2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben doğumdan sonra 10 yas yaşlandım valla öyle yenilenme felan yok dizler ağrıyor göbek duruyor neyin yenilenmesikolojen genelde ise yarıyor annem kullanıyor ondan biliyorum umarım sende de ise yarar canım

O diz ağrısı bende de var canım ben kıvırdığım zaman çok ağrıyor bide babam diz ameliyatı oldu çok zordu kendimize dikkat etmemiz lazım bu yaşta böyleysem yaşlılığımı düşünemiyorum bende takviyeleri falan bıraktım doğumdan sonra ama sanırım kullanmam gerekiyor

Benim de a negatif esim 0 pozitif kuzey a pozitif dogdu

Benim dayimda özel sektörde çalıştı senelerce çok yoğundu hep istifa etti eşi memur şimdi dayim evde kizla ilgileniyor kreş kurs ev işleri eşi çalışıyor hallerinden çok memnunlar AA
Ya ne tatlılar ne güzel işte. Biz de değişelim rolleri desem benim sosyal kelebek kocam evde depresyona girer onun büyüttüğü çocuktan da hayır gelmez

Cnm artık cinsiyetsiz kıyafetler moda, ileride bakın anam beni taa o zamandan gender free giydirmiş der hava atar
Ben de takmıyorum bu tarz şeyleri hiç kuzey dogdugunda pembe de giydiriyordum. Karsi komsunun kizi herkese gülerek anlatiyordu oysa kendi babasi da pembe giyiyordu herkes senin benim gibi düsünmüyor bu ülkede

Kesinlikle nefret :))

Kızlar bu pipideki sargiyi nasıl cikarttiniz biz 10 dk suda tuttuk çıkmadı ya üsüyecek diye sudan çıkarttık

Aynen öyle bebiş naptın alisabildin mi buralara evine Batman mı sıcak burası mı
Ben daha evimi temizlemedim hala babamdayim desem hajdje internet alt yapisi yokmus binada ya küfür etmek iatemiyirum nakliyecilerin kirmadigi esyam yok tvyi bile kirmislar evde gördükce sinirlerim bozuluyor. Gittik ayrancilar jandarmaya sikayetci olduk, allahtan seslerini de kaydetmistim esyalarin fotolari da cektik 60bin liralik zararimiz var dedik. Philipsi aradik yetkili servis gelip rapor tutsun onu da dava dosyasina eklicez. Bir de demezler mi en basinda neden soylemediniz bizim yaptigimiz nerden belli. Sanki elektrik vardi da biz tvye bakmadik ayrica en basinda söylediklerimize ne cözüm buldunuz ki tvye bulacaksiniz gülüyorum ama sinirliyim tvyi alali daha 6 7 ay oldu. Öncesinde de tv vardi kendi kendine bozulmustu ne çektim şu tv konusunda kafayi yicem şimdi de cocugun saglik ocagi adresini degistirdim ama ne ayrancilarda ne de yazibasinda boş doktor var mecbur pancara aldim bu arada batman daha sicak bana burasi bol oksijen dolu ve daha serin geliyo whdhwhw cidden manisa'ya girdikten sonra ciğerlerimiz havayla doldu biz batman'da nefes almıyormuşuz onu anladik etrafta suriyelilerin olmasi sinir bozucu tek sinir oldugum nokta bu. Internet gelse de evime gitsem tvyi de yaptirsam ama nerdeyse bir tv parasina tamiri oluyormuş arastirdim. Bizim verdigimiz nakliye ucretinden daha pahaliydi tv... valla sevinsem mi üzülsem mi gülsem mi aglasam mi

Bizde sargi yoktu canim. pcfl de vardi. Fh2512 de vardi onun ki kendi kendine cikmisti. Sizin ki.neden o kadar yapisti acaba. Usumezdi aslinda da doktorunuz mu.soyledi suda bekletin diye.
Sunrseee Canım bizde sargı vardı evet ertesi gün kontrole götürdük doktor açtı yarısı zaten çıkmıştı sargının. Ama iyikide doktor açmış yapışmıştı bizimkide çocuğum çok ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…