2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gayet normal kilo alımı benim şimdi gittiğim doktor daha önce de yazmıştım bana 250 gr yeter diyor mesela bu ay boyu çok az uzamış neden öyle dedim sıkıntı yok bazen az uzar bazen normalden fazla uzar dedi yani gram gram bize hesaplattırarak iyice strese sokuyor bazı doktorlar sanki annelik zaten zor bir şey değilmiş gibi.
Sacmalamis canim doktor ya.
Cidden ya bazı doktorlar bir değişik. Alin ilk doğduğunda gittiğim doktor lohusa kafamla benim psikolojimi bozmuştu mesela 250 gram alması gerekiyordu 180 gram almış diye resmen beni suclamıstı. Bir daha gitmedik o doktora. Keşke biraz empati yapabilseler.

Çok geçmiş olsun canım, sargı olayı beni çok korkutmuştu bize yapmadı Allah'tan yoksa kesin bayılırdım ben. Bize 2 krem vermişti anestol ve furacin ikisini karıştırıp sürüyorduk günde 3 kere

Yani. Bak oglum anne karni haric oldu bitti zayif uzun boylu bizim.doktorun soyledigi bebekken genetik Çinar uzun boylu zsyif bir cocuk olacak demisti ve halen oyle oglum cunku anne baba uzun ve zayif size cekmis dedi. Gorsen Cin gibi.
Doktorlari ben anlamıyorum genetik denen unsuru neden dikkate almiyorlar ? Ben de çok zayif bir bebekmisim ama çok şükür gerizekalı olmadim

Sacmalamis canim doktor ya.

İyi de genetik diye bir şey de var o zaman her çocuk fabrika çıkışı gibi standart ölçülerde büyür... Persentil içindeyse bence sorun yapilacak mevzu yok

Benim kız da 3740 doğdu şu an 6850 gr hiç bir zaman 1 kilo almadı ilk ay 850 aldı sonra hep 600 küsür civarıydı az demedi doktorlar bence üzülme canım
Kızlar biraz rahatladım. Her ay gerçekten bu mevzuda stres içindeyim. Zaten sütüm yetmiyor ruh haliyle iyice yıprandım. Ne yiyip ne içeceğini şaşırdım inanın ki. Mama da içmeyince , sütüm yetmeyecek kesilecek diye cidden sıkıntı yaşıyorum.

500 600 gram gayet normal bence, niye seni bu kadar telaş yaptırdı anlamadım

Eve
Alin in de şimdi yine 37 lerde geziyor ateşi iştahı da çok az. Sizin de iştah gitmiş miydi 120 cc yi zor içti valla
Evet 2 gün 2 dakika emse sukretmistim, sürekli sıcaktı vücut ısısı. 2. Günden sonra daha düzeldi ama bacağı ağrıyordu galiba kucağıma alınca oraya değdiğim zaman inliyordu

Gerçekten o kadar çok şey var ki bir de bunları düşünüp takınca kafaya hayattan zevk alamaz hale geldim.
Doktorlari ben anlamıyorum genetik denen unsuru neden dikkate almiyorlar ? Ben de çok zayif bir bebekmisim ama çok şükür gerizekalı olmadim
Ben de zayıf bir çocuktum hep. Çok şükür halimize
500 600 gram gayet normal bence, niye seni bu kadar telaş yaptırdı anlamadım
Ay ben de anlamadım bak şimdi. Daha evvel yazsaymışım keşke. Herkesler çok kilo alıyor gibi düşündüm ben.

Kızlar Ekin günde 2 uykuya düşecek galiba 2 gündür uyku süreleri çok uzamaya başladı bu aylarda normal mi acaba ? 1 saat zor uyuyan çocuk 2,5 saat uyuyor tek uykuda
Ekin 5 buçuk aylık oldu mu ? Normal 5 aydan sonra 2 uykuya düşme olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…