Yok canım sargı bezidir bence bizimkide sargı beziyle sargıydıCnm.bizde sargi yoktu pipinin ustunde gazli bez vardi sizinki nasi bi sargi? Ten renginde bi bandaj oluyor bazilarinda ole bisimi?
Çok güzel valla bayıldımKizlar bu da annemin kuzey'e kiz reyonundan aldigi mont qjsjwjs ikimiz de çok begendik mecbur giyecek
Cnm.bizde sargi yoktu pipinin ustunde gazli bez vardi sizinki nasi bi sargi? Ten renginde bi bandaj oluyor bazilarinda ole bisimi?
Altta gazli bez üstte bı Beyaz bant var bant cikiyo da sargı bezi yapışık. 10-15 dk su görmesi gerekmiş Dr öyle dedi sokmeyin dedi.
Ahh canım benim üzüldüm bak şimdiBen eşimi 18 senedir tanıyorum,4 senedir evliyiz. Geçen ay eşim deprem bölgesine görevlendirme ile gönderildi ve geçen ay göremedi oğlunu o kadar zorluyor ki bu durum beni, bizi. En yakın arkadaşım o. Bir de oğlumun babası ile geçireceği tüm zamanlar gidiyor. Çok üzülüyorum ayda 2-3 gün anca görebiliyorher akşam görüntülü konuşuyoruz o zamanda bile oğlum gülücükler saçıyor babasına. Her akşam eve gelebiliyorsa çok şükür demek lazım arkadaşım
Aynıydı canım bizimkide öyleydi. Batikon falan döküp yumuşatıp öyle aldılar sargıyı. İlk gün durması iyi sargının.Altta gazli bez üstte bı Beyaz bant var bant cikiyo da sargı bezi yapışık. 10-15 dk su görmesi gerekmiş Dr öyle dedi sokmeyin dedi.
Uyansin yine suya sokucam belden aşağısıni
Kan grubunun değişmesini ilk defa duydum, çok ilginç . Benim ki mekonyumlu doğduğu için enfeksiyon vs için bir sürü kan aldılar,o sıra kan grubuna da bakılmış. İki oğlumun kan grubu da benimkinden a+Kan grubuna hastanede mi bakıldı canim Ekin'in kan grubu belli değil topuk kanindan da bakılmıyor dediler ayri kan vermeniz gerekli dediler onu da ben istemedim bi deRheaa 3 yaşına kadar kan grubu değişebiliyor demişti. Ben Rh+ eşim B negatif Ekin de sarılık olmadi zayıf doğan bebek olmasına rağmen ama kan grubu ne bilmiyorum yüksek olasılık B+ ama
Ben de daha dün gece baktım, 1.5 daha uygun sankiKızlar bu arada uyku tulumu aldınız mi onlarda 500 liradan başlar olmuş kışa kalmadan almak lazimkaç tog alacaksınız? 2,5 tog çok mu kalın olur ?
Kaç derece için peki bizim oda soğuk oluyor 21-22 maksimum sıcak odada yatmiyoruz 1,5 yeterli gelir mi sence?Ben de daha dün gece baktım, 1.5 daha uygun sanki
Ben de ilk kez duydum canim şaşırdım bayaKan grubunun değişmesini ilk defa duydum, çok ilginç . Benim ki mekonyumlu doğduğu için enfeksiyon vs için bir sürü kan aldılar,o sıra kan grubuna da bakılmış. İki oğlumun kan grubu da benimkinden a+
Sunrseee Canım bizde sargı vardı evet ertesi gün kontrole götürdük doktor açtı yarısı zaten çıkmıştı sargının. Ama iyikide doktor açmış yapışmıştı bizimkide çocuğum çok ağladı
Oy kıyamam ya valla canım acıdı intte sokmeyin yazıyo suyla çıkarmış kovada denicem inşallah çıkarAynıydı canım bizimkide öyleydi. Batikon falan döküp yumuşatıp öyle aldılar sargıyı. İlk gün durması iyi sargının.
Aynen canım benimde içim gittiOy kıyamam ya valla canım acıdı intte sokmeyin yazıyo suyla çıkarmış kovada denicem inşallah çıkar
Kendi kendine cikmadi canim. Ben cikardim. Sabunlu su Ile islattim, yavas yavas cektim sonra. Bi sey olmaz bir elinle kontrolsuz hareket etmedin diye baski uygula, diger elimle cek. Yapamiyorum diyorsan yapma canim, zarar verirsin. Doktor acacakti bizimkini normalde. Benim yapabildigimi gorunce, bosuna gelmeyin dedi.
Off nakliyecilerle imtihanınBen daha evimi temizlemedim hala babamdayim desem hajdje internet alt yapisi yokmus binada yaküfür etmek iatemiyirum nakliyecilerin kirmadigi esyam yok tvyi bile kirmislar evde gördükce sinirlerim bozuluyor. Gittik ayrancilar jandarmaya sikayetci olduk, allahtan seslerini de kaydetmistim esyalarin fotolari da cektik 60bin liralik zararimiz var dedik. Philipsi aradik yetkili servis gelip rapor tutsun onu da dava dosyasina eklicez. Bir de demezler mi en basinda neden soylemediniz bizim yaptigimiz nerden belli. Sanki elektrik vardi da biz tvye bakmadik ayrica en basinda söylediklerimize ne cözüm buldunuz ki tvye bulacaksiniz gülüyorum ama sinirliyim tvyi alali daha 6 7 ay oldu. Öncesinde de tv vardi kendi kendine bozulmustu ne çektim şu tv konusunda kafayi yicem şimdi de cocugun saglik ocagi adresini degistirdim ama ne ayrancilarda ne de yazibasinda boş doktor var mecbur pancara aldim bu arada batman daha sicak bana burasi bol oksijen dolu ve daha serin geliyo whdhwhw cidden manisa'ya girdikten sonra ciğerlerimiz havayla doldu biz batman'da nefes almıyormuşuz onu anladik etrafta suriyelilerin olmasi sinir bozucu tek sinir oldugum nokta bu. Internet gelse de evime gitsem tvyi de yaptirsam ama nerdeyse bir tv parasina tamiri oluyormuş arastirdim. Bizim verdigimiz nakliye ucretinden daha pahaliydi tv... valla sevinsem mi üzülsem mi gülsem mi aglasam mi
Ben kullanıyorumKızlar demir damlası newvit kullanan var mı
Aynen canım bende birşey olur yapamam falan diye götürdüm doktor çıkardıKendi kendine cikmadi canim. Ben cikardim. Sabunlu su Ile islattim, yavas yavas cektim sonra. Bi sey olmaz bir elinle kontrolsuz hareket etmedin diye baski uygula, diger elimle cek. Yapamiyorum diyorsan yapma canim, zarar verirsin. Doktor acacakti bizimkini normalde. Benim yapabildigimi gorunce, bosuna gelmeyin dedi.Fh2512
Bende ilk defa duyuyorum canım değiştiğini.Kan grubunun değişmesini ilk defa duydum, çok ilginç . Benim ki mekonyumlu doğduğu için enfeksiyon vs için bir sürü kan aldılar,o sıra kan grubuna da bakılmış. İki oğlumun kan grubu da benimkinden a+
Canım kaç kilo kaç damla kullanıyorsun bide doktorun kaçıncı ayda başlattı acabaBen kullanıyorum
Üzülüyorum tabii, bazen diyorum çok az görüyorsun nasıl dayanıyorsun diye. Bi de benim eşim görev için gitti mi 15 gün gidiyor, üzülüyorum öyle olunca
Ya çok zormuş öyle kızlar en kısa sürede kavuşun inşallah benim derdim dert değil tabi bu durumun yanında, ileride bol bol telafi ederler umarımBen eşimi 18 senedir tanıyorum,4 senedir evliyiz. Geçen ay eşim deprem bölgesine görevlendirme ile gönderildi ve geçen ay göremedi oğlunu o kadar zorluyor ki bu durum beni, bizi. En yakın arkadaşım o. Bir de oğlumun babası ile geçireceği tüm zamanlar gidiyor. Çok üzülüyorum ayda 2-3 gün anca görebiliyorher akşam görüntülü konuşuyoruz o zamanda bile oğlum gülücükler saçıyor babasına. Her akşam eve gelebiliyorsa çok şükür demek lazım arkadaşım
Of evet ülkede pembe korkulu rüya mazallah çocukları gay olabilir pembe giydi diye ahahsjdkBen de takmıyorum bu tarz şeyleri hiç kuzey dogdugunda pembe de giydiriyordum. Karsi komsunun kizi herkese gülerek anlatiyordu oysa kendi babasi da pembe giyiyorduherkes senin benim gibi düsünmüyor bu ülkede
7 kilo canım, dozu artırarak devam ediyoruz gözlemle dedi bir sorun olmazsa eğer iki gün bir damla sonra iki gün üç damla sonra iki gün 4 damla diye diye 7 damlaya tamamlayacağız sonra hep 7 vereceğim. Sana nasıl önerdi?Canım kaç kilo kaç damla kullanıyorsun bide doktorun kaçıncı ayda başlattı acaba
Canım zeytinyağını iyice dök bezin üzerine biraz beklesin sonra suya soksan daha iyi olur sanki.Oy kıyamam ya valla canım acıdı intte sokmeyin yazıyo suyla çıkarmış kovada denicem inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?