Ben doğumdan sonra 10 yas yaşlandım vallaKızlar bende diz ağrısı başladı uzun süre dizim kıvrık durunca falan doğrulamiyorum çok acıyor dogumdan sonra yaşlandım resmen doğumda vücut yenileniyor diyenlerin gözlerinden öperimkolajen aldım bugün toz şeklinde saç dökülmelerine de iyi geliyormuş 3 ay kullanip 1 ay ara verip tekrar devam edince etkili sonuç aliniyormus inşallah fayda eder yoksa bizim gidişat nanay efendim
Hemen koşuyorum çarkımı çevirmeyeKızlar lcw da çark çıkıyor şimdi girdim 120 tl verdi bana beğendiğim 2,5 tog uyku tulumu 320 tl ye geldi ihtiyaci olan varsa baksin
O diz ağrısı bende de var canım ben kıvırdığım zaman çok ağrıyor bide babam diz ameliyatı oldu çok zordu kendimize dikkat etmemiz lazım bu yaşta böyleysem yaşlılığımı düşünemiyorum bende takviyeleri falan bıraktım doğumdan sonra ama sanırım kullanmam gerekiyorKızlar bende diz ağrısı başladı uzun süre dizim kıvrık durunca falan doğrulamiyorum çok acıyor dogumdan sonra yaşlandım resmen doğumda vücut yenileniyor diyenlerin gözlerinden öperimkolajen aldım bugün toz şeklinde saç dökülmelerine de iyi geliyormuş 3 ay kullanip 1 ay ara verip tekrar devam edince etkili sonuç aliniyormus inşallah fayda eder yoksa bizim gidişat nanay efendim
Benim de a negatif esim 0 pozitif kuzey a pozitif dogduKan grubuna hastanede mi bakıldı canim Ekin'in kan grubu belli değil topuk kanindan da bakılmıyor dediler ayri kan vermeniz gerekli dediler onu da ben istemedim bi deRheaa 3 yaşına kadar kan grubu değişebiliyor demişti. Ben Rh+ eşim B negatif Ekin de sarılık olmadi zayıf doğan bebek olmasına rağmen ama kan grubu ne bilmiyorum yüksek olasılık B+ ama
Ya ne tatlılar ne güzel işte. Biz de değişelim rolleri desem benim sosyal kelebek kocam evde depresyona girer onun büyüttüğü çocuktan da hayır gelmezBenim dayimda özel sektörde çalıştı senelerce çok yoğundu hep istifa etti eşi memur şimdi dayim evde kizla ilgileniyor kreş kurs ev işleri eşi çalışıyor hallerinden çok memnunlarAA
Cnm artık cinsiyetsiz kıyafetler moda, ileride bakın anam beni taa o zamandan gender free giydirmiş der hava atarKizlar bu da annemin kuzey'e kiz reyonundan aldigi mont qjsjwjs ikimiz de çok begendik mecbur giyecek
Ben de takmıyorum bu tarz şeyleri hiç kuzey dogdugunda pembe de giydiriyordum. Karsi komsunun kizi herkese gülerek anlatiyordu oysa kendi babasi da pembe giyiyorduCnm artık cinsiyetsiz kıyafetler moda, ileride bakın anam beni taa o zamandan gender free giydirmiş der hava atar
Çok tarz amaKizlar bu da annemin kuzey'e kiz reyonundan aldigi mont qjsjwjs ikimiz de çok begendik mecbur giyecek
İnşallah arkadaşım da çok zor dönmesiÇok üzüldüm inşallah kısa sürede döner canım
Kesinlikle nefret :))Ben erkek evde oldu mu hic sevmem. Hafta sonu bile diyorum duzenim bozuluyor sen evde olunca. 7 24 evde cok sikilirim. Esimin bir zarari da yok yani ama oyleyim genel oldu bitti evde tek olmayi duzenimin bozulmasini asla sevmem.Zsten eşim 5 te işten cikiyor yeterli bana.
Çok kötü denk gelmiş kuzumİnşallah arkadaşım da çok zor dönmesiuzun bir süre orada gidip gelecek arada iştem
Bence de cok tatli diğer yüzüyle de giydirebilirim orasi asker yesili allahtan sjdjwj tüylü kismi da kizim olursa giyerÇok tarz ama
Cnm.bizde sargi yoktu pipinin ustunde gazli bez vardi sizinki nasi bi sargi? Ten renginde bi bandaj oluyor bazilarinda ole bisimi?Kızlar bu pipideki sargiyi nasıl cikarttiniz biz 10 dk suda tuttuk çıkmadı ya üsüyecek diye sudan çıkarttık
Aynen öyle bebiş naptın alisabildin mi buralara evine Batman mı sıcak burası mıBence de cok tatli diğer yüzüyle de giydirebilirim orasi asker yesili allahtan sjdjwj tüylü kismi da kizim olursa giyer
Ben daha evimi temizlemedim hala babamdayim desem hajdje internet alt yapisi yokmus binada yaAynen öyle bebiş naptın alisabildin mi buralara evine Batman mı sıcak burası mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?