2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
B beyzosh ben de 9-12 aldim canim bu montlarin kaliplari büyük oluyor çok çuval gibi de olsun istemedim sanki beden uygun olursa daha etkili ısıtır gibi geldi bana
Doğru diyosun canım ben de 9-12 alayım bari şubattan sonra çok da soğuk olmaz zaten giyeceği 2-3 ay. İçine çok kalın da giydirilmez herhalde çocuk bunalmasın

Bizim tv suan olmus 30bin tl zaten nakliye ucreti 25bin vermistik gittik sikayetci olduk ifadeyi alan arkadas ariyor bunlari inanmiyor bir de ifadeyi alana artistlik yapiyor. Sonra geri arayip haci abi haci abi diye yalakalik yapiyor. Allahtan ben konusmalarimizin hepsini videoya aldim facebook profillerinde de sigortali diye belirtmisler onu da ss aldim. Esyalarimizi yüklediler fatura kesiyoruz demislerdi yükledikten sonra kesmiyoruz devlete vergi veremem dediler bir yandan da vergi kaciriyorlar, sigortali dediler sonra sigorta yok dediler ne kadar pislik ya bu insanlar ben anlamiyorum. Allahtan dekontlarda gonderilen paralarin aciklamalarda her seyi belirtmistik. Haber veririm bi dava başlasında bakalim ne olacak. Allahtan eşim askeri personel ve tayinci üstüne nakliyecilerle iş yaptik yani her sey ortada hakim de salak degil ya bu dolandiricilara inanacak. Kaldi ki esimin arkadasiyla ayni nakliyeciyle ayni binaya geldik o da şahit olur istedikleri kadar yalanlasinlar.
Ay evet batman'dan sonra burasi cennet bir de bu sorunlar olmasaydi da iyice keyif alsaydim. Emlakcisi da ayri dolandirici evde ankastre var diyor bi geldik yok ajdjjejd her yönden sinir bozucu. Esimin arkadasi da ankastre var diye kendi ankastresini satmisti geldi yeniden aldilar wjjdwje delirmemek elde degil

Evet ben de benzerini aldım canım dediğin gibi kullanacağım ben de banyo ve ben bir işle uğraşırken güvenle oturup oyalanması için çok güzel bir şey bence de. Üstünde mama yazıyor ya o yüzden uyarmak istedim sadece, yazmamaları gerek aslında.

Bebeklerimiz desteksiz otursalar binrahatlicam valla ya
Zeytinyaği da deneyeyim zararı olmaz heralde. Dr şimdi haşin davranır
Zeytinyağı enfeksiyon yapmasin acik yaraya istersen doktora sor yada hic elleme sabahi bekle bence

Maşallah minik kuşa canım bilgiler de harika teşekkür ederiz. Bu kapya biberi tek başına nasıl vereceğiz, yine haşlayıp ezerek mi? Keza semizotu? Ay ben hiç bir şey hatırlamıyorum yaa, direk çorba içirmek istiyorum

Ne kadar özverili bir hareket ve senin metanetin hiç ayrılmamak üzere sağlıkla kavuşun kuzum

Evet bu çok doğru, pekmezin kan yapıcı etkisi de sanılandan çok daha düşükmüş zaten, yüksek derecelerde kaynatılması da riskli.
Aynen canim tatlandırmak için elma suyu konsantresi aldim muhallebilerinde keklerinde onu kullanacağım
Ay ben bile sinirlendim ya. İyi ki her şeyi kayıt altına almışsın şahidin de var zaten ödesinler tazminatı da akılları başlarına gelsin. Dolandırıcı pislikler. İyi ki bankadan yollamissiniz parayi bu da çok büyük kanıt. Emlakci da ne şerefsizmiş cidden ülkede kimseye güven yok ya

Evet canım buharda haşlayıp ezerek hep. Her şeyi o şekilde vermemi söyledi doktor valla ben de karışık karışık vermek istiyorum birkaç hafta sonra karıştır dedi yani bir süre daha böyleymiş

Ya atak bitti yatakta dönmeler başladı, yüzüstü dönüp dönüp ağlıyor beni yan çevir diye, 15dkda bir koşup düzeltiyorum bir o yana bir bu yana döne döne sonunda uyuyor, gece de 1-2 saatte bir böyle, valla delireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…