2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet canim.sen kendin cikarmistin da Fh2512 in bir kismi kendi kendine cikmis. Ben cikaramazdim ya iyi ki sargi yoktu. Sen iyi cesaretlisin

Doğru diyosun canım ben de 9-12 alayım bari şubattan sonra çok da soğuk olmaz zaten giyeceği 2-3 ay. İçine çok kalın da giydirilmez herhalde çocuk bunalmasın
Buyuk oglumda.kullandim da icine cok kalin giydiremiyorsun terliyorlar canim. Kaliplari bilmiyorum ama ben buyuk ogluma.almsitim kilosu pek yoktu 7300 du 6 aylikken ve Ocak ayiydi uzerine tam oldu rahat olmustu.

Kizlar.aksam aksam yine ödum koptu ya. Yataga oturmus Yigit i emziriyordum ki deprem oldu kostum kucagimda esime seslendim Çinar nerde diye nasil korktum eşim.hissetmemis bile. Ben de oturmasaydim hissetmezdim ya keske hissetmeseydimZaten psikolojim baya etkilenmis.

Kızlar Malatya'da olan yoktu di mi deprem olmuş yine geçmiş olsun
Malatya da olmus ama cevre iller hissettik baya. Her zaman da ayni odada ve ayni yatakta yakalaniyorum. Bu cocuk.odasindan nefret etmistim zar zor alismistim ki yine ayni yerde yakalandim. Artik yanliz uyuyamiyorum. Mesela Yigit cok terliyor diye yanima alayim da sirt ustu yatmasin diyorum ama tek basima uyuyamiyorum.

Herkes dolandirici olmuş abartmiyorum. Nefret ettim iyice her şeyden, burda gülüp egleniyorum ama arka planda bu tarz aptalca şeylerle uğrasiyorum işte umarim güzel bir sonuc aliriz da baskalarina böyle yapmamayı ögrenirler pislikler

Cok gecmis olsun canim nerdesin sen malatya mı? Ben de batman'da yaşadım ya depremi ölüyoruz dedim çok kötü. Tam unuttunuz derken yeniden deprem insanin psikolojisi cok bozuluyor

Cok gecmis olsun canim nerdesin sen malatya mı? Ben de batman'da yaşadım ya depremi ölüyoruz dedim çok kötü. Tam unuttunuz derken yeniden deprem insanin psikolojisi cok bozuluyor
Elazig canim. Sen de mi 6 Subatta yasadin canim. O neydi oyle ya ben kiyamet sandim artik o derece farkli bir seydi.Ben 2020 de de buyuk depremi yasadim o zaman da öluyoruz.sandim Çinar 6 aylikti o zaman.

Elazig canim. Sen de mi 6 Subatta yasadin canim. O neydi oyle ya ben kiyamet sandim artik o derece farkli bir seydi.Ben 2020 de de buyuk depremi yasadim o zaman da öluyoruz.sandim Çinar 6 aylikti o zaman.
Çok geçmiş olsun Allah korktuğumuzla sinamasin her deprem haberi ile kalbimiz ağzımıza geliyor resmen bir daha böyle bir felaket yaşamayalım ya 6 Şubat sabahi kontrolüm vardi uyandım arkadaşım deprem olmuş her yer yıkılmış yazmış sosyal medyaya bir girdim ki elim ayağım titredi hiç unutamıyorum ya

Blw ne

İnşallah arkadaşım
Ne kadar özverili bir hareket ve senin metanetin hiç ayrılmamak üzere sağlıkla kavuşun kuzum
İnşallah canım arkadaşım, işleri bitsin biran önce bize dönsün inşallh
Kızlar sizin bebişler de böyle keyifçi mi yakında benden orta şekerli kahve isteyecek diye ödüm kopuyor
Yao bacaklar neeee? maşallah ekin kuzuma

Bebeklerimiz desteksiz otursalar binrahatlicam valla ya

Zeytinyağı enfeksiyon yapmasin acik yaraya istersen doktora sor yada hic elleme sabahi bekle bence
Zeytinyağının açık yarayı iyileştirme özelliği var canım. Hatta hafif yarıklara bile zeytinyağı döküp elle birleştirip sıkı bir bandla yapıştırılır ertesi güne kaynamış olur, dikişe bile gerek kalmaz, eskiler öyle yapar, ben şahitim çok çabuk yara iyileştirme özelliği olduğuna. Hatta yanaklarada çok iyi gelir. Küçükken düştüğümüzde yada biyerimizi kestiğimizde Annem hep öyle yapardı, iz bile kalmıyor
Kısaca faydası olmasa bile zararı olmaz diye düşünüyorum.

Merhabalar iyi forumlar bebegim için şu anda sleepy 4 maxi plus bez kullanıyorum sormak istediğim 5 numara baby turco ile sleepy ayni boyutta mi?

Evet hamileydim evde tektim eşim işteydi.bina bildiğin sallaniyordu bildiğin ve bitmek bilmedi. Eşimi aradim dedim herhalde ölüyoruz o evde değildi ne yapacagimi sasirdim gittim koltugun kenarina pozisyon aldim bekledim bitmesini. Ne güzel gecti dedik sabah yine aynisi oldu günlerce karakolda yattik artik her şeye uyaniyordum deprem sanip çok kötüydü senin daha zor hem hamileydin hem 6 aylik bebek allah herkesin yardimcisi olsun bu olaydan sonra tedbirli olmali herkes elinden geldiğince

Deprem ülkesiyiz keşke bunu kabullenip ona göre hareket etse herkes. Her seyi dine bagliyorlar fay hatlarini, yapilan bilimsel açıklamalari kimse sallamiyor ben gelmeden önce eve tamirci cagirmistim adam burayi biz yaptik en dandik malzemeleri kullandik bu binada dedi jwjdjeje biz uyardik mühendisi siz karismayin işimden etmeyin demisler daha balkonlari yaparken çatlıyordu diyor adam. Ee kacak evler hep ben sasirmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…