini azaltıyor.
Hahaha sana uzaktan oturarak bakabiliyorum sevinci sanırımYahu neye mutlu bu kadar hahahha şebek tam ısırmalık
Senin bebeğin kan grubu Ar+ mi yoksa sıfır mı canım?Valla bizimde ar+ ama benim oğlum sarılık oldu mavi ışığa bile koydular sarılık 18 di. Yani olabiliyor.
Bu gelecekteki biz olabilirBenim dayimda özel sektörde çalıştı senelerce çok yoğundu hep istifa etti eşi memur şimdi dayim evde kizla ilgileniyor kreş kurs ev işleri eşi çalışıyor hallerinden çok memnunlarAA
Valla calismayacak biri varsa o da benim kocam çalışsın bi zahmetBu gelecekteki biz olabilirama ev işi yine bana kalır
İkisi birlikte sosyallessinof evet haklısın cnm gönül ister kimse çalışmasın herkes iki yıl bebek desteği alsın hayalimdeki yaşam budur
Çok zengin olup kocamı çalıştırmamam lazım benim de ya ama kesin o da tribe girer işsizim diye toplum baskısından, arkadaşım londra’da çalışıyor kocası evde bebek bakıyor çünkü orada gayet normal gerçi benim hayalim ikimizin de çalışmaması öyle sadece para yemek
150 veriyorum cnm.
Kendi çocuk doktorumuz yaptı.
Ay benimki de yengeç ve sosyal kelebek azıcık sosyalleşmeyelim depresyona falan giriyor
Benim doktorum oturtma dedi burada bazı doktorlar destekli oturt demiş o konu karışık yani bişey diyemem ama bunu mama sandalyesi olarak kullanma, ayakları aşağı doğru basamakta olmalı güvenliği için boğulma riskini azaltıyor.
Ayy bilmiyorum ki yükseleni ne arabada doğmuş hastaneye giderkenBenim dayim yengeç aşırı evcimen sessiz sakin biri sürekli ev işi falan yapiyorsenin eşinin yükseleni ne acaba ikizler,balık ya da kova olabilir onların çene düşük oluyor biraz
AR+ canım odaSenin bebeğin kan grubu Ar+ mi yoksa sıfır mı canım?
Kovayım evet çenem düşüktürBenim dayim yengeç aşırı evcimen sessiz sakin biri sürekli ev işi falan yapiyorsenin eşinin yükseleni ne acaba ikizler,balık ya da kova olabilir onların çene düşük oluyor biraz
Ben bestiron kullanıyorum canım c vitaminli şükür kabızlık olmadiKızlar pzt sağlık ocağı vegaferon verdi ama başlamadım içeriğinden dolayı bide burda kabızlık yapıyor falan diye konuşulmuş demir damlası alacağım ne önerirsiniz temiz içerikli
Ekinn de kova çenesi şimdiden düşükKovayım evet çenem düşüktürüstüme alındım kova görünce
Yaaa Ekintoş um süpersin devam böyleEkinn de kova çenesi şimdiden düşük
Ben eşimi 18 senedir tanıyorum,4 senedir evliyiz. Geçen ay eşim deprem bölgesine görevlendirme ile gönderildi ve geçen ay göremedi oğlunu o kadar zorluyor ki bu durum beni, bizi. En yakın arkadaşım o. Bir de oğlumun babası ile geçireceği tüm zamanlar gidiyor. Çok üzülüyorum ayda 2-3 gün anca görebiliyorKızlar eşinizin bebeğinizle az vakit geçirmesi sizi de çok üzüyor mu ya? İşten geliyor yemek yiyor oğlumun uyku saatine yetişebiliyor,10dk kitap okuyup yatırıyor sabah zaten uyanıp hızlıca duş kahvaltı işe koşmaca o arada bazen alt değiştiriyor orada azcık kikirdiyorlar, pazar günleri dışında birlikte geçirdikleri vakit bu kadarcık, herkesin böyle muhtemelen. Çok adaletsiz buluyorum bu dünya sistemini ya başka bir hayat tipi olmalı, oğlumun nasıl yüzü gülüyor babasını görünce, özlüyor çok belli, bu gece de buna dertlendim
Çok üzüldüm inşallah kısa sürede döner canımBen eşimi 18 senedir tanıyorum,4 senedir evliyiz. Geçen ay eşim deprem bölgesine görevlendirme ile gönderildi ve geçen ay göremedi oğlunu o kadar zorluyor ki bu durum beni, bizi. En yakın arkadaşım o. Bir de oğlumun babası ile geçireceği tüm zamanlar gidiyor. Çok üzülüyorum ayda 2-3 gün anca görebiliyorher akşam görüntülü konuşuyoruz o zamanda bile oğlum gülücükler saçıyor babasına. Her akşam eve gelebiliyorsa çok şükür demek lazım arkadaşım
Zamlardan önce almadığıma pişmanım herşey gibi onların da fiyatı çok artmış ben Ankara için 2.5 düşündüm ama bilemedim yorgansız yatacak gerçi kombi açık olacak bir an önce alıp aradan çıkarmak istiyorum daha da zam gelmedenKızlar bu arada uyku tulumu aldınız mi onlarda 500 liradan başlar olmuş kışa kalmadan almak lazimkaç tog alacaksınız? 2,5 tog çok mu kalın olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?