Doğru diyosun canım ben de 9-12 alayım bari şubattan sonra çok da soğuk olmaz zaten giyeceği 2-3 ay. İçine çok kalın da giydirilmez herhalde çocuk bunalmasın
Valla baya ıslattik çıkmadı üst bandı çıkarttı babası gazlı bez duruyoAynen canım benimde içim gittiinşallah canım iyice ısla
Canım zorlama istersen doktoruna götürValla baya ıslattik çıkmadı üst bandı çıkarttı babası gazlı bez duruyo
Evet bu çok doğru, pekmezin kan yapıcı etkisi de sanılandan çok daha düşükmüş zaten, yüksek derecelerde kaynatılması da riskli.
Sicak sute bal.koyardim hastayken bunu duyunca yapmaktan vazgecmistim:)
Bizim tv suan olmus 30bin tl zaten nakliye ucreti 25bin vermistikOff nakliyecilerle imtihanınbi tv nerden baksan 20 bin tl şikayetçi olarak iyi yapmışsınız inşallah neticeye varir da ödeme yaparlar benim eşim de alamadi bir türlü sağlık ocağına hep dolu ilçe sağlığa mı ne gitmek gerekiyomus onla da kim uğraşacak batmanin hava çok kurudur canim burasi daha nemli iyi gelmiştir nakliye gelismelerinden haberdar et bizi
Banada pekmez seker bombası gibi geliyor:)Evet bu çok doğru, pekmezin kan yapıcı etkisi de sanılandan çok daha düşükmüş zaten, yüksek derecelerde kaynatılması da riskli.
Şimdi onu yapicam canım öyle de çıkmazsa Dr u bogabilirimCanım zeytinyağını iyice dök bezin üzerine biraz beklesin sonra suya soksan daha iyi olur sanki.
Evet ben de benzerini aldım canım dediğin gibi kullanacağım ben de banyo ve ben bir işle uğraşırken güvenle oturup oyalanması için çok güzel bir şey bence de. Üstünde mama yazıyor ya o yüzden uyarmak istedim sadece, yazmamaları gerek aslında.Ozmn oturmasın biraz daha mı beklesin ya bilemedim, banyo&Mama yazıyor ama ben Mama vermek için kullanmayacağım canım, +6 dan sonra mutfakta çok işime yaradı diyen arkadaşlarım oldu, tezgaha yapıştırıp içine koyuyorlarmış çocuk seni izliyor ve mutlu oluyor sende işini rahat yapıyorsun ve banyo için çok kullanışlı dediler.
Zeytinyaği da deneyeyim zararı olmaz heralde. Dr şimdi haşin davranırCanım zorlama istersen doktoruna götür
Bebeklerimiz desteksiz otursalar binrahatlicam valla yaEvet ben de benzerini aldım canım dediğin gibi kullanacağım ben de banyo ve ben bir işle uğraşırken güvenle oturup oyalanması için çok güzel bir şey bence de. Üstünde mama yazıyor ya o yüzden uyarmak istedim sadece, yazmamaları gerek aslında.
Zeytinyağı enfeksiyon yapmasin acik yaraya istersen doktora sor yada hic elleme sabahi bekle benceZeytinyaği da deneyeyim zararı olmaz heralde. Dr şimdi haşin davranır
Kızlar doktora gittik hatırladığım kadarıyla yazıyorum 6500 gr 65 cm çıktı. Aline ek gıda başlamıştık kabak havuç ve patates denedim ben şimdi semizotu kapya biber avokado falan denicez sonra birbirine karıstırcaz bunları. Bugün yoğurt mayalıcam yarın da meyvelere başlayabiliriz dedi doktor. Bir 15 gün sonra lor peyniri ve labne başlayalım dedi lor peynirini evdeki süt kesiğinden yapmıyoruz hiç vitamini yok onun dedi marketten tuzsuz lor veya bebek loru olacak. Labne de organik labne. Onun dışında kefir sekizinci ayda dedi. Beş buçuk ayı geçtikten sonra irmikli ve yulaflı tariflere geçiyoruz. Kuzu eti yedinci aydan sonra. Ek gıdayla ilgili bunları dedi. Biz oto koltuğu almıştık 9-18 kg ona sekiz kiloyu geçtiğinde oturt dedi. Alin sekiz kiloyu geçene kadar ohooo. On beş gün sonra mama sandalyesine oturt dedi. Eğer kafayı tam dik tutamazsa ve sandalyede kaykılırsa blw ye başlama dedi. Bir süre sonra blw+normal beslenme karışık gidecekmişiz. Ayrıca bexsero ve rotanın ikinci dozunu da olduk bizden haberler bu kadar
Ben eşimi 18 senedir tanıyorum,4 senedir evliyiz. Geçen ay eşim deprem bölgesine görevlendirme ile gönderildi ve geçen ay göremedi oğlunu o kadar zorluyor ki bu durum beni, bizi. En yakın arkadaşım o. Bir de oğlumun babası ile geçireceği tüm zamanlar gidiyor. Çok üzülüyorum ayda 2-3 gün anca görebiliyorher akşam görüntülü konuşuyoruz o zamanda bile oğlum gülücükler saçıyor babasına. Her akşam eve gelebiliyorsa çok şükür demek lazım arkadaşım
Aynen canim tatlandırmak için elma suyu konsantresi aldim muhallebilerinde keklerinde onu kullanacağımEvet bu çok doğru, pekmezin kan yapıcı etkisi de sanılandan çok daha düşükmüş zaten, yüksek derecelerde kaynatılması da riskli.
Ay ben bile sinirlendim ya. İyi ki her şeyi kayıt altına almışsın şahidin de var zaten ödesinler tazminatı da akılları başlarına gelsin. Dolandırıcı pislikler. İyi ki bankadan yollamissiniz parayi bu da çok büyük kanıt. Emlakci da ne şerefsizmiş cidden ülkede kimseye güven yok yaBizim tv suan olmus 30bin tl zaten nakliye ucreti 25bin vermistikgittik sikayetci olduk ifadeyi alan arkadas ariyor bunlari inanmiyor bir de ifadeyi alana artistlik yapiyor. Sonra geri arayip haci abi haci abi diye yalakalik yapiyor. Allahtan ben konusmalarimizin hepsini videoya aldim facebook profillerinde de sigortali diye belirtmisler onu da ss aldim. Esyalarimizi yüklediler fatura kesiyoruz demislerdi yükledikten sonra kesmiyoruz devlete vergi veremem dediler bir yandan da vergi kaciriyorlar, sigortali dediler sonra sigorta yok dediler ne kadar pislik ya bu insanlar ben anlamiyorum. Allahtan dekontlarda gonderilen paralarin aciklamalarda her seyi belirtmistik. Haber veririm bi dava başlasında bakalim ne olacak. Allahtan eşim askeri personel ve tayinci üstüne nakliyecilerle iş yaptik yani her sey ortada hakim de salak degil ya bu dolandiricilara inanacak. Kaldi ki esimin arkadasiyla ayni nakliyeciyle ayni binaya geldik o da şahit olur istedikleri kadar yalanlasinlar.
Ay evet batman'dan sonra burasi cennet bir de bu sorunlar olmasaydi da iyice keyif alsaydim. Emlakcisi da ayri dolandirici evde ankastre var diyor bi geldik yok ajdjjejd her yönden sinir bozucu. Esimin arkadasi da ankastre var diye kendi ankastresini satmisti geldi yeniden aldilar wjjdwje delirmemek elde degil
Dene bakalım canım. Öyle gerçekten elleri alıştığı için bi çırpıda çıkarıyorlarZeytinyaği da deneyeyim zararı olmaz heralde. Dr şimdi haşin davranır
Evet canım buharda haşlayıp ezerek hep. Her şeyi o şekilde vermemi söyledi doktor valla ben de karışık karışık vermek istiyorum birkaç hafta sonra karıştır dedi yani bir süre daha böyleymişMaşallah minik kuşa canımbilgiler de harika teşekkür ederiz. Bu kapya biberi tek başına nasıl vereceğiz, yine haşlayıp ezerek mi? Keza semizotu? Ay ben hiç bir şey hatırlamıyorum yaa, direk çorba içirmek istiyorum
sen araştırmışındır güvenilir bir marka, hazıra konayım hangi marka aldın?Aynen canim tatlandırmak için elma suyu konsantresi aldim muhallebilerinde keklerinde onu kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?