2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Cnm.bizde sargi yoktu pipinin ustunde gazli bez vardi sizinki nasi bi sargi? Ten renginde bi bandaj oluyor bazilarinda ole bisimi?

Bizde sargi yoktu canim. pcfl de vardi. Fh2512 de vardi onun ki kendi kendine cikmisti. Sizin ki.neden o kadar yapisti acaba. Usumezdi aslinda da doktorunuz mu.soyledi suda bekletin diye.
Altta gazli bez üstte bı Beyaz bant var bant cikiyo da sargı bezi yapışık. 10-15 dk su görmesi gerekmiş Dr öyle dedi sokmeyin dedi.
Uyansin yine suya sokucam belden aşağısıni

Ahh canım benim üzüldüm bak şimdi inşallah en kısa zamanda kavuşun

Altta gazli bez üstte bı Beyaz bant var bant cikiyo da sargı bezi yapışık. 10-15 dk su görmesi gerekmiş Dr öyle dedi sokmeyin dedi.
Uyansin yine suya sokucam belden aşağısıni
Aynıydı canım bizimkide öyleydi. Batikon falan döküp yumuşatıp öyle aldılar sargıyı. İlk gün durması iyi sargının.

Kan grubunun değişmesini ilk defa duydum, çok ilginç . Benim ki mekonyumlu doğduğu için enfeksiyon vs için bir sürü kan aldılar,o sıra kan grubuna da bakılmış. İki oğlumun kan grubu da benimkinden a+

Kızlar bu arada uyku tulumu aldınız mi onlarda 500 liradan başlar olmuş kışa kalmadan almak lazim kaç tog alacaksınız? 2,5 tog çok mu kalın olur ?
Ben de daha dün gece baktım, 1.5 daha uygun sanki

Aynıydı canım bizimkide öyleydi. Batikon falan döküp yumuşatıp öyle aldılar sargıyı. İlk gün durması iyi sargının.
Oy kıyamam ya valla canım acıdı intte sokmeyin yazıyo suyla çıkarmış kovada denicem inşallah çıkar

Bizde sargi yoktu canim. pcfl de vardi. Fh2512 de vardi onun ki kendi kendine cikmisti. Sizin ki.neden o kadar yapisti acaba. Usumezdi aslinda da doktorunuz mu.soyledi suda bekletin diye.
Kendi kendine cikmadi canim. Ben cikardim. Sabunlu su Ile islattim, yavas yavas cektim sonra. Bi sey olmaz bir elinle kontrolsuz hareket etmedin diye baski uygula, diger elimle cek. Yapamiyorum diyorsan yapma canim, zarar verirsin. Doktor acacakti bizimkini normalde. Benim yapabildigimi gorunce, bosuna gelmeyin dedi. Fh2512

Off nakliyecilerle imtihanın bi tv nerden baksan 20 bin tl şikayetçi olarak iyi yapmışsınız inşallah neticeye varir da ödeme yaparlar benim eşim de alamadi bir türlü sağlık ocağına hep dolu ilçe sağlığa mı ne gitmek gerekiyomus onla da kim uğraşacak batmanin hava çok kurudur canim burasi daha nemli iyi gelmiştir nakliye gelismelerinden haberdar et bizi

Aynen canım bende birşey olur yapamam falan diye götürdüm doktor çıkardı

Kan grubunun değişmesini ilk defa duydum, çok ilginç . Benim ki mekonyumlu doğduğu için enfeksiyon vs için bir sürü kan aldılar,o sıra kan grubuna da bakılmış. İki oğlumun kan grubu da benimkinden a+
Bende ilk defa duyuyorum canım değiştiğini.

Üzülüyorum tabii, bazen diyorum çok az görüyorsun nasıl dayanıyorsun diye. Bi de benim eşim görev için gitti mi 15 gün gidiyor, üzülüyorum öyle olunca

Ya çok zormuş öyle kızlar en kısa sürede kavuşun inşallah benim derdim dert değil tabi bu durumun yanında, ileride bol bol telafi ederler umarım
Ben de takmıyorum bu tarz şeyleri hiç kuzey dogdugunda pembe de giydiriyordum. Karsi komsunun kizi herkese gülerek anlatiyordu oysa kendi babasi da pembe giyiyordu herkes senin benim gibi düsünmüyor bu ülkede
Of evet ülkede pembe korkulu rüya mazallah çocukları gay olabilir pembe giydi diye ahahsjdk

Canım kaç kilo kaç damla kullanıyorsun bide doktorun kaçıncı ayda başlattı acaba
7 kilo canım, dozu artırarak devam ediyoruz gözlemle dedi bir sorun olmazsa eğer iki gün bir damla sonra iki gün üç damla sonra iki gün 4 damla diye diye 7 damlaya tamamlayacağız sonra hep 7 vereceğim. Sana nasıl önerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…