2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İlk kızımda bana da aynı demişti ve gerçekten de olmadı sarılık olsa bile hafif atlatır demişti. Diğer kızım farklı bi kan grubundan o sarılık oldu. Aynı kan grubundan olupta bebeği sarılık olanlar ilk günlerde sütü gelmeyen sezeryanlı yada çocuk uyuyor diye uyandırmayan yada bi şekilde bebeğin kan şekerinin düşmesinden dolayı oluyormuş.

Kizlar doktora gittik Yigit sik sik meme reddi yaptigi icin tadimliklara basla en azindan ek gida verirsin dedi.Kasikla sut falan verecegine kaşik mamalari verirsin dedi.Kasik mamalarina dair de pek bilgim yok acikcasi kullanmadim hic. Kilo normal isale ragmen guzel almis dedi. Boyu cok onde gidiyor dedi 69.5 dedi.

Maşallah kuzuma kaşık mamasi dediği bu irmikli mamalar falan mi yoksa hazir satılanlar mi canim
Benim de uyku duzeni oyle olmaya basladi canim. Normal
Büyüyorlar

Maşallah kuzuma kaşık mamasi dediği bu irmikli mamalar falan mi yoksa hazir satılanlar mi canim

Büyüyorlar
Canim ben ebebekte gecerken baktim mesla sutlu pirincli iste icine meyve de rendeliyorsun sade de veriliyor. Tam anlamadim ben de doktora mesaj atip soracagim bu tarzlar mi diye

Eklentiler

• 20230811_170707.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 45
Canim ben ebebekte gecerken baktim mesla sutlu pirincli iste icine meyve de rendeliyorsun sade de veriliyor. Tam anlamadim ben de doktora mesaj atip soracagim bu tarzlar mi diye
Ben bi tane aldım böyle organik tahilli içine seftali muz koyarak verdim bi kac defa baya sevmişti canım ara öğünlerde falan iyi olur

Ben bi tane aldım böyle organik tahilli içine seftali muz koyarak verdim bi kac defa baya sevmişti canım ara öğünlerde falan iyi olur
Ben de iste almadim hemen organik temiz.icerik alayim dedim. O zaman doktor bunlari kast ediyor. Sut vermek kasikla zor.olur bu aya kadar da gelmissin biberon kullanma ki memeyi birakmasin 2 3 aylik olsaydi kullan kucuk derdim ama artik kasik mamalariyla idare et dedi.Lutfen makarnadan mi aldin canim

Yok canim migrostan şunu aldım ben

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-11-18-28-34-890_com.android.chrome.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 50
Bebeklerde ozellikle 0-3 yaslarda fiziksel gelisim diger gelisim alanlarino etkiler. Dusuk kilo bu yuzden istenmez. Bu bilgi buraya kadar dogru...Ancak 4.5 aylik bir cocuk 7200 ise iyi bir gelisim bu. Persentili onemli. GonulSenligim
Anladım canım biz persentilin bir tık altındayız çok ciddi boyutta değil ama kontrol edilmeli demişti doktorumuz. Şuan 5900 civarlarında kilosu. Teşekkür ederim bilgi için.

Anladım canım biz persentilin bir tık altındayız çok ciddi boyutta değil ama kontrol edilmeli demişti doktorumuz. Şuan 5900 civarlarında kilosu. Teşekkür ederim bilgi için.
Anladim canim biri 7200 az yazmisti, o Sensin sandim pardon. Emzirirken yumusakken meme vakumlu emzirmeye calis tavsiyem. Yagli sut orda ve cok kilo aldiriyor. Ustteki sutu emip birakiyor ise sagdiktan sonra emzir. Dene bak bir hafta nasil kilo alacak goreceksin. Dua edelim biz de insallah ama gene bebeginin kilosu guzel, haberin olsun masallah saglikli ya onemli olan bu

Siz yorganla ortunuyorsaniz 2.5 tog kullanılır canım.
Bizim ev sıcak oluyor kışın 23.5 ° sabıtliyoruz hatta ben ince bir örtü bazende örtüsüz uyuyorum.

Siz yorganla ortunuyorsaniz 2.5 tog kullanılır canım.
Bizim ev sıcak oluyor kışın 23.5 ° sabıtliyoruz hatta ben ince bir örtü bazende örtüsüz uyuyorum.
Yok biz sıcakta uyuyamıyoruz canım oda serin oluyor yani yatmadan bi saat önce termometreyi 20.5-21 e düşürüyoruz bu şekilde kışı hasta olmadan çıkarıyoruz

Canım sabah 7.30 gibi uyanmıyor uyandırıp güne mi başlamak gerekiyor? Diğer uykular o şekilde olabiliyor bizimde ama bazen akşam 6/7 arası uyuyor o zaman da gece geç uyuyor 11 gibi. Okula başlayacağım bir düzen kurmak lazım bu senin yazdıgına uymaya başlayacagım ama önce kendimin 7 bucukta kalkması lazım

Ben b+ eşim 0+ sarılık hiç olmadı canım
Bence lambayı hic acma aglayınca karnını doyur o tekrar dalar ben lambayı yakmadan emziriyorum uykuya devam ediyor hep diğer türlü uyanır
Deniyorum canım, açmadan sakince uyutayım diyorum sallıyorum beşiğinde yok bazen öyle bir ağlıyor ki kesin diyorum karanlıktan korkuyor

Bebeklerde ozellikle 0-3 yaslarda fiziksel gelisim diger gelisim alanlarino etkiler. Dusuk kilo bu yuzden istenmez. Bu bilgi buraya kadar dogru...Ancak 4.5 aylik bir cocuk 7200 ise iyi bir gelisim bu. Persentili onemli. GonulSenligim
Persentil tablosunun dışındakiler için sıkıntı olur sanırım mesela alin yüzde 25le yüzde 50 arasında doktoruna sorduğumda ortalamada değil sıkıntı olur mu dediğimde zaten ortalamada doğmadı o yüzden problem yok demişti. Yani çocuk atıyorum ayda en az 400 gr almalıysa ve 200 gr alıyorsa o sıkıntıdır bence.

Kesinlikle uyandirmalisin uyuması için uyandir diyorlar ya o hesap yoksa bir düzen olmuyor malesef canim. Ve o 6-7 arasi uykuyu yapmaması lazim işte

Kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…