Evetttt en sevdiğim zeytin çeşididirEvet canım zeytinin kırılmış hali biraz acımtırak olur, çok tatlandırmayacaksın sarımsaklayacaksan, siz çekişte mi diyorsunuz
Gayet normal kilo alımı benim şimdi gittiğim doktor daha önce de yazmıştım bana 250 gr yeter diyor mesela bu ay boyu çok az uzamış neden öyle dedim sıkıntı yok bazen az uzar bazen normalden fazla uzar dedi yani gram gram bize hesaplattırarak iyice strese sokuyor bazı doktorlar sanki annelik zaten zor bir şey değilmiş gibi.Doğduğundan beri 500-600 gram aralığında aldı hep. Daha yukarısında almadı. Bu durumdan dolayı bazı aylar baş çevresi yarım cm arttı. 1 cm artıyor ya her ay genelde. Boyu Ve baş çevresi persentil altında değil. Kilo sınırın biraz altında.
Cidden ya bazı doktorlar bir değişik. Alin ilk doğduğunda gittiğim doktor lohusa kafamla benim psikolojimi bozmuştu mesela 250 gram alması gerekiyordu 180 gram almış diye resmen beni suclamıstı. Bir daha gitmedik o doktora. Keşke biraz empati yapabilseler.Sacmalamis canim doktor ya.
Çok geçmiş olsun canım, sargı olayı beni çok korkutmuştu bize yapmadı Allah'tan yoksa kesin bayılırdım ben. Bize 2 krem vermişti anestol ve furacin ikisini karıştırıp sürüyorduk günde 3 kereGeçmiş olsun canım menenjit aşısı bizde de ateş yaptı 2-3 gün sürmüştü. Sen yine takipte kal
Son bı suda bekleticem bakalım çıkmazsa götürücem canım
2 gün sonra çıkart dedi salı yaptık persemde yani dün de çıkacaktı ama cikartamadik. Bugün bı denicem yine suyla zeytinyağı sanki yumusatmis çıkar umarım. Bize krem vermedi anlamadım hangi kremi verdi size gidersem sorayım. Genel cerrah yani guvendim inşallah doğru yönlendirmiştir
Yok canım daha çıkaramadık ablam gelicek onla denicez cikmazsa Dr a götürücem
Doktorlari ben anlamıyorum genetik denen unsuru neden dikkate almiyorlar ? Ben de çok zayif bir bebekmisim ama çok şükür gerizekalı olmadimYani. Bak oglum anne karni haric oldu bitti zayif uzun boylu bizim.doktorun soyledigi bebekken genetik Çinar uzun boylu zsyif bir cocuk olacak demisti ve halen oyle oglum cunku anne baba uzun ve zayif size cekmis dedi. Gorsen Cin gibi.
Sacmalamis canim doktor ya.
İyi de genetik diye bir şey de var o zaman her çocuk fabrika çıkışı gibi standart ölçülerde büyür... Persentil içindeyse bence sorun yapilacak mevzu yok
Kızlar biraz rahatladım. Her ay gerçekten bu mevzuda stres içindeyim. Zaten sütüm yetmiyor ruh haliyle iyice yıprandım. Ne yiyip ne içeceğini şaşırdım inanın ki. Mama da içmeyince , sütüm yetmeyecek kesilecek diye cidden sıkıntı yaşıyorum.Benim kız da 3740 doğdu şu an 6850 gr hiç bir zaman 1 kilo almadı ilk ay 850 aldı sonra hep 600 küsür civarıydı az demedi doktorlar bence üzülme canım
500 600 gram gayet normal bence, niye seni bu kadar telaş yaptırdı anlamadımDoğduğundan beri 500-600 gram aralığında aldı hep. Daha yukarısında almadı. Bu durumdan dolayı bazı aylar baş çevresi yarım cm arttı. 1 cm artıyor ya her ay genelde. Boyu Ve baş çevresi persentil altında değil. Kilo sınırın biraz altında.
Alin in de şimdi yine 37 lerde geziyor ateşi iştahı da çok az. Sizin de iştah gitmiş miydi 120 cc yi zor içti valla2. DoZ çok sarstı benim oğlumu da
Bizim sağlık ocağı özel aşıları yapmıyor, mecbur muayeneye gidince kendi doktoru yapıyor
YaaDoktorlari ben anlamıyorum genetik denen unsuru neden dikkate almiyorlar ? Ben de çok zayif bir bebekmisim ama çok şükür gerizekalı olmadim
Masallahın var kizDoktorlari ben anlamıyorum genetik denen unsuru neden dikkate almiyorlar ? Ben de çok zayif bir bebekmisim ama çok şükür gerizekalı olmadim
Evet 2 gün 2 dakika emse sukretmistim, sürekli sıcaktı vücut ısısı. 2. Günden sonra daha düzeldi ama bacağı ağrıyordu galiba kucağıma alınca oraya değdiğim zaman inliyorduAlin in de şimdi yine 37 lerde geziyor ateşi iştahı da çok az. Sizin de iştah gitmiş miydi 120 cc yi zor içti valla
Oyy hiç kıyamıyorum ya ama işte iyilikleri içinEve
Evet 2 gün 2 dakika emse sukretmistim, sürekli sıcaktı vücut ısısı. 2. Günden sonra daha düzeldi ama bacağı ağrıyordu galiba kucağıma alınca oraya değdiğim zaman inliyordu
✔Ağzının tadını biliyosunEvetttt en sevdiğim zeytin çeşididirüzerine tuz at yanına bir tarhana çorbası misss
Ben de hiç kıyamıyorum nedense, 2. Bebek daha rahat olurum diyordum ama tam tersi, canımı veresim geliyorOyy hiç kıyamıyorum ya ama işte iyilikleri içingeçip gitsin inşallah
İkinci bebeği büyütmek daha keyifli diyorlar dogru mu daha keyfine vara vara falanBen de hiç kıyamıyorum nedense, 2. Bebek daha rahat olurum diyordum ama tam tersi, canımı veresim geliyor
Gerçekten o kadar çok şey var ki bir de bunları düşünüp takınca kafaya hayattan zevk alamaz hale geldim.Gayet normal kilo alımı benim şimdi gittiğim doktor daha önce de yazmıştım bana 250 gr yeter diyor mesela bu ay boyu çok az uzamış neden öyle dedim sıkıntı yok bazen az uzar bazen normalden fazla uzar dedi yani gram gram bize hesaplattırarak iyice strese sokuyor bazı doktorlar sanki annelik zaten zor bir şey değilmiş gibi.
Cidden ya bazı doktorlar bir değişik. Alin ilk doğduğunda gittiğim doktor lohusa kafamla benim psikolojimi bozmuştu mesela 250 gram alması gerekiyordu 180 gram almış diye resmen beni suclamıstı. Bir daha gitmedik o doktora. Keşke biraz empati yapabilseler.
Ben de zayıf bir çocuktum hep. Çok şükür halimizeDoktorlari ben anlamıyorum genetik denen unsuru neden dikkate almiyorlar ? Ben de çok zayif bir bebekmisim ama çok şükür gerizekalı olmadim
Ay ben de anlamadım bak şimdi. Daha evvel yazsaymışım keşke. Herkesler çok kilo alıyor gibi düşündüm ben.500 600 gram gayet normal bence, niye seni bu kadar telaş yaptırdı anlamadım
Ekin 5 buçuk aylık oldu mu ? Normal 5 aydan sonra 2 uykuya düşme olabiliyor.Kızlar Ekin günde 2 uykuya düşecek galiba 2 gündür uyku süreleri çok uzamaya başladı bu aylarda normal mi acaba ? 1 saat zor uyuyan çocuk 2,5 saat uyuyor tek uykuda
Valla benimle dalga gecerlerdi hatta bebeklikten tut simdiye kadar hep zsyiftim ta ki genc kiz oldumda normal kiloma geldim.Doktorlari ben anlamıyorum genetik denen unsuru neden dikkate almiyorlar ? Ben de çok zayif bir bebekmisim ama çok şükür gerizekalı olmadim
4 gün sonra 6 ay dolacak canimEkin 5 buçuk aylık oldu mu ? Normal 5 aydan sonra 2 uykuya düşme olabiliyor.
Ohoo çok normal tamam. Ay ne güzel büyüdü maşallah4 gün sonra 6 ay dolacak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?